Er du på jakt etter en god tredemølle – den beste tredemøllen til ditt bruk? Vi gir deg oversikten over de beste tredemøllene i 2020!

En tredemølle er et fantastisk treningsredskap for alle som er glad i å løpe eller gå! Tredemøllen gjør det enkelt å styre treningen slik du vil, både når du skal trene, hvor langt du skal løpe, og hvor intensivt du skal trene. Og skulle du foretrekke å løpe utendørs, så kan likevel en god tredemølle være med på å gjøre deg til en bedre løper.

Dette må du vite om tredemøller

Tredemøller kommer med en pris, og i motsetning til å ta på seg løpeskoene og «gratis» kunne løpe ut i det fri, så koster en tredemølle fort en god del tusen kroner. Likevel, ingenting kan måle seg med den friheten tredemøllen gir deg til å styre treningen selv, og ingen kan sette en pris på verdien av å opprettholde en god helse. Mange opplever tredemøllen som en motivasjonsfaktor og at det blir lettere å gjennomføre en treningsøkt dersom enten dagsform eller været ikke spiller på lag. Eller kanskje har du små barn i hus og ikke får anledning til å løpe ute?

Tredemølle vs. å løpe ute

Å løpe på en tredemølle gir en litt annen opplevelse enn å løpe utendørs. Når du løper ute vil du hele tiden jobbe mot luftmotstanden og små variasjoner i terrenget, mens på tredemøllen vil du unngå både luftmotstand og stigninger i terrenget – i hvert fall så lenge du løper på en flat mølle. Et annet vesentlig punkt er at løpebåndet hele tiden trekker deg bakover, og du vil derfor automatisk få litt drahjelp under fotsålene for hver steg. Heldigvis kan de fleste tredemøller stilles inn slik at de vinkles oppover for å simulere en motbakke. I hvor stor grad dette lar seg gjøre, avhenger helt av hvilken tredemølle du kjøper. De kraftigere og mer påkostede møllene lar deg gjerne simulere brattere motbakker enn de rimeligere møllene. En tommelfingerregel for å motvirke den sparte energien du sitter igjen med av å løpe inne kontra utendørs, er å stille møllen på 1% stigning.

tredemølle test
De aller fleste tredemøller kan vinkles slik at du løper i delvis motbakke.

Fordelen med å løpe på en tredemølle er at det er mye lettere å tilpasse tempoet enn dersom du løper utendørs. Et av de beste eksemplene er når du skal løpe intervaller eller drag på tid. Utendørs kan det være vanskelig å styre intensiteten ettersom terrenget/underlaget vil variere, og dersom du bor i en by så kan det fort dukke opp et trafikklys eller to som hindrer deg. Mølleløping eliminerer usikkerheten rundt dette, og du får full kontroll på å styre både intensiteten, tempoet og distansen du ønsker å løpe.

 

Budsjettmøller vs. «proff-møller»

Vi har valgt å dele inn tredemøllene i to ulike lister. Den første listen er møller fra rundt 10 000kr og nedover, altså budsjettmøller. Det finnes etterhvert en rekke gode alternativer i denne prisklassen, selv om du ikke kan vente deg den samme kvaliteten og holdbarheten som du finner på langt dyrere møller. Du bør merke deg lengden på løpebåndet, og ikke minst vekten på maskinen før du gjør et valg av tredemølle – uansett hvilken prisklasse den ligger i.

 • Trykk HER for å komme til budsjett møller.
 • Trykk HER for å komme til listen over de beste tredemøllene uavhengig av pris.

Nederst i artikkelen finner du mer info om ulike typer tredemøller og hva du bør se etter. Ønsker du å lese om denne før du begynner å se på oversikten over tredemøller, kan du trykke HER.

*TESTVINNER TOTALT: Abilica Stream TM 40

*TESTVINNER BUDSJETT: Titan Life T73

Best i test budsjett tredemølle 2020

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Ved å handle gjennom linkene i testen bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler, og vi setter derfor stor pris på om du gjør dette. Prisene oppdateres regelmessig og reflekterer de beste prisene på markedet. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere.
PS: Alle tredemøllene under er så gode at det nesten er håpløst å skille de fra hverandre. Det viktigste er at du finner en modell som tilfredsstiller ditt behov. Legg gjerne merke til størrelsen på løpebåndet før du velger modell.

SORTER ETTER:

1.

Masterfit TP150

"God demping, suveren brukervennlighet, og god pris!"

Motoreffekt

2,25HK

Hastighet

0,8-18 km/t

Stigning

15 nivåer

Mål løpebånd

140cm X 50cm

Mål sammenleggbar

110cm X 87cm X 160cm

Maskinvekt

94kg

Maks brukervekt

130kg

Score: 93/100

Rating: 5.6/6
Kr 9999,-
Bestill her

Masterfit TP150 gir deg utrolig mye treningsglede til en råflott pris!

Konkurransen blant tredemøller rundt 20 000kr er tøff, men svært få klarer å levere virkelig gode tredemøller til under 10 000kr. Masterfit TP150 klarer likevel bragden. En 2.5HK motor (4.5 HK Peak) sørger for å akselerere løpebåndet opp i 18 km/t, og du har 15 ulike stigningsnivåer. Maskinen kommer med 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, og 3 manuelle programmer.

TP150 har en stor og oversiktlig LCD-skjerm som viser hastighet, tid, distanse, kalorier, stigning og puls. dataene, og den har innebygd pulsmåler i håndtakene.

Masterfit TP150 har et løpebånd på 140cm x 50cm, og for litt høyere personer vil dette kunne være en begrensende faktor. Løpebåndet er benytter et Threadflex dempesystem som skal redusere slagene og slitasjen som oppstår i beina ved løping på vanlig asfalt.

Mølla er relativt kompakt og kan slåes sammen. Den er også utstyrt med 4 transporthjul som gjør den lettere å flytte rundt. Vekten 94kg.

Masterfit TP150 gjør det aller meste riktig og fremstår som et meget godt valg for den jevne løper. Løpebåndet er ikke blant de lengste, men har til gjengjeld god demping.

Fordeler

 • God motorkraft og topphastighet.
 • Totalt 15 ulike treningsprogram.
 • Threadflex-dempesystemet gir skånsom løping.
 • Innebygde høyttalere.
 • Enkel i bruk.
 • Kompakt og plassbesparende.

Ulemper

 • Litt kort løpebånd.
 • Mangler støtte for flere brukere.
2.

Titan Life T65

"Solid konstruksjon og mye motstand!"

Motoreffekt

3 HK

Hastighet

0-22 km/t

Stigning

22 nivåer

Mål løpebånd

140cm X 52cm

Mål sammenleggbar

121 x 85 x 154,5 cm

Maskinvekt

85kg

Maks brukervekt

150kg

Score: 93/100

Rating: 5.6/6
Kr 12995,-
Bestill her

Titan Life T65 er enda et bevis på at gode tredemøller ikke trenger å koste skjorta. Her er det mye løpeglede til godt under 15000 kr.

Titan Life T65 er i utgangspunktet en mer påkostet mølle, men selges i dag til en meget god pris. T95 kommer med en  kraftig 3 HK motor med 6 HK Peak. Den når hastigheter på opptil 22 km/t, og har hele 22 ulike stigningsnivåer.

Løpebåndet måler 140cm x 52cm, og byr på god støtdemping og komfort. Den er ikke like godt dempet som møllene med NRG-teknologien fra f.eks. Adidas, men er meget god til prisen. Rammen er stabil og trygg, og gjør at maskinen føles stødig å løpe på.

