Vi gir deg oversikten over markedets beste stepmaskiner. Sjekk hvilken som er best i test, og hvilken stepmaskin som gir mest for pengene!

Hjemmetrening er mer populært enn noen gang. Å kunne trene hjemme akkurat når du vil, er både effektiv og enkelt og vil for mange føre til at de trener mer enn de ellers ville ha gjort. Et godt treningsapparat kan bidra til mer inspirasjon og treningsglede, samtidig som det gir deg høyere treningseffekt enn mange alternative treningsformer.

Stepmaskin – effektiv trening

En stepmaskin simulerer i stor grad effekten av å gå i trapper, og du aktiverer de samme store muskelgruppene i beina som du ville gjort ved trappegåing. Men, slett ikke alle har en trapp de kan løpe opp og ned tilgjengelig, og trappeløping er samtidig svært belastende på knær og ledd. Dette problemet løses med en stepmaskin. Den jevne og kontrollerte bevegelsen er svært skånsom for knær, skjellet, muskler og ledd, og reduserer risikoen for å påføre kroppen skader.

En stepmaskin er også et svært godt verktøy for de som ønsker en effektiv treningsform for å forbrenne kalorier. Treningseffekten avhenger så klart med innsatsen, men dersom du klarer å opprettholde en god teknikk og høy intensitet, er en stepmaskin blant de treningsapparatene som forbrenner flest kalorier per time.

En annen fordel med en stepmaskin er at du kan velge en modell som både er billig og plassbesparende, og likevel få deg en solid treningsøkt. De minste modellene som gjerne kalles «ministepper», veier som regel ikke mer enn 10kg, og er så små at de kan gjemmes under senga, i et skap, bak en stol, etc… Velger du derimot en av de større modellene som ofte kalles «trappemaskin», så blir det straks mer plasskrevende, men til gjengjeld får du trent enda større deler av kroppen.

 • Trykk HER for å komme til beste stepmaskin.
 • Trykk HER for å komme til listen over de beste ministepperne.

Nederst i artikkelen finner du mer info om ulike typer stepmaskiner og hva du bør se etter. Ønsker du å lese om dette før du begynner å se på oversikten over stepmaskiner, kan du trykke HER.

 

Best i test stepmaskin 2023

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Ved å handle gjennom linkene i testen bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler, og vi setter derfor stor pris på om du gjør dette. Produktene i denne listen er ikke fysisk testet av oss, og vurderingen er gjort på bakgrunn av produktets egenskaper, eksterne tester, tilbakemeldinger fra kunder, samt pris. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere.

PS: Prisene og utvalget kan variere fra dag til dag. Vi forsøker til enhver tid å oppgi riktig prisantydning, og listen er dynamisk og vil endres i takt med vareutvalget. På grunn av enorm interesse for hjemmetreningsutstyr er svært mye utsolgt. Vi forsøker til enhver tid å holde listen oppdatert med produkter som er på lager.Der det er flere alternative priser linker vi til flere butikker.

SORTER ETTER:

1.

Bowflex Max Trainer M3

Motstand

El.magnetisk

Steglengde vertikal

-

Svinghjul

-

Vekt

65kg

Maksimal brukervekt

135kg

Score: 88/100

Rating: 5.3/6
Kr 19999,-

Bowflex Max Trainer M3 kombinerer det beste fra den klassiske stepmaskinen og ellipsemaskinen, og gir deg det ultimate treningsredskapet for en tøff og effektiv treningsøkt.

Bowflex Max Trainer M3 er en ganske spesiell og revolusjonerende treningsmaskin. Max Trainer M3 er en blanding mellom en stepmaskin og en ellipsemaskin, og sørger for å gi deg en virkelig utfordrende treningsøkt.

Du kan velge mellom 8 ulike motstandsnivåer, og to innstillinger; intervall- og manuell modus. Intervallprogrammet er relativt hardt, og maskinen er designet for å kunne forbrenne flest mulig kalorier på kortest mulig tid. Bowflex lover at M3 skal kunne forbrenne opptil 2,5 ganger flere kalorier enn andre treningsmaskiner med kun 14 minutter trening om dagen. Uansett om du trener for kaloriene eller den faktiske treningseffekten sin skyld, så gir denne treningsmaskiner deg veldig god trening!

