En ting kan vi forbrukere takke amerikanerne for, og det er den merkelige og årlige tradisjonen Black Friday. Som forbruker er det julaften og 17.mai på samme dag, for her kan du virkelig gjøre gode kjøp.

Hvert år, dagen etter Thanksgiving, går amerikanerne bananas for å sikre seg de beste tilbudene i butikkene. For ti år siden, i 2010, kom ”fenomenet” Black Friday også til norske butikker. Dette er dagen der butikkene lokker kundene med ekstreme tilbud, og der de mest ivrige kundene gjerne ligger i kø i flere dager for å sikre seg de beste godbitene.

Les mer om opprinnelsen til Black Friday nederst i artikkelen!

Vi i Hardworkout brenner for trening, helse og kosthold, og vi ønsker å få med oss flere opp av sofaen. Derfor lanserer vi en oversikt over de beste tilbudene på produkter innen trening, kosthold og helse. Det finnes langt fler butikker med gode tilbud enn de vi nevner her, men vi har valgt ut noen butikker som fører merkevarer som vi tror vil passe leserne våre.

Oversikten kommer til å bli oppdatert fortløpende gjennom uken etter hvert som nye tilbud dukker opp. Vi har jevnlig kontakt med de ulike butikkene og får tilsendt tilbud som vi ønsker å dele med dere. Klikk dere inn på linken vi legger ut sammen med butikkinfoen, og kryss fingrene for at varen du ønsker fremdeles er på lager. Det kan lønne seg å sjekke siden jevnlig gjennom dagen, for de beste tilbudene kommer garantert til å gå raskt unna!

 

Se også våre BEST I TEST-guider:

Test av treningsutstyr:

 

Beste treningsapparater:

 

Beste kosttilskudd:

De beste tilbudene Black Week 2020:

 

Milrab.no

Se Milrab sine Black Friday tilbud

Milrab har i løpet av kort tid vokst seg til å bli en av de ledende butikkene innen taktisk utstyr, forbrukerelektronikk og treningsutstyr. De har vunnet en rekke priser for sin meget solide drift, og var i år (2019) finalist til tittelen “Årets nettbutikk”. Sjekk utvalget og prisene til Milrab om du skal kjøpe deg pulsklokke eller annet treningsutstyr

 

Fjellsport.no

Se Fjellsport.no sine Black Friday tilbud

Fjellsport.no er en frittstående butikk for alle som er interessert i tur, friluft og trening. Butikken stakk i fjor av med tittelen «Årets nettbutikk», og tilbyr et svært godt vareutvalg, meget gode priser og lynrask levering!

 

CDON.no

Se CDON.no sine Black Friday tilbud

CDON.no er kanskje best kjent for hjemmeelektronikk, CDer og DVD-filmer, men de tilbyr også en helt bråte med treningsutstyr og kosttilskudd til meget gode priser! CDON.no har et enormt vareutvalg, svært konkurransedyktige priser, og lynrask levering!

 

x-life

Se X-life sine Black Friday tilbud

X-life er en frittstående nettbutikk som har spesialisert seg på produkter til trening og opplevelser. Her finner du et stort utvalg treningstøy og treningstilbehør til svært konkurransedyktige priser.

 

Proteinfabrikken

Se Proteinfabrikken sine Black Friday tilbud

Proteinfabrikken AS er en av Skandinavias største leverandører av sportsernæring, kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr. Butikken fører et bredt sortiment av produkter, både kjente merkevarer og egne merkevarer. Prisene er blant de beste og mest konkurransedyktige i markedet, særlig gjelder dette proteinpulver og PWO.

 

Gymgrossisten

Se Gymgrossisten sine Black Friday tilbud

 

Gymgrossisten er en av Norges ledende internettbutikker innenfor trening og helse. Her finner du kosttilskudd, treningsklær, og treningsutstyr av høy kvalitet. Gymgrossisten har for lengst utmerket seg som en svært god butikk innen sin bransje, men et høyt kunnskapsnivå, godt utvalg og gode priser. Her kan du virkelig gjøre en god handel under Black Friday, for de har allerede lovet en rekke gode tilbud.

