Vi gir deg oversikten over noen av de beste trampoline kjøpene på markedet i dag – enten du ønsker en trampoline for trening, eller bare for å ha det gøy og lek.

Like sikkert som at det kommer en ny vår og sommer, så dukker det hvert år opp flere og flere trampoliner i norske hager. Salget av trampoliner ser ut til å ingen ende ta, og flere og flere finner glede og nytte i å bruke det.

En god trampoline kan brukes av mange bruksgrupper å dekke helt ulike behov. Mens noen ønsker å bruke en trampoline for lek og moro, kan andre finne på å bruke den som et nyttig treningsverktøy eller som ren rekreasjon.

Det finnes etter hvert et svært stort utvalgt trampoliner i alle mulige størrelser, varianter og prisklasser. I denne oversikten går vi enkelt gjennom de viktigste punktene du bør tenke på ved valg av trampoline og gir deg råd om noen av de beste alternativene på markedet. Ønsker du å lese mer om hva som er viktig ved en god kvalitets trampoline med en gang, kan du trykke HER.

 

Best i test trampoline – Best i test 2024

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Ved å handle gjennom linkene i testen bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler, og vi setter derfor stor pris på om du gjør dette. Produktene i denne listen er ikke fysisk testet av oss, og vurderingen er gjort på bakgrunn av produktets egenskaper, eksterne tester, tilbakemeldinger fra kunder, samt pris. Det er ikke gjort en rangering ut fra en score, da dette er en oversikt over anbefalte modeller på markedet. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere.

PS:
Vi har tatt utgangspunkt i trampoliner som monteres over bakken, altså ikke graves ned. Det er også tatt utgangspunkt i trampoliner med en størrelse på rundt 4,3 meter. Der det er flere alternativer på størrelse, har vi linket til trampoliner rundt 3.6-3.8 meter.

SORTER ETTER:

1.

JumpMaster 4.3 m

"Toppkvalitet til budsjettpris!"

Størrelse

4,3 m

Høyde sikkerhetsnett

182 cm

Bredde kantpolstring

30 cm

Tykkelse kantpolstring

3 cm

Maksimal brukervekt

150 kg

Vekt trampoline

107 kg

Antall fjærer

95

Kr 6999,-
Bestill her

Annonselenke

JumpMaster er en av de beste og tryggeste trampoline modellene.

JumpMaster tilbyr trampoliner i flere ulike størrelser, og ikke minst farger dersom det er avgjørende, men det er først og fremst kvaliteten som gjør at den fortjener en plass på topplisten.

JumpMaster har en byggekvalitet som matcher de dyreste modellene, men koster ikke mer enn trampoliner i budsjettklassen.

Rammen er solid og laget i galvanisert stål, mens den relativt høye vekten gir trampolinen god stabilitet.

Sikkerhetsnettet er produsert i finmasket materiale, er hele 182 cm høyt, kraftig, og kommer med selvlukkende åpninger. Stolpene er polstret, går helt ned i bakken, og gir god stabilitet til sikkerhetsnettet.

Kantpolstringen er av høy kvalitet, har god bredde og tykkelse og tåler langvarig eksponering for vær og vind.

Det eneste som kan pirkes på med JumpMaster trampolinen er noe dårlige skjøtekanter. Dette svekker ikke kvaliteten på trampolinen, men kan føre til korrosjon over lengre sikt.

JumpMaster kommer i tillegg med en praktisk stige som gjør det enkelt å komme på/av trampolinen.

Ønsker du høy kvalitet til en relativt rimelig pris, så er JumpMaster er trygt og godt valg. 

Fordeler

 • Kraftig og slitesterk ramme.
 • Ramme i galvanisert stål forhindrer rust.
 • Høy kvalitet på sikkerhetsnettet og polstrede stolper.
 • Selvlukkende åpning på sikkerhetsnettet.
 • Tykk og bred kantpolstring.
 • 92 fjærer og solid duk gir god sprett.

Ulemper

 • Noe dårlig brukermanual.
 • Skjøtekantene kunne vært bedre.
2.

Berg Favorit 4.3

"En gjennomført god trampoline til en meget god pris!"

