Er du på jakt etter en enkel tredemølle, men har verken plass eller behov for en stor treningsmaskin? Da kan en gåmølle eller WalkingPad være akkurat det du trenger!

Det siste året har salget av tredemøller og gåmøller tatt fullstendig av. Leverandørene har vært utsolgt i månedsvis, og det gjelder å handle når varene er tilgjengelig. Løping er uten tvil en svært effekt og overkommelig treningsform, men en egen treningsmølle tar både stor plass og kan være utfordrende å bruke i mindre leiligheter, bokollektiv og bygninger som er dårlig lydisolert. Her kommer vi inn på «gåmølle / walkingpads / sammenleggbar tredemølle». En gåmølle er enkelt og greit en svært kompakt tredemølle som både veier langt mindre og tar minimalt med plass.

Gåmølle – kontormølle

En god gåmølle / kontormølle lar seg montere/demontere på et par minutter, og kan oppbevares under en seng, sofa, eller inntil en vegg uten å gjøre seg bemerket. Størrelsen varierer, men de fleste modeller har et løpebånd/gåbånd på rundt 120×40 cm. Vekten ligger gjerne på 30-40 kg, og tykkelsen når de er brettet sammen er ofte godt under 20cm slik at de kan oppbevares under en vanlig møbel. I tillegg gjør de innebygde transporthjulene sitt til at de er enkle å forflytte.

Sammenleggbar tredemølle / WalkingPad – enkel og effektiv trening

En gåmølle gjør det enklere å være i fysisk aktivitet uten at det går utover andre gjøremål i hverdagen, og mange omtaler møllene gjerne som en kontormølle ettersom det er populært å bruke på arbeidsplasser. Du kan også finne slike møller omtalt som «sammenleggbar tredemølle». Gåmøllen skal ikke sammenlignes med en tradisjonell tredemølle med kraftig motor som gjør det mulig å løpe i hastigheter rundt 20 km/t og X % stigning. Dette er et enkelt løpebånd/gåbånd som gjør det mulig å pløye gjennom X antall kilometer/mil i løpet hjemme i egen stue. foran TV-en, eller PC-en, eller en arbeidsdag samtidig som du får jobbet effektivt. Bonusen – du får mosjon samtidig som du reduserer risikoen for muskel- og skjelettplager, OG får jobbet eller gjort andre ting. Det er med andre ord en grunn til at det omtales som kontormølle.

Ønsker du deg heller en kraftig tredemølle til trening og løp, så kan du sjekke vår omfattende oversikt over Best i test tredemølle – Beste tredemølle 2024!

Gåmølle – WalkingPad – Best i test 2024

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Ved å handle gjennom linkene i testen bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler, og vi setter derfor stor pris på om du gjør dette. Produktene i denne listen er ikke fysisk testet av oss, og vurderingen er gjort på bakgrunn av produktets egenskaper, eksterne tester, tilbakemeldinger fra kunder, samt pris. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere.

PS: Prisene og utvalget kan variere fra dag til dag. Vi forsøker til enhver tid å oppgi riktig prisantydning, og listen er dynamisk og vil endres i takt med vareutvalget. På grunn av enorm interesse for hjemmetreningsutstyr er svært mye utsolgt. Vi forsøker til enhver tid å holde listen oppdatert med produkter som er på lager. Det det er flere alternative priser linker vi til flere butikker.

 1. BEST I TEST: Proform City L6
 2. BESTE KOMPAKTE GÅMØLLE: WalkingPad R2
 3. MEST FOR PENGENE: WalkingPad R1 Pro

SORTER ETTER:

string(15) "Proform City L6"95
string(23) "Kingsmith WalkingPad R2"95
string(27) "Kingsmith WalkingPad R1 Pro"90
string(23) "Kingsmith WalkingPad A1"85
string(19) "Gymstick WalkingPad"75
string(22) "Tunturi Cardio Fit T10"90
string(14) "WalkingPad K12"90
string(27) "Flow Fitness Runner DTM200i"90
string(27) "Flow Fitness Walker DTM100i"80
string(27) "Flow Fitness Runner DTM200i"90
string(27) "Flow Fitness Walker DTM100i"80
string(21) "Casall Compact Run M8"81
string(18) "Master Fitness W15"85
string(22) "Tunturi T10 Competence"85
1.

Proform City L6

"BEST I TEST!"

