Vi gir deg oversikt over noen av beste massasjepistolene på markedet i dag. Her finner du massasjepistoler i alle prisklasser, og garantert noe som passer deg.

I løpet av kort tid har massasjepistoler vokst seg til en svært populært produkt hos vanlige forbrukere. Tidligere var en massasjepistol noe vi gjerne så hos fysioterapeuter og andre behandlingsinstutisjoner, men både pris, størrelse og funksjon gjør de nå godt egnet for hvermannsen.

Her er noen av fordelen du kan oppnå med en god massasjepistol:

 • Forbedre bevegeligheten å fremme sirkulasjonen.
 • Korte ned restitusjonstiden etter trening og konkurranse.
 • Lindre støle/ømme muskler.
 • Fungere som oppvarming før trening og konkurranse.
 • Øke bevegeligheten.
 • Redusere arrdannelse

Hvis du lurer på om en massasjepistol er noe for deg, så kan du se om du kjenner deg i noen av brukergruppene/målgruppene under:

 • Aktive mennesker som trener mye og er mye i bevegelse.
 • Personer som sliter med muskelsmerter og stive muskler.
 • Utøvere på høyt nivå som ønsker raskere restitusjon.
 • Personer med kontorjobb med mye stillesitting og stive/ømme muskler.
 • Supermosjonister.
 • +++

Nederst i artikkelen gir vi deg noen tips til hva du bør se etter når du skal velge en massasjepistol. Ønsker du å lese om dette før du går til selve topplisten, kan du trykke HER.

 

Best i test massasjepistol – Best i test 2023

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Ved å handle gjennom linkene i testen bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler, og vi setter derfor stor pris på om du gjør dette. Alle produktene i denne listen er ikke fysisk testet av oss, kun et utvalg (linker til test under de gjeldende produktene) og vurderingen er gjort på bakgrunn av produktets egenskaper, eksterne tester, tilbakemeldinger fra kunder, samt pris. Det er ikke gjort en rangering ut fra en score, da dette er en oversikt over anbefalte modeller på markedet. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere.

SORTER ETTER:

1.

ImpactGun Massasjepistol

"Mye for pengene og spesielt anbefalt"

Slagdybde

9 mm

Frekvens

2800 RPM

Batteritid

5 timer

Lydnivå

max 50 dB

Antall massasjehoder

6

Vekt

735 gram

Kr 1299,-
Bestill her

Annonselenke

ImpactGun Massasjepistol er en virkelig kvalitets massasjepistol med et stort bruksområde og høy valuta for pengene.

Som en ny aktør på markedet er de kanskje ikke like kjent som TheraGun og Hyperice, men jammen det holder ikke ImpactGun tilbake. Denne massasjepistolen er i stand til å levere hastighet mellom 1400-2800 RPM over 10 ulike intervaller/frekvenser. Ampituden på 9 mm kunne gjerne vært litt høyere, men dette er også det eneste vi har å utsette på maskinen.

Et praktisk LED-display viser informasjon om hastighet og batteritid, og du kan enkelt justere frekvensen via touchskjermen. Batteritiden er på opptil 5 timer.

Det medfølger 5 ekstra massasjehoder (totalt 6 stk) slik at du kan bruke pistolen på ulike muskelgrupper over hele kroppen. Et praktisk reisebag følger også med.

Det lave støynivået opp til max 50 dB gjør at du kan bruke maskinen i nærværet av andre uten å forstyrre, eller f.eks. foran TV-en. Vekten på bare 735 gram sørger for at Impactgun massasjepistol enkel å håndtere også over lengre perioder.

ImpactGun Massasjepistol leverer på det aller meste, og koster en brøkdel av de dyreste konkurrentene. Her får du Mest for pengene og Massasjepistolen blir også vår Spesielt anbefalt grunnet høy kvalitet og veldig god pris!

Fordeler

 • Lang batteritid.
 • Bredt frekvensområde over 10 intervaller.
 • Touch-LED-display viser informasjon om hastighet og batteritid
 • 6 massasjehoder + reisebag.
 • Lav vekt - enkel å håndtere.
 • Svært stillegående.

Ulemper

 • Litt lav amplitude (slagdybde).
2.

PerformanceGun Impact

"Like god til proffmarkedet som til privat bruk!"

Slagdybde

12 mm

Frekvens

1600-3000/min

Batteritid

3 timer

Lydnivå

60 db

Antall massasjehoder

5

Vekt

-

Kr 2999,-
Bestill her

Annonselenke

PerformanceGun Impact er en solid massasjepistol utviklet for profesjonelt bruk, men også meget godt egnet til privatmarkedet.