 

Kost1.no

Se Kost1 sine Black Friday tilbud


Kost1.no har over 10 år med fornøyde kunder innen helse, trening og velvære. Sortimentet omfatter Kosttilskudd som proteinpulver, fettforbrennere, økt energi, vitaminer, BCAA, vektøkning, sunn mat som dressinger, proteinsjokolader, pannekaker, testosteron boostere, treningsklær og treningsutstyr.

 

Bodylab

Se Bodylab sine Black Friday tilbud

Bodylab tilbyr en rekke kosttilskudd og sportsprodukter av høy kvalitet og til en svært god pris.

Outnorth

Se Outnorth sine Black Friday tilbud

Outnorth er en gigantisk nettbutikk som selger produkter innen tur og reise. Nettbutikken fører kjente Skandinaviske merkevarer som forbindes med kvalitet og høy funksjonalitet og har bemerket seg som en meget konkurransedyktig butikk når det kommer til både service, utvalg og pris. Her kan du finne alt fra treningsklær, sko, treningsutstyr og ikke minst svært gode priser på pulsklokker.

 

MultiTriathlon.no

Se Multitriathlon sine Black Friday tilbud

MultiTriathlon er en familieeid bedrift med et bred utvalg merkevarer til en av markedets beste priser! MultiTriathlon har enhver tid som mål å sette kundenes ønske i fokus.
De har raske leveringstider og god kundeservice, og er en meget trivelig butikk å handle fra.

 

Extreme Fitness

Se Extreme Fitness sine Black Friday tilbud

 

Extreme Fitness er en butikk i Trondheim som også har etablert seg på nett. Du finner et stort utvalg varemerker innen trening og kosthold, og de har lovet gode tilbud på hele butikken.

 

Anton Sport

Se Anton Sport sine Black Friday tilbud

 

Hos Anton Sport finner du et stort utvalg av sportsklær og -utstyr for ditt behov. Anton Sport fører de fleste kjente merkevarer til svært konkurransedyktige priser. Finn dine favoritter og bestill enkelt i vår nettbutikk. Rask Levering og gratis frakt fra 1000 kr.

 

Sportgymbutikken.no

Se Sportgymbutikken.no sine Black Friday tilbud

Sportgymbutiken er en ren nettbutikk med et svært godt tilbud at alt innen trening og fitness.
Sportgymbutiken tilbyr i dag et bredt og stadig voksende sortiment av treningsprodukter til privatpersoner, foretak, foreninger, myndigheter, treningssenter og treningsanlegg. JTC Power, JTC Sport, JTC Fitness og JTC Combat er egne varemerker der utviklingsarbeid stadig skjer for å møte kundenes etterspørsel. Butikken er spesielt store på treningsmaskiner som tredemøller, romaskinen, ellipsemaskiner, etc.. Godt utvalg, gode priser og rask levering.

MyRevolution

Se My Revolution sine Black Friday tilbud

 

MyRevolution er en ledende aktør innen kosttilskudd av meget høy kvalitet. De samarbeider tett med de aller fremste ekspertene innenfor treningsvitenskap og ernæring i Norge, og garanterer at du kan føle deg trygg på å få topp produkter når du handler fra butikken.

 

Netonnet.no

Se Netonnet.no sine Black Friday tilbud


Siden 1999 har NetOnNet solgt forbrukerelektronikk fra egne og kjente merker direkte fra lageret. Vårt fokus er å forenkle alt vi kan for å tilby forbrukerelektronikk billigere enn andre. Dette er mottoet til hele NetOnNet og er basert på vårt unike selvbetjeningskonsept. NetOnNettilbyr lave priser, rask levering, et stort produktutvalg og god kundeservice.

 

HiFi klubben

Se Hifi Klubben sine Black Friday tilbud

HiFI Klubben
Gjengen i HiFI Klubben vet alt du trenger å vite om lyd, og du kan være sikker på at utvalget i nettbutikken er av høy kvalitet.

