Leter du etter en ny romaskin? Vi gir deg en oversikt over noen av de beste romaskinene på markedet. Enten du ønsker en enkel og billig romaskin, eller dyr og avansert, finner du den her.

En romaskin regnes kanskje som det apparatet som gir best treningseffekt på hele kroppen på en gang. Når du gjennomfører en repetisjon (ett rotak), må du aktivere hele kroppen og du trener musklene i både beina, rumpe, kjerne- og stabiliseringsmuskler, rygg og armer. En romaskin sørger for at du får trent både styrke og kondisjon samtidig, og er svært effektivt!

Roing kan gjennomføres på mange ulike måter, og du kan benytte ulike teknikker for å målrette treningen mot forskjellige muskelgrupper. Du kan også velge å kjøre øvelsene som intervaller, ren styrketrening, eller langkjøring. Trening med romaskin er skånsomt mot kroppen og innebærer liten skaderisiko. Det er likevel lurt å jobbe inn en god teknikk fra start slik at du unngår potensielle belastningsskader som følge av feil teknikk.

NB: Nederst i artikkelen finner du informasjon om de ulike typene romaskiner, og hva du bør se etter når du skal velge en romaskin til ditt behov. Butikkene har gjerne gode tilbud, og vi forsøker til enhver tid å linke til de beste tilbudene.

 1. BEST I TEST – Masterfit TP 900
 2. BESTE PREMIUMVALG – Concept 2 RowErg
 3. MEST FOR PENGENE – Hammer Cobra XTR Plus II

Romaskiner – Topp 10 – Best i test 2024!

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Ved å handle gjennom linkene i testen bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler, og vi setter derfor stor pris på om du gjør dette. Produktene i denne listen er ikke fysisk testet av oss, og vurderingen er gjort på bakgrunn av produktets egenskaper, eksterne tester, tilbakemeldinger fra kunder, samt pris. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere.

PS: Prisene og utvalget kan variere fra dag til dag. Vi forsøker til enhver tid å oppgi riktig prisantydning, og listen er dynamisk og vil endres i takt med vareutvalget. På grunn av enorm interesse for hjemmetreningsutstyr er svært mye utsolgt. Vi forsøker til enhver tid å holde listen oppdatert med produkter som er på lager.Der det er flere alternative priser linker vi til flere butikker.

SORTER ETTER:

1.

Concept2 Model D

Beste premiumvalg!

Vekt

26 kg

Vektbegrensning

227 kg

Størrelse montert

274 x 122 cm

Type motstand

Luft

Score: 93/100

Rating: 5.6/6
Kr 14990,-
Bestill her

Annonselenke

Ønsker du deg noe av det beste på markedet, da trenger du ikke å lete lengre. Da kjøper du Concept2 Model D!

Concept2 Model D er romaskinen som er god nok for en rekke olympiske utøvere og eliteroerev verden over. Concept2 er et av de mest kjente merkene innen romaskinen, og denne modellen kommer med den nye Performance Monitor 5 som gir målinger med ANT+ og Bluetooth Smart.

Mens Model E er beregnet for treningssentre (du sitter noe høyere), er Model D toppmodellen for hjemembruk. Denne maskinen tåler mye og hard bruk over lang tid, og er beregnet for deg som bruker romaskinen som en seriøst del av treningen din.

Rammen i aluminium er lett, men samtidig stødig og slitesterk, og lengden på maskinen er meget god slik at maskinen kan brukes av både lange og korte personer. Model D kommer med justerbare fotstøtte og et ergonomisk håndtak som gjør det lettere å holde armene i en mer naturlig og komfortabel posisjon.

Motstanden er jevn, høy og svært realistisk. Performance Monitor 5 computeren viser alt du trenger av informasjon, og kan samtidig by på en rekke avanserte treningsprogrammer. Ønsker du ytterligere funksjonalitet kan du koble opp maskinen til treningsapper ErgData, Zwift eller noen andre treningsapper, og deretter få  enda flere treningsprogrammer og motivasjon. Computeren husker også tidligere treningsøkter slik at du kan sammenligne disse med nåværende økt. Det medfølger også et praktisk stativ til mobilen.

Ønsker du å trene med puls kan du koble til en ekstern pulssensor som støtter enten ANT+ eller Bluetooth Smart, altså nesten alle nyere pulssensorer. Vi nevnte at maskinen er lett, og takket være den todelte rammen kan Concept2 Model D enkelt slåes sammen og trilles bort.

