Vi gir deg en oversikt over noen av de beste romaskinene på markedet. Enten du ønsker en enkel og billig romaskin, eller dyr og avansert, finner du den her.

Romaskinen regnes kanskje som det apparatet som gir best treningseffekt på hele kroppen på en gang. Når du gjennomfører en repetisjon (ett rotak), må du aktivere hele kroppen og du trener musklene i både beina, rumpe, kjerne- og stabiliseringsmuskler, rygg og armer. Romaskinen sørger for at du får trent både styrke og kondisjon samtidig, og er svært effektivt!

Roing kan gjennomføres på mange ulike måter, og du kan benytte ulike teknikker for å målrette treningen mot forskjellige muskelgrupper. Du kan også velge å kjøre øvelsene som intervaller, ren styrketrening, eller langkjøring. Trening med romaskin er skånsomt mot kroppen og innebærer liten skaderisiko. Det er likevel lurt å jobbe inn en god teknikk fra start slik at du unngår potensielle belastningsskader som følge av feil teknikk.

NB: Nederst i artikkelen finner du informasjon om de ulike typene romaskiner, og hva du bør se etter når du skal velge. Butikkene har gjerne gode tilbud, og vi forsøker til enhver tid å linke til de beste tilbudene.

 

Best i test romaskiner – Beste romaskin 2021

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Ved å handle gjennom linkene i testen bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler, og vi setter derfor stor pris på om du gjør dette. Produktene i denne listen er ikke fysisk testet av oss, og vurderingen er gjort på bakgrunn av produktets egenskaper, eksterne tester, tilbakemeldinger fra kunder, samt pris. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere.

PS: Prisene og utvalget kan variere fra dag til dag. Vi forsøker til enhver tid å oppgi riktig prisantydning, og listen er dynamisk og vil endres i takt med vareutvalget. På grunn av enorm interesse for hjemmetreningsutstyr er svært mye utsolgt. Vi forsøker til enhver tid å holde listen oppdatert med produkter som er på lager.Der det er flere alternative priser linker vi til flere butikker.

1.

Masterfit TP 900

"Høy kvalitet fra A til Å!"

Vekt

40kg

Vektbegrensning

150kg

Størrelse montert

240 x 52 x 125 cm

Type motstand

Luft

Score: 91/100

Rating: 5.5/6
Kr 10999,-
Bestill her

Annonselenke

Masterfit TP 900 er utviklet spesielt for deg som ønsker en romaskin i toppskiktet. Her får du en superstødig romaskinen med svært høy kvalitet.

Enten du er ivrig mosjonist, trenger en romaskin som skal dekke behovet for hele familien, eller som skal brukes på et treningssenter, så er Masterfit TP 900 en maskin som med sikkerhet vil tilfredstille behovet. TP 900 er en god del kraftigere og stødigere enn de minste og letteste maskinene i oversikten, og er beregnet for deg som kommer til å bruke roing aktivt som en del av treningen.

Masterfit TP 900 bruker luft som motstandssystem, og har 9 ulike motstandsnivåer. Ønsker du å bruke komme raskt i gang å trene effektivt, kan du velge ett av de 8 ulike treningsprogrammene, Her kan du velge om du ønsker å ro på tid, distanse, kalorier eller intervaller. Det er flere ulike programmer som kan bidra til å gjøre treningen både mer givende og moro! Håndtaket er gummibelagt, solid og godt å behagelig å holde i, og den lange glideskinnen i aluminium sørger for en jevn og friksjonsfri bevegelse.

Em oversiktlig treningscomputer viser alt du behøver av treningsdata. Displayet er bakgrunnsbelyst og enkelt å lese av. TP 900 støtter også trådløs pulsoverføring, så du kan bruke et eksternt pulsbelte å få infoen opp på skjermen.

En annen fin detalj med TP 900 er muligheten for å feste mobilen på toppen av treningscomputeren. Dette gir mulighet til å bruke enkelte treningsapper som motivasjon eller underholdning.

Masterfit TP 900 er en glimrende romaskin. Den er stor, og kanskje litt for stor for deg som bare skal dra den frem en gang i blant, men for alle som ønsker høy kvalitet og en slitesterk romaskin, så er dette et supert valg. Anbefalt.