Titan Life T65 kommer med en 5″ LCD skjerm som viser aktuell treningsinformasjon, samt mulighet til å velge blant 48 ulike forhåndsinnstilte programmer. Titan Life T65 kan også varte opp med analyse av kroppsfett.

Maskinen leveres med flaskeholder og trådløst pulsbelte inkludert. Den kan enkelt slåes sammen og trilles bort.

Titan Life T65 leverer en solid og kompakt mølle til en god pris. Skjermen er ikke den største, og du får ikke interaktiv løping, men en solid og god tredemølle med et godt utvalg treningsprogrammer.

Fordeler

 • Kraftig og god 3 HK motor med 6HK peak.
 • Mange ulike treningsprogrammer å velge mellom.
 • Høy hastighet og mange stigningsnivåer.
 • Trådløst pulsbelte medfølger + flaskeholder.
 • Solid og stødig.

Ulemper

 • Liten skjerm (kun 5").
 • Mangler støtte for flere brukere.
3.

Titan Life Athlete T73

"Svært mye for pengene, og perfekt for familien med flere brukere"!

Motoreffekt

3HK

Hastighet

1-22 km/t

Stigning

20%

Mål løpebånd

140cm X 51cm

Mål sammenleggbar

116cm X 88cm X 160cm

Maskinvekt

79kg

Maks brukervekt

130kg

Score: 95/100

Rating: 5.7/6
Kr 10190,-

Titan Life Athlete T73 leverer topp kvalitet, høy driftssikkerhet og en sprek tredemølle til en meget god pris.

PS: Svært god pris hos Cdon.com akkurat nå!

Titan Life Athlete T73 er meget flott tredemølle som gir deg i pose og sekk, og er kraftig nok til å yte motstand til selv dedikerte løpere. En solid 3HK DC-motor sikrer jevn motstand og rask akselerasjon opp til 22 km/t, samtidig som den byr på hele 20% stigning. Trenger du inspirasjon til treningen så kommer den med 24 forhåndsinnstilte programmer, og den har støtte for 3 ulike brukere dersom dere er flere som skal bruke maskinen.

Titan Life Athlete T73 er en tredemølle som passer like godt til erfarne løpere som til «nybegynnere». Den har ekstra støtdemping innebygd i løpebanen, og innebygd luftfjæring som bidrar til mer skånsom løpeopplevelse og mindre slitasje på ledd og muskler. Løpebåndet er 140cm x 51cm, så ta dette i betrakning dersom du er relativt høy – da kan det hende du må opp på en annen modell.

Titan Life Athlete T73 er velutstyrt, og leveres med innebygd radio, USB-uttak for tilkobling av eksterne enheter som en minnepinne med musikk, mobiltelefon, etc., og inngang for ørepropper. Den har også egen holder for nettbrett, og ikke minst støtte for Bluetooth slik at du enkelt kan overføre treningsdata fra tredemøllen til den kompatible appen på mobilen for full oversikt. Det store displayet gir deg all treningsdataen du trenger lett for hånden.

Titan Life Athlete T73 er sammenleggbar og kan slåes sammen når den ikke er i bruk. Vekten er ikke mer enn 79kg, og den kommer med transporthjul

Løper du jevnt og trutt og anser deg selv som en ivrig og god løper, er Titan Life Athlete T73 et meget godt kjøp. Bare husk på løpebåndets lengde.

Fordeler

 • Kraftig 3HK motor!
 • Høy toppfart og mange 20% stigning.
 • Mange ulike løpeprogrammer.
 • Støtte for 3 brukere.
 • God støtdemping.
 • Solid.
 • Enkel i bruk.
4.

Master Fitness T30

"En tredemølle som garantert får frem løpegleden!"

Motoreffekt

2.5HK

Hastighet

1-20 km/t

Stigning

15%

Mål løpebånd

150cm X 52cm

Mål sammenleggbar

132cm X 87cm X 164cm

Maskinvekt

84kg

Maks brukervekt

130kg

Score: 93/100

Rating: 5.6/6
Kr 12590,-
Bestill her

Master Fitness T30 er maskinen for deg som vil ha mest mulig, men betale bare det du absolutt må.

Master Fitness T30 leveres med en effektiv 2.5 HK DC-motor som har kapasitet til hastigheter på opptil 20 km/t og stigninger opp til 15%.

En 7-tommers LCD-skjerm gjør det enkelt å holde oversikt over tid, distanse, hastighet, kaloriforbruk og puls. T30 byr på 25 integrerte programmer og flere pulsbaserte programmer. Den kan settes opp med 2 brukerprofiler slik at flere kan bruke møllen. Pulsmåling kan gjøres via innebygde håndsensorer eller trådløst med et pulsbelte som du kan kjøpe separat.

Løpebåndet er relativt stort og måler 150cm x 52cm. Det er utstyrt med både Soft Drop System som gjør at båndet kan foldes opp og ned sakte og trygt. Dette er veldig bra til en mølle i denne prisklassen.

Maskinen kan enkelt slåes sammen og tar liten plass når den er sammenslått. Transporthjul gjør det enkelt å flytte den rundt.

Det er bare å ta av seg hatten for det Masterfit klarer å levere til denne prisen, spesielt med tanke på den store og trygge løpeflaten. En sikker anbefaling!

Fordeler

 • Bra hastighet og stigning.
 • Stort løpebånd.
 • Enkel i bruk.
 • Håndpulssensorer innebygd.
 • Mye for pengene.
 • Støtte for 2 ulike brukerprofiler.
 • 25 forhåndsinstallerte programmer.
5.

inSportline T40i

"Det beste alternativet til deg med begrenset plass!"

Motoreffekt

2,5 HK

Hastighet

1-16 km/t

Stigning

0-12%

Mål løpebånd

130cm X 46cm

Mål sammenleggbar

161cm X 63cm X 37 cm

Maskinvekt

55kg

Maks brukervekt

120kg

Score: 85/100

Rating: 5.1/6
Kr 9795,-
Bestill her

inSportline T40i er først og fremst tredemøllen for deg med liten plass. Dette er kompaktkongen som gjør det mulig å plassere en tredemølle i selv små leiligheter. Ikke la deg lure av størrelsen, for her får du mye for pengene.

Vi har nevnt at båndlengden er viktig dersom du skal løpe mye raske intervaller, eller er en høy person. inSportline T40i har et relativt lite løpebånd på beskjedne 130cm x 46cm, men den er til gjengjeld full av nyttige funksjoner som hever løpegleden. Maskinen i seg selv er ikke mer enn 55kg, og maks brukervekt er 120kg. Til tross for den lave vekten er den likevel overraskende stødig og «trygg» å løpe på. 

Maskinen er utstyrt med en 2,5 HK motor med svært stillegående drift, takler stigninger opp til 12%og hastigheter opp til 16 km/t. Et stort LCD-display lar deg overvåke info som puls, distanse, tid, kalorier, etc.. I tillegg kan du koble mølla til smarttelefonen å delta i interaktive løpekonkurranser eller treningsprogrammer. Du kan også spille inn videoer som simulerer virkelige løpeturer. 

Det følger også med et pulsbelte, egen 3.5mm lydkabel for musikkavspilling, og en fjernkontroll som du kan bruke til å raskt justere hastigheten eller stigningen uten å måtte strekke deg etter dine hurtigtaster på håndtakene. 

Til denne prisen, og ikke minst den praktiske størrelsen (ja du kan slå den sammen å trille den bort under senga), er inSportline T40i en fullverdig tredemølle. Bare vær klar over det korte løpebåndet. 

Fordeler

 • Kompakt og enkel å plassere.
 • 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer.
 • Svært stillegående.
 • Mulighet til å løpe interaktive ruter og konkurranser.
 • Støtter Bluetooth-tilkobling og 3,5mm lydkabel.
 • Fjernkontroll for å justere hastighet og stigning.

