Er du på jakt etter en enkel tredemølle, men har verken plass eller behov for en stor treningsmaskin? Da kan en gåmølle eller WalkingPad være akkurat det du trenger!

Det siste året har salget av tredemøller og gåmøller tatt fullstendig av. Leverandørene har vært utsolgt i månedsvis, og det gjelder å handle når varene er tilgjengelig. Løping er uten tvil en svært effekt og overkommelig treningsform, men en egen treningsmølle tar både stor plass og kan være utfordrende å bruke i mindre leiligheter, bokollektiv og bygninger som er dårlig lydisolert. Her kommer vi inn på «gåmølle / walkingpads / sammenleggbar tredemølle». En gåmølle er enkelt og greit en svært kompakt tredemølle som både veier langt mindre og tar minimalt med plass.

Gåmølle – kontormølle

En god gåmølle / kontormølle lar seg montere/demontere på et par minutter, og kan oppbevares under en seng, sofa, eller inntil en vegg uten å gjøre seg bemerket. Størrelsen varierer, men de fleste modeller har et løpebånd/gåbånd på rundt 120×40 cm. Vekten ligger gjerne på 30-40 kg, og tykkelsen når de er brettet sammen er ofte godt under 20cm slik at de kan oppbevares under en vanlig møbel. I tillegg gjør de innebygde transporthjulene sitt til at de er enkle å forflytte.

Sammenleggbar tredemølle / WalkingPad – enkel og effektiv trening

En gåmølle gjør det enklere å være i fysisk aktivitet uten at det går utover andre gjøremål i hverdagen, og mange omtaler møllene gjerne som en kontormølle ettersom det er populært å bruke på arbeidsplasser. Du kan også finne slike møller omtalt som «sammenleggbar tredemølle». Gåmøllen skal ikke sammenlignes med en tradisjonell tredemølle med kraftig motor som gjør det mulig å løpe i hastigheter rundt 20 km/t og X % stigning. Dette er et enkelt løpebånd/gåbånd som gjør det mulig å pløye gjennom X antall kilometer/mil i løpet hjemme i egen stue. foran TV-en, eller PC-en, eller en arbeidsdag samtidig som du får jobbet effektivt. Bonusen – du får mosjon samtidig som du reduserer risikoen for muskel- og skjelettplager, OG får jobbet eller gjort andre ting. Det er med andre ord en grunn til at det omtales som kontormølle.

Ønsker du deg heller en kraftig tredemølle til trening og løp, så kan du sjekke vår omfattende oversikt over Best i test tredemølle – Beste tredemølle 2023!

Gåmølle – WalkingPad – Best i test 2023

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Ved å handle gjennom linkene i testen bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler, og vi setter derfor stor pris på om du gjør dette. Produktene i denne listen er ikke fysisk testet av oss, og vurderingen er gjort på bakgrunn av produktets egenskaper, eksterne tester, tilbakemeldinger fra kunder, samt pris. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere.

PS: Prisene og utvalget kan variere fra dag til dag. Vi forsøker til enhver tid å oppgi riktig prisantydning, og listen er dynamisk og vil endres i takt med vareutvalget. På grunn av enorm interesse for hjemmetreningsutstyr er svært mye utsolgt. Vi forsøker til enhver tid å holde listen oppdatert med produkter som er på lager. Det det er flere alternative priser linker vi til flere butikker.

 1. BEST I TEST: Proform City L6
 2. BESTE KOMPAKTE GÅMØLLE: WalkingPad R2
 3. MEST FOR PENGENE: WalkingPad R1 Pro

SORTER ETTER:

1.

Proform City L6

"BEST I TEST!"

Motoreffekt

2HK (4HK Peak)

Hastighet

14 km/t

Stigning

0 %

Mål løpebånd

120 x 45 cm

Mål sammenleggbar

188 x 81 cm

Maskinvekt

52 kg

Maks brukervekt

110 kg

Score: 95/100

Rating: 5.7/6
Kr 9999,-
Bestill her

Annonselenke

Ønsker du en sammenleggbar tredemølle som fungerer til å både gå og å løpe på? Da er Proform City L6 et glimrende alternativ.

NB: 
Intropris: 9999,-
Veil pris: 11 999,-

Proform City L6 er noe så unikt som en sammenleggbar tredemølle med maks hastighet på hele 14 km/t, iFit-kompabilitet, og et godt dempesystem.