Maskinen er enkel i bruk, og en oversiktlig LCD-skjerm viser info om tid, hastighet, kaloriforbruk og puls. Kontrollpanelet er lett forståelig og har knapper for enkel justering av motstand. Pulsbelte er inkludert i prisen, og det samme er flaskeholder.

Bowflex Max Trainer M3 er også relativt kompakt og plassbesparende, samtidig som vekten på 64kg sørger for at den står dønn stabilt på gulvet.

Ønsker du et treningsapparat som gir deg maks treningseffekt på kortest mulig tid, så er det få alternativer som slår Bowflex Max Trainer M3. Denne kan absolutt anbefales.

Fordeler

 • Det beste fra stepmaskin og ellipsemaskin kombinert.
 • 8 motstandsnivåer.
 • Intervallprogram og manuelt program.
 • Stødig og enkel i bruk.
 • Oversiktlig treningscomputer.
 • Pulsbelte følger med + flaskeholder.

Ulemper

 • Litt få treningsprogrammer og motstandsnivåer.
2.

inSPORTline Avalor ST

Motstand

El.magnetisk

Steglengde vertikal

26cm

Svinghjul

8kg

Vekt

114,5kg

Maksimal brukervekt

150kg

Score: 88/100

Rating: 5.3/6
Kr 19929,-

inSPORTline Avalor ST er en kraftig bygget stepmaskin beregnet på mye bruk, og seriøs trening.

inSPORTline Avalor ST er nok en flott stepmaskin fra inSPORTline. Denne modellen er litt kraftigere enn Holister, og har både høyere maksimal motstand og tåler høyere maks brukervekt. Motstanden er elektromagnetisk, og svinghjulet på 8kg sikrer deg jevn og god motstand over 20 nivåer.

Du kan velge blant 9 ulike programmer, hvorav 4 brukerinnstilte programmer, et watt-program (det får du ikke på Holister), og et HRC-pulsbasert program. En stor bakgrunnsbelyst 7″ skjerm gir deg informasjon om tid, hastighet, avstand, omdreininger per minutt, kalorier, watt og puls. Pulsen måles enten via de innebygde sensorene i håndtakene, eller trådløst via et pulsbelte. For denne maskinen følger pulsbelte med.

Pedalene er store og sklisikre, og håndtakene har mange grepsmuligheter. Steghøyden på 26cm sikrer et naturlig og effektivt tråkk.

inSPORTline Avalor ST har også et stativ til nettbrett/mobil, USB-port for enkelt lading, input for å spille av musikk. og flaskeholder. Maskinen har transporthjul for enklere å kunne flyttes.

inSPORTline Avalor ST er en bunnsolid stepmaskin som vil tilfredsstille de mest kravstore brukerne. En toppmodell som kan holde deg meg med trening hver dag i mange år.

Fordeler

 • Stødig, slitesterk og robust.
 • 12 stk forhåndsinnstilite programmer, 4 stk brukerprofiler, 1 stk Watt-program, 1 stk HRC-program.
 • 20 motstandsnivåer med elektronisk justering.
 • Pulssensor i håndtakene + medfølgende pulsbelte.
 • Sklisikre pedaler.
 • Oversiktlig og bakgrunnsbelyst display.
 • Stativ til nettbrett/mobil + USB-port + input for å spille av musikk + flaskeholder.
 • Høy maksimal brukervekt.
3.

inSPORTline Holister

Motstand

El.magnetisk

Steglengde vertikal

-

Svinghjul

5,5kg

Vekt

83kg

Maksimal brukervekt

130kg

Score: 85/100

Rating: 5.1/6
Kr 20989,-

Holister er en stødig og effektiv stepmaskin fra den anerkjente produsenten inSPORTline. Her får du mulighet til å trene effektivt og skånsomt, samt en rekke treningsprogrammer.

inSPORTline Holister er er flott stepmaskin som gir deg mulighet til å trene hele kroppen effektivt. Her får du et slitesterk stepmaskin med elektronisk drift, og elektronisk motstandsjustering over 16 nivåer.

Du kan velge blant 9 ulike programmer, hvorav 4 brukerinnstilte programmer og et HRC-pulsbasert program. En stor 7″ skjerm gir deg informasjon om tid, hastighet, avstand, omdreininger per minutt, kalorier, watt og puls. Pulsen måles enten via de innebygde sensorene i håndtakene, eller trådløst via et pulsbelte.