 

Opprinnelsen til Black Friday

Navnet Black Friday gjenspeiler vendepunktet for regnskapstallene for handelsstanden. Fargen på regnskapstallene skifter fra rødt til svart, fra minus til pluss. I nyere tider hvor internett har tatt over en betydelig del av handelsmarkedet, har et annet fenomen oppstått- nemlig Cyber Monday. Cyber Monday kan likestilles med Black Friday, men er netthandelens dag på samme måte som Black Friday er handelsstandens dag.

De første årene var Black Friday begrenset til kun denne ene fredagen etter Thanksgiving, men de siste årene har økt konkurranse og et enormt fokus på fenomenet, bidratt til at flere butikker nå kjører Black Week. Black Week er hele uken som inkluderer Black Friday, nye tilbud hver dag i en uke. Enkelte butikker begynner allerede lørdagen før selve Black Friday og holder det gående til søndagen etter den store dagen.  De aller fleste butikkene holder likevel igjen tilbudene til mandagen uken der Black Friday finner sted.

 

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge er daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Kostholdsprogram

Guide til å mestre dagsmenyer

Mange ønsker å spise sunt og næringsrikt for å få bedre…
Dato: Jan 15, 2021
Ernæring

De 2 mest vanlige feilene ved vektreduksjon!

Det finnes to enkle løsninger for en vei til varig vektreduksjon,…
Dato: Jan 13, 2021
Ernæring

De beste diettene for vektreduksjon – rangert!

I et hav av dietter er det vanskelig å vite hvilken som…
Dato: Jan 12, 2021
Ernæring

«Cheat meals» hjelper deg å holde dietten!

En ny studie foreslår at du tillater deg selv noen avbrekk…
Dato: Jan 11, 2021
Oppskrifter

3 superenkle og sunne pizzaoppskrifter!

Pizza er uslåelig godt og passer til enhver anledning! Ønsker du…
Dato: Jan 10, 2021
Ernæring

Eple – alle helsefordelene enkelt forklart!

Et eple om dagen sies å skulle holde deg frisk, rask…
Dato: Jan 08, 2021
Ernæring

6 steg til et sunnere kosthold

De aller fleste vet hva som inngår i et sunt og…
Dato: Jan 04, 2021

HARDWORKOUT FITNESS CLUB

Meld deg på i dag og motta gratis treningsplaner, matplaner og mye mer helt gratis via e-post.

Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene

Ernæring

De 5 beste matvarene for å booste metabolismen!

Til tross for at 1 kalori er like mye samme hvor…
Dato: Jan 02, 2021
Ernæring

Derfor bør du spise mer torsk!

Du har sikkert hørt at fisk er sunt, men vet du…
Dato: Des 30, 2020
Ernæring

Spis disse nøttene – forbrenn fett!

Nøtter er kaloririke produkter, men til gjengjeld inneholder de sunt fett…
Dato: Des 29, 2020
Ernæring

Hold fokus i julen

Desember er den måneden i året vi bruker mest penger på…
Dato: Des 17, 2020
Ernæring

5 treningsvaner du bør endre hvis du følger en lavkarbo diett

Følger du en lavkarbo diett i dag, eller vurderer å gjøre…
Dato: Des 16, 2020
Ernæring

Derfor bør du spise mer bønnespirer

Trodde du at bønnespirer kun var forbeholdt vegetarianere? Da bør du…
Dato: Des 14, 2020
Ernæring

Unngå dette for et sterkere immunforsvar

Du bør absolutt ta vare på immunforsvaret - kroppens eget forsvarssystem.…
Dato: Des 09, 2020
Oppskrifter

Sunne kokoskuler

Det nærmer seg jul, og for mange betyr det at vi…
Dato: Des 04, 2020
Ernæring

Er det forskjell på kalorier?

1 kalori ER 1 kalori. Et det ikke? Hva du spiser…
Dato: Des 01, 2020