Ulemper

 • Kort løpebånd.
 • Ikke like stabil som de større og tyngre tredemøllene.
6.

Master T25

"Budsjettmølle som leverer der den skal!"

Motoreffekt

2.5 HK

Hastighet

0-20 km/t

Stigning

15%

Mål løpebånd

140cm X 51cm

Mål sammenleggbar

120cm x 87cm x 48cm

Maskinvekt

88 kg

Maks brukervekt

130 kg

Score: 87/100

Rating: 5.2/6
Kr 11240,-

Master T25 er en enkel og brukervennlig tredemølle som holder i massevis til den jevne mosjonist.

Master T25 er nok en god tredemølle fra det anerkjente merket. T25 klokker inn på under 10 000kr, og møter tøff konkurranse i dette prissjiktet.

Master T25 har en 2,5 HK motor  som drar deg opp i 20 km/t og en maksimal stigning på 15%. Løpebåndet er på 140cm x 51cm og har innebygd demping for økt komfort. Til tross for at dempingen ikke når opp i samme klasse som de mer påkostede modellene, er dette mer enn tilstrekkelig for de fleste, og veldig bra i denne prisklassen.

Mølla kan varte opp med 36 ulike treningsprogrammer, og en oversiktlig LCD-skjerm viser info om tid, hastighet, stigning, distanse, kalorier, puls og kroppsfett. T25 kommer med innebygd pulsmåler, og den har også støtte for trådløs pulsmåler (Bluetooth pulsbelte). Ekstra pluss for at den har holde til nettbrett slik at du enkelt kan la deg underholde mens du løper.

Master T25 er relativt lett, kun 88kg, men oppleves likevel stabil. Den kan enkelt slåes sammen og trilles bort for oppbevaring.

Ønsker du deg en solid tredemølle med mange motiverende treningsprogrammer til en ok pris, så er Master T25 et veldig godt alternativ. 

Fordeler

 • Stødig og solid.
 • 36 ulike treningsprogrammer.
 • Stativ for nettbrett.
 • Relativt lett.
 • God demping.
 • Innebygd håndpulsmåler og støtte for trådløs pulsmåler.

Ulemper

 • Løpebåndet kunne vært lengre.
 • Ikke støtte for flere brukere.
7.

X-Erfit Run 200

"Enkeli bruk, og enkelt og god kvalitet!"

Motoreffekt

1.5HK

Hastighet

0-16 km/t

Stigning

12 nivåer

Mål løpebånd

120cm X 42cm

Mål sammenleggbar

-

Maskinvekt

61kg

Maks brukervekt

110kg

Score: 87/100

Rating: 5.2/6
Kr 9999,-
Bestill her

X-Erfit Run 200 er definitivt ikke blant de største og kraftigste, men kanskje det perfekte valget for deg som ønsker å komme i gang med løping/gåing, har liten plass, eller som  ønsker å bruke minst mulig penger.

Tredemøllen har ok kapasitet, og en 1.5 HK motor kan utfordre deg med hastigeter opptil 16 km/t, og en stigning med 12 nivåer. 12 forhåndsinnstilte programmer gjør det enkelt å finne et program som passer ditt nivå, og ikke minst lettvint å sette igang! Håndtakene har innebygd pulsmåler, og en oversiktig skjerm viser informasjon som tid, distanse, kalorier, hastighet og stigning.

X-Erfit Run 200 Har også en holder for nettbrett slik at du kan følge med på en serie/film mens du trener, i tillegg er det flaskeholdere ferdig montert.

Dette er en flott tredemølle til prisen. Men, løpebåndet er begrenset til kun 120 x 42 cm. Dette kan for mange bli litt for kort, spesielt dersom du er høy, eller ønsker å løpe raske intervaller eller lengre distanser. For personer som hovedsaklig skal bruke møllen til rolige joggeturer, og som ikke er spesielt høy, vil ikke løpebåndet være en like stor begrensing. Selve møllen er liten og kompakt og veldig enkel å slå sammen for å trille bort.

X-Erfit Run 200 er ikke store og kraftige saken, men til den lave prisen kan vi ikke annet enn å kalle den et godt kjøp!

Fordeler

 • Godt utvalg av løpeprogrammer.
 • Svært enkel i bruk.
 • Oversiktlig og god trenignscomputer.
 • Holder for nettbrett, innebygd pulsmåler i håndtak.

Ulemper

 • Kort løpebånd.
 • Begrenset topphastighet.
8.

Reebok Treadmill ZJET 460 + Bluetooth

"Stappfull av funksjoner, og knallbra funksjonalitet!"

Motoreffekt

2.5HK

Hastighet

0-20 km/t

Stigning

15 nivåer

Mål løpebånd

140 x 46 cm

Mål sammenleggbar

113.5 x 78 x 158 cm

Maskinvekt

79kg

Maks brukervekt

120kg

Score: 95/100

Rating: 5.7/6
Kr 10999,-
Bestill her

Reebok Treadmill ZJET 460 + Bluetooth er en fantastisk god tredemølle fullspekket med teknologi og flotte funksjoner!

Lurer du på å kjøpe en tredemølle, men er i tvil om hvor mye penger du må bruke for å få en ok+ mølle? Da er det ikke sikkert du behøver å lure mer. Reebok Treadmill ZJET 460 + Bluetooth er så stappfull av funksjoner, og leverer så høy kvalitet, at det er vanskelig å be om noe mer selv for en mølle som hadde kostet 5-6000kr mer.

Reebok Treadmill ZJET 460 + Bluetooth har en kraftig 2.5HK motor, og kan trekke deg opp i hastigheter på 20 km/t og 15 stigningsnivåer. ZJET 460 er met andre ord perfekt til bakkeløp og intervall trening.

Tredemøllen kommer også med 24 innebygde programmer som hjelper deg å forbedre kondisjonen. I tillegg støtter tredemøllen Bluetooth og kan kobles opp mot appen Reebok Fitness Training App. Her kan du registrere å lagre treningsturene dine, og ikke minst følge de virtuelt på Google Maps og Street View.

ZJET 460 benytter også et unikt dempesystem, «Air motion technology», som regnes som den beste støtabsorberingen. Denne teknologien sørger for å redusere slagene på muskler, skjelett og ledd, og reduserer risikoen for skader.

Reebok Treadmill ZJET 460 + Bluetooth kommer også med et eget program for kroppsscanning, innebygd pulssensor i håndtakene, en stor og oversiktlig LCD-skjerm som viser informasjon som hastighet, tid, distanse, kalorier, stigning, fettprosent, skritt og puls.

Ønsker du underholdning til treningsturen, så kan du koble til mobilen til møllen å spille av musikk via de to 5W høyttalerne. Det er også et stativ til å feste mobilen eller nettbrettet. Om det blir varmt, kan den innebygde viften hjelpe til å kjøle deg ned.

Reebok Treadmill ZJET 460 + Bluetooth er også svært enkel å slå sammen. Et innebygd fjæringssystem gjør at løpebåndet kan lukkes enkelt og sikkert, og et «soft Close» system lar båndet lande rolig når du skal senke det ned igjen.

Reebok Treadmill ZJET 460 + Bluetooth gir deg rett og slett utrolig mye, for veldig lite. Her er det kraft nok og funksjoner nok til den erfarne og kresne, samtidig som den er enkel i bruk og like god til nybegynneren. Dette er en mølle som passer nesten alle typer løpere. Sterkt anbefalt.