Størrelse

4,3 m

Høyde sikkerhetsnett

180 cm

Bredde kantpolstring

40 cm

Tykkelse kantpolstring

2 cm

Maksimal brukervekt

120 kg

Vekt trampoline

99,2 kg

Antall fjærer

96

Kr 9999,-

Berg Favorit leverer høy kvalitet i nærmest alle ledd, og gir svært mye for pengene.

Nederlandske Berg er kjent for å produsere trampoliner av høy kvalitet, og selv om mange av modellene ligger i det øvre prissjiktet, viser Berg at de er istand til å levere toppkvalitets trampoliner også til en meget god pris.

Berg Favorit er en solid og trygg trampoline som passer perfekt for hele familien. Den stødige, galvaniserte og tilnærmet rustfrie rammen tåler mye bruk og all slags vær. Kantbeskyttelsen er bred og god, men kunne gjerne vært litt tykkere. Det er brukt solide materialer med lang levetid og høy slitestyrke.

Sikkerhetsnettettet er av høy kvalitet (180cm høyt), består av finmasket netting og kommer med polstrede stolper. Selvlukkende dør bidrar til ekstra trygghet. Favorit benytter «Comfort»-nettet i motsetning til Berg Champion som kommer med det mer påkostede «Deluxe»-nettet.

Berg Favorit er konstruert med 96 Goldspring Solo-fjærer  i galvanisert og tilnærmet rustfritt stål. Sammen med den solide duken leverer denne trampolinen meget god sprett.

Monteringen er relativt enkel, men du må klare det uten norsk bruksanvisning. Det medfølger ikke stige, men dette kan kjøpes løst.

Den solide konstruksjonen, smarte materialvalget, høye sikkerheten og gode prisen, gjør at Berg Favorit fremstår som et svært god valg av trampoline.

NB:
Komplett trampolinepakke med BERG Favoritt 4,3/3,8 m. Trampoline, BERG Comfort Sikkerthetsnett, BERG Stige og Forankringssett.

Fordeler

 • Kraftig og slitesterk ramme.
 • Ramme i galvanisert stål forhindrer rust.
 • Høy kvalitet på sikkerhetsnettet
 • Høykvalitets sikkerhetsnett.
 • Selvlukkende åpning på sikkerhetsnettet.
 • 96 fjærer og kvalitetsduk gir god sprett.

Ulemper

 • Bruksanvisning ikke tilgjengelig på norsk.
 • Stige må kjøpes løst.
4.

Trampoline, 5,12 x 3,05 m

"For deg som ønsker størt mulig hoppeflate og høy maksimal brukervekt!"

Størrelse

5,12 x 3,05 m

Høyde sikkerhetsnett

-

Bredde kantpolstring

42cm

Tykkelse kantpolstring

2,5cm

Maksimal brukervekt

160 kg

Vekt trampoline

-

Antall fjærer

92

Kr 6195,-
Bestill her

Annonselenke

Hvis du ønsker en trampoline med stor hoppeflate og høy maksimal brukervekt, da er denne trampolinen fra P.Lindberg et godt alternativ.

Forhandleren av denne trampolinen, P.Lindberg, oppgir ikke all informasjonen om trampolinen, men alt tyder på at dette er en kraftig og solid trampoline i høy kvalitet.

Nytt for årets modeller er en generelt sterkere og forbedret versjon. Rammen er produsert i kraftige stålrør dimensjonert for en maksimal brukervekt på 160 kg.

Det finmaskete sikkerhetsnettet er utstyrt med toppstang i glassfiber som hindrer at nettet holdes bedre oppe uten å henge ned. Inngangen er forbedret slik at den har dobbel overlapping som gir økt sikkerhet.

Årets modell kommer med en 55% mer slitesterk kantpolstring, og bredden har økt med 5 cm slik at den nå er gode 42cm. Tykkelsen på polstringen er 2,5cm. P.Lindberg oppgir ikke mer detaljer, men både pris og bilder antyder at dette er en trampoline av høy kvalitet.

De 92 fjærene, den store hoppeduken og trampolinens design, gjør at du får dype og kontrollerte hopp.

Vi skulle gjerne hatt mer informasjon om trampolinen, men vi antar at dette er en trampoline av svært høy kvalitet som vi ikke nøler med å anbefale.