Fordeler

 • Svært solid og stødig konstruksjon.
 • Mange motstandsnivåer og jerv motstand over hele fjøla.
 • Støtter tilkobling av trådløst pulsbelte.
 • 8 ulike treningsprogrammer.
 • Holder til mobil/nettbrett.
 • Oversiktlig treningscomputer med bakgrunnsbelysning.

Ulemper

 • Litt stor og tung.
2.

X-Erfit Row 200

"Mye for pengene!"

Vekt

27kg

Vektbegrensning

110kg

Størrelse montert

184 x 50 x 81 cm

Type motstand

Manuell

Score: 81/100

Rating: 4.9/6
Kr 4999,-
Bestill her

Annonselenke

X-Erfit Row 200 byr på mye treningsglede til en meget god pris. Her er det nesten umulig å trå feil.

X-Erfit Row 200 er en perfekt romaskin for deg som ønske rå komme i gang med treningen, eller som bare ønsker en enkel romaskin som gir deg akkurat det du trenger. Maskinen er liten og lett, og tar svært lite plass når du slår den sammen. Med en vekt på kun 27kg og et kompakt design, er Row 200 rett og slett utrolig plassbesparende.

Motstanden justeres manuelt, og et svinghjul på 6 kg byr på 8 forskjellige motstandsnivåer. Motstanden justeres manuelt ved å skru på et hjul som sitter like ved bena. Setet glir frem og tilbake på en solid aluminiumsskinnen, og sørger for en behagelig sittestilling. En stor fordel med X-Erfit Row 200 er at maskinen også egner seg for høye personer, og den kan fint brukes av personer opp til 190cm.

Til tross for lav pris kommer X-Erfit Row 200 med et oversiktlig display som viser distanse, tid, kalorier, antall tak og totalt antall tak.

Det er rett og slett veldig lite mangler ved maskinen, i hvert fall til denne prisen. Maskinen kan så klart ikke hamle opp med de mer påkostede modellene i testen, men når vi tar med pris og funksjonalitet i vurderingen, så fortener X-Erfit Row 200 plassen sin. Et meget godt kjøp.

Fordeler

 • Mye for pengene.
 • Liten og lett. Tar liten plass.
 • Enkel i bruk.
 • Byr på god motstand og treningseffekt.
 • Egner seg også for lengre personer.
 • Oversiktlig og flott display.

Ulemper

 • Ikke like solid ramme som de mer påkostede modellene.
 • Mindre jevn motstand, og ikke like kraftig.
 • Ingen treningsprogrammer.
3.

Titan Life R10

"Enkelt og rimeligt alternativ for deg som vil komme i gang med treningen!"

Vekt

14,3kg

Vektbegrensning

110kg

Størrelse montert

195 x 43,5 x 65cm

Type motstand

Elastisk

Score: 70/100

Rating: 4.2/6
Kr 3199,-

TITAN LIFE Trainer R10 er en enkel og grei romaskin som tar minimal plass og passer for deg som ønsker en enkel og grei romaskin av god kvalitet.

R10 er en allsidig romaskin som gir deg mulighet til å trene klassisk roing, men også trene armene, skuldrene og ryggen på forskjellige måter. Den leveres med trenings-DVD som gir deg inspirasjon og veiledning til de forskjellige øvelsene. 

Titan Life R10 har elastisk og justerbar motstand og kommer med 12 ulike treningsprogrammer. Maskinen kan lett slås sammen og ryddes vekk.

Alt i alt er dette en meget godt alternativ til bruker som ønsker en rimelig, men fremdeles bra produkt.

4.

FitNord Oceans 300

"Design-vinner med høy motstand!"

Vekt

35 kg

Vektbegrensning

120 kg

Størrelse montert

230 x 59 x 160cm

Type motstand

Magnet / Luft

Score: 89/100

Rating: 5.3/6
Kr 11450,-
Bestill her

Annonselenke

FitNord Oceans 300 er ikke bare den flotteste romaskinen, men også en real kvalitetsmaskin.

FitNord Oceans 300 skiller seg først og fremst ut ved å ha se virkelig bra ut. FitNord vinner helt klart design-prisen for Oceans 300, og samtidig klarer de å lage en meget god maskin.

Oceans 300 er stødig og robust, og tåler mye julig over lang tid. Motstanden består av en kombinasjon av elektromagnetisk- og luftmotstand, og byr på 8 ulike motstandsnivåer med svært realistisk ro-følelse. Luftmotstanden gjør at du virkelig kan få brynet deg på tung motstand, og maskinen vil garantert tilfredsstille selv de mest kravstore.