Proform City L6 kommer opp med en kraftig 2HK motor med en topp ytelse på 4HK. Dette gjør det mulig for møllen å trekke brukere opptil 14 km/t, noe som er sjelden for sammenleggbare tredemøller.

I tillegg kan Proform City L6 varte opp med en rekke treningsprogrammer gjennom den interaktive tjenesten iFit. Det medfølger 1-års familiemedlemsskap, og tjenesten gjør det mulig å trene virtuelt med idrettsutøvere i verdensklasse i alle land og på alle kontinenter. Delta på treningsøkter innendørs eller utendørs i mektige naturomgivelser!

Du kan også evige blant en rekke programmer som vektreduksjon, utholdenhetstrening, muskel- og styrkebyggende treningsøkter, HIIT-programmer, m.m.. Koble til mobilen eller et nettbrett via Bluetooth, plasser enheten i stativet for nettbrettholderen, og følg økten underveis. Et panel i front viser informasjon om tid, hastighet, distanse, løpstempo, kalorier og puls.

Løpebåndet måler 120 x 45 cm, og gir god plass til å gå. For høye personer vil 120 cm kunne oppleves kort å løpe på, men det er likevel fullt mulig. ProShox-dempesystemet skal gi bedre demping enn tradisjonelle gåmøller.

Takket være det sammenleggbare designet tar Proform City L6 minimalt med plass når du ikke ønsker å ha den fremme, og den kan enkelt trilles bort ved hjelp av de innebygde transporthjulene. Vekten er kun 52 kg.

Dersom du egentlig har lyst på en en tredemølle som du kan løpe på, men verken har plass eller behov for de kraftigste modellene, så er Proform City L6 er supert valg. Her kan du nemlig både gå og løpe uten problemer.

Fordeler

 • Kraftig 2HK motor med peak på 4HK.
 • Høy topphastighet på 14 km/t.
 • iFit-kompatibel, 1-års medlemsskap inkludert.
 • Mange spennende treningsprogram og treningsøkter.
 • Bluetooth-kompatibel + nettbrettholder.
 • Godt dempesystem.
 • Hurtigknapper for enkel betjening.
2.

Kingsmith WalkingPad R2

BESTE KOMPAKTE GÅMØLLE

Motoreffekt

918W

Hastighet

0-10 km/t

Stigning

0%

Mål løpebånd

120 x 44 cm

Mål sammenleggbar

100,0 x 72,0 x 16,1cm

Maskinvekt

33kg

Maks brukervekt

110kg

Score: 95/100

Rating: 5.7/6
Kr 9990,-
Bestill her

Annonselenke

Bestselgeren WalkingPad R1 Pro har kommet i en ny og bedre versjon. WalkingPad R2 er trolig en av de smarteste investeringene du kan gjøre.

WalkingPad R2 er en superkompakt og lett gåmølle som gjør det mulig å plassere den selv i de minste rom, under en kontorpult, foran TV-en, eller hvor du må foretrekker å tilbakelegge skrittene dine.

WalkingPad R2 måler rundt knappe 150 cm på sitt lengste, mindre enn 70 cm i bredden og 10 cm i høyden. Når den ikke er i bruk kan den slås sammen takket være en hengsle på midten, og deretter trilles bort ved hjelp av de innebygde transporthjulene. Vekten på bare 33 kg gjør den enkelt å flytte, og med sine barnslige 15 cm på det tykkeste, kan WalkingPad R2 plasseres inntil en vegg eller under en seng/sofa uten å gjøre noe ut av seg.

WalkingPad R2 bygger på suksessen med R1 Pro, og selv om det meste er likt, så er det noen små forandringer som gjør produktet enda bedre. Det er fremdeles den samme ytelsen på 1,25HK og en hastighet fra 0,5-10 km/t, to ulike moduser som lar deg velge mellom automatisk og manuell, et løpebånd som måler 120 x 44 cm, og den samme appen med ulike treningsprogrammer og muligheter for å dele dataene med den Apple Health eller Google Fit.