Motoreffekt

2HK (4HK Peak)

Hastighet

14 km/t

Stigning

0 %

Mål løpebånd

120 x 45 cm

Mål sammenleggbar

188 x 81 cm

Maskinvekt

52 kg

Maks brukervekt

110 kg

Score: 95/100

Rating: 5.7/6
Kr 9999,-
Bestill her

Annonselenke

Ønsker du en sammenleggbar tredemølle som fungerer til å både gå og å løpe på? Da er Proform City L6 et glimrende alternativ.

NB: 
Intropris: 9999,-
Veil pris: 11 999,-

Proform City L6 er noe så unikt som en sammenleggbar tredemølle med maks hastighet på hele 14 km/t, iFit-kompabilitet, og et godt dempesystem.

Proform City L6 kommer opp med en kraftig 2HK motor med en topp ytelse på 4HK. Dette gjør det mulig for møllen å trekke brukere opptil 14 km/t, noe som er sjelden for sammenleggbare tredemøller.

I tillegg kan Proform City L6 varte opp med en rekke treningsprogrammer gjennom den interaktive tjenesten iFit. Det medfølger 1-års familiemedlemsskap, og tjenesten gjør det mulig å trene virtuelt med idrettsutøvere i verdensklasse i alle land og på alle kontinenter. Delta på treningsøkter innendørs eller utendørs i mektige naturomgivelser!

Du kan også evige blant en rekke programmer som vektreduksjon, utholdenhetstrening, muskel- og styrkebyggende treningsøkter, HIIT-programmer, m.m.. Koble til mobilen eller et nettbrett via Bluetooth, plasser enheten i stativet for nettbrettholderen, og følg økten underveis. Et panel i front viser informasjon om tid, hastighet, distanse, løpstempo, kalorier og puls.

Løpebåndet måler 120 x 45 cm, og gir god plass til å gå. For høye personer vil 120 cm kunne oppleves kort å løpe på, men det er likevel fullt mulig. ProShox-dempesystemet skal gi bedre demping enn tradisjonelle gåmøller.

Takket være det sammenleggbare designet tar Proform City L6 minimalt med plass når du ikke ønsker å ha den fremme, og den kan enkelt trilles bort ved hjelp av de innebygde transporthjulene. Vekten er kun 52 kg.

Dersom du egentlig har lyst på en en tredemølle som du kan løpe på, men verken har plass eller behov for de kraftigste modellene, så er Proform City L6 er supert valg. Her kan du nemlig både gå og løpe uten problemer.

Fordeler

 • Kraftig 2HK motor med peak på 4HK.
 • Høy topphastighet på 14 km/t.
 • iFit-kompatibel, 1-års medlemsskap inkludert.
 • Mange spennende treningsprogram og treningsøkter.
 • Bluetooth-kompatibel + nettbrettholder.
 • Godt dempesystem.
 • Hurtigknapper for enkel betjening.
2.

Kingsmith WalkingPad R2

BESTE KOMPAKTE GÅMØLLE

Motoreffekt

918W

Hastighet

0-10 km/t

Stigning

0%

Mål løpebånd

120 x 44 cm

Mål sammenleggbar

100,0 x 72,0 x 16,1cm

Maskinvekt

33kg

Maks brukervekt

110kg

Score: 95/100

Rating: 5.7/6
Kr 13326,-
Bestill her

Annonselenke

Bestselgeren WalkingPad R1 Pro har kommet i en ny og bedre versjon. WalkingPad R2 er trolig en av de smarteste investeringene du kan gjøre.

WalkingPad R2 er en superkompakt og lett gåmølle som gjør det mulig å plassere den selv i de minste rom, under en kontorpult, foran TV-en, eller hvor du må foretrekker å tilbakelegge skrittene dine.

WalkingPad R2 måler rundt knappe 150 cm på sitt lengste, mindre enn 70 cm i bredden og 10 cm i høyden. Når den ikke er i bruk kan den slås sammen takket være en hengsle på midten, og deretter trilles bort ved hjelp av de innebygde transporthjulene. Vekten på bare 33 kg gjør den enkelt å flytte, og med sine barnslige 15 cm på det tykkeste, kan WalkingPad R2 plasseres inntil en vegg eller under en seng/sofa uten å gjøre noe ut av seg.

WalkingPad R2 bygger på suksessen med R1 Pro, og selv om det meste er likt, så er det noen små forandringer som gjør produktet enda bedre. Det er fremdeles den samme ytelsen på 1,25HK og en hastighet fra 0,5-10 km/t, to ulike moduser som lar deg velge mellom automatisk og manuell, et løpebånd som måler 120 x 44 cm, og den samme appen med ulike treningsprogrammer og muligheter for å dele dataene med den Apple Health eller Google Fit.