Concept2 Model D gir deg virkelig kvalitet og valuta for pengene. Her har du en romaskin som varer og varer, og som leverer motstand og kvaltiet av ypperste klasse. Du kommer ikke til å slite ut maskinen med det første, og du kommer heller ikke til å gå tom for treningsprogrammer. Et virkelig anbefalt kjøp.

Fordeler

 • Svært stabil og kraftig.
 • Meget jevn og realistisk motstand.
 • Stort utvalg treningsprogrammer.
 • Lav vekt og plassbesparende.
 • Støtter både Bluetooth og ANT+.
 • Lang glideskinne gjør at den passer både høye og lave personer.
 • Stativ til mobil.
2.

Masterfit TP 900

"Best i test!"

Vekt

40kg

Vektbegrensning

150kg

Størrelse montert

240 x 52 x 125 cm

Type motstand

Luft

Score: 91/100

Rating: 5.5/6
Kr 9999,-
Bestill her

Annonselenke

Masterfit TP 900 er utviklet spesielt for deg som ønsker en romaskin i toppskiktet. Her får du en stødig romaskinen med svært høy kvalitet.

Enten du er ivrig mosjonist, trenger en romaskin som skal dekke behovet for hele familien, eller som skal brukes på et treningssenter, så er Masterfit TP 900 en maskin som med sikkerhet vil tilfredstille behovet. TP 900 er en god del kraftigere og stødigere enn de minste og letteste maskinene i oversikten, og er beregnet for deg som kommer til å bruke roing aktivt som en del av treningen.

Masterfit TP 900 bruker luft som motstandssystem, og har 9 ulike motstandsnivåer. Ønsker du å bruke komme raskt i gang å trene effektivt, kan du velge ett av de 8 ulike treningsprogrammene hvor du blant annet kan velge om du ønsker å ro på tid, distanse, kalorier eller intervaller. Håndtaket er gummibelagt, solid og behagelig å holde i, og den lange glideskinnen i aluminium sørger for en jevn og friksjonsfri bevegelse.

En bakgrunnsbelyst og lettlest treningscomputer viser alt du behøver av treningsdata, og TP 900 støtter trådløs pulsoverføring slik at du kan koble til et eksternt pulsbelte.

Trådløs pulsmottaker med 5 khz frekvens pulsbelte. (Pulsbelte medfølger ikke). Kan benytte f.eks denne typen: Polar H10

En annen fin detalj med TP 900 er muligheten for å feste mobilen på toppen av treningscomputeren. Dette gir mulighet til å bruke enkelte treningsapper som motivasjon eller underholdning. Mulighet for app tilkobling via kameraet på mobilen. Kompatibel med Kinomap.

Masterfit TP 900 er en glimrende romaskin. Den er stor, og kanskje litt for stor for deg som bare skal dra den frem en gang i blant, men for alle som ønsker høy kvalitet og en slitesterk romaskin, så er dette et supert valg. Anbefalt.

 

Fordeler

 • Svært solid og stødig konstruksjon.
 • Mange motstandsnivåer og jevn motstand over hele fjøla.
 • Støtter tilkobling av trådløst pulsbelte.
 • 8 ulike treningsprogrammer.
 • Holder til mobil/nettbrett.
 • Oversiktlig treningscomputer med bakgrunnsbelysning.

Ulemper

 • Litt stor og tung.
6.

Master Fitness 6040

Vekt

44 kg

Vektbegrensning

150 kg

Størrelse montert

237 x 50 x 91 cm

Type motstand

Luft/Magnet

Score: 90/100

Rating: 5.4/6
Kr 12879,-
Bestill her

Annonselenke

Master Fitness R6040 er et av de beste valgene for deg som ønsker en solid romaskin til med jevn og god motstand, og realistisk rofølelse.

R6040 har vunnet flere tester og omtales som en «ekte premium modell». Dette er først og fremst en solid og velbygd romaskin som benytter en kombinasjon av luft- og magnetbrems, noe som sørger for høy maksimal motstand, og en jevn og fin rofølelse.

Master Fitness R6040 kommer med 15 forhåndsinstallerte programmer, og den store bakgrunnsbelyst LCD-skjermen gjør det lett å holde oversikt over programvalg, samt treningsdata som tid, distanse, kalorier, antall rotak/rotak per minutt, watt, puls og hastighet. Maskinen støtter bruk av pulsbelte (må kjøpes separat).