Håndtakene på Holister er helt spesielle, og gjør det mulig å variere grepet slik at du får trent ulike deler av kroppen. Det er også et stativ for nettbrett/mobil, flaskeholder, samt USB-port for enkel lading av enhetene.

inSPORTline Holister er en meget god stepmaskin som gir deg effektiv og god trening. Den er også enkel i bruk, og passer godt for deg som ønsker å komme raskt i gang med treningen, for så å bare kjøre på.

Fordeler

 • Slitesterk og robust.
 • 13 ulike programmer.
 • 16 motstandsnivåer med elektronsik justering.
 • Sklisikre pedaler + håndtak med mange grepsmuligheter.
 • Stativ for nettbrett + flaskeholder.
 • Håndtak med mange grepsmuligheter.
 • Enkel i bruk.

Ulemper

 • Noe lav vekt på svinghjulet.
4.

inSPORTline Stepper Active

Motstand

Hydrauliske sylindrer

Steglengde vertikal

-

Svinghjul

-

Vekt

10kg

Maksimal brukervekt

110kg

Score: 75/100

Rating: 4.5/6
Kr 2095,-

inSPORTline Stepper Active er en enkel og effektiv stepmaskin som er enkel i bruk, gir effektiv trening og tar liten plass.

inSPORTline Stepper Active er langt i fra det mest avanserte apparatet, men det kan virkelig gi deg en god treningsøkt dersom du ønsker det. I motsetning til en ministepper der du kun benytter beina, har inSPORTline Stepper Active utstyrt med gummimotstandsbånd som gjør at du samtidig får trent overkroppen, og dermed får trent en større del av kroppen sammenlignet med tradisjonelle ministeppers.

Bevegelsene simulerer effekten av å gå ned en trapp, men de hydrauliske støtdemperne sørger for å minimere slagene og belastningen på leddene dine slik at du kan trene lengers og med mindre risiko for skader

inSPORTline Stepper Active er utstyrt med en enkel computer som viser tid, kaloriforbruk, antall trinn og trinn per minutt. Maskinen veier kun 10kg og er enkel å flytte, eller for eksempel oppbevare under sengen.

Ønsker du en rimelig og enkel treningsmaskin som kan hjelpe deg i bedre form, og som i stor grad trener lår- og gluteusmusklene? Da er inSPORTline Stepper Active et veldig bra alternativ.

Fordeler

 • Lav vekt og plassbesparende.
 • Oversiktlig display med den viktigste infoen.
 • Gummimotstandsbånd for bedre trening av overkropp.
 • Enkel i bruk.
 • Hydrauliske sylindre demper støtene og beskytter leddene.
 • Stillegående.

Ulemper

 • Vær obs på maks brukervekt på 110kg.
5.

Bowflex Max Trainer M6

Motstand

El.magnetisk

Steglengde vertikal

-

Svinghjul

-

Vekt

67kg

Maksimal brukervekt

136kg

Score: 90/100

Rating: 5.4/6
Kr 26999,-
Bestill her

Annonselenke

Bowflex Max Trainer M6 kombinerer det beste fra den klassiske stepmaskinen og ellipsemaskinen, og gir deg det ultimate treningsredskapet for en tøff og effektiv treningsøkt.

Bowflex Max Trainer M6 i likhet med de andre modellene i serien en ganske spesiell og revolusjonerende treningsmaskin. Max Trainer M6 er en blanding mellom en stepmaskin og en ellipsemaskin, og sørger for å gi deg en virkelig utfordrende treningsøkt.

Du kan velge mellom 16 ulike motstandsnivåer, og 5 treningsprogrammer inkludert 14 min intervallprogram. Maskinen er designet for å kunne forbrenne flest mulig kalorier på kortest mulig tid. Bowflex lover at du skal kunne forbrenne opptil 2,5 ganger flere kalorier enn andre treningsmaskiner med kun 14 minutter trening om dagen. Uansett om du trener for kaloriene eller den faktiske treningseffekten sin skyld, så gir denne treningsmaskiner deg veldig god trening!

Maskinen er enkel i bruk, og en oversiktlig og baklyst LCD-skjerm viser info om tid, hastighet, kaloriforbruk og puls. Kontrollpanelet er lett forståelig og har knapper for enkel justering av motstand. Pulsbelte er inkludert i prisen, og det samme er flaskeholder. Maskinen kommer også med USB-kontakt slik at du kan koble til mobilen.