Forskjellen ligger hovedsaklig i designet, og nye WalkingPad R2 har fått et mer stilrent og moderne design med mer «kanter» og flater enn tidligere. Displayet er også oppgradert og har bedre kontrast som gjør det enklere å lese. Stativet der du setter nettbrettet/mobilen har fått en annen utforming som gjør det enklere å plassere, samtidig som det er et lite «rom» der du faktisk kan legge fra deg noen små saker.

I likhet med R1 Pro har WalkingPad R2 to moduser; gåmodus og løpemodus. I gåmodus har båndet en maksimal hastighet på 6 km/t, mens i løpemodus er maksimal hastighet 10 km/t. Du kan også velge å bruke møllen med manuell innstilling av hastighet, eller med automatisk justering. I auto-modus vil møllen automatisk justere hastigheten ut i fra hvor raskt du beveger deg.

Hastigheten kan justeres via den medfølgende fjernkontrollen eller mobilen. WalkingPad R2 har en maks hastighet på 10 km/t, mer enn raskt nok til å jogge/småløpe, men heller ikke mer. Løpebåndet måler 120 x 44cm, og dempingen er helt ok.

I KS Fit App kan du blant annet velge å følge noen enkle treningsprogrammer, men hastigheten må styre selv. Du kan dog legge inn tre hurtigvalg for hastighet slik at den raskt endrer mellom for eksempel 3 km/t, 6 km/t og 10 km/t ved å trykke på en knapp. I appen kan har du mulighet til å tilpasse displayet på møllen slik at den viser de dataene du selv ønsker. Velg mellom tid, distanse, skritt, hastighet, kalorier, etc.. Du kan ha opptil 5 ulike datafelter som vil rullere på skjermen.

WalkingPad R2 oppleves som svært stabil og stillegående (bedre enn R1 Pro), og fremstår som et langt mer kvalitetsprodukt. Det anbefales absolutt å bruke en underlagsmatte (WalkingPad underlagsmatte) som bidrar til å gjøre møllen både mer stabil, så reduserer den også mengden støy. WalkingPad underlagsmatte koster 500 kr og er i våre øyne verdt hver eneste krone.

Kingsmith WalkingPad R2 er takket være sin kompakte størrelse og lave vekt en unik sammenleggbar tredemølle som kan passe inn hvor som helst, og den forenkler muligheten til å være i aktivitet i situasjoner der det ellers ville ha vært vanskelig. Den er superenkel å montere, starter og stopper raskt, og lager minimalt med støy. I våre øyne er WalkingPad R2 et meget godt kjøp, og hadde det vært opp til oss, så skulle denne vært skrevet ut på blå resept.

Fordeler

 • Superkompakt og lett!
 • Svært enkel montering og betjening.
 • Elegant design. Støysvak.
 • Gåmodus og løpemodus. Høy maks hastighet til å være gåmølle.
 • Enkle treningsprogrammer i KingSmith Fit App.
3.

Kingsmith WalkingPad R1 Pro

"MEST FOR PENGENE!"

Motoreffekt

-

Hastighet

0,5-10 km/t

Stigning

0%

Mål løpebånd

120 x 40cm

Mål sammenleggbar

98x72x15.5cm

Maskinvekt

33kg

Maks brukervekt

110kg

Score: 90/100

Rating: 5.4/6
Kr 10124,-
Bestill her

Annonselenke

Kingsmith WalkingPad R1 Pro er en av de mest kompakte og letteste sammenleggbare tredemøllene du får tak i.

WalkingPad R1 Pro er så liten og lett at du enkelt kan flytte den fra rom til rom, og den tar ikke opp mer plass enn at den kan ligge under sengen, sofaen, stå oppreist inntil veggen, gjemt bak en stol, etc.. Møllen veier kun 33 kg, og sammenslått måler den ikke mer enn 15,5 cm i tykkelse.

WalkingPad R1 Pro har en maks hastighet på gode 10 km/t. Dette er langt i fra de mer rendyrkede tredemøllene har som standard, men mer enn de fleste rene gåmøllene er i stand til. 10 km/t vil for mange være mer enn raskt nok til at det er mulig å jogge/løpe. Løpebåndet måler 120 x 44cm, og vil for høye personer være en større begrensning på hvor behagelig den er å løpe på, mens gange/småjogg fungerer fint.

Kingsmith WalkingPad R1 Pro er nesten støyfri, og den eneste støyen du vil legge merke til er dine egne fotsteg. Dette kommer godt med enten du benytter møllen hjemme med familien i hus, eller på en arbeidsplass. WalkingPad R1 Pro passer nemlig perfekt å bruke i kombinasjon med en ståpult.