Den ekstra lengen sørger for at R6040 vil passe selv lengre personer. De innebygde transporthjulene gjør den enkel å flytte på, mens den sammenleggbare konstruksjonen gjør at den tar liten plass når den er sammenslått. Denne modellen har mindre avstand mellom fotplatene og en høyere sittestilling enn tradisjonelle maskiner, noe som bidrar til en mer realistisk følelse av å ro enn noen de fleste andre romaskiner på markedet. En annen ting vi liker godt er kontrollen som er innebygd på håndtaket. Dette gjør det enkelt å justere motstand samtidig som du ror.

Master Fitness R6040 gir deg alt du trenger for en skikkelig god roøkt, og den er klar til å kunne brukes dag ut og dag inn over mange år.

Fordeler

 • Solid konstruksjon.
 • Magnet/luft gi jevn og god motstand.
 • 15 forhåndsinstallerte terningsprogrammer.
 • Innebygd pulsmottaker + støtter trådløs pulsmottaker.
 • Kontroll på håndtaket gjør det enkelt å justere motstand.
 • Høy sittestilling bidrar til en mer realistisk følelse av å ro.
 • Oversiktlig LCD-skjerm.
8.

Abilica Premium Row 90

"En romaskin som tåler juling og mye bruk!"

Vekt

40kg

Vektbegrensning

150kg

Størrelse montert

240 x 62 x 106cm

Type motstand

Luft

Score: 90/100

Rating: 5.4/6
Kr 12999,-
Bestill her

Annonselenke

Abilica Premium Row 90 er en toppmodell utviklet for bedriftsmarkedet og utøvere med høye krav til romaskinens funksjoner og design. Kombinasjonen av funksjonalitet, slitestyrke og pris, gjør dette til et meget godt valg.

Denne maskinen har en svært stabil konstruksjon og et luftbasert motstandssystem som er utviklet for de som ønsker det beste. Abilica Premium Row 90 er utstyrt med en avansert datamaskin der du kan stille inn ønsket mål for treningen. Du kan velge å ro en ønsket strekning, etter kaloriforbruk eller tid. Romaskinen har 10 ulike motstandsnivåer og beregner også watt (kraft) under treningen. Computeren kan kobles til Kinomap og D-Fit.

På computeren kan man stille inn ønsket mål med økten, nedtelling distanse, kalorier eller tid. Det er også mulighet for å velge ulike typer intervaller.

Maskinen er også sammenleggbar slik at den tar minimalt med plass for oppbevaring.

Trådløs pulsmottaker med 5 khz frekvens pulsbelte. (Pulsbelte medfølger ikke). Kan benytte f.eks denne typen: Polar H10

Abilica Premium Row 90 er romaskinen for deg som ønsker en en slitesterk og solid romaskin, og ikke minst vet at den kommer til å bli brukt mye.

Fordeler

 • Solid konstruksjon.
 • Tåler mye bruk.
 • 9 ulike motstandsnivåer.
 • Kan beregne watt.
 • Mulig å bestemme treningsmål som tid, distanse og kaloriforbruk.
 • Plassbesparende.
10.

inSPORTline inCondi RW600

"Stødig, slitesterk, stillegående og høy kvalitet!"

Vekt

45 kg

Vektbegrensning

150kg

Størrelse montert

233 x 56,5 x 102 cm

Type motstand

Magnetisk

Score: 89/100

Rating: 5.3/6
Kr 9799,-
Bestill her

Annonselenke

inSPORTline inCondi RW600 er en kraftig og stillegående romaskin som gir jevn og høy motstand for deg som er på jakt etter en kvalitets romaskin.

inSPORTline inCondi RW600 er først og fremst en robust og kvalitetssikret romaskin. Denne romaskinen har en stabil og god ramme, og ikke minst en ekstra lang skinne som gjør den godt egnet til personer opptil 2 meter lengde.

Maskinen benytter magnetiskt motstand med totalt 16 motstandsnivåer som enkelt justeres med et trykk på en tydelig og brukervennlig LCD-skjerm. Det er også forhåndsinstallert 12 programmer, hvorav 1 brukerstyrt, 1 HRC-program og 1 Recovery-program.

Den tydelige og bakgrunnsbelyst LCD-skjermen viser informasjon som tid, distanse, kalorier, tid per 500 m, antall trekk, trekk per minutt og puls. Pulsen måles gjennom et ekstern pulsbelte som medfølger, eller du kan bruke ditt eget.

inSPORTline inCondi RW600 støtter Bluetooth og kan kobles til mobil/nettbrett/PC for å bruke en rekke ulike treningsapper som blant annet iC+ Training og Fit Hi Way, som hjelper deg å holde oversikt over treningen, samt opprette egne treningsprogrammer og økter. Det er også mulig å se filmer, lytte til musikk, konkurrere mot en computer, etc., mens du trener.
Det er også mulighet til å dele resultatene dine på sosiale medier.