PerformanceGun Impact leverer virkelig kvalitet. Denne massasjepistolen blir blant annet brukt av fotballspillere i Eliteserien og i Europa, og ikke minst flere fysioterapeuter. I tillegg til et bredt frekvensområde, kraftig motor og 5 ulike massasjehoder, er PerformanceGun svært stillegående.

Massasjepistolen drives av en høykvalitets motor med opptil 3 timer brukstid med et frekvensområde mellom 1600-3000 RPM. PerformanceGun lar deg justere styrken over 15 intervaller, og det er dermed lett å finne en styrke som passer ulike muskelgrupper og behov.

Amplituden på 12 mm er ikke den høyeste i testen, men det har likevel ingenting å si. PerformanceGun leverer dyp og grundig massasje, og det er mer enn nok kraft til å nå dypt.

Vi nevnte brukstiden på 3 timer, men PerformanceGun kommer også med ett ekstra batteri. Den medfølgende hurtigladningen fullader batteriet på kun 1 time.

PerformanceGun Impact kommer med 5 ulike massasjehoder og egen  reiseveske. Et praktisk LED-display viser batteritid og hastighet.

Prisen på 2999kr er fremdeles langt under de dyreste alternativene, og PerformanceGun Impact leverer resultater som vi gjerne ser i toppklassen. Et anbefalt produkt for alle som ønsker en massasjepistol for jevnlig bruk og dyp massasje.

 

Fordeler

 • Svært bredt frekvensområde med 15 intervaller.
 • Mange grepsmuligheter. Lav vekt.
 • 2 x batterier + hurtiglader.
 • Svært stillegående.
 • 5 utskiftbare massasjehoder.

Ulemper

 • Amplituden kunne vært noe høyere.
 • Litt kort batteritid.
3.

PerformanceGun Pro

"Høy kvalitet og kraftig og dyp massasje!"

Slagdybde

16mm

Frekvens

5 nivåer

Batteritid

4-6 timer

Lydnivå

-

Antall massasjehoder

7

Vekt

1460 gram

Kr 3499,-
Bestill her

Annonselenke

PerformanceGun Pro er en kraftig massasjepistol i høy kvalitet.

Denne modellen er spesielt utviklet for å tilby dyp og lindrende massasje, og kombinasjonen av kraftig motor og 16 mm amplitude, er PerformanceGun Pro i stand til å levere  opptil 60% dypere massasje enn forgjengeren.

PerformanceGun Pro leveres med 7 ulike massasjehoder som gjør det lett å tilpasse behandlingen etter behov og muskelgruppe. Frekvensen/hastigheten kan justeres over 5 ulike nivåer mellom 1200-2400 RPM. Dette gjør det mulig å finne en god slagstyrke for ulike massasjebehov.

En annen fordel med PerformanceGun Pro er den lange batteritiden på 4-6 timers bruk før du må lade. Pistolen kommer også med en praktisk reiseveske som gjør det enkelt å ta den med rundt omkring.

Designet gjør det mulig å holde PerformanceGun Pro på flere ulike måter, og vekten på 1,46 kg er akkurat passe til at den er lett å betjene, samtidig som trykker godt mot området du ønsker å massere.

PerformanceGun Pro er en solid og gjennomført massasjepistol for deg som ønsker høy kvalitet og mulighet til å massere dypt og grundig.

Fordeler

 • Kraftig, men stillegående motor.
 • Høy slagdybde og kraftig motor gir dyp og god massasje.
 • 7 ulike massasjehoder og praktisk reiseetui.
 • Lang batteritid.
 • Enkel å betjene.
4.

TheraGun Massager Elite

"Det meste fra toppmodellen!"

Slagdybde

16 mm

Frekvens

1750-2400 RPM

Batteritid

Opptil 2 timer

Lydnivå

-

Antall massasjehoder

5

Vekt

-

Kr 4499,-
Bestill her

Annonselenke

TheraGun Massager Elite er massasjepistolen for deg som ønsker deg en mest mulig stillegående massasjepistol, uten at det går ut over kraft og effekt.

TheraGun Massager Elite er TheraGun sin mest stillegående massasjepistol, men det betyr ikke at pistolen ikke leverer. Massager Elite har den samme kraftige Quiet Technology motoren som storebroren TheraGun Massager Pro, og kan operere over et frekvensområde mellom 1750-2400 RPM over 3 intervaller.