Fordeler

 • 2.5HK motor med masse kraft.
 • Topphastighet på 20 km/t og 15 stigningsnivåer.
 • Perfekt til motbakkeløp og intervaller.
 • 24 ulike treningsprogrammer + kroppsscanning.
 • Bluetooth støtte og kompatibel med Reebok Training Fitness App.
 • "Air Motion" dempeteknologi gir svært god demping.
 • Innebygde høyttalere, stativ til mobil/nettbrett, vifte, flaskeholdere.
 • Svært mye for pengene.

 

 Best i test tredemølle 2020

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Ved å handle gjennom linkene i testen bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler, og vi setter derfor stor pris på om du gjør dette. Prisene oppdateres regelmessig og reflekterer de beste prisene på markedet. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere.
PS: Alle tredemøllene under er så gode at det nesten er håpløst å skille de fra hverandre. Det viktigste er at du finner en modell som tilfredsstiller ditt behov. Legg gjerne merke til størrelsen på løpebåndet før du velger modell.

SORTER ETTER:

1.

Master Fitness Wave Deck T5

"Den beste alternativet til deg som trenger demping og komfort!"

Motoreffekt

2,0HK

Hastighet

1-18 km/t

Stigning

15%

Mål løpebånd

140cm X 50cm

Mål sammenleggbar

-

Maskinvekt

126kg

Maks brukervekt

120kg

Score: 88/100

Rating: 5.3/6
Kr 15999,-
Bestill her

Master Fitness Wave Deck T5 skiller seg fra konkurrentene med et unikt design som også byr på en meget behagelig løpeopplevelse. !

Det er ikke vanskelig å se av Master Fitness Wave Deck T5 skiller seg fra mengden av tredemøller. Maskinen har et helt unikt design der løpebanen består av mange ribber i stedet for en massiv plate, som i kombinasjon med den bølgede formen på slitebanen skaper en fantastisk pute. Formen på løpebanen skal minimalisere belastningen på skjelettet når du løper, og både hofte, knær og ankeler skal bli skånet i større grad enn ved løping på en tradisjonell løpebane.

Motoren er ikke av de kraftigste, men den byr likevel på hastigheter opptil 18 km/t og stigninger på 15%. Den støtter eksterne pulsmålere, og har også pulsmåler integrert i håndtakene.

Master Wave Deck T5 kommer med 20 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og du kan registrere 3 ulike brukere. Hurtigtaster gjør det enkelt å betjene maskinen, og en sikkerhetsknapp lar deg raskt stoppe maskinen dersom det blir behov.

Kontrollpanelet er utstyrt med holder for nettbrett, og har i tillegg egen USB-inngang slik at du kan lade nettbrett samtidig som du løper. Wave Deck T5 kan også enkelt kan slåes sammen og trilles bort.

Dette er en veldig god maskin for alle som sliter med hofter, knær og ankler når de løper, og som ønsker å redusere belastningen på skjelletet.

Fordeler

 • Unikt dempesystem sørger for skånsom løping for hele kroppen.
 • Mange ulike løpeprogrammer.
 • Støtte for 3 brukerprofiler.
 • Slitesterkt løpebånd.
 • Nettbrettholder, USB-uttak og støtte for trådløs pulsmottaker.
2.

DKN RoadRun-i

"For deg som vil ha det råeste markedet har å tilby!"

Motoreffekt

2.8HK

Hastighet

0,8-20 km/t

Stigning

12%

Mål løpebånd

148cm X 53cm

Mål sammenleggbar

116cm X 90cm X 160cm

Maskinvekt

108kg

Maks brukervekt

130kg

Score: 91/100

Rating: 5.5/6
Kr 24999,-
Bestill her

DKN RoadRun-i er for løperen som setter høye krav til utstyret og ønsker en mest mulig behagelig løpsopplevelse. 

DKN RoadRun-i er en svært kraftig tredemølle med en høyytelses-motor på 2.8 HK som kan ta deg opp i og hastigheter på 20 km/t og 12% stigning. DKN benytter en teknologi som reduserer strømforbruket med så mye som 40%, noe du kommer til å merke på strømregningen dersom tredemøllen er hyppig i bruk. 

DKN RoadRun-i kan kobles opp mot 4 ulike brukere, har 30 forhåndsinnstallerte programmer hvorav 1 HRC-program.
Løpebanen er på 148x53cm og sørger for høy komfort, frihet og slitestyrke, takket være tykkelsen på hele 3.3 mm! DKNRoadRun-i er utstyrt med et hydraulisk Progressive Shock Absorbing System som følger trinnene dine og maksimerer støtte og demping til føttene. Denne funksjonen reduserer belastingen på ledd og muskler med 15% sammenlignet med vanlig løping. I tillegg er det også en ekstra behagelig løpefølelse som føles som å løpe på gress. 

Hurtigstartknapper gjør det enkelt å endre hastighet og stigning, og innebygd Bluetooth lar deg koble til mobiltelefon eller nettbrett med der du kan benytte deg av apper som Kinomap, iConsole+, BytGym, m.m.. Du kan også koble til Google Maps der du fritt kan velge en egen rute hvor som helst i verden å løpe ruten med mens tredemøllen justerer motstanden. Og så klart, DKN RoadRun-i har holder for nettbrett/mobil. 

DKN RoadRun-i kan enkelt slåes sammen og trilles bort. Vekten er på 108kg. 

DKN RoadRun-i er kanskje et av de beste kjøpene blant tredemøller i de mer påkostede utgavene. Denne tredemølla gjør det rett og slett moro å løpe!

Fordeler

 • Kraftig motor med 4,5HK ytelse.
 • Lavt strømforbruk.
 • Jevn og god hastighetsøkning.
 • Mange ulike treningsprogrammer og støtte for 4 bruker.
 • Slitesterkt løpebånd med god demping.
 • Enkel i bruk.
 • Gir mulighet til å løpe virtuelle ruter og treningsprogrammer.
 • Stort løpebånd.
3.

Titan Life T90 Pro

"Proffmølle til folket!"

Motoreffekt

3HK

Hastighet

0,8-22 km/t

Stigning

22 nivåer

Mål løpebånd

155cm X 54cm

Mål sammenleggbar

-

Maskinvekt

150kg

Maks brukervekt

150kg

Score: 86/100

Rating: 5.2/6
Kr 16490,-
Bestill her

Titan Life T90 Pro er tredemøllen for deg som ønsker en mølle med stort løpebånd og en maskin som tåler mye bruk. 

Titan Life T90 Pro er i utgangspunktet laget for det kommersielle markedet, men er perfekt for deg som ønsker det beste. Tredemøllen kommer med en kraftig AC motor på 3 hk, og møllen tåler både hard og intens trening. Titan Life T90 Pro anbefales ofte til mosjonsklubber, foreninger og virksomheter, men er vell så bra til supermosjonisten som løper mange timer i uken. 

T90 Pro kan varte opp med hastigheter opptil 22 km/t, og 22 ulike stigningsnivåer. En stor og oversiktlig skjerm gir deg info om puls, distanse, kalorier, tid, etc., og det gjør det enkelt å velge mellom de 25 innebygde treningsprogrammene. Det er integrerte pulssensoren i håndtakene, men du kan også benytte din egen.

Løpeoverflaten er relativt stor og måler 155cm x 54cm. Dette bidrar til både trygghet og komfort. Det gir også rom for større løpere, høyere hastighet, og mer naturlig stegavvikling. 

Titan Life T90 Pro veier 130kg, noe som sikrer en svært stabil tredemølle. Den takler også en brukervekt på hele 150kg. Heldigvis tar den seg lett slå sammen og trilles bort. 

Skal du ha det en stødig mølle med stort løpebånd der du bare kan peise på, så er Titan Life T90 Pro et  meget godt valg.