Forskjellen ligger hovedsaklig i designet, og nye WalkingPad R2 har fått et mer stilrent og moderne design med mer «kanter» og flater enn tidligere. Displayet er også oppgradert og har bedre kontrast som gjør det enklere å lese. Stativet der du setter nettbrettet/mobilen har fått en annen utforming som gjør det enklere å plassere, samtidig som det er et lite «rom» der du faktisk kan legge fra deg noen små saker.

I likhet med R1 Pro har WalkingPad R2 to moduser; gåmodus og løpemodus. I gåmodus har båndet en maksimal hastighet på 6 km/t, mens i løpemodus er maksimal hastighet 10 km/t. Du kan også velge å bruke møllen med manuell innstilling av hastighet, eller med automatisk justering. I auto-modus vil møllen automatisk justere hastigheten ut i fra hvor raskt du beveger deg.

Hastigheten kan justeres via den medfølgende fjernkontrollen eller mobilen. WalkingPad R2 har en maks hastighet på 10 km/t, mer enn raskt nok til å jogge/småløpe, men heller ikke mer. Løpebåndet måler 120 x 44cm, og dempingen er helt ok.

I KS Fit App kan du blant annet velge å følge noen enkle treningsprogrammer, men hastigheten må styre selv. Du kan dog legge inn tre hurtigvalg for hastighet slik at den raskt endrer mellom for eksempel 3 km/t, 6 km/t og 10 km/t ved å trykke på en knapp. I appen kan har du mulighet til å tilpasse displayet på møllen slik at den viser de dataene du selv ønsker. Velg mellom tid, distanse, skritt, hastighet, kalorier, etc.. Du kan ha opptil 5 ulike datafelter som vil rullere på skjermen.

WalkingPad R2 oppleves som svært stabil og stillegående (bedre enn R1 Pro), og fremstår som et langt mer kvalitetsprodukt. Det anbefales absolutt å bruke en underlagsmatte (WalkingPad underlagsmatte) som bidrar til å gjøre møllen både mer stabil, så reduserer den også mengden støy. WalkingPad underlagsmatte koster 500 kr og er i våre øyne verdt hver eneste krone.

Kingsmith WalkingPad R2 er takket være sin kompakte størrelse og lave vekt en unik sammenleggbar tredemølle som kan passe inn hvor som helst, og den forenkler muligheten til å være i aktivitet i situasjoner der det ellers ville ha vært vanskelig. Den er superenkel å montere, starter og stopper raskt, og lager minimalt med støy. I våre øyne er WalkingPad R2 et meget godt kjøp, og hadde det vært opp til oss, så skulle denne vært skrevet ut på blå resept.

Fordeler

 • Superkompakt og lett!
 • Svært enkel montering og betjening.
 • Elegant design. Støysvak.
 • Gåmodus og løpemodus. Høy maks hastighet til å være gåmølle.
 • Enkle treningsprogrammer i KingSmith Fit App.
3.

Kingsmith WalkingPad R1 Pro

"MEST FOR PENGENE!"

Motoreffekt

-

Hastighet

0,5-10 km/t

Stigning

0%

Mål løpebånd

120 x 40cm

Mål sammenleggbar

98x72x15.5cm

Maskinvekt

33kg

Maks brukervekt

110kg

Score: 90/100

Rating: 5.4/6
Kr 6999,-
Bestill her

Annonselenke

Kingsmith WalkingPad R1 Pro er en av de mest kompakte og letteste sammenleggbare tredemøllene du får tak i.

WalkingPad R1 Pro er så liten og lett at du enkelt kan flytte den fra rom til rom, og den tar ikke opp mer plass enn at den kan ligge under sengen, sofaen, stå oppreist inntil veggen, gjemt bak en stol, etc.. Møllen veier kun 33 kg, og sammenslått måler den ikke mer enn 15,5 cm i tykkelse.

WalkingPad R1 Pro har en maks hastighet på gode 10 km/t. Dette er langt i fra de mer rendyrkede tredemøllene har som standard, men mer enn de fleste rene gåmøllene er i stand til. 10 km/t vil for mange være mer enn raskt nok til at det er mulig å jogge/løpe. Løpebåndet måler 120 x 44cm, og vil for høye personer være en større begrensning på hvor behagelig den er å løpe på, mens gange/småjogg fungerer fint.