Med en slagdybde på 16 mm når du selv den dypestliggende muskulaturen uten problemer, og hastigheten kan justeres enten direkte fra pistolen, eller via en app på telefonen. En OLED-skjerm viser hastighet og batteritid. Brukstiden er opptil 2 timer.

Den smarte designet gjør at du kan holde TheraGun Massager Elite i mange ulike vinkler slik at du lettere kommer til vanskelige områder. Det følger med 5 utskiftbare massasjehoder og et praktisk etui.

TheraGun Massager Elite er i  våre øyne et av de beste kjøpene. Vi skulle gjerne sett litt flere hastighetsintervaller, men maskinen overrasker så mye positivt på andre områder at det likevel kvalifiserer som en av de beste massasjepistolene.

Fordeler

 • Svært kraftig og stillegående.
 • Høy amplitude/slagdybde.
 • Kan styre hastigheten via mobilen.
 • OLED-skjerm som viser batteritid og hastighet.
 • 5 medfølgende massasjehoder + beskyttelsesveske
 • Ok batteritid.

Ulemper

 • Litt få hastigheter/intervaller.
 • Kunne vært høyere frekvens.
5.

Trigger Point M16

"For deg som ønsker dyp og grundig massasje!"

Slagdybde

16 mm

Frekvens

-

Batteritid

6 timer

Lydnivå

65 dB

Antall massasjehoder

8

Vekt

1500 gram

Kr 3490,-
Bestill her

Annonselenke

Trigger Point M16 er helt ny modell som retter seg mot deg som ønsker en virkelig kraftig massasjepistol for dyp og omfattende massasje.

Trigger Point M16 er en ny og kraftig massajepistol, og leverer et svært godt produkt. Den kraftige og relativt stillegående motoren leverer en amplitude på 16 mm og 5 ulike intervaller. Dette gjør at du enkelt vil kunne nå selv dypereliggende muskelvev.

Det medfølger totalt 8 utskiftbare massasjehode slik at du kan gi hver enkelt muskelgruppe best mulig behandling. Du får også et praktisk oppbevaringsetui, og hurtigladere bruker kun 2,5 time på å fulladet batteriene og å gi deg kraft nok opptil 6 timer massasje.

Trigger Point M16 har et praktisk design som gjør det enkelt å betjene fra ulike vinkler. Vekten på 1,5 kg er god for å få tilstrekkelig trykk mot musklene, men kan bli litt tung å betjene over tid.

Tre grønne dioder viser batteritiden, mens fem hvite dioder indikerer hastighet.

Trigger Point M16 gir deg dyp og god massasje, og mange alternativer i de 8 ulike massasjehodene. Dette er en massasjepistol for deg som ønsker noe av det beste.

Fordeler

 • Smart design gir mange grepsmuligheter.
 • 16 mm amplitude gir dyp og god massasje.
 • Meget god batteritid.
 • 8 utskiftbare massasjehoder + etui + hurtiglader.
 • Relativt stillegående.
 • Indikator for batteritid og hastighet.

Ulemper

 • Ingen info om frekvens/hastigheter.
6.

Hyperice HyperVolt Plus Bluetooth

"Gjennomført kvalitet med spesiallagde behandlingsprogram!"

Slagdybde

-

Frekvens

Opptil 3200 RPM

Batteritid

2,5 timer

Lydnivå

-

Antall massasjehoder

5

Vekt

1360 gram

Kr 5264,-

Hyperice HyperVolt Plus Bluetooth er en av de mest avanserte og kraftigste massasjepistolene på markedet beregnet for privatbruk.

Hyperice HyperVolt Plus Bluetooth er en kraftig og avansert massasjepistol som gjør den velegnet til alt fra privatbruk til profesjonelt bruk. Forgjengeren var allerede kraftig, men HyperVolt Plus Bluetooth har fått en 30% kraftigere motor utstyrt med Quiet Glide-teknologi som sørger for at den er nesten helt lydløs.

Hyperice HyperVolt Plus Bluetooth opererer over 3 frekvensområder med maksimal hastighet på 3200 RPM. Det spesielle med Hyperice HyperVolt Plus Bluetooth er muligheten for å koble maskinen til mobilen via Bluetooth. HyperSmart-appen kan settes til å automatisk hente treningsdataene dine fra Strava, tolke disse, og deretter levere best mulig behandlingsprogram tilpasset enten oppvarming eller restitusjon.

Merk at det finnes også en versjon uten Bluetooth som i utgangspunktet er rimeligere. Flere butikker kjører dog oftere kampanjer på toppmodellen som gjør at denne likevel er rimeligst.