Bowflex Max Trainer M6 er også relativt kompakt og plassbesparende, samtidig som vekten på 67kg sørger for at den står dønn stabilt på gulvet.

Ønsker du et treningsapparat som gir deg maks treningseffekt på kortest mulig tid, mange motstandsnivåer og ikke minst mulighet for coaching via en dedikert treningsapp, så er Bowflex Max Trainer M6 et meget godt alternativ.

Fordeler

 • Det beste fra stepmaskin og ellipsemaskin kombinert.
 • 16 motstandsnivåer.
 • 5 treningsprogrammer inkludert 14 min intervallprogram.
 • Stødig og enkel i bruk.
 • Oversiktlig og bakgrunnsbelyst computer.
 • Pulsbelte følger med + flaskeholder + USB-tilkobling.
 • Kan brukes med dynamisk coaching via treningsapper BowFlex JRNY.
6.

Bowflex Max Trainer M8i

Motstand

El.magnetisk

Steglengde vertikal

-

Svinghjul

-

Vekt

68kg

Maksimal brukervekt

135kg

Score: 92/100

Rating: 5.5/6
Kr 19999,-
Bestill her

Annonselenke

Bowflex Max Trainer M8i tar det råeste fra sin forgjengere M7 og forbedrer treningsopplevelse ytterligere.

Bowflex Max Trainer M8i kombinerer det beste fra den klassiske stepmaskinen og ellipsemaskinen, og gir deg det ultimate treningsredskapet for en tøff og effektiv treningsøkt.

Du kan velge mellom 20 ulike motstandsnivåer, og 7 treningsprogrammer og 4 brukerinnstillinger. Maskinen er designet for å kunne forbrenne flest mulig kalorier på kortest mulig tid. Bowflex lover at du skal kunne forbrenne opptil 2,5 ganger flere kalorier enn andre treningsmaskiner med kun 14 minutter trening om dagen. Uansett om du trener for kaloriene eller den faktiske treningseffekten sin skyld, så gir denne treningsmaskiner deg veldig god trening!

Maskinen er enkel i bruk, og en oversiktlig og baklyst LCD/LED-skjerm viser info om tid, hastighet, kaloriforbruk og puls. Kontrollpanelet er lett forståelig og har knapper for enkel justering av motstand. Pulsen måles via sensorer i håndtakene, eller ved et kompatibelt pulsbelte. Et praktisk stativ for nettbrett og en flaskeholder. Maskinen kommer også med USB-kontakt slik at du kan koble til mobilen.

Bowflex Max Trainer M8i er også relativt kompakt og plassbesparende, samtidig som vekten på 68kg sørger for at den står dønn stabilt på gulvet.

Ønsker du et treningsapparat som gir deg maksimal treningseffekt på kortest mulig tid, mange motstandsnivåer og ikke minst mulighet for coaching via en dedikert treningsapp, så er Bowflex Max Trainer M8i et meget godt alternativ.

Fordeler

 • Det beste fra stepmaskin og ellipsemaskin kombinert.
 • 20 motstandsnivåer.
 • 7 treningsprogrammer inkludert og 4 brukerinstillinger.
 • Stødig og enkel i bruk.
 • Oversiktlig og bakgrunnsbelyst computer.
 • Kan brukes med dynamisk coaching via treningsapper BowFlex JRNY.
 • Stativ for nettbrett + flaskeholder + USB-tilkobling.

 

Best i test ministepper 2023

1.

Abilica CoreStep 360

Vekt

9kg

Maks brukervekt

100kg

Computer

Ja

Score: 90/100

Rating: 5.4/6
Kr 1599,-
Bestill her

Annonselenke

Abilica CoreStep 360 er en mer avansert ministepper som ikke bare trener beina, men hele kjernemuskulaturen.

Abilica CoreStep 360 er en super stepmaskin for deg som ønsker å trene både beina og kjernemuskulaturen samtidig, og som ønsker en liten og lett treningsmaskin du kan ta med deg overalt. CoreStep 360 veier ikke mer enn 9kg og er så liten at den kan oppbevares under sengen eller i en skap.

Abilica CoreStep 360 er utformet slik at du i langt større grad trener kjernemuskulaturen enn en tradisjonell ministepper. Maskinen kan nemlig brukes begge veier slik at det skaper rotasjoner og du får trent de skrå magemusklene.