Fordeler

 • Kraftig 3HK motor.
 • Høy toppfart med 22 ulike stigningsnivåer.
 • Mange ulik løpeprogrammer å velge mellom.
 • Svært slitesterkt og stødig.
 • Stort løpebånd.
 • Slitesterk og beregnet for mye bruk.
 • Bluetooth-tilkobling.

Ulemper

 • Tung.
 • Gir ikke mulighet for interaktiv løping.
4.

inSPORTline Gilavar

"For deg som ønsker et stort utvalg av løpeprogrammer!"

Motoreffekt

3,5HK

Hastighet

1-22 km/t

Stigning

22%

Mål løpebånd

140cm X 53cm

Mål sammenleggbar

-

Maskinvekt

97kg

Maks brukervekt

150kg

Score: 89/100

Rating: 5.3/6
Kr 14999,-
Bestill her

inSPORTline Gilavar er et svært allsidig og funksjonsrik tredemølle som vil tilfredstille løpere på alle nivåer.

Gilavar er en solid og god tredemølle med flere fine funksjoner. Motoren er på kraftige 3.5HK og byr på hastigheter opptil 22 km/t og hele 22% stigning. Løpebåndet er 140cm x 53cm bredt, og maskinen har en en kapasitet opptil 150kg. Et meget god SAS-system for støtdemping beskytter ledd og skjelett mot de hardeste støtende fra løpingen, BeltDrive-reimdrift sørger for en behagelig og trygg løpeopplevelse.

En LCD-skjermen gir deg oversikt over data som tid, avstand, puls og kaloriforbruk etc., og du får hele 90 forhåndsinnstilte programmer å velge mellom! I tillegg gir Gilavar deg 1 HRC-program og 3 ulike brukerprofiler. Perfekt om dere er flere i familien som ønsker å bruke maskinen.

inSPORTline Gilavar kan lett foldes sammen og rulles unna med transporthjul for praktisk oppbevaring. Den kommer med holder for mobil/nettbrett, og input for mp3. En ekstra bonus er at du får med pulsbelte.

Alt i alt er inSPORTline Gilavar er fantastisk flott tredemølle. Bare husk på lengden på løpebåndet.

Fordeler

 • Kraftig motor.
 • Enormt mange (99!!!) forhåndsinstallerte løpeprogrammer.
 • Støtte for 3 brukerprofiler.
 • Svært godt dempesystem i løpebåndet.
 • Slitesterk og driftssikker.
 • Pulsbelte medfølger.
5.

Abilica Stream TM 40

"For deg som liker intervaller og høy hastighet!"

Motoreffekt

2,5HK

Hastighet

0-22 km/t

Stigning

15 stigningsnivåer

Mål løpebånd

155cm X 52cm

Mål sammenleggbar

Ja

Maskinvekt

84kg

Maks brukervekt

125kg

Score: 96/100

Rating: 5.8/6
Kr 16999,-

Abilica Stream TM 40 er en trygg og god tredemølle som egner seg spesielt til deg som liker å løpe intervaller og i høye hastigheter.

Stream TM 40 kommer med en kraftig 2,5 HK motor med toppytelse på 5 HK. Dette sørger for at båndet akselererer raskt og kan levere hastigheter på 0,8 til 22 km/t. Maskinen har også elektronisk justering av høyden og kan justeres til 15 ulike nivåer. Abilica Stream TM 40 er tilpasset for høye hastigheter og intervalltrening.

Tredemøllen har 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammer og flere pulsstyrke treningsprogrammer. Hurtigknapper for økning/reduksjon av hastighet og høydejustering, gjør maskinen brukervennlig og trygg. Stream TM 40 har også en  stødig ramme som gjør den stabil selv når du virkelig løper raskt. Det store løpebåndet på 155cm X 52cm innbyr samtidig til høy hastighet og gjør møllen ypperlig til deg som trives med å løpe intervaller. Løpebåndet er utstyrt med dempeputer under løpeflaten for enda mer komfortabel løping.

Abilica Stream TM 40 har oversiktlig LCD-skjerm som viser tid, hastighet, strekning, kaloriforbruk og puls. Tredemøllen kommer også med Bluetooth-forbindelse til ulike applikasjoner som gjør det mulig å koble seg opp mot Google Maps slik at du kan løpe virtuelle ruter. Dette åpner for en hel verden av muligheter. Ønsker du å komme i gang med treningen raskest mulig, har den også 12 forhåndsinstallerte ruter du kan prøve deg på. Den har også innebygde høyttalere som tar deg lytte til musikk mens du løper. Nettbrettholder gjør det enkelt å oppbevare nettbrett eller telefon.

Abilica Stream TM 40 er sammenleggbar og utstyrt med hjul for enkel flytting. Abilica Stream TM 40 har høyttaler med tilkoblingsmuligheter for å spille musikk.

Abilica Stream TM 40 byr på veldig mange flotte funksjoner, mange treningsprogrammer, virtuell løping, et stort og behagelig løpebånd, en stabil ramme, og kvalitet fra et anerkjent merke. Denne er klart anbefalt.

Fordeler

 • Kraftig motor med høy toppytelse.
 • Google Maps gir tilgang til å løpe virtuelle ruter over hele verden.
 • 12 forhåndsinnstilte programmer og 12 forhåndsinnstilte ruter.
 • Elektronisk høydejustering med 15 nivåer.
 • Stort løpebånd som er godt egnet til intervaller og høye hastigheter.
 • Innebygde høyttalere og Bluetooth-tilkobling.
 • Stabil og trygg mølle.
6.

insportline inCondi T50i

"Mer kan du ikke be om til denne prisen!"

Motoreffekt

2,5HK

Hastighet

1-20 km/t

Stigning

0-15%

Mål løpebånd

140 x 51 cm

Mål sammenleggbar

Ja

Maskinvekt

81kg

Maks brukervekt

140kg

Score: 92/100

Rating: 5.5/6
Kr 12999,-

insportline inCondi T50i er en råflott tredemølle perfekt til hjemmebruk!

insportline inCondi T50i imponerer med høy kvalitet til en meget god pris. Her får du en 2.5 HK motor som sørger for hastigheter på opptil 20 km/t og 15% stigning. Maskinen kan brukes med tre ulike brukerprofiler, og leveres med 24 forhåndsinnstilte programmer, pluss 2 HRC-program.

insportline inCondi T50i kan enkelt kobles til mobilen gjennom Bluetooth, og er da kompatibel med FitShow, en app som kan brukes til både trening innendørs og utendørs. Når du trener innendørs med FitShow-kompatibelt treningsutstyr, kobles de sammen ved hjelp av Bluetooth, og når du er utendørs bruker den telefonens GPS. Du får her mulighet til å løpe i flere spennende miljøer som ørken, isfjell, skog og ørken. Du kan også velge å løpe en løype som du har registrert via GPS utenførs tidligere. Motstanden på mølla vil da tilpasse seg terrenger du løp gjennom da du løpte gjennom løypa utendørs.

insportline inCondi T50i har et løpebånd på 140cm x 51cm, veier 81kg, og tar relativt liten plass når den er sammenslått. Den kommer med et flott LCD-display, integrert høyttaler med USB og 3.5 mm inngang, holder for smarttelefon, hurtigtaster for stigning og hastighet, og et medfølgende pulsbelte.

insportline inCondi T50i gir deg så mye for pengene at det er vanskelig å bestemme om den hører til «nybegynner»- eller «proffmøllene». Dette er virkelig et godt kjøp! Det eneste du må ha i bakhodet er løpebåndets lengde.