Kingsmith WalkingPad R1 Pro er nesten støyfri, og den eneste støyen du vil legge merke til er dine egne fotsteg. Dette kommer godt med enten du benytter møllen hjemme med familien i hus, eller på en arbeidsplass. WalkingPad R1 Pro passer nemlig perfekt å bruke i kombinasjon med en ståpult.

Håndtakene/rekkverket kan skrues av, og da vil en sensor i tredemøllen registrere hvor raskt du går slik at hastigheten hele tiden justeres etter ditt eget tempo. Denne «automodusen» er perfekt dersom du ønsker å bruke møllen sammen med en ståpult når du jobber.

Kingsmith WalkingPad R1 Pro kommer med en fjernkontroll som lar deg justere hastigheten trinnvis i o,5 km/t intervaller. I fronten av møllen viser et LED-display hastighet, distanse, tid og eventuelt skritt.

Laster du ned KS FIT-appen kan du koble til tredemøllen å holde oversikt over hvor langt du har gått, antall treningsøkter, kalorier forbrent, etc.. Du kan også følge enkle treningsprogrammer.

Det er egentlig vanskelig å forstå hvor liten å lett denne møllen er. For deg som ikke ønsker en stor og dominerende tredemølle, men et enkelt verktøy for å komme i gang med gåingen/løpingen, og kanskje trekke den frem på stua foran TV-en, eller bruke på hjemmekontoret, så er dette et fantastisk godt valg.

Fordeler

 • Ekstremt liten og lett!
 • Tar ikke plass i det hele tatt når den er sammenslått.
 • Monteres/demonteres på 2-3 minutter.
 • Enkel i bruk.
 • Stativ til nettbrett.
 • Enkel app med oversikt over treningen + noen få treningsprogrammer.

Ulemper

 • Begrenset til kun 10km/t og kort løpebånd
 • Ingen treningsprogram.
 • Minimal demping.
4.

Kingsmith WalkingPad A1

"Verdens minste tredemølle, men likevel genial!"

Motoreffekt

-

Hastighet

0,5-6 kmt

Stigning

0%

Mål løpebånd

120 x 41,5 cm

Mål sammenleggbar

82,2 x 54,7 x 12,9 cm

Maskinvekt

31 kg

Maks brukervekt

100 kg

Score: 85/100

Rating: 5.1/6
Kr 6990,-
Bestill her

Annonselenke

Kingsmith WalkingPad A1 er noe så spesielt som verdens minste tredemølle, og har blant annet vunnet Reddot Design Award 2019.

Ønsker du en liten og funksjonell gåmølle / kontormølle til å gå på, som du kan bruke når som helst og hvor som helst takket være et ekstrem kompakt design og lav vekt? Da er Kingsmith WalkingPad A1 kanskje det nærmeste du kommer.

WalkingPad A1 er designet for å kunne slåes sammen og gjemmes bort på et par minutter, og det samme når du ønsker å ta den frem igjen. Dette er først og fremst en gåmølle, noe den lave makshastigheten tilsier, men du kan få veldig bra med trim av å gå i 6 km/t!

En av de største fordelene til møllen, foruten om den kompakte formen, er den lave vekten på kun 31 kg. I kombinasjon med de innebygde transporthjulene gjør det tredemøllen svært lett å flytte.

Kingsmith WalkingPad A1 lager er nesten støyfri, og den eneste støyen du vil legge merke til er dine egne fotsteg. Dette kommer godt med enten du benytter møllen hjemme med familien i hus, eller på en arbeidsplass. WalkingPad A1 passer nemlig perfekt å bruke i kombinasjon med en ståpult, og er kanskje en av de beste alternativene til en ren kontormølle.

Kingsmith WalkingPad A1 kommer med en fjernkontroll som lar deg justere hastigheten trinnvis o,5 km/t intervaller. I fronten av møllen viser et LED-display hastighet, distanse, tid og eventuelt skritt.

Laster du ned KS FIT-appen kan du koble til tredemøllen å holde oversikt over hvor langt du har gått, antall trenignsøkter, kalorier forbrent, etc.. Du kan også følge enkle treningsprogrammer.

Kingsmith WalkingPad A1 er som introduksjonen sier «verdens minste tredemølle», og du vinner ikke Reddot Design Awards for ingen grunn. Et supert produkt for deg som ønsker en sammenleggbar tredemølle til å gå på.

