Vi gir deg oversikten over de beste omega-3 kosttilskuddene på markedet. 

Viste du at kroppen din er helt avhengig av omega-3-fettsyrer, og at den ikke er i stand til å lage disse selv? Det betyr at du må få i deg omega-3-fettsyrer enten gjennom maten du spiser, eller som kosttilskudd. Her forklarer vi deg kort hva omega-3-fettsyrer er, og hvorfor du bør innta nok av det.

 

Dette er omega-3-fettsyrer

Omega-3-fettsyrer er flerumettede, essensielle (livsnødvendige) fettsyrer som kroppen ikke er i stand til å produsere selv. Omega-3-fettsyrene står for flere viktige funksjoner i kroppen og inngår blant annet i cellemembraner, i dannelsen av flere hormonlignende stoffer, og er avgjørende for normal utvikling og vedlikehold av syn, hjerne og leddfunksjoner. Omega-3 er også godt for hjernen, hjertet, huden, demper betennelsestilstander i kroppen, og øker fettforbrenningen og nydannelsen av muskler.

For å få i oss nok omega-3 er det viktig å innta mye fisk. Dessverre er inntaket av fisk i befolkningen altfor lavt i forhold til det helsemyndighetene ønsker seg, og det kan være utfordrende for mange av oss å få i seg nok omega-3. Av den grunn kan omega-3 gjennom et kvalitetssikret kosttilskudd være et godt alternativ. Vi sier ikke at du skal slutte å spise fisk, for fisk inneholder mye mer næringsstoffer enn kun omega-3, for ikke å nevne alle proteinene som er byggesteiner for musklene dine! Men omega-3 kosttilskudd kan veie opp for et manglende totalinntak av den sunne fettsyren, og forhåpentligvis bidra til bedre helse. Det er også en billig og enkel måte å få i seg fettsyren på.

Under finner du en oversikt over det vi mener er de beste omega-3 kosttilskuddene på markedet. Husk at det finnes flere typer omega-3-fettsyrer, og det er ikke bare å velge den «første og beste» i butikkhyllen. Det er store kvalitetsforskjeller mellom ulike produkter.

 

Best i test Omega-3 kosttilskudd – Best i test 2021!

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Vi har lagt vekt på kriterier som blant annet ingredienser/virkestoffer, oppgitt effekt, dokumentert effekt, samt studier og annen dokumentasjon for å sette opp våre topplister. Produktene er ikke testet fysisk av oss. Ved å handle gjennom linkene i testen mottar vi en liten provisjon fra butikkene som bidrar til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler. Du betaler den samme rimelige prisen som butikkene oppgir. Vi setter derfor stor pris på om du bruker linkene i artikkelen. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere.

PS: Prisen er veiledende, men klikker du deg inn på kjøpslinken vil du få oppdatert pris som reflekterer de beste prisene på markedet. For abonnement produkter er pris oppgitt per måned.

SORTER ETTER:

1.

SmartSupps Omega 3

Antall serveringer:

43

Score: 82/100

Rating: 4.9/6
Kr 119,-
Bestill her

Annonselenke

SmartSupps OMEGA-3 er et produkt som inneholder fiskeolje av høy kvalitet i kapselform, 1000 mg fiskeolje per kapsel derav 35 % er omega-3 fettsyrer!

SmartSupps Omega-3 inneholder 1000mg fiskeolje per kapsel. Fiskeolje er naturlig rik på omega-3 fettsyrer, eikosapentaensyre og dokosaheksaensyre (EPA og DHA). Disse fettsyrene er viktige for kardiovaskulær helse og for bevaring av normal funksjon av hjernen og for normal synsevne.

Fordeler

 • 3000 mg fiskeolje per dagsservering.
 • 540mg EPA og 360mg DHA.
 • 35% omega-3 fettsyrer
 • Støtter optimal funksjon av hjerte og kartsystem.
 • Bidrar til normal funksjon av hjerne og normalt syn.
2.

Super Omega 3

Antall serveringer:

30

Score: 82/100

Rating: 4.9/6
Kr 149.50,-
Bestill her

Annonselenke

Super Omega 3 er et norskutviklet kosttilskudd produsert og markedsført av Medical AS.

Super Omega 3 inneholder lakseolje, udenaturert havbruks kollagen type 2, vitamin C, D og mangan. Lakseoljen kan være sunt for hjerte, hjerne og øyn, mens kollagen en viktig byggekloss for ledd, muskler og hud.