Setet er bredt og ergonomisk utformet, og fotstøttene er justerbare med stropper som bidrar til økt komfort og trygghet under treningsøktene. Om romaskinen skulle stå på ujevnt underlag, vil det automatiske utjevningssystemet sørge for at den står stødig

Maskinen kan enkelt foldes sammen og trilles bort når den ikke lenger skal brukes.

inSPORTline inCondi RW600 er en real slitemaskin med masse funksjonalitet. Denne romaskinen råler juling, og den er laget for mye bruk over tid. Den er også enkel i bruk, og har alt vi ønsker oss av en pålitelig romaskin.

Fordeler

 • Robust og stødig ramme.
 • Magnetisk motstand. Stillegående.
 • Ekstra lang skinne gjør at den passer personer opp til 2 meter.
 • 12 stk programmer med mulighet for å bestemme treningsmål selv.
 • Oversiktlig og lettbetjent computer.
 • Pulsbelte følger med.
 • Ergonomisk utformet sete + justerbare fotstropper.
11.

Master Fitness R6030

"Gjennomført kvalitet til en meget god pris!"

Vekt

40kg

Vektbegrensning

135kg

Størrelse montert

237 x 50 x 91 cm

Type motstand

Magnet / luft

Score: 89/100

Rating: 5.3/6
Kr 10689,-
Bestill her

Annonselenke

Master Fitness R6030 utmerker seg som «et svært godt kjøp» takket være en sin meget relastiske ro-følelse og spiselige pris.

R6030 er en solid romaskin og velbygd romaskin som vil passe de aller fleste brukere. Denne maskinen passer like godt til hjemmetrening som til kommersielt bruk. Master Fitness R6030 benytter en kombinasjon av luft- og magnetbrems, noe som sørger for høy maksimal motstand, og en jevn og fin rofølelse.

Romaskinen passer også for lange personer, er relativt lett og enkel å flytte på, og tar liten plass når den er sammenslått. Denne modellen har mindre avstand mellom fotplatene og en høyere sittestilling enn tradisjonelle maskiner, noe som bidrar til en mer realistisk følelse av å ro enn noen de fleste andre romaskiner på markedet. En annen ting vi liker godt er kontrollen som er innebygd på håndtaket. Dette gjør det enkelt å justere motstand samtidig som du ror.

Maskinen har støtter bruk av pulsbelte (må kjøpes separat) og har et flott og oversiktlig display som viser info om tid, distanse, kalorier, antall rotak/rotak per minutt, watt, puls og hastighet.

Totalt sett er Master Fitness R6030 er solid romaskin med alt du trenger for å kunne trene mye og effektivt uten begrensninger.  Et meget godt kjøp.

Fordeler

 • Solid konstruksjon.
 • Magnet/luft gi jevn og god motstand.
 • 5 forhåndsinstallerte terningsprogrammer.
 • Innebygd pulsmottaker + støtter trådløs pulsmottaker.
 • Plassbesparende.
 • Kontroll på håndtaket gjør det enkelt å justere motstand.
 • Høy sittestilling bidrar til en mer realistisk følelse av å ro.

Ulemper

 • Ikke den beste treningscomputeren.
17.

Hammer Cobra XTR Plus II

"Mest for pengene!"

Vekt

37 kg

Vektbegrensning

130 kg

Størrelse montert

232 x 55 x 75 cm

Type motstand

Magnetisk

Score: 88/100

Rating: 5.3/6
Kr 8599,-

Hammer Cobra XTR Plus II er en gjennomført romaskin full av funksjoner.

Med magnetisk motstand og en aluminium skinne nesten fri for friksjon, vil Hammer Cobra XTR Plus II gi deg en jevn og god motstand og realistisk følelse av å ro.

Velg blant 16 ulike motstandsnivåer, 20 ulike programmer hvorav 5 brukerdefinerte og 4 HRC-programmer. Den store og bakgrunnsbelyst skjermen gjør det enkelt å holde oversikt over info som tid, distansen antall rotak, kaloriforbruk, puls, m.m.. Koble til treningsapper som BitGym eller Kinomap og få muligheten til å trene virtuelt ved å ro på innsjøer og elver over hele verden.