Fordeler

 • Ekstremt kompakt og lett.
 • Enkel i bruk. Monteres/demonteres på et par minutter.
 • Tilnærmet støyfri.
 • LED-dispaly i front viser viktigste treningsdata.
 • Fjernkontroll for enkel justering av hastighet.
 • Enkel app med oversikt over treningen + noen få treningsprogrammer.

Ulemper

 • Kun 6 km/t makshastighet.
 • Minimal demping.
 • Ingen stativ for nettbrett.
5.

Gymstick WalkingPad

Motoreffekt

-

Hastighet

0,5-6 km/t

Stigning

0%

Mål løpebånd

120 x 41,5cm

Mål sammenleggbar

143.2 x 54.7 x 129 CM

Maskinvekt

31kg

Maks brukervekt

100kg

Score: 75/100

Rating: 4.5/6
Kr 7999,-
Bestill her

Annonselenke

Gymstick WalkingPad er en kompakt og sammenleggbar tredemølle for deg som kun ønsker en enkel gåmølle.

Gymstick WalkingPad er enkel i bruk, brett ut møllen i to og trykk på start. WalkingPad har et pent design og er laget for aktivt hverdagsbruk. En oversiktlig konsoll viser info om tid, hastighet, avstand, kaloriforbruk og steg.

Møllen har to treningsmoduser; hvorav en manuell hastighetskontroll via fjernkontrollen, og en mer avansert modus med den patenterte «Adaptive Speed ​​Control» som automatisk justerer hastigheten etter ditt tempo.

Det medfølger en fjernkontroll for å enklere kunne kontrollere gåmøllen, men du kan også bruke den kompatible appen.

Løpebåndet målet 120 x 41,5cm – mer enn nok til å kontroll ettersom hastigheten begrenser seg til 10 km/t.

Med en vekt på kun 31kg og minimale tykkelse når den er sammenbrettet, kan den enkelt ved hjelp av transporthjulene trilles bort å oppbevares for eksempel under sengen eller inntil en vegg.

Gymstick WalkingPad er en veldig enkel gåmølle / kontormølle, men den gjør det den skal godt. Den er robust, og vil gi deg mye glede dersom du primært er ute etter en mølle for å gå. Topphastigheten er for lav til noe mer.

Fordeler

 • Pent og robust design.
 • Svært kompakt og lett.
 • Medfølgende fjernkontroll. Kan også kontrolleres via app.
 • 2 hastighetsmoduser.
 • Oversiktlig LED-display.

Ulemper

 • Lav topphastighet.
 • Ingen stativ for nettbrett/mobil.
6.

Tunturi Cardio Fit T10

Motoreffekt

1,0 HK

Hastighet

1-12 km/t

Stigning

0%

Mål løpebånd

120 x 42 cm

Mål sammenleggbar

155 x 73 x 16 cm

Maskinvekt

36 kg

Maks brukervekt

100 kg

Score: 90/100

Rating: 5.4/6
Kr 6199,-

Tunturi Cardio Fit T10 er en relativt kraftig og funksjonsrik gåmølle som gir deg mye til en god pris.

Tunturi Cardio Fit T10 er svært kompakt, og sammenslått måler den kun 11,6cm på det tykkeste. Det betyr at møllen enkelt kan oppbevares unders en seng/sofa, eller inntil en vegg. Transporthjulene gjør den enkel å flytte, og vekten er kun 36 kg.

Cardio Fit T10 har en god makshastighet for møller i denne kategorien, og kan brukes opptil 12 km/t – nok til å løpe. Løpebåndet måler 120×42 cm, og T-Flex dekket gir mer demping enn det vi finner hos mange konkurrenter.

Et oversiktlig LED-display viser info om tid, distanse, hastighet og kaloriforbruk. Du kan velge mellom 4 ulike programmer, og enkelt kontrollere gåmøllen via en medfølgende fjernkontroll. Et solid stativ i front gir kan monteres dersom du føler behov for dette, og sikkerhetsnøkkel som festes i buksekanten gir ekstra trygghet. Vi savner dog et stativ for nettbrett/mobil.

Tunturi Cardio Fit T10 en kort og godt en svært gjennomført sammenleggbar tredemølle som også egner seg til deg som ønsker å jogge litt innimellom.

