Vi gir deg oversikten over de beste omega-3 kosttilskuddene på markedet. 

Viste du at kroppen din er helt avhengig av omega-3-fettsyrer, og at den ikke er i stand til å lage disse selv? Det betyr at du må få i deg omega-3-fettsyrer enten gjennom maten du spiser, eller som kosttilskudd. Her forklarer vi deg kort hva omega-3-fettsyrer er, og hvorfor du bør innta nok av det.

 

Dette er omega-3-fettsyrer

Omega-3-fettsyrer er flerumettede, essensielle (livsnødvendige) fettsyrer som kroppen ikke er i stand til å produsere selv. Omega-3-fettsyrene står for flere viktige funksjoner i kroppen og inngår blant annet i cellemembraner, i dannelsen av flere hormonlignende stoffer, og er avgjørende for normal utvikling og vedlikehold av syn, hjerne og leddfunksjoner. Omega-3 er også godt for hjernen, hjertet, huden, demper betennelsestilstander i kroppen, og øker fettforbrenningen og nydannelsen av muskler.

For å få i oss nok omega-3 er det viktig å innta mye fisk. Dessverre er inntaket av fisk i befolkningen altfor lavt i forhold til det helsemyndighetene ønsker seg, og det kan være utfordrende for mange av oss å få i seg nok omega-3. Av den grunn kan omega-3 gjennom et kvalitetssikret kosttilskudd være et godt alternativ. Vi sier ikke at du skal slutte å spise fisk, for fisk inneholder mye mer næringsstoffer enn kun omega-3, for ikke å nevne alle proteinene som er byggesteiner for musklene dine! Men omega-3 kosttilskudd kan veie opp for et manglende totalinntak av den sunne fettsyren, og forhåpentligvis bidra til bedre helse. Det er også en billig og enkel måte å få i seg fettsyren på.

Under finner du en oversikt over det vi mener er de beste omega-3 kosttilskuddene på markedet. Husk at det finnes flere typer omega-3-fettsyrer, og det er ikke bare å velge den “første og beste” i butikkhyllen. Det er store kvalitetsforskjeller mellom ulike produkter.

 

Best i test Omega-3 kosttilskudd – Best i test 2020

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Ved å handle gjennom linkene i testen bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler, og vi setter derfor stor pris på om du gjør dette. Prisene oppdateres regelmessig og reflekterer de beste prisene på markedet. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere .

Grunnlag for vurdering
Vi har lagt vekt på kriterier som blant annet ingredienser/virkestoffer, oppgitt effekt, dokumentert effekt, samt studier og annen dokumentasjon.

NB: For abonnement produkter er pris oppgitt per måned.

SORTER ETTER:

1. Proteinfabrikken Super Omega 3-6-9

Antall serveringer:

22

Score: 95/100

Rating: 5.7/6
Kr 59,-
Bestill her

Super Omega 3-6-9 er en kraftpakke av essensielle fettsyrer (E.F.A). Tilførsel av disse essensielle fettsyrene er avgjørende for å kunne yte optimalt.
Super Omega inneholder lignan. Lignaner er et naturlig fytoøstrogen fra linfrøplanten som optimaliserer kroppens naturlige hormonsystem.

Fordeler

 • Stimulering av produksjonen av ditt naturlige hormonsystem i balanse.
 • Balansering av naturlige hormoner
 • Støtter immunforsvaret
 • Styrer endokrine hormoner til cellene
 • Kan bidra til økt utholdenhet og motstandskraft.
 • - Pålitelig energikilde uten å øke kroppsfettet.
 • - Redusert stølhet i muskulaturen etter harde treningsøkter.
 • - Økt opptak og utnyttelse av oksygenet.

2. DNS Arctic Omega 3

Antall serveringer:

40

Score: 85/100

Rating: 5.1/6
Kr 149,-
Bestill her

Høykvalitets Omega3 som inneholder høykonsentrert fiskeolje som gir essensielle Omega-3 fettsyrer (EPA og DHA)

Disse fettsyrene er kritiske for maksimal funksjon, utbytte av kroppen og ikke minst maksimalt utbytte av treningen! Arctic Omega-3 hjelper med å forbedre din ytelse, i tillegg til å generelt bedre din helse.

 

Fordeler

 • Styrker immunforsvaret.
 • Sun for hjertet.
 • Svært bra innhold av omega-3 per kapsel (1000mg)!
 • Kan bidra til å forbedre ytelse og helsen.

3. Myo Vital Arctic Oil

Antall serveringer:

30

Score: 83/100

Rating: 5.0/6
Kr 298,-
Bestill her

Vital Arctic Oil™ krill består av Superba™ krillolje, som er en av verdens reneste kilder til omega-3 fettsyrene EPA og DHA høstet i de Antarktiske havområdene.

Krill er små reke-lignende krepsdyr pakket med langkjedete Omega-3 fettsyrer EPA og DHA, Fosfolipider, Kolin og Astaxanthin. Oljen er høyere i næringskjeden enn fisk, og har derfor bedre opptak i kroppen enn omega-3 fra andre marine kilder.

Fordeler

 • Styrker immunforsvar, hjerne og nervesystem.
 • Støtter optimale hormonnivåer.
 • Viktig for hjerte, hjerne, lever og øyne.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge er daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Featured

Løpejakker topp 10 – Best i test løpejakke 2020

Vi har testet noen av markedets beste løpejakker! Her finner du…
dato: Jul 13, 2020
Produkttest

Test: Miiego BOOM

Miiego BOOM har vunnet både RED DOT AWARD og ISPO AWARD,…
dato: Jul 09, 2020
Produkttest

Test: Jaybird Vista

Jaybird Vista er øreproppene som kan få deg til å overgå…
dato: Jul 07, 2020