Fordeler

 • Kraftig motor med høy topphastighet.
 • Støtter 3 brukerprofiler.
 • 24 forhåndsinnstilte treningsprogrammer, hvorav 2 pulsstyrte!
 • Støtter Bluettooth tilkobling.
 • Kompatibel med FitShow som gir mulighet til å løpe interaktive løyper.
 • Tar liten plass sammenslått.
 • Flott LCD-display, integrert høyttaler med USB og 3.5 mm inngang, holder for smarttelefon.
 • Pulsbelte medfølger.
7.

Adidas Treadmill T19

"Super-møllen for deg som ønsker god demping, og mange treningsprogrammer"!

Motoreffekt

3,5 HK

Hastighet

0,5-20 km/t

Stigning

15%

Mål løpebånd

140cm X 51cm

Mål sammenleggbar

124 x 86,5 x 157 cm

Maskinvekt

96kg

Maks brukervekt

150kg

Score: 91/100

Rating: 5.5/6
Kr 17999,-
Bestill her

Adidas Treadmill T19 byr på høy kvalitet og svært god dempeteknologi til en konkurransedyktig pris.

Adidas lager fantastiske sko, men de lager også meget gode tredemøller. Adidas Treadmill T19 er en avansert tredemølle som passer perfekt til deg som ønsker deg en solid og god tredemølle som er skånsom mot beina og skjelettet. Adidas Treadmill T19 benytter nemlig NRG-dempeteknologi som absorberer støtene under trenings, og dermed reduserer belastningen på ledd og bein.

Maskinen har en kraftig 3.5 HK motor som leverer hastigheter på opptil 20 km/t, og 15 ulike stigningsnivåer. T19 kommer med 24 forhåndsinnstallerte treningsprogrammer, og har støtte for 3 ulike brukerprofiler slik at maskinen fint kan brukes av flere i familien.

En stor 8″ touchskjerm gir deg enkel og oversiktlig info om alt du trenger, og en gulrot er at maskinen komme med apper som YouTube og Netflix installert. Her kan du med andre ord boltre deg i underholdning mens du tilbakelegger kilometer etter kilometer. Hurtigtastene gjør det lettvint å justere hastighet, stigning, endre programmer, etc..

Løpebåndet er et av de bedre båndene dersom du ønsker mye og god demping. Det måler 140cm x 51cm, så dersom du er høy, kan lengden være litt i snaueste laget. Ellers kommer maskinen med egen vifte for nedkjøling, flaskeholder, 5W høyttaler, tablet-holder og støtte for trådløs pulstilkobling + pulsmåler i håndtaket.

Med 27 treningsprogrammer og 3 brukerprofiler kan du lage din helt egen brukerprofil for trening. T19X kommer også med 3 virtuelle ruter som tilpasser seg til løpehastigheten din. En stor LCD-skjerm med berøringsfunksjon viser all info du trenger. I tillegg kan maskinen varte opp med en UltraX-konsoll med internettilgang og forhåndsinstallerte apper som NetFlix, Facebook og YouTube! Du får også 5W høyttalere, enkel tilkobling for mobil/nettbrett, og ikke minst holder for mobil/nettbrett. Om du skulle bli varm kan du skru på den innebygde viften.

Adidas Treadmill T19 har en egenvekt på 96kg, maks brukervekt på 150kg, er solid og stødig, og kan enkelt slåes sammen.

Alt i alt fremstår Adidas Treadmill T19 som et av de beste kjøpene i denne prisklassen. Maskinen er perfekt for deg som ønsker høy komfort, mange treningsprogrammer å velge mellom, og som vet at maskinen skal benyttes av flere. Et meget godt valg!

Fordeler

 • Kraftig 3.5 HK motor med 7HK peak!
 • Mange treningsprogrammer å velge mellom.
 • NRG-dempeteknologi byr på skånsom og behagelig løping.
 • Støtte for 3 ulike brukerprofiler.
 • Støtter apper som Netflix, Youtube, etc..
 • Innebygde høyttalere, vifte, nettbrettholder, pulsmåler, m.m.
 • Stor og oversiktlig touchskjerm.

Ulemper

 • Litt kort løpebånd for høye personer.
8.

Reebok Treadmill Jet 300

"En solid allrounder som passer både nybegynnere og erfarne!"

Motoreffekt

2,5 HK

Hastighet

0-20 km/t

Stigning

0-15%

Mål løpebånd

150cm X 51cm

Mål sammenleggbar

124,5 x 86 x 163 cm

Maskinvekt

87kg

Maks brukervekt

140kg

Score: 90/100

Rating: 5.4/6
Kr 19999,-

Reebok Treadmill Jet 300 er en allsidig mølle som garantert vil passe mange ivrige løpere.

Reebok Treadmill Jet 300 er kort og godt en veldig funksjonsrik og god tredemølle. Her får du en kraftig 2.5 HK motor som leverer hastigheter opp til 20 km/t og en stigning på 15%. Løpebåndet er på relativt romslige 150cm x 51cm, og er stort nok til selv høyere personer. 

Reebok Treadmill Jet 300 er svært behagelig å løpe på, og har støtabsorberende luftputer som tilpasser seg brukerens skritt. De bevegelige luftkanalene sørger for å minimere harde støt slik at du reduserer risikoen for skader. 

Jet 300 har 27 ulike forhåndsinstallerte treningsprogrammer og en computer som tydelig viser deg hastighet, avstand, helning, kcal, puls og tid. Hurtigtaster gjør det enkel å endre hastighet og helning.

Tredemøllen kommer med innebygde høyttalere, støtte for Bluetooth, USB- og 3.5 mm tilkobling, pulsmåler i håndtakene og 2 stk flaskeholdere. hurtigtaster for løpsprogrammer, hastighet, intervaller, m.m.. Reebok Treadmill Jet 300 slåes lett sammen og har også transporthjul som gjør den lett å trille bort.

Reebok Treadmill Jet 300 er en solid og god tredemølle til en god pris. Kombinasjonen av et relativt stort løpebånd, god dempeteknologi og en ellers velutstyrt mølle, gjør dette til en meget god allrounder for mange type løpere.

Fordeler

 • Luftdempet løpebånd reduserer harde slag og støt.
 • Relativt romslig løpebånd.
 • 27 forhåndsinnstilte treningsprogrammer.
 • Hurtigtaster gjør det enkelt å justere hastighet og helning.
 • Innebygde høyttalere og Bluetooth-støtte gjør det enkelt å koble til musikk.
 • Vifte i front bidrar til bedre luftsirkulasjon.
 • Stille i bruk.
9.

TITAN LIFE Treadmill T95 Pro

"Gigantisk løpeflate og mye kraft!"

Motoreffekt

4 HK

Hastighet

1-22 km/t

Stigning

18 nivåer

Mål løpebånd

160cm X 60cm

Mål sammenleggbar

Ja

Maskinvekt

185kg

Maks brukervekt

200kg

Score: 87/100

Rating: 5.2/6
Kr 29999,-
Bestill her

TITAN LIFE T95 PRO er tredemøllen for deg som ønsker en mølle med stort løpebånd og en maskin som tåler MYE bruk. 

TITAN LIFE T95 PRO er i utgangspunktet laget for det kommersielle markedet, men er perfekt for deg som ønsker det beste. Tredemøllen kommer med en svært kraftig AC motor på 4 hk, og møllen tåler både hard og intens trening. TITAN LIFE T95 PRO anbefales ofte til mosjonsklubber, foreninger og virksomheter, men er vell så bra til supermosjonisten som løper mange timer i uken. 

En stor fordel med denne møllen er den store løpeoverflaten på hele 162cm x 60 cm. Dette bidrar til både trygghet og komfort. Det gir også rom for større løpere, høyere hastighet, og mer naturlig stegavvikling. 