Fordeler

 • Kraftig stålramme med høy maksimal brukervekt.
 • Høyt finmasket sikkerhetsnett.
 • Dobbelt overlappet inngang for økt sikkerhet.
 • Slitesterk og bred kantpolstring.
 • Dyp og kontrollert sprett.

Ulemper

 • Savner mer info.
6.

Berg Champion 4.3

"Beste modell uavhengig av pris!"

Størrelse

4,3 m

Høyde sikkerhetsnett

180 cm

Bredde kantpolstring

43 cm

Tykkelse kantpolstring

3 cm

Maksimal brukervekt

120 kg

Vekt trampoline

135,8 kg

Antall fjærer

128

Kr 14499,-
Bestill her

Annonselenke

Berg Champion er trampolinen for deg som ønsker det beste, og ikke går på kompromiss med pris.

Det er ikke tilfeldig at Berg går igjen på både denne og mange andre topplister. Berg Champion er dyr, men det er en grunn til det. Her er det brukt påkostede materialer i alle ledd fra duk, sikkerhetsnett, fjærer, ramme, kantpolstring, m.m..

Rammen i galvanisert stål er solid og slitesterk, og sammen med den høye vekten sørger den for en stødig og trygg plattform. Rammen har også imponerende 13 års garanti.

Sikkerhetsnettet er finmasket, høyt og kraftig, og har en selvlukkende mekanisme. Legg merke til at denne modellen selges med det mer påkostede «Deluxe»-nettet, men finnes også med det rimeligere «Comfort»-nettet eller med det dyrere «Deluxe»-nettet. Begge beskyttelsesnettene er av svært høy kvalitet og består av materialer med lang levetid, men «Deluxe» utgaven er noe mer forseggjort.  Det påpekes også at mutrene på «Comfort»-nettet kan være vanskelige å montere riktig.

Kantpolstringen er  svært god, og er blant de tykkeste og bredeste vi har sett. Materialer i ypperste klasse bidrar til at polstringen tåler langvarig eksponering for vind og vær.

Noe av det som gjør Berg Champion til en «premium» modell er de 128 lange og tykke TwinSpring fjærene som reduserer belastningen på hver enkelt fjær, og samtidig gjør det lettere for brukeren å hoppe.

Den nyeste utgaven av Berg Champion leveres med en helt ny AirFlow hoppeduk. Denne duken vil i større grad slippe ut luften under trampolinen bedre enn tidligere modeller (50% bedre luftgjennomstrømning), noe som resulterer i en bedre sprett. Selv om alle vil ha glede av dette, er det spesielt barna og lettere personer som vil merke den bedre effekten.

Trampolinen er enkel å montere, men det mangler bruksanvisning på norsk. Det medfølger ikke stige, men dette kan kjøpes løst.

Alt i alt er Berg Champion udiskutabelt en av de beste trampolinene du får kjøpt. Her er både sikkerhet, slitestyrke og hoppeglede ivaretatt på beste vis. Bare husk at det koster.

Fordeler

 • Kraftig og slitesterk ramme.
 • Ramme i galvanisert stål forhindrer rust.
 • Høy kvalitet på sikkerhetsnettet og polstrede stolper.
 • Selvlukkende åpning på sikkerhetsnettet.
 • 128 Goldspring fjærer i svært høy kvalitet.
 • AirFlow-kvalitetsduk gir 50% mer luftgjennomstømning og gir meget god sprett.

Ulemper

 • Litt tynn kantpolstring.
 • Bruksanvisning ikke tilgjengelig på norsk.
 • Stige må kjøpes løst,.
7.

inSPORTline FroggyPro

"Et godt alternativ for deg som ønsker det lettvint!"

Størrelse

4.3 m

Høyde sikkerhetsnett

193 cm

Bredde kantpolstring

28 cm

Tykkelse kantpolstring

1,5 cm

Maksimal brukervekt

150 kg

Vekt trampoline

55,7 kg

Antall fjærer

88

Kr 7999,-

inSPORTline FroggyPro 4.3 er en kraftig, solid og trygg trampoline i en særdeles markant farge.

