Om oss

Hardworkout.no er et redaksjonelt styrt nettsted og har på kort tid vokst til å bli et av Norges største online magasin innen trening-, kosthold- og helse. Vårt formål er å motivere leserne til å opprettholde en sunn og god helse, både fysisk og mentalt, slik at du kan bli en best mulig versjon av deg selv. Om det er å sette ny PR i benkpress, være i stand til å gå 30 minutter i raskt tempo, eller bare fungere helt optimalt i hverdagen, er opp til deg og dine mål og forutsetninger, men vårt mål er likevel det samme.

Hardworkout har også et stort fokus på produkttester og produktvurderinger, og ønsker gjennom våre tester å hjelpe leserne til å finne det beste utstyret for nettopp den det gjelder. På nettsiden vår vil du finne en rekke guider og omfattende tester av treningsutstyr og tilbehør.

Gjennom daglige artikler med treningsprogrammer, kostholdsprogrammer, nyheter, tester og produktnytt, ønsker vi å kunne gi deg en god opplevelse hvor du sitter igjen med mer kunnskap, og enda mer motivasjon!

 

Hvem er vi?

Hardworkout.no eies og drives av mediehuset Proguiden AS, som er en del av Hefner Holdings konsernet. Magasinet er organisert som et redaksjonsstyrt medium, og Hefner Holdings AS og selskapets eiere har ingen instruksjonsmyndighet som omhandler innholdet i magasinet.

Ansvarlig redaktør og Content Manager for siden er Jennie Hjortland Jensen.

 

Kriterier og grunnlag for produktvurderinger

Hardworkout.no har et overordnet mål om å hjelpe leserne til å finne de beste produktene innen en flere produktkategorier. Vi gjennomfører regelmessige tester, og har publisert en rekke topplister og enkelttester.

Teamet i Hardworkout.no består av personer med lang erfaring og utdanning fra trening- og kostholdsbransjen. Våre vurderinger er gjort på bakgrunn av kunnskap som er opparbeidet gjennom mange år, og er 100% objektivt.

Det finnes et hav ulike produkter innen her kategori, så for at et produkt skal komme med på listen, må det tilfredstille en rekke krav. I utganspunktet vil hvert av produktene som er ført opp være gode kvalitetsprodukter – dersom vi ikke mener det er bra nok, vil det fjernes fra listen.

Produktene får vi tilsendt til låns fra produsenter eller så ber vi om å få låne til testingen. Dersom en test krever innsats i form av utlegg for Hardworkout, kan vi i noen tilfeller motta dekning av slike utlegg fra produsenter/importører og leverandører. Dette er ren utgiftsdekning og ingen selvstendig kilde til inntekter.

Vi gjør det klart overfor leverandørene at testene utføres i egenskap og samsvar med journalistiske prinsipper, og at vi ikke vil tillate forsøk på utilbørlig påvirkning fra leverandører som får sine produkter testet.

 

Kriterier for topplister

Topplistene rangerer produktene fra 1 til 10, eller fra 1 til så mange produkter vi har satt opp. Der vi har mulighet til å teste produktene selv, gjør vi dette så godt det er mulig. For kosttilskudd i pilleform der det er unaturlig å teste disse fysisk (sovepiller, Omega-3, slankepiller, etc.), er vurderingen gjort på bakgrunn av produktets innhold opp mot det som er anbefalt, hvilke virkestoffer det inneholder og effekten av disse opp mot det kosttilskuddet markedsføres mot, samt pris.

For pulsklokker, aktivitetsmålere, trådløse ørepropper og annet treningsutstyr, så vurderes produktets kvalitet og funksjoner og pris.

  • Enkelte produkter som tredemøller og romaskiner som typisk gir mye for pengene, kan også få en høyere score. Dette markerer vi gjerne med «Mye for pengene», «Anbefalt kjøp», etc..
  • Alt proteinpulver og proteinbarer er testet.
  • Alle pulsklokker og løpesko er testet.
  • Alle enkeltprodukter som det publiseres tester av, er testet.

 

Finansieringsform

Hardworkout.no driftes av inntekter fra annonsesalg og affiliate-inntekter. I løpet av nettsidens drift har vi gjennomført en rekke produkttester og satt opp flere topplister som skal hjelpe deg til å gjøre de beste valgene i jungelen av alle produktene der ute. Butikkene vi linker til har vi valgt på bakgrunn av troverdighet, utvalg, kompetanse og tilbakemeldinger fra kunder. For hvert kjøp som gjøres gjennom disse linkene, får Hardworkout.no en liten profitt fra butikken, og vi håper derfor at du benytter disse linkene hvis du bruker topplistene våre som referanser. Dette går ikke ut over deg som kjøper, og du betaler akkurat den samme lave prisen som står nettbutikken. Arbeidet med topplister er svært krevende, og vi setter derfor enormt pris på at du benytter deg av disse.

Mer om våre samarbeidspartnere kan du lese her: Våre samarbeidspartnere

 

Hva betyr det at en artikkel er sponset?

Hvis du legger merke til at en artikkel er merket sponset, så betyr det ikke annet enn at artikkelen inneholder en eller flere sponsorlinker til et produkt som kan kjøpes. Hver gang vi tester et produkt vil vi legge ved en link til produktet, og i følge loven er det pliktig å merke linken eller artikkelen som sponset. For at det ikke skal være noen tvil, har vi valgt å merke hele artikkelen. At den er sponset har ingenting å si for utfallet av testene, og vi tar sterk avstand fra «å bli kjøpt».

Enkelte annonser har form som vanlige artikler, såkalte innholdsannonser. Disse er merket særskilt, slik det er vanlig i bransjen.

 

Priser

Prisene som oppgis i topplistene varierer mellom veiledende priser og priser som er hentet inn på ulike tidspunkter  som forsøker å reflektere den nåværende prisen hos butikkene vi linker til. Det står godt beskrevet i hver enkelt toppliste om prisen er veiledende, eller om den forsøker å reflektere nåværende salgspris. Vi kan ikke garantere for at denne prisen er riktig til enhver tid, men forsøker så godt vi kan å holde de oppdatert.