En oversiktlig LCD-skjerm gir info om tid, distanse, hastighet, rofrekvens, temperatur, puls, m.m.. Oceans 300 kan kobles til trådløst pulssensor, og har stativ for nettbrett slik at du kan la deg underholde mens du trener. Fotplatene er justerbare og aluminiumsskinnen som setet glir på gir tilnærmet friksjonsfri bevegelsesbane.

FitNord Oceans 300 leverer en meget god totalpakke for de som ønsker en elegant og kraftig maskin som leverer høy motstand og topp ro-følelse.

 

Fordeler

 • Stødig og robust.
 • Magnet- og luftmotstand sørger for jevn og MYE motstand.
 • 8 ulike motstandsnivåer.
 • Nettbrettholder.
 • Realistisk ro-følelse.
 • Elegant design.
5.

VidaXL sammenleggbar romaskin

"En helt grei innstegsmodell"

Vekt

-

Vektbegrensning

100 kg

Størrelse montert

-

Type motstand

Manuell

Score: 70/100

Rating: 4.2/6
Kr 3669,-
Bestill her

Annonselenke

vidaXl sammenleggbar romaskin er en veldig enkel romaskin som tar liten plass og passer for deg som ønsker det enkelt.

Langt i fra den mest avanserte, men den er liten og gjør jobben. Derimot har vidaXL en smart 2-i-1-funksjon som gjør at den kan fungere både som en romaskin og en treningsstasjon. Motstanden stilles manuelt ved hjelp av tre motstandsstrikker som kan stilles til lav, middels eller høy motstand.

Trekkhåndtakene er fleksible, som lar deg gjøre en rekke andre øvelser. Maskinen er laget på kraftig stålramme, og tåler en maks belastning på 100 kg. De store svingbare fotplatene med stropper holder føttene komfortabelt og stabilt på plass under trening.

En lettlest LCD-skjerm gir info om tid, distanse, antall rotak/kadens, totalt antall rota og forbrenne kalorier.

vidaXl tar liten plass og er enkel å lagre under en seng, i et skap, etc. – perfekt for deg som har begrenset med ledig plass i hjemmet.

Kort oppsummert – en veldig enkel romaskin, men den gjør jobben.

Fordeler

 • Plassbesparende.
 • Fungerer som 2-i-1 apparat der du også får trent ulike styrkeøvelser.
 • Oversiktlig treningscomputer.

Ulemper

 • Lav maksimal brukervekt.
 • Ingen treningsprogrammer.
 • Få motstandsnivåer.
 • Ikke fullt så stødig.
6.

Titan Life Rower R34

"Enkel romaskin som tar svært liten plass!"

Vekt

21,2 kg

Vektbegrensning

100 kg

Størrelse montert

162 x 55 x 87 cm

Type motstand

Magnetisk

Score: 80/100

Rating: 4.8/6
Kr 2699,-
Bestill her

Annonselenke

Titan Life Rower R34 er en enkel og brukervennlig romaskin som egner seg godt til nybegynnere og de som ønsker en kompakt romaskin for hjemmet.

Titan Life Rower R34 er en rimelig og god innstegsmodell, og har styrken sin i den lave vekten og det kompakte designet, samtidig som den er enkel i bruk. Mmaskinen har 8 forskjellige intensitetsnivåer som justeres manuelt ved å skru på et hjul i front.

Et tydelig display viser info om tid, avstand og kaloriforbruk. Setet er komfortabelt og pedalene har spenner for godt feste.

Titan Life Rower R34 er også praktisk og kan slåes sammen for å spare plass, Kombinert med den lave vekten på kun 21,2 kg er den perfekt for alle med liten plass og som ønsker å flytte den enkelt fra rom. til rom.

Titan Life Rower R34 er langt i fra å være en kraftig og avansert romaskin, men gir deg likevel mulighet til å trene effektivt på en enkel måte.

Fordeler

 • Lavt støynivå.
 • Oversiktlig computer med de viktigste dataene.
 • Lett, kompakt og plassbesparende.
 • Behagelig sete + pedaler med stropper.
 • Enkel i bruk.

Ulemper

 • Lav vekt på svinghjul (2,5 kg).
 • Sparsommelig med treningsdata på computeren.
 • Lav maksimal brukervekt.
 • Ingen treningsprogrammer.
7.