Batteritiden er på 2,5 timer, og en praktisk LED-indikator angir batteritid og hastighet. Det medfølger 5 ulike massasjehoder og en praktisk reiseveske.

Hyperice HyperVolt Plus Bluetooth er massasjepistolen for deg som ønsker deg noe av det beste på markedet. Maskinen er svært stillegående, og komfortabel å betjene. En anbefalt massasjepistol.

Fordeler

 • Velbygget og kraftig design.
 • God batteritid.
 • LED-indikator for hastighet og batteritid.
 • 5 medfølgende massasjehoder + reiseetui.
 • Gir dyp og god massasje.
 • Kan kobles til mobilen via Bluetooth å gi deg spesialtilpassede behandlingsprogram.

Ulemper

 • Ingen info om amplitude.
 • Litt få hastighetsintervaller.
7.

Master Fitness MG500

Kraftig gg bredt behandlingsområde

Slagdybde

-

Frekvens

Opptil 3200 RPM

Batteritid

Opptil 5 timer

Lydnivå

-

Antall massasjehoder

4

Vekt

-

Kr 3310,-

Master Fitness MG500 gir masse kraft og bredt behandlingsområde med en flott massasjepistol til en god pris.

Master Fitness MG500 legger seg i budsjettklassen på massasjepistoler, og sikter seg dermed inn på en stor målgruppe. Den stillegående motoren er i stand til å levere frekvenser opptil 3200 RPM over 6 ulike intervaller.

Det oversiktlige LED-displayet viser info om hastighet og batteritid, og batteritiden er på fine 5 timer per lading.

Det medfølger totalt 4 utskiftbare massasjehoder, og en praktisk oppbevaringspose.

Master Fitness opplyser ikke om amplituden.

Master Fitness MG500 er en flott massasjepistol for deg som ønsker god kvalitet og velkjent kvalitet. Men vi skulle gjerne sett opplysninger om amplitude og flere massasjehoder.

Fordeler

 • Oversiktlig LED-display med info om batteritid og hastighet.
 • Stort frekvensområde.
 • Stillegående.
 • God batteritid.

Ulemper

 • Litt få massasjehoder.
 • Ingen info om amplitude.
8.

Abilica MassasgeGun Pro

"Liten, lett og enkel å håndtere!"

Slagdybde

-

Frekvens

1200-2800

Batteritid

2-5 timer

Lydnivå

-

Antall massasjehoder

5

Vekt

700 gram

Kr 1999,-
Bestill her

Annonselenke

Abilica MassasgeGun Pro er effektiv og god massasjepistol, og passer godt for deg som ønsker enkel behandling for ømme muskler.

Abilica MassasgeGun Pro er liten og lett, og vekten på kun 700 gram gjør at den er veldig enkel å håndtere. Samtidig bidrar den lave vekten til at du må bruke litt krav selv.

MassasgeGun Pro operer i frekvensområde mellom 1200-2800 RPM over 6 ulike intervaller slik at du enkelt kan finne en styrke som passer deg. Brukstiden avhenger av nivået styrkenivået, men varer mellom 2-5 timer. Det medfølger 5 utskiftbare massasjehoder og et praktisk reisetui.

Abilica MassasgeGun Pro er et godt alternativ for deg som ikke ønsker å bruke unødvendig mye penger for å kunne få god massasje. Du når ikke like dypt som de kraftigste, men du får likevel god og effektiv behandling.

Fordeler

 • Lav vekt og enkel å betjene.
 • Relativt god batteritid.
 • Stort frekvensområde med 6 ulike intervaller.
 • 5 massasjehoder + reiseetui.
 • Stillegående.

Ulemper

 • Høyeste frekvens er "kun" 2800 RPM.
 • Ingen info om amplitude.
9.

Hyperice HyperVolt GO

"En perfekt massasjepistol til å ta med på farten!"

Slagdybde

-

Frekvens

Opptil 3200 RPM

Batteritid

Opptil 2,5 timer

Lydnivå

-

Antall massasjehoder

2

Vekt

700 gram

Kr 2599,-
Bestill her

Annonselenke

Hyperice HyperVolt GO leverer imponerende kraft i en liten og lett innpakning som er ideel for deg på farta.

Hyperice HyperVolt GO er lett, men likevel en tungvekter når det kommer til kraft og funksjon. Motoren er i stand til å levere en frekvens på opptil 3200 RPM over 3 intervaller, og QuietGlide-teknologien sørger for at Hyperice HyperVolt GO er svært stillegående i bruk. Batteritiden på 2,5 timer er også imponerende for en så lett enhet.