Fordeler

 • Kompakt og lett.
 • Høy topphastighet på 12 km/t.
 • God demping i løpebåndet.
 • LED-display i front med info.
 • Stativ til nettbrett + fjernkontroll.
 • 4 ulike programmer.
7.

WalkingPad K12

Motoreffekt

-

Hastighet

12 km/t

Stigning

0%

Mål løpebånd

-

Mål sammenleggbar

153 x 79,2 x 13,9 cm

Maskinvekt

33kg

Maks brukervekt

120kg

Score: 90/100

Rating: 5.4/6
Kr 8990,-
Bestill her

Annonselenke

WalkingPad K12 er en helt ny og superkompakt modell fra KingSmith. Denne gåmøllen får plass overalt!

Hvis du trodde du ikke hadde plass til en treningsmaskin i hjemmet, så tar du feil. WalkingPad K12 er så liten, kompakt og lett at den får plass i hvilket som helst rom, eller under en kontorpult. Denne gåmøllen er svært enkel i både form og bruk, og gir deg mulighet til å gå i hastigheter opptil 6 km/t.

WalkingPad K12 kommer med både manuell- og automatisk hastighetsjustering. Manuell justering lar deg kontrollere hastigheten ved hjelp av den medfølgende fjernkontrollen, men automatisk justering regulerer hastigheten ut i fra hvor raskt du går. Maks hastighet er imponerende 12 km/t!

Et praktisk håndtak gir ekstra sikkerhet dersom du ønsker noe å holde fast i, men det kan også enkelt legges sammen. Når handtaket er foldet ned, måler WalkingPad K12 kun 13,9mm på sitt tykkeste. Med håndtaket montert kan du plassere et nettbrett/mobil i front.

Det er også en rekke sikkerhetsmoduser som bidrar til å gjøre K12 trygg. Her er det sklisikring, autostopp, barnesikring, fartsgrense og overbelastningsbeskyttelse. Maks brukervekt er på 120kg, noe som er uvanlig høyt for en så liten gåmølle / sammenleggbar tredemølle.

Gåarealet/løpebåndet er også romslig, og her kan du boltre deg på 124x48cm. I front er det et oversiktlig LED-display som viser info om tid, distanse, hastighet, skritt, kalorier, m.m..

WalkingPad K12 kommer med en fjernkontroll som lar deg justere hastigheten trinnvis o,5 km/t intervaller. Laster du ned KS FIT-appen kan du koble til møllen å holde oversikt over hvor langt du har gått, antall treningsøkter, kalorier forbrent, etc.. Du kan også følge enkle gå-/løpeprogrammer.

WalkingPad K12 er en av de peneste, best utstyrte og best prisete gåmøllene vi har sett. Denne anbefales varmt – dersom du får tak i den.

Fordeler

 • Utrolig liten og lett!
 • Høy topphastighet på 12 km/t.
 • LED-display med info i front.
 • To moduser; manuell- og automatisk justering av hastighet.
 • Fjernkontroll + stativ for nettbrett.
 • 5 sikkerhetsmoduser gjør den ekstra trygg.
8.

Flow Fitness Runner DTM200i

Motoreffekt

1,0HK

Hastighet

0,8-12 km/t

Stigning

0%

Mål løpebånd

121 x 48 cm

Mål sammenleggbar

-

Maskinvekt

-

Maks brukervekt

100kg

Score: 90/100

Rating: 5.4/6
Kr 6999,-
Bestill her

Annonselenke

Flow Fitness Runner DTM200i er en imponerende god gåmølle som er kraftig nok til at du kan løpe på den.

Runner DTM200i er en utrolig enkel, men likevel allsidig og kraftig gåmølle. Her får du et relativt romslig løpebånd på 121 x 48 cm som bidrar til ekstra trygghet. I likhet med WalkingPad R1 Pro og R2 har Runner DTM200i to moduser som blant annet gjør at møllen automatisk kan justere hastigheten ut i fra hvor raskt du beveger deg.

Flow Fitness Runner DTM200i kan kobles til mobilen og appen KS Fit via Bluetooth, og du kan dermed bruke mobilen som fjernkontroll i tillegg til at du kan benytte deg at flere gå- og løpeprogrammer.