Det praktisk stativet for nettbrett gjør det enkelt å underholdes underveis i økten, og romaskinen lar seg enkelt folde sammen og gjemmes bort når den ikke er i bruk.

Hammer Cobra XTR Plus II er en super romaskin som byr på mye treningsglede. Her får du valuta for pengene.

Fordeler

 • Robust, stødig og tilnærmet støyfri.
 • Alu-skinne og magnetisk motstand gir jevn motstand over 16 nivåer.
 • 20 programmer hvorav 5 brukerdefinerte og 4 HRC-programmer.
 • Oversiktlig og bakgrunnsbelyst LCD-skjerm.
 • Stativ for nettbrett + støtte for ekstern pulssensor.
 • Ergonomisk utformet håndtak + behagelig sete.
 • Muligheter for virtuell trening via apper som BitGym og Kinomap.
 • Foldes enkelt sammen og tar minimalt med plass.

Ulemper

 • Støtter ikke flere brukere.
23.

inSPORTline Ocean

Vekt

25kg

Vektbegrensning

120kg

Størrelse montert

175 x 51 x 75 cm

Type motstand

Magnetisk

Score: 85/100

Rating: 5.1/6
Kr 5199,-

inSPORTline Ocean er en prisgunstig og meget romaskin som leverer jevn og god motstand og en solid konstruksjon.

inSPORTline Ocean er en enkel og brukervennlig, men likevel solid, romaskin for en bred gruppe brukere. Har får du stilelgående magnetisk motstand og 8 ulike motstandsnivåer. Det er ingen innebygde treningsprogrammer, men det er ikke å forvente til denne prisen.

inSPORTline Ocean er utstyet med en komfortabel pute på setet og justerbare sikkerhetsreimer på pedalene for å holde føttene på plass.

Ocean har også en oversiktlig treningscomputer som viser informasjon om tid, antall trekk, totale antall trekk og kaloriforbruk. Du kan også koble til ditt eget pulsbelte slik at computeren viser pulsen din på maskinen.

inSPORTline Ocean er en gjennomtenkt og solid maskin til en meget attraktiv pris. Den fungerer også godt for brukere opp til 195cm, så denne maskinen vil passe mange.

 

Fordeler

 • Solid og stødig konstruksjon.
 • Stillegående magnetisk motstand.
 • 8 ulike motstandsnivåer.
 • Oversiktlig treningscomputer.
 • Støtter tilkobling av trådløst pulsbelte.
 • Passer personer opp til 195cm.

Ulemper

 • Ingen treningsprogrammer.
29.

DKN R-320

"Flott innstegsmodell med luftmotstand for en realistisk rofølelse!"

Vekt

39 kg

Vektbegrensning

130 kg

Størrelse montert

217 x 50 x 88 cm

Type motstand

Luftmotstand

Score: 83/100

Rating: 5.0/6
Kr 8299,-

DKN R-320 er en virkelig flott innstegsmodell som du også kan ha glede av selv om du er en ivrig roer.

DKN R-320 kommer med stødig og robust ramme, og byr på trygghet, enkelthet og høy funksjon.

Takket være luftmotstanden er bevegelsen jevn og fin, og du kan justere motstanden trinnløst. Luftmotstand gir tilnærmet lik følelse av å ro på vann, men har også noe høyere støynivå enn magnetisk motstand og vannmotstand.

En oversiktlig LCD-skjerm viser info om tid, avstand, antall rotak og kaloriforbruk.

Skinnen som setet glir på er hele 1250 mm lang og har en glidelengde på 1100 mm, noe som øker den realistiske rofølelsen.

DKN R-320 kan enkelt slåes sammen og trilles bort eller gjemmes under en seng, i et skap, etc..

Det finnes helt klart rimeligere modeller med tilsvarende funksjoner som DKN R-320, men dette er en av modellene som gir deg mest realistisk romfølelse takket være luftmotstanden, og ikke minst en solid ramme.

Fordeler

 • Solid og stødig ramme.
 • Luftmotstand og lang glidelengde gir en realistisk rofølelse.
 • Trinnløs regulering av motstanden.
 • Oversiktlig og lettlest computer.
 • Komfortabelt sete og polstret håndtak.
 • Plassbesparende.