DKN R-320

"Flott innstegsmodell med luftmotstand for en realistisk rofølelse!"

Vekt

39 kg

Vektbegrensning

130 kg

Størrelse montert

217 x 50 x 88 cm

Type motstand

Luftmotstand

Score: 83/100

Rating: 5.0/6
Kr 8799,-

DKN R-320 er en virkelig flott innstegsmodell som du også kan ha glede av selv om du er en ivrig roer.

DKN R-320 kommer med stødig og robust ramme, og byr på trygghet, enkelthet og høy funksjon.

Takket være luftmotstanden er bevegelsen jevn og fin, og du kan justere motstanden trinnløst. Luftmotstand gir tilnærmet lik følelse av å ro på vann, men har også noe høyere støynivå enn magnetisk motstand og vannmotstand.

En oversiktlig LCD-skjerm viser info om tid, avstand, antall rotak og kaloriforbruk.

Skinnen som setet glir på er hele 1250 mm lang og har en glidelengde på 1100 mm, noe som øker den realistiske rofølelsen.

DKN R-320 kan enkelt slåes sammen og trilles bort eller gjemmes under en seng, i et skap, etc..

Det finnes helt klart rimeligere modeller med tilsvarende funksjoner som DKN R-320, men dette er en av modellene som gir deg mest realistisk romfølelse takket være luftmotstanden, og ikke minst en solid ramme.

Fordeler

 • Solid og stødig ramme.
 • Luftmotstand og lang glidelengde gir en realistisk rofølelse.
 • Trinnløs regulering av motstanden.
 • Oversiktlig og lettlest computer.
 • Komfortabelt sete og polstret håndtak.
 • Plassbesparende.

Ulemper

 • Ingen treningsprogrammer.
 • Støyer mer enn modeller med magnetisk motstand.
 • Støtter ikke pulsmåling.
8.

Assault Air Rower Elite

"En gjennomført toppmodell!"

Vekt

92 kg

Vektbegrensning

160 kg

Størrelse montert

235 x 51 x 123 cm

Type motstand

Luft

Score: 92/100

Rating: 5.5/6
Kr 17100,-

Assault Air Rower Elite leverer en topp romaskin for alle som ønsker å plukke det beste fra øverste hylle.

Assault Air Rower Elite er en helt ny romaskin fra en av de ledende produsentene av Airbikes. Air Roser Elite bruker luftbasert motstand og et dual-basert drivsystem som består av både kjeder og reimdrift, og sørger for en myk og fleksibel følelse under roingen. Dette bidrar ikke bare til bedre komfort, men også en mer realistisk følelse av å ro. Rammen er kraftig, rustfri og svært stødig, og legger til rette for intensive roøkter og lang levetid.

Assault Air Rower er utstyrt med et stort display som gjør det lett å lese av info som tid, hastighet, distanse, antall trekk per minutt, kaloriforbruk, watt og puls. Maskinen støtter både Bluetooth og ANT+, og kan kobles til f.eks. et eksternt pulsbelte, eller Assault Fitness App som lanseres i år. Det er også installert 8 treningprogrammer på maskinen.

Aluminiumsrammen som setet glir på er lang og solid, og setet er komfortabelt og ergonomisk utformet. Assault Air Rower vil passe personer opp til ca. 193 cm.

Maskinen har transporthjul som gjør den enklere å flytte, men vekten er relativt høy. Den kan slåes sammen og oppbevares vertikalt.

Det koster, men du får valuta for pengene. Assault Air Rower Elite er en romaskin du kan ha lenge, og som gir deg jevn og høy motstand med en realistisk rofølelse.

Fordeler

 • Svært kraftig og slitesterk ramme og skinne.
 • Luftmotstand med realistisk rofølelse
 • 8 treningsprogrammer og mulighet for å kobles til Assault Fitness App.
 • Komfortabelt sete.
 • Passer personer opp til 193 cm.
 • Slåes enkelt sammen og kan trilles bort.
 • Støtter både Bluetooth og ANT+.

Ulemper

 • Tung.
 • Luftmotstand bråker generelt noe mer enn magnet.
9.

BH Fitness Aquo Dual

Vekt

25 kg

Vektbegrensning

110 kg

Størrelse montert

179 x 50 x 53 cm

Type motstand

Magnet

Score: 87/100

Rating: 5.2/6
Kr 7790,-
Bestill her

Annonselenke

BH Fitness Aquo Dual er en solid romaskin med byr på relastisk romfølelse og motiverende treningsprogram.