TITAN LIFE T95 PRO veier 185kg, noe som sikrer en svært stabil tredemølle. Den takler også en brukervekt på hele 200kg. Heldigvis tar den seg lett slå sammen og trilles bort. 

Du kan velge mellom 99 ulike treningsprogrammer. 2 innebygde vifter samt et tydelig display som viser: tid, hastighet, distanse, kalorier, helning, puls, programprofil og en kropsfett-funksjon.
AC-motoren er svært pålitelig og sterk, og brukes kun i tredemøller der det stilles store krav til holdbarheten. 

Skal du ha det en stødig mølle med stort løpebånd der du bare kan peise på, så er TITAN LIFE T95 Pro et  kanon godt valg! Bare husk at du bør ha  ganske god plass. 

Fordeler

 • Meget kraftig motor med god holdbarhet og driftssikkerhet.
 • Rask akselerasjon og høy topphastighet.
 • Fantastisk stort og behagelig løpebånd.
 • Enormt mange treningsprogrammer å velge mellom.
 • To innebygde vifter som bidrar til god luftsirkulasjon.
 • Stabil og god ramme.

Ulemper

 • Tung og plasskrevende.
10.

inSPORTline Mystral

"For deg som ønsker god demping, en solid mølle og mye kraft!"

Motoreffekt

3.5 HK (Peak 5 HK)

Hastighet

1-20 km/t

Stigning

15%

Mål løpebånd

150cm X 51cm

Mål sammenleggbar

134 x 92 x 150 cm

Maskinvekt

132 kg

Maks brukervekt

150 kg

Score: 90/100

Rating: 5.4/6
Kr 19999,-
Bestill her

inSPORTline Mystral er tredemøllen for deg som virkelig bare ønsker å løpe, og ikke bryr deg om 1 million ekstra funksjoner og stasj. 

inSPORTline Mystral er kraftig, og oser kvalitet. Denne møllen egner seg like godt på et treningssenter som til hjemmebruk. Her får du en solid 3,5 HK motor med maks effekt på 5 HK, og kapasitet på opptil 20 km/t og 15% stigning. Løpeflaten er relativt stor med sine 150cm X 51cm, og båndet har hele 6 variable dempere som bidrar til å redusere risikoen for skader. 

Maskinen byr på 24 forhåndskonfigurerte programmer, 3 stk brukerprofiler og 1 stk HRC-program (motstanden justeres i takt med pulssonen du har bestemt deg for å løpe i). Du har med andre ord ha stor valgfrihet for å finne et program som både inspirerer og og gjør treningen mer givende.

En 10″ stor LCD-skjerm serverer deg alt du behøver av info, og hurtigtaster for hastighet og stigning gjør  det enkelt å justere motstanden underveis. Du får også to innebygde høyttalere som leverer respektabel lyd, og i tillegg er det 3.5mm lydinngang til mobil/mp3-spiller. 

Som en bonus følger det med et pulsbelte, eller du kan bruke ditt eget. inSPORTline Mystral gir ikke mulighet til å løpe interaktive ruter, men den har til gjengjeld plenty av treningsprogrammer, fantastisk demping i løpebåndet, og mye kraft til deg som vil løpe intervaller og i høye hastigheter.

Dette er møllen som prioriterer løpingen i fokus. inSPORTline Mystral er en tredemølle du ikke «vokser» ut av, men som vil gi deg haugevis av treningsglede lenge. Et godt valg for den aktive. 

Fordeler

 • Svært stødig og stabil.
 • Kraftig motor ideell for intervaller og høye hastigheter.
 • Romslig løpebånd.
 • Meget god demping og høy komfort.
 • Mange fine treningsprogrammer.
 • Støtter 3 brukere.
 • Pulsbelte medfølger, og kan kobles til ekstern pulssensor.
 • Stor og oversiktlig skjerm.

Ulemper

 • Tung.
11.

Tunturi T85 Endurance

"Perfekt for alt fra opptrening til ivrige mosjonister!"

Motoreffekt

5,5 HK

Hastighet

0,5 - 16 km/t

Stigning

0-15%

Mål løpebånd

153 x 55cm

Mål sammenleggbar

193 x 93 x 149 cm

Maskinvekt

117kg

Maks brukervekt

150kg

Score: 88/100

Rating: 5.3/6
Kr 24999,-

Tunturi T85 Endurance er et supert valg for deg som ønsker en maskin med lav starthastighet, og som kanskje har utfordringer med å gå eller skal trene deg opp fra skade.

Tunturi T85 Endurance er først og fremst en svært allsidig tredemølle. Den lave starthastigheten på 0,5 km/t gjør den ideell til de som trenger å trene seg opp fra skade, eller som har utfordringer med å gå. Samtidig klarer den utrolig kraftige 5.5 HK motoren å akselerere raskt, å dra løpebåndet opp i 16 km/t med en maksimal stigning på 15%.

Løpebåndet er på romslige 153 x 55 cm, er 1,8mm tykt og har innebygd et godt dempesystem. Tunturi T85 Endurance kommer med hele 38 ulike treningsprogrammer, og støtter Bluetooth-tilkobling slik at du enkelt kan koble til mobil, trådløst pulsbelte, etc.. En av favoritt funksjonene, er støtten for rapper som Tunturi Routes og Kinomap som tar deg løpe virtuelt i løyper over hele verden. Du kan også gjennomføre en Fitness test, og ikke minst opprette hele 10 ulike brukerprofiler for ulike brukere.

T85 Endurance har en 10 tommers stor bakgrunnsbelyst fargeskjerm som viser informasjon som tid, distanse, hastighet, kalorier, puls, og skritt. Tredemøllen har faktisk en egen skrittmåler innebygd.

Ellers kommer Tunturi T85 Endurance med USB-lader, flaskeholder, innebygd pulsmåler og hurtigtaster for hastighet og stigning.

Tunturi T85 Endurance er en svært allsidig tredemølle. Den har ikke den høyeste topphastigheten, men leverer stort sett på alle områder. En komfortabel og funksjonsrik tredemølle som fortjener en plass på listen.

 

tykt og byr på

Fordeler

 • Svært kraftig 5.5HK motor.
 • Stort løpebånd med god demping.
 • 36 ulike treningsprogrammer.
 • Støtte for inntil 10 ulike brukere.
 • Lav starthastighet gjør den egnet til opptrening og personer med vansker for å gå.
 • Stort og tydelig display.
 • Bluetooth-støtte for tilkobling av mobil, pulsbelte, etc.
 • Støtter virtuell løping.
 • Innebygd Fitness test.
 • Enkel i bruk.
 • Sammenleggbar.

Ulemper

 • Noe lav topphastighet.
12.

Abilica Stream TM 60 AC

"Super for deg som er høy eller liker å løpe intervaller!"

Motoreffekt

2HK

Hastighet

1-22 km/t

Stigning

0-15%

Mål løpebånd

158 X 52cm

Mål sammenleggbar

-

Maskinvekt

89kg

Maks brukervekt

115kg

Score: 94/100

Rating: 5.6/6
Kr 23999,-
Bestill her

Abilica Stream TM 60 AC er Abilicas toppmodell for hjemmebruk, og er tredemøllen for deg som krever litt mer. 

Abilica er et velkjent navn i treningsmarkedet, og Stream TM 60 AC beviser at Abilica også kan å lage gode tredemøller. Her får du en solid tredemølle med 2 HK AC-motor (Peak på 5HK) som sørger for hastigheter opp til 22 km/t og stigning opp til 15%. Et virkelig pluss med Abilica Stream TM 60 AC er at den i motsetning til mange andre tredemøller har et stort løpebånd på 158cm x 52cm, og den egner seg også derfor til lange personer – og ikke minst til raske intervaller og høy hastighet. 