Velger du å bruke møllen uten håndtaket vil maks hastighet være begrenset til 6 km/t, men med håndtaket montert kan du løpe opptil 12 km/t. Dette er veldig bra for en så liten gåmølle. Det er også en praktisk holder til nettbrett/mobil på toppen av stativet.

Flow Fitness Runner DTM200i egner seg ypperlig til bruk på kontoret, i stuen, og ikke minst som en treningsmaskin. Det kompakte designet, den lave vekten, samt de innebygde transporthjulene, gjør det mulig å oppbevare møllen under en seng, sofa, eller inntil en vegg.

Ønsker du deg primært en gåmølle, men vil også ha mulighet til å løpe, så er Flow Fitness Runner DTM200i et veldig godt alternativ.

Fordeler

 • Superkompakt og lav vekt.
 • Høy topphastighet på 12 km/t.
 • Manuell- og automodus.
 • KS Fit app gir deg oversikt/statistikk og enkle gå-/løpeprogrammer.
 • Nettbrettholder + fjernkontroll.
 • LED-display i front.
 • Relativt romslig løpebånd.
9.

Flow Fitness Walker DTM100i

Motoreffekt

1,0HK

Hastighet

0,5-6 km/t

Stigning

0%

Mål løpebånd

120 x 41,5 cm

Mål sammenleggbar

-

Maskinvekt

-

Maks brukervekt

100kg

Score: 80/100

Rating: 4.8/6
Kr 5959,-
Bestill her

Annonselenke

Flow Fitness Walker DTM100i er en superkompakt gåmølle for deg med liten plass og ønske om en letthåndterlig maskin.

Walker DTM100i er den minste og enkleste gåmøllen fra Flow Fitness, men er samtidig utrolig bra på det den skal være god på.

Styrken til DTM100i er hvor enkelt og raskt den lar seg folde ut/sammen for bruk eller oppbevaring, og hvor liten plass den tar når den er slått sammen. Denne glir raskt under sengen, eller kan plasseres opp langs veggen uten å gjøre noe ut av seg.

I likhet med storebror Runner DTM200i har DTM100i to moduser som blant annet gjør at møllen automatisk kan justere hastigheten ut i fra hvor raskt du beveger deg. Maksimal hastighet er 6 km/t, noe som tilsvarer rask gange.

Flow Fitness Walker DTM100i kan kobles til mobilen og appen KS Fit via Bluetooth, og du kan dermed bruke mobilen som fjernkontroll i tillegg til at du kan benytte deg at flere gåprogrammer.

Ettersom det ikke er noe håndtak/stativ for denne møllen, vil du ikke få noe eget stativ til nettbrett.

Det kompakte designet, den lave vekten, samt de innebygde transporthjulene, gjør det mulig å oppbevare møllen under en seng, sofa, eller inntil en vegg.

Flow Fitness Walker DTM100i passer perfekt til deg som ønsker en enkel gåmølle til hjemmebruk eller på kontoret. Du kan dog ikke forvente å kunne jogge/løpe på denne møllen.

Fordeler

 • Superkompakt og sammenleggbar for enkel lagring.
 • Mulighet for forbindelse med telefon via Bluetooth.
 • Oversiktlig LED-skjerm med treningsdata.
 • Manuell- og automodus.
 • KS Fit app gir deg oversikt/statistikk og enkle gåprogrammer.
 • Fjernkontroll.

Ulemper

 • Lav topphastighet.
 • Ingen mulighet for å feste nettbrett.
10.

WalkingPad K15

Motoreffekt

1,25HK

Hastighet

0,8-15 km/t

Stigning

4%

Mål løpebånd

120 x 48 cm

Mål sammenleggbar

142 x 82.8 x 31cm

Maskinvekt

54 kg

Maks brukervekt

110kg

Kr 14990,-
Bestill her

Annonselenke

WalkingPad K15 er selskapets kraftigste og mest solide tredemølle i WalkingPad serien.

Denne møllen er mer å regne som en standard tredemølle, men vi tar den med som et alternativ takket være muligheten for å slå den sammen slik at den blir svært kompakt, samt den egne «gå»-modusen.

WalkingPad K15 kommer med en 1,25HK kraftig motor med muligheter for å løpe i hastigheter på 15 km/t, samt med en stigning på 4%. Dette kan med andre ord fungere som en skikkelig tredemølle der du virkelig får trent. Likevel veier ikke WalkingPad K15 mer enn 54kg, og den kan enkelt slåes sammen og stilles opp inntil en vegg.