Fordeler

 • Norskprodusert.
 • Bra innhold av lakseolje.
 • Inneholder vitamin D, C og mangan.
 • Kollagen for ledd, muskler og hud.
3.

Pikasol Omega-3

Antall serveringer:

32

Score: 86/100

Rating: 5.2/6
Kr 476,-
Bestill her

Annonselenke

Pikasol Omega-3 høykonsentrert inneholder, som navnet tilsier, høykonsentrert Omega-3 for et sunt hjerte.

Det optimale produktet når man ønsker en stor dose Omega-3 for et sunt hjerte. Pikasol er produkter som består av høykonsentrert og ren Omega-3 fra havet. Pikasol inneholder Omega-3 fettsyrene  DHA og EPA. Disse er en naturlig del av alle cellene i kroppen vår for en rekke kroppsfunskjoner og utgjør derfor nødvendige byggestener! EPA og DHA har gunstig effekt på hjerte.

Kosttilskuddet er velegnet for alle som er opptatt av å ta vare på kroppen.

Fordeler

 • Svært høyt innhold av ren fiskeolje.
 • 1500mg EPA og 1050mg DHA.
 • Inneholder EPA og DHA fra fet fisk fra havet.
4.

Myo Vital Arctic Oil

Antall serveringer:

30

Score: 80/100

Rating: 4.8/6
Kr 338,-
Bestill her

Annonselenke

Vital Arctic Oil™ krill består av Superba™ krillolje, som er en av verdens reneste kilder til omega-3 fettsyrene EPA og DHA høstet i de Antarktiske havområdene.

Krill er små reke-lignende krepsdyr pakket med langkjedete Omega-3 fettsyrer EPA og DHA, Fosfolipider, Kolin og Astaxanthin. Oljen er høyere i næringskjeden enn fisk, og har derfor bedre opptak i kroppen enn omega-3 fra andre marine kilder.

Fordeler

 • Styrker immunforsvar, hjerne og nervesystem.
 • Støtter optimale hormonnivåer.
 • Viktig for hjerte, hjerne, lever og øyne.
5.

Star Nutrition Ultimate Omega 3

Antall serveringer:

90

Score: 82/100

Rating: 4.9/6
Kr 129,-
Bestill her

Annonselenke

Star Nutrition Ultimate Omega-3 utvinnes av fisk som lever i kaldt og rent vann.

Ultimate Omega-3 er til for alle som vil øke sitt velvære, både for de som trener og de som ikke trener. Fiskeolje med høyt innhold av Omega-3-syrer (EPA og DHA) samt naturlig E-vitamin. Kombinasjonen Fiskeolje – E-vitamin har dokumentert kolesterolsenkende effekt.

Fordeler

 • Bra innhold av omega-3 fettsyrer.
 • 540mg EPA og 360mg DHA.
 • Inneholder vitamin E som har kolesterolsenkende effekt.
 • Mye for pengene.
6.

Puori O3 Omega 3

Antall serveringer:

40

Score: 79/100

Rating: 4.7/6
Kr 329,-
Bestill her

Annonselenke

Puori O3 Omega 3 bidrar til at hjertet fungerer som det skal. Det er også viktig for øynene og hjernen. For å sikre en ren og kvalitetsrik kilde til omega-3 blir Puori O3 laget av små fisk.

Produktet består av ultraren fiskeolje med en 5:2 EPA/DHA ratio.

Fordeler

 • 2,000 mg omega-3 fettsyrer
 • 5:2 EPA/DHA ratio
 • Ultraren fiskeolje, minimum konsentrasjon av omega-3 triglycerides 74%
 • Støtter kardiovaskulær helse og bidrar til at øyne og hjerne fungerer optimalt.
7.

Self Omega 3

Antall serveringer:

40

Score: 81/100

Rating: 4.9/6
Kr 179,-
Bestill her

Annonselenke

Self Omega 3 gir deg essensielle fettsyrer fra fiskeolje. De helsebringende egenskapene av fiskeolje kommer fra to fettsyrer-DHA og EPA. De Støtter muskler, hjernen og psykisk velvære.

Hvis du trener hardt eller / holder en streng diett, har lavt eller ingen inntak av fisk/olje kan det være med å begrense dine mål.

Fordeler

 • Hele 3000mg omega-3 fiskeolje
 • 540mg EPA og 360mg DHA.
 • Bra for immunforsvaret.
 • Forebygger hjerte- og karsykdommer.
 • Bra for muskel- og leddsmerter.
8.