Håndtakene/rekkverket kan skrues av, og da vil en sensor i tredemøllen registrere hvor raskt du går slik at hastigheten hele tiden justeres etter ditt eget tempo. Denne «automodusen» er perfekt dersom du ønsker å bruke møllen sammen med en ståpult når du jobber.

Kingsmith WalkingPad R1 Pro kommer med en fjernkontroll som lar deg justere hastigheten trinnvis i o,5 km/t intervaller. I fronten av møllen viser et LED-display hastighet, distanse, tid og eventuelt skritt.

Laster du ned KS FIT-appen kan du koble til tredemøllen å holde oversikt over hvor langt du har gått, antall treningsøkter, kalorier forbrent, etc.. Du kan også følge enkle treningsprogrammer.

Det er egentlig vanskelig å forstå hvor liten å lett denne møllen er. For deg som ikke ønsker en stor og dominerende tredemølle, men et enkelt verktøy for å komme i gang med gåingen/løpingen, og kanskje trekke den frem på stua foran TV-en, eller bruke på hjemmekontoret, så er dette et fantastisk godt valg.

Fordeler

 • Ekstremt liten og lett!
 • Tar ikke plass i det hele tatt når den er sammenslått.
 • Monteres/demonteres på 2-3 minutter.
 • Enkel i bruk.
 • Stativ til nettbrett.
 • Enkel app med oversikt over treningen + noen få treningsprogrammer.

Ulemper

 • Begrenset til kun 10km/t og kort løpebånd
 • Ingen treningsprogram.
 • Minimal demping.
4.

Tunturi Cardio Fit T10

Motoreffekt

1,0 HK

Hastighet

1-12 km/t

Stigning

0%

Mål løpebånd

120 x 42 cm

Mål sammenleggbar

155 x 73 x 16 cm

Maskinvekt

36 kg

Maks brukervekt

100 kg

Score: 90/100

Rating: 5.4/6
Kr 7799,-

Tunturi Cardio Fit T10 er en relativt kraftig og funksjonsrik gåmølle som gir deg mye til en god pris.

Tunturi Cardio Fit T10 er svært kompakt, og sammenslått måler den kun 11,6cm på det tykkeste. Det betyr at møllen enkelt kan oppbevares unders en seng/sofa, eller inntil en vegg. Transporthjulene gjør den enkel å flytte, og vekten er kun 36 kg.

Cardio Fit T10 har en god makshastighet for møller i denne kategorien, og kan brukes opptil 12 km/t – nok til å løpe. Løpebåndet måler 120×42 cm, og T-Flex dekket gir mer demping enn det vi finner hos mange konkurrenter.

Et oversiktlig LED-display viser info om tid, distanse, hastighet og kaloriforbruk. Du kan velge mellom 4 ulike programmer, og enkelt kontrollere gåmøllen via en medfølgende fjernkontroll. Et solid stativ i front gir kan monteres dersom du føler behov for dette, og sikkerhetsnøkkel som festes i buksekanten gir ekstra trygghet. Vi savner dog et stativ for nettbrett/mobil.

Tunturi Cardio Fit T10 en kort og godt en svært gjennomført sammenleggbar tredemølle som også egner seg til deg som ønsker å jogge litt innimellom.

Fordeler

 • Kompakt og lett.
 • Høy topphastighet på 12 km/t.
 • God demping i løpebåndet.
 • LED-display i front med info.
 • Stativ til nettbrett + fjernkontroll.
 • 4 ulike programmer.
8.

Kingsmith WalkingPad A1

"Verdens minste tredemølle, men likevel genial!"

Motoreffekt

-

Hastighet

0,5-6 kmt

Stigning

0%

Mål løpebånd

120 x 41,5 cm

Mål sammenleggbar

82,2 x 54,7 x 12,9 cm

Maskinvekt

31 kg

Maks brukervekt

100 kg

Score: 85/100

Rating: 5.1/6
Kr 7565,-
Bestill her

Annonselenke

Kingsmith WalkingPad A1 er noe så spesielt som verdens minste tredemølle, og har blant annet vunnet Reddot Design Award 2019.

Ønsker du en liten og funksjonell gåmølle / kontormølle til å gå på, som du kan bruke når som helst og hvor som helst takket være et ekstrem kompakt design og lav vekt? Da er Kingsmith WalkingPad A1 kanskje det nærmeste du kommer.

WalkingPad A1 er designet for å kunne slåes sammen og gjemmes bort på et par minutter, og det samme når du ønsker å ta den frem igjen. Dette er først og fremst en gåmølle, noe den lave makshastigheten tilsier, men du kan få veldig bra med trim av å gå i 6 km/t!