BH Fitness Aquo Dual er ny romaskin fra anerkjente BH Fitness. Denne romaskinen har en stødig ramme og magnetmotstand med jevn motstand og tilnærmet lydløs drift over 24 motstandsnivper.

En stor og oversiktlig LCD-skjerm gir deg oversikt over data som tid, hastighet, distanse, omdreininger per minutt, kaloriforbruk, odometer, watt og puls. Pulsen måles via en ekstern pulssensor som må kjøres separat.

Du kan velge blant 12 stk forhåndsinnstilte programmer med 24 stk forskjellige motstandsnivåer, 4 stk brukerprofiler og 4 stk HRC-programmer. Alle modeller i Dual-serien er optimalisert for i.Concept-apper som du enkelt kan bruke ved å koble til Dual Kit-modulen (som kan kjøpes separat). i.Concept utvider funksjonaliteten til maskinen ytterligere.

BH Fitness Aquo Dual er sammenleggbar, har lav vekt og kan enkelt trilles bort.

BH Fitness Aquo Dual er en solid og god romaskin med masse muligheter. Den er mer robust bygget enn de rimeligere romaskinene rundt 5-6000 kroners klassen, og byr på en rekke motiverende treningsprogram.

Fordeler

 • Stødig og robust.
 • Jevn motstand og tilnærmet lydløs drift.
 • Stort og tydelig computer.
 • 24 motstandsnivåer.
 • 12 stk forhåndsinnstilte programmer med 24 stk forskjellige motstandsnivåer, 4 stk brukerprofiler og 4 stk HRC-programmer
 • i.Concept utvider funksjonaliteten ytterligere.
 • Kan kobles til ekstern pulssensor.
10.

Titan Life Rower R95

Vekt

-

Vektbegrensning

130 kg

Størrelse montert

242 x 62 x 106 cm

Type motstand

Luft

Score: 84/100

Rating: 5.0/6
Kr 8991,-
Bestill her

Annonselenke

Titan Life R95 er kraftig og solid romaskin beregnet for deg som ønsker en romaskin med realistisk rofølelse.

R95 benytter fleksibel luftmotstand og byr på høy og jevn motstand. Rammen er solid slik at den skal føles trygg selv under intensive treningsøkter.

Titan Life R95 kommer med en solid glideskinne og et sete som glir på brede hjul. Dette bidrar til å redusere friksjonen slik at du får en mer behagelig treningsopplevelse. Motstanden justeres trinnløst over 10 nivåer, men det er ingen innebygde treningsprogrammer.

En oversiktlig computer viser info som tid, avstand, frekvens, kalorier og puls. Pulsen måles ved å koble til et ekstern pulsbelte (følger ikke med).

Titan Life R95 er utstyrt med Bluetooth og er kompatibel med FITSHOW-appen som hjelper deg å holde oversikt over treningen, samt byr på flere treningsprogrammer.

Maskinen kommer med innebygde transporthjul og kan enkelt slåes sammen for å ta mindre plass når du ikke trener.

Titan Life Rower R95 er et godt alternativ for deg som er ute etter en solid romaskin med muligheter for høy motstand og en realistisk rofølelse.

Fordeler

 • Stødig og kraftig ramme.
 • Luftmotstand med og jevn motstand.
 • Trinnløs justering av motstand over 10 nivåer.
 • Oversiktlig computer.
 • Støtter Bluetooth og tilkobling til ekstern pulssensor.
 • Fitshow byr på treningsprogrammer.
 • Realistisk rofølelse.

Ulemper

 • Ingen innebygde treningsprogrammer.
 • Savner stativ for nettbrett.
 • Luftmotstand bråker generelt noe mer enn magnet.
11.

Concept2 Model D

"Romaskinen som benyttes av verdenseliten og olympiske roere!"

Vekt

26 kg

Vektbegrensning

227 kg

Størrelse montert

274 x 122 cm

Type motstand

Luft

Score: 93/100

Rating: 5.6/6
Kr 14799,-
Bestill her

Annonselenke

Ønsker du deg noe av det beste på markedet, da trenger du ikke å lete lengre. Da kjøper du Concept2 Model D!