En treningscomputer holder oversikt over tid, antall skritt og kaloriforbruk.

Abilica CoreStep 360 er perfekt for deg som ønsker litt mer enn en helt enkel stepmaskin, og ønsker å trene bein og kjernemuskulatur på en effektiv måte uten å dra i hus en diger trappemaskin.

Fordeler

 • Smart design gir større bevegelser og rotasjon.
 • Trener også kjernemuskulaturen.
 • Lett og plassbesparende.
 • Relativt billig.
 • Oversiktlig treningscomputer.

Ulemper

 • Begrenset maksimal brukervekt.
2.

Abilica Mini Step 2.0

Vekt

6kg

Maks brukervekt

100kg

Computer

Ja

Score: 85/100

Rating: 5.1/6
Kr 899,-

Abilica Mini Step 2.0 er en liten og kompakt, men likevel strålende ministepper som er enkel i bruk og kan gi deg meget god trening.

Abilica Mini Step 2.0 er ikke store saken,  og veier faktisk ikke mer enn 6kg. Dette gjør den svært praktisk ettersom du kan ta den med deg fra rom til rom og for eksempel trene foran TV-en. Den er også enkel å pakke bort å gjemme under senga eller i et skap.

Mini Step 2.0 drives av to hydrauliske pumper som sørger for jevn og god motstand. En treningscomputer holder oversikt over informasjon som tid, antall trinn og kaloriforbruk. Displayet veksler automatisk mellom de ulike verdiene.

Abilica Mini Step 2.0 passer for deg som ønsker en rimelig og enkelt treningsapparat, eller som bare ønsker et alternativ for å varme opp til annen type trening.

Fordeler

 • Svært lett og kompakt.
 • Oversiktlig display med treningsinfo.
 • Billig.

Ulemper

 • Maks brukervekt er begrenset til 100kg.
 • Kan oppleves litt ustødig.
3.

inSPORTline Cylina Stepper

Vekt

7,5kg

Maks brukervekt

100kg

Computer

Ja

Score: 85/100

Rating: 5.1/6
Kr 1549,-

inSPORTline Cylina Stepper er tross et «rosapreget» utseende, en av de beste ministepperne – og til en meget god pris.

inSPORTline Cylina Stepper er liten og lett, og veier ikke mer enn 8kg. Til tross for dette kan maskinen gi deg en virkelig god treningsøkt dersom du ønsker det. Med sine justerbare føtter kan du enkelt tilpasse høyden til ulike trinnhøyder.

Hydrauliske sylindere sørger for jevn og god motstand, og en treningscomputer viser oversikt over tid, skrittfrekvens og kaloriforbruk.

inSPORTline Cylina Stepper er kort oppsummert en veldig god ministepper som gir deg mye for pengene!

Fordeler

 • Svært lett og plassbesparende.
 • Oversiktlig treningscomputer.
 • Justerbare pedaler.
 • Mye for pengene!
4.

Live Up Sports Trappemaskin

Vekt

6,5 kg

Maks brukervekt

100 kg

Computer

Ja

Score: 80/100

Rating: 4.8/6
Kr 942,-
Bestill her

Annonselenke

Live Up Sports Trappemaskin er en enkel og grei mini stepper med ekstra store fotplater som gjør maskinen stabil.

Motstanden genereres fra 2 hydrauliske sylindre, mens en computer viser informasjon om antall skritt, skritt pr. minutt, trent tid samt kaloriforbruk.

Fordeler

 • Oversiktlig treningscomputer.
 • Ekstra store fotplager for stabilitet under bruk.
 • Liten og plassbesparende.
5.

Frontier FMS100 Ministepper

Vekt

7,5kg

Maks brukervekt

110kg

Computer

Ja

Score: 85/100

Rating: 5.1/6
Kr 979,-
Bestill her

Annonselenke

Frontier FMS100 er en enkel og grei ministepper som passer godt til lett trening og oppvarming.

FMS100 er ikke den mest stabile ministepperen, men den er svært lett og enkel å håndtere. Maskinen veier bare 7,5kg, og tar minimalt med plass. FMS100 har sklisikre pedaler, og en oversiktlig treningscomputer viser deg info om tid, antall steg og kaloriforbruk.