Olimp Labs Omega 3 Gold

Antall serveringer:

30

Score: 79/100

Rating: 4.7/6
Kr 349,-
Bestill her

Annonselenke

Olimp Omega 3 Gold inneholder høykvalitativ fiskeolje som tilfører essensielle ingredienser fra kostsirkelen. For deg som spiser for lite fisk og mat rik på kolesterol. 

Olimp Omega 3 Gold inneholder kaldvannets fiskeolje med høy kvalitet som er rik på Eicospentanoic (EPA) og Docasahexanioin Acid (DHA). Den tilhører umettede fetter i omega-3 familien og tilfører et høyverdig tilskudd av essensielle ingredienser fra kostsirkelen.

Fordeler

 • Høyt innhold av naturlig omega-3.
 • 600mg EPA og 400mg DHA.
 • Støtter hjerte og karsystemet.
 • Godt for hjernen og nervesystemet.
9.

Solaray Ultra Omega-3

Antall serveringer:

40

Score: 82/100

Rating: 4.9/6
Kr 554,-
Bestill her

Annonselenke

Solaray Ultra Omega-3 inneholder fiskeolje utvunnet av dypvannsfisk, og er et produkt av ypperste kvalitet.

Ultra Omega-3 inneholder rikelig med de sunne fettsyrene EPA og DHA, som bidrar til hjertet og hjernens normale funksjon. Fettsyrene er også viktig for synet, og ikke minst den generelle helsen. Produktet er tilsatt sitron for dempe ettersmaken av fisk.

Fordeler

 • Høyt innhold av fiskeolje.
 • Utvunnet fra dypvannsfisk.
 • Støtter normal hjerte- og hjernefunksjon.
 • Tilsatt sitron for å dempe ettersmaken av fisk.
10.

Ruis Omega-3

Antall serveringer:

45

Score: 81/100

Rating: 4.9/6
Kr 399,-
Bestill her

Annonselenke

Ruis Omega-3 Aktiv Curcumin C3 for ledd og bevegelse, er spesielt rik på den viktige omega-3 fettsyren EPA, samt curcumin bidrar til å bevare fleksible ledd og god bevegelse.

Inneholder også vitamin C, som har betydning for knokler og bruskens normale funksjon.

Ruis Omega-3 Aktiv har høyt innhold av omega- 3 fettsyren EPA, samt gurkemeie og vitamin C. Vitamin C er en viktig antioksidant og bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklene og bruskens normale funksjon. Vitamin C bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse. I Aktiv benyttes standarisert Cuccumin C3, med dokumentert kvalitet og effekt. Bioperin sikrer godt opptaket av curcumin. Hver døgndose Ruis Omega-3 Aktiv gir hele 1700 mg omega-3 og 1000 mg EPA.

Fordeler

 • Høyt innhold a fiskeolje.
 • 1000mg EPA og 400mg DHA.
 • Tilsatt Curcumin C3 for optimal funksjon av ledd og bevegelse.
 • Vitamin C bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse.
11.

Life Omega-3

Antall serveringer:

60

Score: 82/100

Rating: 4.9/6
Kr 265,-
Bestill her

Annonselenke

Life Omega-3 70% er kapsler med høykonsentrert, stabil omega-3 med høy kvalitet og renhet.

Life Omega-3 70% er Life sin populære fiskeolje der hver kapsel inneholder høykonstenrert fiskeolje i triglyseridform med minst 70 % omega-3. Naturlig rik på fettsyrene EPA og DHA som ved rettt dosering kan bidra til hjertets normale funksjon*.

Fordeler

 • Høyt innhold av ren fiskeolje.
 • 600mg EPA og 400mg DHA.
 • Inneholder vitamin E som har kolesterolsenkende effekt.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge var daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout i perioden 2019 til 2021. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Bekledning

Vektvester best i test 2023 – Topp 10 vektvester- Guide og anbefalinger

Vi har testet og sammenlignet noen av de beste vektvestene som…
Dato: Mai 04, 2022
Produkttest

Justerbare manualer best i test – Topp 10 justerbare treningsmanualer!

Vi gir deg en oversikt over de beste justerbare treningsmanualene på…
Dato: Mar 08, 2022
Produktomtaler

Test: VIVAGUN – PRIME 3.0 massasjepistol

De siste årene har salget av massasjepistoler skutt i været, og…
Dato: Feb 22, 2022