Et lekkert touchdisplay gir deg oversikt over tid, hastighet, distanse og kalorier. Du kan også koble K15 til den kompatible KS Fit appen som holder oversikt over treningen din, samt gir deg enkle gå- og løpeprogrammer. Selve møllen lar deg velge mellom tre ulike moduser som hver er tilpasset sine formål; HIIT, Fettforbrenning, Gåmodus.

Løpebåndet er relativt lite til å være en tredemølle med så høy hastighet, så de 120 x 48 centimetrene vil nok være en begrensing for høyere personer. Dempingen er heldigvis relativt god.

WalkingPad K15 er en kraftig og enkel sammenleggbar tredemølle, men skiller seg fra en enklere gåmølle med å ta mye større plass og at den er mindre mobil.

Fordeler

 • Kraftig ramme og motor.
 • Høy topphastighet på 15 km/t. I tillegg 4% stigning.
 • tre ulike moduser som hver er tilpasset sine formål; HIIT, Fettforbrenning, Gåmodus.
 • Oversiktlig LED-display og nettbrettholder.
 • Kompatibel med KS App som viser statistikk og enkle gå-/løpeprogrammer.
 • Lav vekt og kompakt til å være så kraftig.

Ulemper

 • For stor og tung til å konkurrere med rene gåmøller..
11.

Master Fitness W15

Motoreffekt

0,75HK

Hastighet

0-10 km/t

Stigning

0%

Mål løpebånd

115 x 40 cm

Mål sammenleggbar

160 x 66 x 13 cm

Maskinvekt

33kg

Maks brukervekt

-

Score: 85/100

Rating: 5.1/6
Kr 5490,-
Bestill her

Annonselenke

Master Fitness W15 er en svært tynn og kompakt gåmølle med mulighet for å gå i hastigheter opptil 10 km/t.

Ønsker du en tynn og diskre gåmølle som lar deg gå i høy hastighet, eller til og med jogge, så er Master Fitness W15 et enkelt og greit alternativ. Dette er ikke en veldig avansert gåmølle, men den gir deg i det minste mulighet til å både gå og jogge i bra tempo, og passer ypperlig som en kontormølle.

Master Fitness W15 har et medfølgende støttehåndtak som enkelt skrues på hver side. Her er det også en praktisk holder for nettbrett/mobil, og en sikkerhetsnøkkel. I front av møllen er det et LED-display som viser info om tid, hastighet, distanse, kalorier, etc.. Det medfølger en fjernkontroll som lar deg starte/stoppe maskinen, samt justere hastigheten.

Det superkompakte designet gjør det enkelt å slå Master Fitness W15 fullstendig sammen slik at den blir helt flat – perfekt for å oppbevare under en seng eller sofa. Vekten er kun 33kg, og de innebygde transporthjulene gjør det enkelt å trille den vekk.

Leverandøren på løpebåndet er 115 cm, noe som er litt kortere enn det vi regner som standard (120cm), men bredden er på gode 40cm.

Master Fitness W15 er med andre ord en god sammenleggbar tredemølle til en meget god pris. Du får ingen app med oversikt og statistikk, men mye kraft ot et kompakt design til rundt 5-6000kr.

Fordeler

 • Svært tynn og lett.
 • Høy topphastighet på 10 km/t.
 • Stativ til nettbrett/mobil + fjernkontroll.
 • Avtakbart stativ.
 • LED-display med info i front.

Ulemper

 • Ingen automatisk regulering av hastighet.
 • Litt kort løpebånd.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge var daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout i perioden 2019 til 2021. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Bekledning

Vektvester best i test 2023 – Topp 10 vektvester- Guide og anbefalinger

Vi har testet og sammenlignet noen av de beste vektvestene som…
Dato: Mai 04, 2022
Produkttest

Justerbare manualer best i test – Topp 10 justerbare treningsmanualer!

Vi gir deg en oversikt over de beste justerbare treningsmanualene på…
Dato: Mar 08, 2022
Produktomtaler

Test: VIVAGUN – PRIME 3.0 massasjepistol

De siste årene har salget av massasjepistoler skutt i været, og…
Dato: Feb 22, 2022