Frontier FMS100 gir deg «mye for lite», og er en av ed bedre modellene du finner til under 1000kr.

Fordeler

 • Svært lett og plassbesparende.
 • Oversiktlig treningscomputer.
 • Avtakbare strikker.
 • Enkel i bruk.

Ulemper

 • Justering av motstand og høyde er ikke mulig.

 

Dette skal du se etter

Før du kjøper en stepmaskin anbefaler vi deg at du oppdaterer deg på noen viktige detaljer. Under gir vi deg oversikt over de viktigste tingene å tenke over.

Type stepmaskin

Når du begynner å se etter en stepmaskin, vil du raskt oppdage at det dukker opp flere ulike modeller som ikke engang ligner hverandre. De største modellene kalles gjerne «trappesmaskin», og er store stasjonære maskiner som trener hele kroppen effektivt ettersom du bruker både armer og bein på samme måte som for en ellipsemaskin.

Et annet alternativ er en ministepper. Disse små maskinene består av en liten ramme med to pedaler som du tråkker ned på hver side. De har som regel en enkel computer som viser info som tid, antall steg og kaloriforbruk. Fordelen med en ministepper er at de er billige i innkjøp og tar utrolig liten plass. En ministepper veier ofte ikke mer enn 10kg, men du må være obs på den maksimale brukervekten som kan være en begrensende faktor for mange.

Et tredje alternativ er stepmaskiner som tar ministepper et hakk videre. Disse har gjerne en enkel konstruksjon med både pedaler og håndtak som i større grad lar deg trene hele kroppen i en og samme økt.

Uansett hva du velger, så sørg for at maskinen er kraftig nok til å tåle vekten din. En del ministeppere har maks brukervekt på kun 100kg. De større trappemaskinene tåler langt mer.

 

Størrelse og vekt

Dette har vi vært inne på i punktet ovenfor. Har du god plass, et rom hvor maskinen kan stå permanent, eller hvor du i hvert fall kan oppbevare den (de fleste kan flyttes enkelt ved hjelp av transporthjul), og ønsker å bruke maskinen regelmessig for å trene hele kroppen effektivt? Da er en kvalitetsmaskin som en trappemaskin et meget godt alternativ.

Har du liten plass, ønsker å trene i ny og ne, gjerne trener foran TV-en eller noen korte økter spredt utover dagen, så kan en ministepper være midt i blinken.

 

Computer

En computer gir deg oversikt over treningsdata som tid, antall steg og kaloriforbruk, etc.. Disse dataene bør være et minimum, selv for en enkel ministepper. Skal du velge en større stepmaskin som en trappemaskin, bør computeren vise treningsdata som tid, distanse, hastighet, kaloriforbruk, motstand, watt, antall steg, steg/omdreininger per minutt og puls.

Sistnevnte maskiner har også gjerne utstyr som stativ for nettbrett/mobil, USB-port for lading, input for MP3-spiller, og pulsmåler i håndtakene.

 

…og husk dette

Sist, men ikke minst. Tenk godt gjennom hva du er ute etter. Ønsker du en skikkelig maskin som du skal bruke regelmessig for å trene hele kroppen, bygge styrke og kondisjon? Da er en stepmaskin i klassen «trappemaskin» et klart valg. Ønsker du derimot en enkel og grei treningsmaskin som du kan flytte med deg fra rom til rom, som skal brukes til kortere treningsøkter noen ganger i uken, og som hovedsaklig skal trene beina og rumpemusklene? Da kan en ministepper være et godt valg. Ikke minst dersom du har begrenset med plass.

Et siste moment er også pris. En skikkelig stepmaskin koster ganske mye mer enn en ministepper, så tenk godt gjennom hva du faktisk har behov for før du tar et valg.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge var daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout i perioden 2019 til 2021. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Bekledning

Vektvester best i test 2023 – Topp 10 vektvester- Guide og anbefalinger

Vi har testet og sammenlignet noen av de beste vektvestene som…
Dato: Mai 04, 2022
Produkttest

Justerbare manualer best i test – Topp 10 justerbare treningsmanualer!

Vi gir deg en oversikt over de beste justerbare treningsmanualene på…
Dato: Mar 08, 2022
Produktomtaler

Test: VIVAGUN – PRIME 3.0 massasjepistol

De siste årene har salget av massasjepistoler skutt i været, og…
Dato: Feb 22, 2022