Det kompakte designet og den lave vekten på kun 700 gram gjør den ideel for deg som ønsker å ta med en massasjepistol på reise, til treningssenteret, eller i treningsbagen til bruk før oppvarming. Hyperice HyperVolt GO er også TSA-godkjent som håndbagasje.

Det medfølger ett ekstra massasjehode, men ikke noe etui for oppbevaring. Vi savner også en bedre indikator for batterinivå og hastighet.

Ønsker du en lettest mulig massasjepistol som er enkel å betjene, og som leverer masse kraft og dyp massasje, så er Hyperice HyperVolt GO uansett et av de beste alternativene.

Fordeler

 • Liten og lett.
 • Høy amplitude.
 • Kraftig motor og stillegående.
 • God batteritid.

Ulemper

 • Kun to massasjehoder. Ingen oppbevaringsetui.
 • Litt få hastighetsnivåer.
 • Ingen info om amplitude.
10.

DHZ ReGun Home

"Prisgunstig massasjepistol til hjemmebruk!"

Slagdybde

-

Frekvens

Opptil 3200 RPM

Batteritid

ca. 1 time

Lydnivå

-

Antall massasjehoder

4

Vekt

-

Kr 2999,-
Bestill her

Annonselenke

DHZ ReGun Home er en kraftig, men likevel prisgunstig massasjepistol godt egnet til hjemmebruk.

DHZ lager et bredt spekter trening- og treningsrelaterte produkter, og ReGun Home er et effektivt verktøy for deg som ønske god egenbehandling av ømme muskler. En kraftig motor. Produsenten opplyser ikke om frekvensområdet, men ReGun Home er i stand til å levere opptil 3200 RPM over 3 ulike intervaller.

Batteritiden er på ca. 1 time, noe vi gjerne skulle sett var høyere. Det medfølger 4 utskiftbare massasjehoder, men du må klare deg uten reiseetui.

DHZ ReGun Home leverer en god massasjepistol. Det er ikke den med flest funksjoner eller lengst batteritid, men den har god kraft og gjør en god jobb i frekvensområdet den arbeider. DHZ er også godt kjent for å lage kvalitetsprodukter.

 

Fordeler

 • Kvalitetsprodukt med lang levetid.
 • LED-indikator for batterinivå og hastighet.
 • Hastighet på opptil 3200 RPM.

Ulemper

 • Kort batteritid.
 • Kun 3 frekvensområder.
 • Ingen opplysning om amplitude.
 • Kun 4 massasjehoder.

Effekt, studier og hva du bør se etter

Vibrasjonsmassasje

En massasjepistol benytter først og fremst vibrasjonsmassasje for å myke og opp stive og smertefulle muskler. Vibrasjonsmassasje har lenge vært brukt som behandling hos fysioterapeuter for å behandle stivhet og å øke blodsirkulasjonen. I tillegg til å bli brukt som en behandlingsform for muskelplager, brukes det også som en viktig del av restitusjonen til mange idrettsutøvere, og kan bidra til å redusere opphopningen av melkesyre i musklene. En massasjepistol der man enkelt kan rette trykket mot et bestemt punkt på kroppen, gjør det enklere å gi musklene en dypere massasje som også påvirker og myker opp bindevevet.

En massasjepistol kan også bidra til å løse opp muskelknuter ved å få de aktuelle muskelområdene til å slappe av, og dermed kunne motvirke plager som stive skuldre og nakke. I tillegg kan det redusere arrdannelsen i huden ettersom vibrasjonen får hudvevet til å slappe mer av, å gi det bedre vilkår for å gro.

Studier som viser effekt

Det er ingen tvil om at vibrasjonsmassasje har effekt, men det er ikke sikkert det har like god effekt for alle. En studie publisert i tidsskriftet Journal of Clinical & Diagnostic Research i 2014 tyder i hvert fall på at vibrasjonsmassasje har tydelig effekt på et flertall av brukerne. I studien ønsket forskerne å sammenligne effekten av vibrasjonsmassasje og massasje som middel for å motvirke stive/støle muskler (DOMS). Tre grupper på 15 personer i hver gruppe mottok enten; fem minutter vibrasjonsmassasje (50 Hz i fem minutter), tradisjonell massasje i 15 minutter, eller ingen behandling i det hele tatt.