Den skiller seg kanskje ikke ut som den mest elegante trampolinen, eller kanskje er det nettopp det den gjør? FroggyPro 4.3 gjør seg i hvert fall bemerket med sin knall lysegrønne farge.

inSPORTline er kjent for å lage treningsutstyr i god kvalitet og til en god pris. inSPORTline FroggyPro 4.3 er ikke så kjent som de andre modellene i oversikten, men kan likevel by på høy kvalitet og funksjonalitet.

Rammen er produsert i galvanisert stål og er tilnærmet rustfri. Den lave vekten på kun 55,7 kg gjør dog at trampolinen ikke er like stødig som de tyngre modellen i testen, noe som i utgangspunktet er synd, men noen vil nok se på det som en fordel ettersom den er lettere å forflytte. inSPORTline FroggyPro 4.3 får også skryt for å være enkel å montere, noe som gjør at trampolinen i sin helhet fremstår ganske lettvint å håndtere.

Sikkerhetsnettet er imponerende 193 cm høyt, og består av kraftig og værbestandig materiale. Det er ingen selvlukkende inngang, men inSPORTline benytter borrelåser som er bedre enn glidelåser ettersom borrelåser ikke ruster.

Kantpolstringen har god bredde, men er kun 1,5 cm tykk. Her skulle vi gjerne sett litt bedre polstring. inSPORTline har heldigvis benyttet slitesterkt materiale med god holdbarhet.

Trampolinen benytter 88 galvaniserte fjærer, og sammen med en slitesterk og hoppeduk gir dette god sprett i trampolinen.

Til tross for lav vekt og mindre solid ramme enn flere av de dyrere modellene, så har inSPORTline FroggyPro 4.3 en relativt høy maksimal brukervekt på 150 kg. Dette gjør at flere personer kan hoppe sammen.

High Air Trampoline kommer levert med en stige for enklere på – og avstigning.

inSPORTline FroggyPro 4.3 er ikke den kraftigste trampolinen, men den er likevel «god nok», og gir god bruksverdi for pengene. Den enkle monteringen, høye brukervekten, og gode spensten, gjør den ideell for familier eller personer som ønsker en enkel og grei trampoline som raskt kan settes opp og slåes ned.

Fordeler

 • Enkel å montere.
 • Sikkerhetsnett i god kvalitet.
 • Ramme i galvanisert stål forhindrer rust.
 • 88 fjærer og kvalitetsduk gir god sprett.
 • Bred kantpolstring.
 • God sprett.

Ulemper

 • Litt tynn kantpolstring.
 • Ikke like stødig som de tyngre trampolinene.
8.

Berg Elite 4.3

"Trampolinens Rolls-Royce!"

Størrelse

4,3 m

Høyde sikkerhetsnett

180 cm

Bredde kantpolstring

40 cm

Tykkelse kantpolstring

3 cm

Maksimal brukervekt

120 kg

Vekt trampoline

145 kg

Antall fjærer

128

Kr 15399,-

Berg Elite 4.3 koster skjorta, men det er det også en grunn til. Dette er trampolinenes Rolls-Royce.

Berg Elite 4.3 er toppmodellen til nederlandske Berg. Det er ikke enormt mye som skiller denne og den noe rimeligere «Champion»-modellen, og begge trampolinene benytter de svært kraftige og gode TwinSpring fjærene, samt AirFlow-teknologien som bidrar til 50% bedre luftgjennomstrømning og dermed bedre sprett.

Hoppeduken er laget i kraftig og slitesterk polypropylene som tåler langvarig eksponering for UV-lys og samtidig gir passe friksjon.

Rammen består av kraftig og galvanisert stål og er lett å montere. 10 års garanti vitner om høy kvalitet og god slitestyrke.

Sikkerhetsnettet er av typen «Deluxe», og er et av de beste på markedet. Materialet er både slitesterkt og solid, og inngangen er selvlukkende. Høyden på nettet er 180 cm.

Kantpolstringen er bred og tykk, og materialet er laget for å tåle langvarig eksponering for vær og vind.

De 128 TwinSpring Gold-fjærene er montert i en V-form som gir et større og mer optimalt hoppeområde sammenlignet med trampoliner med tradisjonelle fjær. Kombinasjonen av dette og AirFlow gir en meget god og kontrollert sprett.