En av de største fordelene til møllen, foruten om den kompakte formen, er den lave vekten på kun 31 kg. I kombinasjon med de innebygde transporthjulene gjør det tredemøllen svært lett å flytte.

Kingsmith WalkingPad A1 lager er nesten støyfri, og den eneste støyen du vil legge merke til er dine egne fotsteg. Dette kommer godt med enten du benytter møllen hjemme med familien i hus, eller på en arbeidsplass. WalkingPad A1 passer nemlig perfekt å bruke i kombinasjon med en ståpult, og er kanskje en av de beste alternativene til en ren kontormølle.

Kingsmith WalkingPad A1 kommer med en fjernkontroll som lar deg justere hastigheten trinnvis o,5 km/t intervaller. I fronten av møllen viser et LED-display hastighet, distanse, tid og eventuelt skritt.

Laster du ned KS FIT-appen kan du koble til tredemøllen å holde oversikt over hvor langt du har gått, antall trenignsøkter, kalorier forbrent, etc.. Du kan også følge enkle treningsprogrammer.

Kingsmith WalkingPad A1 er som introduksjonen sier «verdens minste tredemølle», og du vinner ikke Reddot Design Awards for ingen grunn. Et supert produkt for deg som ønsker en sammenleggbar tredemølle til å gå på.

Fordeler

 • Ekstremt kompakt og lett.
 • Enkel i bruk. Monteres/demonteres på et par minutter.
 • Tilnærmet støyfri.
 • LED-dispaly i front viser viktigste treningsdata.
 • Fjernkontroll for enkel justering av hastighet.
 • Enkel app med oversikt over treningen + noen få treningsprogrammer.

Ulemper

 • Kun 6 km/t makshastighet.
 • Minimal demping.
 • Ingen stativ for nettbrett.
14.

Gymstick WalkingPad

Motoreffekt

-

Hastighet

0,5-6 km/t

Stigning

0%

Mål løpebånd

120 x 41,5cm

Mål sammenleggbar

143.2 x 54.7 x 129 CM

Maskinvekt

31kg

Maks brukervekt

100kg

Score: 75/100

Rating: 4.5/6
Kr 7999,-
Bestill her

Annonselenke

Gymstick WalkingPad er en kompakt og sammenleggbar tredemølle for deg som kun ønsker en enkel gåmølle.

Gymstick WalkingPad er enkel i bruk, brett ut møllen i to og trykk på start. WalkingPad har et pent design og er laget for aktivt hverdagsbruk. En oversiktlig konsoll viser info om tid, hastighet, avstand, kaloriforbruk og steg.

Møllen har to treningsmoduser; hvorav en manuell hastighetskontroll via fjernkontrollen, og en mer avansert modus med den patenterte «Adaptive Speed ​​Control» som automatisk justerer hastigheten etter ditt tempo.

Det medfølger en fjernkontroll for å enklere kunne kontrollere gåmøllen, men du kan også bruke den kompatible appen.

Løpebåndet målet 120 x 41,5cm – mer enn nok til å kontroll ettersom hastigheten begrenser seg til 10 km/t.

Med en vekt på kun 31kg og minimale tykkelse når den er sammenbrettet, kan den enkelt ved hjelp av transporthjulene trilles bort å oppbevares for eksempel under sengen eller inntil en vegg.

Gymstick WalkingPad er en veldig enkel gåmølle / kontormølle, men den gjør det den skal godt. Den er robust, og vil gi deg mye glede dersom du primært er ute etter en mølle for å gå. Topphastigheten er for lav til noe mer.

Fordeler

 • Pent og robust design.
 • Svært kompakt og lett.
 • Medfølgende fjernkontroll. Kan også kontrolleres via app.
 • 2 hastighetsmoduser.
 • Oversiktlig LED-display.

Ulemper

 • Lav topphastighet.
 • Ingen stativ for nettbrett/mobil.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge var daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout i perioden 2019 til 2021. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Best i test - kosttilskudd

Vegansk proteinpulver – Best i test 2024!

Vi gir deg oversikten over de 6 beste og mest populære…
Dato: Mai 23, 2024
Best i test - kosttilskudd

Weight Gainer – Best i test 2024!

Vi gir deg oversikten over markedets beste weight gainer i 2024!…
Dato: Mai 16, 2024
Best i test - kosttilskudd

Pre Workout (PWO) – Best i test 2024

Pre Workout har i løpet av få år blitt et av…
Dato: Mai 10, 2024