Resultatene fra undersøkelsen viser at testpersonene som benyttet vibrasjonsmassasje rapporterte om betydelig mindre muskelstivhet (DOMS) sammenlignet med de som mottok vanlig massasje eller ingen behandling. Dette gjaldt for alle målingene som ble gjort ved 24, timer, 48 timer og 72 timer etter trening.

Dette skal du se etter

Før du tar steget og kjøper investerer i en massasjepistol bør du tenke over følgende punkter.

Støynivå

Det er stor forskjell på støynivået blant de ulike massasjepistolene. Når dubenytter en massasjepistol for å slappe av, så ønsker du ikke at den skal bråke sjenerende mye. En massasjepistol med lavt støynivå gjør det også lettere å ta den i bruk dersom det er andre tilstede, eller du for eksempel ser på TV, hører på musikk, radio, etc.. Som en pekepinn kan vi si du bør finne en massasjepistol med desibelnivå (dB) under 70 dB dersom lavt støynivå er viktig for deg.

Batteritid

Batteritiden er uten tvil viktig. Om massasjepistolen holder i 15 minutter, før den må lades i flere timer, så er den rett og slett lite brukervennlig. En god massasjepistol bør holde minimum 2 timer slik at du slipper å lade unødvendig ofte.

Vekt

En massasjepistol som er for tung vil være vanskelig å holde/betjene over lengre tid ettersom det kan være slitsomt å holde den i ulike posisjoner. Dersom en massasjepistol er for lett, må du bruke ekstra mer krefter på å trykke massasjepistolene mot triggerområde. En god massasjepistol bør derfor ha en vekt som er lett å håndtere, men samtidig tung nok til at massasjepistolene selv bidrar til å trykke godt mot det aktuelle område. En massasjepistol på 1-1.5kg er en fin vektklasse for de fleste.

Slagdybde, hastighet og effekt

Slagdybden til en massasjepistolene angir hvor dypt pistolen er i stand til å trykke/påvirke området du benytter den. Slagdybden oppgis i «mm amplitude», og jo høyere amplitude, desto dypere områder er massasjepistolene i stand til å massere.

En massasjepistol kommer gjerne med flere innstillinger for hastighet, eller frekvenser. Jo høyere frekvens, desto flere slag/støt per minutt. Høyere frekvens påvirker musklene i større grad, men er ikke nødvendigvis alltid positivt. For best mulig effekt er det derfor en fordel om massasjepistolen er i stand til å levere hastigheter over et større intervall.

Effekt beskriver kraften på motoren som driver massasjepistolen. En kraftigere motor er ofte i stand til å nå dypere ned i muskulaturen, men kan også føre med seg mer støy. Det er heldigvis ikke alltid en sammenheng mellom kraft og støynivå, så legg merke til disse to punktene på hver enkelt modell.

Medfølgende tilbehør/massasjehoder

En massasjepistol kommer som regel med flere massasjehoder for å kunne stimulere flest mulig muskelområder på best mulig måte. De vanligste massasjehodene er rund, flatt, gaffel og kjegle.

 • Flatt: Best for store flater som quadriceps, hamstrings, rygg og bryst.
 • Gaffel: Best for lange muskler som leggene, forarmede, biceps, ankel/akilles.
 • Ball: Ømme muskler, samt en «mykere» start for store muskelgrupper.
 • Demping: Sensitive områder som vrist, ankler, knær, trapezius og nakkeområdet.
 • Kule: Triggerpunkter i områder som glutens, hofte, trapezius, skuldre og andre komplekse muskelområder.

Pris

Som alt annet får du massasjepistoler i alle prisklasser. De rimeligste kan koste fra noen få hundrelapper til rundt tusen kroner, mens de dyreste ligget gjerne rundt 5000-6000kr. Som denne oversikten viser, kan du få en svært god massasjepistol til rundt 2000-3000kr.

 

Kilde
1. Journal of Clinical & Diagnostic Research

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge var daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout i perioden 2019 til 2021. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Bekledning

Vektvester best i test 2023 – Topp 10 vektvester- Guide og anbefalinger

Vi har testet og sammenlignet noen av de beste vektvestene som…
Dato: Mai 04, 2022
Produkttest

Justerbare manualer best i test – Topp 10 justerbare treningsmanualer!

Vi gir deg en oversikt over de beste justerbare treningsmanualene på…
Dato: Mar 08, 2022
Produktomtaler

Test: VIVAGUN – PRIME 3.0 massasjepistol

De siste årene har salget av massasjepistoler skutt i været, og…
Dato: Feb 22, 2022