Trampolinen kommer uten stige, men dette kan kjøpes løst. Vi hadde likevel forventet at en så dyr trampoline kom med stige inkludert. Et annet punkt som trekker ned er den lave maksimale brukervekten på kun 120 kg som begrenser hvor mange som kan hoppe samtidig.

Berg Elite 4.3 leverer så det holder på både kvalitet og sikkerhet, men den koster også mye. Husk også den begrensede maksimale brukervekten på 120 kg.

Fordeler

 • Kraftig og slitesterk ramme.
 • Ramme i galvanisert stål forhindrer rust.
 • Høy kvalitet på sikkerhetsnettet og polstrede stolper.
 • Selvlukkende åpning på sikkerhetsnettet.
 • 128 Goldspring fjærer i svært høy kvalitet.
 • AirFlow-kvalitetsduk gir 50% mer luftgjennomstømning og gir meget god sprett.

Ulemper

 • Lav maksimal brukervekt.
 • Leveres uten stige.
 • Dyr.

Dette skal du se etter

En trampoline består av mange deler, og for å unngå skader og uønskete hendelser, bør en god trampoline innfri en del krav. Mange forbinder trampoliner med noe utrygt, men sannheten er at det ikke er noe større risiko å hoppe på en trampoline enn å sykle, klatre, kjøre el-sparkesykkel, etc.. Det viktige er at trampolinen er av så god kvalitet at du unngår potensielle risikofaktorer.

Konstruksjon

De aller fleste trampoliner som selges i dag består av solide og slitesterke rammer i  galvanisert og tilnærmet rustfritt stål med lang levetid. Vekten på trampolinen er bidragsgivende til hvor stabil den er, og en tyngre trampoline vil oppleves mer stabil enn en veldig lett trampoline. En trampoline på 4,3 kg som veier 90 kg er med andre ord ikke negativt, men tvert imot bra. Den høye vekten bidrar til å gi trampolinen stabilitet og trygghet for brukeren.

En godt designet trampoline bør også tåle fukt og all salgs vær. Her kommer flere elementer som polstring og duk inn.

De fleste trampoliner som selges på privatmarkedet i dag er runde, eller ovale, men det finnes også firkantede trampoliner. Disse benyttes i hovedsak innendørs, eller av utøvere som ønsker dypere og mer kontrollert sprett. Runde trampoliner gir noe økt sikkerhet ettersom formen på trampolinen vil trekke brukeren inn mot midten. Rammen trenger heller ikke å være like kraftig ettersom vektfordelingen er jevnere.

Sikkerhetsnett

Sikkerhetsnett har etter hvert heldigvis blitt svært vanlig, og selv om det i dag ikke er påbudt å selge trampoliner med sikkerhetsnett, så er det faktisk obligatorisk å bruke for å innfri grunnleggende sikkerhetskrav.

Sikkerhetsnettet har den åpenbare funksjonen at det skal hindre brukeren å falle utenfor trampolinen. For at sikkerhetsnettet skal klare dette, må det både være høyt nok og solid nok. Sikkerhetsnettet bør være rundt 180 cm høyt, og ikke minst bli holdt oppe av kraftige rammer. Sikkerhetsnett med finmasket netting er å foretrekke ettersom dette reduserer risikoen for at man setter fast fingerer og føtter i nettingen.

Duk

Duken er det som sørger for å bære deg og de som hopper på trampolinen. Dette er  en av de viktigste elementene på en trampoline, selv om mange faktisk glemmer det. På grunn av dukens størrelse og eksponering, er den hele tiden utsatt for ytre påkjenninger i form av nedbør, skitt og lort, og ikke minst sollys. En billig og dårlig duk vil raskt slites i stykker, og kvaliteten vil preges av både fukt og sollys. En billig dug vil også lettere kunne føre til skader ettersom friksjonen har stor betydning når du hopper.

For lite friksjon vil føre til at duken blir glatt når det er vått, som for eksempel etter nedbør eller på morgenen etter et duggfall. For mye friksjon kan ha motsatt effekt, og medføre brannskader når du faller og sklir mot duken.

En god trampoline bør ha hoppeduk bestående av polypropylen. Disse dukene har høy slitestyrke, optimal friksjon, er vedlikeholdsfrie, og budsjettvennlige.