Concept2 Model D er romaskinen som er god nok for en rekke olympiske utøvere og eliteroerev verden over. Concept2 er et av de mest kjente merkene innen romaskinen, og denne modellen kommer med den nye Performance Monitor 5 som gir målinger med ANT+ og Bluetooth Smart.

Mens Model E er beregnet for treningssentre (du sitter noe høyere), er Model D toppmodellen for hjemembruk. Denne maskinen tåler mye og hard bruk over lang tid, og er beregnet for deg som bruker romaskinen som en seriøst del av treningen din.

Rammen i aluminium er lett, men samtidig stødig og slitesterk, og lengden på maskinen er meget god slik at maskinen kan brukes av både lange og korte personer. Model D kommer med justerbare fotstøtte og et ergonomisk håndtak som gjør det lettere å holde armene i en mer naturlig og komfortabel posisjon.

Motstanden er jevn, høy og svært realistisk. Performance Monitor 5 computeren viser alt du trenger av informasjon, og kan samtidig by på en rekke avanserte treningsprogrammer. Ønsker du ytterligere funksjonalitet kan du koble opp maskinen til treningsapper ErgData, Zwift eller noen andre treningsapper, og deretter få  enda flere treningsprogrammer og motivasjon. Computeren husker også tidligere treningsøkter slik at du kan sammenligne disse med nåværende økt. Det medfølger også et praktisk stativ til mobilen.

Ønsker du å trene med puls kan du koble til en ekstern pulssensor som støtter enten ANT+ eller Bluetooth Smart, altså nesten alle nyere pulssensorer. Vi nevnte at maskinen er lett, og takket være den todelte rammen kan Concept2 Model D enkelt slåes sammen og trilles bort.

Concept2 Model D gir deg virkelig kvalitet og valuta for pengene. Her har du en romaskin som varer og varer, og som leverer motstand og kvaltiet av ypperste klasse. Du kommer ikke til å slite ut maskinen med det første, og du kommer heller ikke til å gå tom for treningsprogrammer. Et virkelig anbefalt kjøp.

Fordeler

 • Svært stabil og kraftig.
 • Meget jevn og realistisk motstand.
 • Stort utvalg treningsprogrammer.
 • Lav vekt og plassbesparende.
 • Støtter både Bluetooth og ANT+.
 • Lang glideskinne gjør at den passer både høye og lave personer.
 • Stativ til mobil.

 

Velg riktig romaskin 

Romaskiner regulerer belastningen gjennom magnetisk motstand, luft eller vann. Under gir vi en forklaring på de ulike alternativene.

Magnetisk motstand
Romaskiner med magnetisk motstand er kanskje den vanligste for hjemmebruk. Disse er stillegående, relativt kompakte, og krever minimalt med plass.

Luftmotstand
Luftmotstand bruker luftstrømmen som belastning, og denne typen oppleves som en naturlige følelse av å ro på vann. Belastningen og bevegelsen er jevn og myk, men støynivået er en høyere enn for maskiner med enten magnetisk- og vannmotstand.

Vannmotstand
Roing hører hjemme på vannet, og kanskje er det ikke så rart at romaskinen med vann som motstandssystem, som regel er det beste du får og ikke minst favoritten blant de som ror mye. Opplevelsen av å ro en romaskin med vannmotstand er som å ro på vann, og det skyldes nettopp at du ror i vann. Lyden er naturlig, og følelsen er helt egen.

Display
Displayet viser data som treningsøkta som tid, distanse, hastighet, drag per minutt, totale antall drag og kaloriforbrenning. Disse dataene er med på å motivere, og ikke minst gjør det det enklere å planlegge/følge med på treningsøkta.

Oppbevaring
Som de fleste treningsmaskiner tar romaskinen plass, og enkelte romaskiner kan være opptil 2 meter lange. En del maskiner er sammenleggbare, noe som er veldig fordel om du har begrenset med plass.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge er daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.

PRODUKTTESTER

Produkttest

Best i test trådløse ørepropper – Beste hodetelefoner

Vi gir deg oversikten over de beste trådløse øreproppene til trening…
Dato: Mai 07, 2021
Produkttest

Guide til pulsbelter og pulsmålere

Passer den nye pulsklokka med det gamle beltet ditt? Eller det nye…
Dato: Mai 05, 2021
Produkttest

Test: Salomon Predict MOD

Salomon Predict MOD er en lett og luftig  løpesko som også fungerer…
Dato: Mai 05, 2021