Ulemper

 • Ingen treningsprogrammer.
 • Støyer mer enn modeller med magnetisk motstand.
 • Støtter ikke pulsmåling.
33.

inSPORTline Yukona

Vekt

20,5 kg

Vektbegrensning

110 kg

Størrelse montert

159 x 55 x 77 cm

Type motstand

Magnetisk

Score: 82/100

Rating: 4.9/6
Kr 4719,-

inSPORTline Yukona er en enkel og grei romaskin med jevn og god motstand. Takket være magnetmotstanden er dette en romaskin som er tilnærmet lydløs i bruk, og den lave vekten og de innebygde transporthjulene gjør det også enkelt å slå den sammen og skyve den bort når den ikke er i bruk.

Bremsesystemet er av god kvalitet, byr på 16 ulike motstandsnivåer, og justeres raskt via et elektronisk panel.

Yukona har et tydelig display som visert oversikt over tid, distanse, antall rotak, rotak per minutt, kaloriforbruk og puls. Det følger med eget pulsbelte på kjøpet.

Du kan velge blant 21 motiverende treningsprogrammer, hvorav 4 brukerdefinerte og et pulsbasert.

inSPORTline Yukona er en flott mellomklasse romaskin som gir jevn og god motstand, mange treningsprogrammer og god komfort under treningen.

Fordeler

 • Tilnærmet lydløs magnetisk motstand.
 • 16 motstandnivåer.
 • Tydelig display med den viktigste infoen.
 • 21 motiverende treningsprogrammer, hvorav 4 brukerdefinerte og et pulsbasert.
 • Medfølgende pulsbelte.

Romaskin – Dette må du vite 

En romaskin regulerer belastningen gjennom magnetisk motstand, luft eller vann. Under gir vi en forklaring på de ulike alternativene.

Magnetisk motstand
En romaskin med magnetisk motstand er kanskje den vanligste for hjemmebruk. Denne er stillegående, relativt kompakt, og krever minimalt med plass.

Luftmotstand
Luftmotstand bruker luftstrømmen som belastning, og denne typen oppleves som en naturlige følelse av å ro på vann. Belastningen og bevegelsen er jevn og myk, men støynivået er en høyere enn for en romaskin med enten magnetisk- og vannmotstand.

Vannmotstand
Roing hører hjemme på vannet, og kanskje er det ikke så rart at en romaskin med vann som motstandssystem, som regel er det beste du får og ikke minst favoritten blant de som ror mye. Opplevelsen av å ro en romaskin med vannmotstand er som å ro på vann, og det skyldes nettopp at du ror i vann. Lyden er naturlig, og følelsen er helt egen.

Display
Displayet viser data som treningsøkta som tid, distanse, hastighet, drag per minutt, totale antall drag og kaloriforbrenning. Disse dataene er med på å motivere, og ikke minst gjør det det enklere å planlegge/følge med på treningsøkta.

Oppbevaring
Som de fleste treningsmaskiner tar en romaskin plass, og enkelte modeller kan være opptil 2 meter lange. En del romaskiner er sammenleggbare, noe som er veldig fordel om du har begrenset med plass.

Dette er en oppdatert versjon av topplisten som først ble opprettet av Torbjørn Høstmark Borge, som var daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout i perioden 2019-2021.

Jennie Hjortland Jensen

Jennie har rollen som Content Manager (innholdsprodusent og prosjektleder) og er ansvarlig redaktør for Hardworkout.no. Hun har en bachelor i ernæring fra Bjørknes Høyskole og er sertifisert personlig trener fra AFPT med tilleggskurset Functional Fitness Trainer. Samt et årsstudium i idrett fra Høyskolen i Hedmark. Med en brennende interesse for sunn, god og næringsrik mat laget fra bunnen av, har hun stor kunnskap både for nybegynneren og den mer erfarne. Enten målet er en livsstilsendring, forebygging av livsstilssykdommer, vektnedgang/vektoppgang eller kosthold for muskelbygging. Hun har også mange års erfaring innen styrketrening og brenner for å spre treningsglede, mestringsfølelse og bidra til at andre oppnår målene sine.
Produkttest

Tredemølle – Best i test tredemølle 2024!

Er du på jakt etter en god tredemølle til hjemmebruk? Vi…
Dato: Jun 12, 2024
Produkttest

Spinningsykkel topp 10 – Best i test 2024!

Vi gir deg oversikten over de beste spinningsyklene på markedet i…
Dato: Jun 07, 2024
Best i test - kosttilskudd

BCAA kosttilskudd – Best i test 2024!

Vi gir deg den beste oversikten over markedets beste og mest…
Dato: Mai 28, 2024