Størrelse

Det kan være lett å la seg friste av en stor trampoline bare fordi den gir plass til flere og et enda større areal å hoppe på, men sannheten er at trampolinens størrelse henger tett sammen med spretten den gir. Dersom brukeren veier for lite i forhold til trampolinens størrelse, vil trampolinen gi dårlig sprett ettersom luften under trampolinen kontinuerlig presses ut og inn når duken beveger seg opp og ned. Denne bevegelsen gjør at luften suger til seg energi fra det som i utgangspunktet skal gi deg en sprett, og brukeren må derfor kompensere med å bruke større kraft for å hoppe høyt, eller rett og slett å veie mer.

Dette betyr enkelt og greit at et lite barn ikke vil oppleve å få like god sprett i en stor trampoline som en voksen. Dersom det er barn under 20 kg som skal bruke trampolinen, så bør størrelsen ligge på rundt 3,5-3,8 meter. For personer over 20 kg, er det helt ok med en størrelse på 4,3 meter.

Det er også viktig å huske at en større trampoline er bedre egnet for flere personer samtidig. En 3,8 meter trampoline kan raskt oppleves som liten. Det er også viktig at trampolinen tåler en maks brukervekt som er høy nok til å tåle to eller flere personer. Det hjelper ikke om trampolinen er 4,3 meter stor dersom maksimal brukervekt er så vidt over 100 kg – altså ikke nok til to voksne personer. En større trampoline vil også være tryggere å hoppe på. For familiebruk anbefaler vi trampoliner på over 4 meter.

Polstring/Kantbeskyttelse

Rundt trampolinen finner trampolinens viktigste sikkerhetsbeskyttelse -kantbeskyttelsen og polstringen.

Kantbeskyttelsen har i oppgave å beskytte brukeren mot å treffe rammen dersom man lander utenfor hoppeduken. Polstringen dekker over fjærene i åpenrommet som oppstår mellom rammen og duken. Disse to delene omtales gjerne som enhet, og det varierer om produsenten kaller det for kantbeskyttelse eller polstring.

Det er lett å glemme at kantbeskyttelsen er svært viktig, og det bør derfor prioriteres høyt av produsentene å lage en god kantbeskyttelse i kvalitetsmateriale. Dette er materialer som skal tåle slitasje over tid, og spesielt UV-stråling ettersom trampolinen står ute i lyset i lange perioder av året. Typiske materialer som anses som gode er EVA og EPE, mens ytterlaget består av slitesterk PVC-plast.

Tykkelsen bør være 2-3 cm, og bredden bør dekke hele fjærområdet (rundt 30 cm).

Fjæring

Sammen med hoppeduken er det fjærene som gir sprett til hoppet. Kvaliteten på fjærene kan variere voldsomt, kvaliteten henger som regel sammen med pris.

De avgjørende faktorene er blant annet fjærenes antall, lengde, diameter, tykkelse og materiale. Jo større diameter, desto lettere vil den strekke seg ut, og det samme gjelder en tynn fjær kontra en tykkere fjær. Flere fjærer og tykkere fjærer gir som regel bedre sprett og lengre holdbarhet.

Trampoliner av høy kvalitet har gjerne fjærer som gir en dypere og mer elastisk spenst, og taper heller ikke kvalitet over tid.

Service og garanti

Produsentene opererer med ulike garantilengder på alt fra ramme, duk, fjærer og sikkerhetsnett. Når du kjøper en trampoline fra et anerkjent merke, er det som regel lettere å få tak i reservedeler dersom noe skulle gå i stykker. De fleste produsenter, i hvert fall i denne listen, kommer med gode garantiordninger. Lang garantitid er også et godt tegn på at trampolinen er laget i et holdbart materiale.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge var daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout i perioden 2019 til 2021. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Produkttest

Tredemølle – Best i test tredemølle 2024!

Er du på jakt etter en god tredemølle til hjemmebruk? Vi…
Dato: Jun 12, 2024
Produkttest

Spinningsykkel topp 10 – Best i test 2024!

Vi gir deg oversikten over de beste spinningsyklene på markedet i…
Dato: Jun 07, 2024
Best i test - kosttilskudd

BCAA kosttilskudd – Best i test 2024!

Vi gir deg den beste oversikten over markedets beste og mest…
Dato: Mai 28, 2024