Maskinen har 12 forhåndsinnstallerte treningsprogrammer, inkludert en enkel kroppsskanning og et pulsbasert treningsprogram. TM 60 leveres med en flott LED-skjerm som viser alt du behøver av treningsdata, hurtigtaster som gjør det lett å stille hastighet, intervaller, stigning, etc.. Bluetooth-tilkobling gjør det mulig å koble til mobiltelefon for musikkavspilling eller tilkobling til ekstern pulsmåler. Den har også en holder for nettbrett og kan kobles til en egen treningsapp. 

Selve maksinen veier 84kg, er sammenleggbar og kommer med transporthjul for enkel flytting. 

Abilica Stream TM 60 AC er topp tredemølle for bevisste løpere som ønsker seg høy kvalitet og er rå løpsopplevelse! 

Fordeler

 • Stabil tredemølle med mye kraft
 • 12 forhåndsinstallerte programmer med mange valgmuligheter.
 • Stort løpebånd!
 • Oversiktlig LED-display og hurtigtaster.
 • Bluetooth-tilkobling - kan koble til mobil for musikkavspilling eller ekstern pulsmåler.
 • Integrerte høyttalere + flaskeholder + nettbrettholder
 • Integrert pulsmåler i håndtakene.

Ulemper

 • Mangler støtte for flere brukerprofiler.
13.

Reebok Treadmill ZJET 460 + Bluetooth

"Stappfull av funksjoner, og knallbra funksjonalitet!"

Motoreffekt

2.5HK

Hastighet

0-20 km/t

Stigning

15 nivåer

Mål løpebånd

140 x 46 cm

Mål sammenleggbar

113.5 x 78 x 158 cm

Maskinvekt

79kg

Maks brukervekt

120kg

Score: 95/100

Rating: 5.7/6
Kr 10999,-
Bestill her

Reebok Treadmill ZJET 460 + Bluetooth er en fantastisk god tredemølle fullspekket med teknologi og flotte funksjoner!

Lurer du på å kjøpe en tredemølle, men er i tvil om hvor mye penger du må bruke for å få en ok+ mølle? Da er det ikke sikkert du behøver å lure mer. Reebok Treadmill ZJET 460 + Bluetooth er så stappfull av funksjoner, og leverer så høy kvalitet, at det er vanskelig å be om noe mer selv for en mølle som hadde kostet 5-6000kr mer.

Reebok Treadmill ZJET 460 + Bluetooth har en kraftig 2.5HK motor, og kan trekke deg opp i hastigheter på 20 km/t og 15 stigningsnivåer. ZJET 460 er met andre ord perfekt til bakkeløp og intervall trening.

Tredemøllen kommer også med 24 innebygde programmer som hjelper deg å forbedre kondisjonen. I tillegg støtter tredemøllen Bluetooth og kan kobles opp mot appen Reebok Fitness Training App. Her kan du registrere å lagre treningsturene dine, og ikke minst følge de virtuelt på Google Maps og Street View.

ZJET 460 benytter også et unikt dempesystem, «Air motion technology», som regnes som den beste støtabsorberingen. Denne teknologien sørger for å redusere slagene på muskler, skjelett og ledd, og reduserer risikoen for skader.

Reebok Treadmill ZJET 460 + Bluetooth kommer også med et eget program for kroppsscanning, innebygd pulssensor i håndtakene, en stor og oversiktlig LCD-skjerm som viser informasjon som hastighet, tid, distanse, kalorier, stigning, fettprosent, skritt og puls.

Ønsker du underholdning til treningsturen, så kan du koble til mobilen til møllen å spille av musikk via de to 5W høyttalerne. Det er også et stativ til å feste mobilen eller nettbrettet. Om det blir varmt, kan den innebygde viften hjelpe til å kjøle deg ned.

Reebok Treadmill ZJET 460 + Bluetooth er også svært enkel å slå sammen. Et innebygd fjæringssystem gjør at løpebåndet kan lukkes enkelt og sikkert, og et «soft Close» system lar båndet lande rolig når du skal senke det ned igjen.

Reebok Treadmill ZJET 460 + Bluetooth gir deg rett og slett utrolig mye, for veldig lite. Her er det kraft nok og funksjoner nok til den erfarne og kresne, samtidig som den er enkel i bruk og like god til nybegynneren. Dette er en mølle som passer nesten alle typer løpere. Sterkt anbefalt.

Fordeler

 • 2.5HK motor med masse kraft.
 • Topphastighet på 20 km/t og 15 stigningsnivåer.
 • Perfekt til motbakkeløp og intervaller.
 • 24 ulike treningsprogrammer + kroppsscanning.
 • Bluetooth støtte og kompatibel med Reebok Training Fitness App.
 • "Air Motion" dempeteknologi gir svært god demping.
 • Innebygde høyttalere, stativ til mobil/nettbrett, vifte, flaskeholdere.
 • Svært mye for pengene.

Ulemper

 • Mangler støtte for flere brukere.
14.

LifeSpan TR5500IT

Motoreffekt

4HK

Hastighet

0,8-22 km/t

Stigning

-2 - +13 grader

Mål løpebånd

152 x 52 cm

Mål sammenleggbar

140 x 187 x 90 cm

Maskinvekt

110 kg

Maks brukervekt

159 kg

Score: 95/100

Rating: 5.7/6
Kr 20990,-

Det er ikke tilfeldig at LifeSpan TR5500IT ble utnevnt til «Beste kjøp» av Runners World USA 2017. Denne tredemøllen er designet for løpere som elsker det de driver med! 

LifeSpan TR5500IT hører til blant de mer kostbare tredemøllene, men vi kan love deg at du får det du betaler for. En superkraftig 4 HK DC-motor sørger for lynraskt akselerasjon opp til 22 km/t, og en stigning fra -2 til 13%. Løpebåndet måler 152cm x 52cm, og er hele 2,8 mm tykt for at det skal være ekstra holdbart å gi god demping.

20 forhåndsinnstilte programmer, 2 stk HRC-programmer og støtte for 2 ulike brukere, bidrar til variert trening og alt fra lette til krevende økter. En 10″ stor skjerm lar deg enkelt følge med på hvor langt du har løpt, puls, tid, kaloriforbruk, antall trinn, stigning, m.m.. Hurtigtaster gjør det enkelt å stille hastighet og stigning, og en innebygd vifte sørger for økt komfort. USB-tilkobling og Bluetooth gjør det enkelt å koble til mobilen eller et pulsbelte. 

LifeSpan TR5500IT veier 110 kg og legger seg i midtsjiktet. Den er sammenleggbar og kommer med transporthjul for enkelt transport. 

LifeSpan TR5500IT er en tredemølle i proffsjiktet. Denne tåler mil på mil, dag ut og dag inn. Er du en dedikert løper som bruker MYE av tiden din til nettopp dette, så er LifeSpan TR5500IT tredemøllen for deg. 

Fordeler

 • Kraftig 4HK motor med rask akselerasjon.
 • Mange forhåndsinstallerte programmer.
 • Støtte for 2 brukere.
 • Innebygd pulsmåler i håndtakene + støtte for ekstern pulsmåler.
 • Stort og oversiktlig display med all info du trenger.
 • Stort løpebånd med god demping.
 • Holder for mobil/nettbrett og USB-inngang.
 • Enkel i bruk, hurtigtaster for enkel justering av funksjoner

Dette skal du se etter

Har du bestemt deg for å gå til innkjøp av en tredemølle? I så fall gratulerer! Da har du mye moro i vente – bare sørg for å velge riktig. Det skal mye til for å velge en tredemølle som er helt «elendig», men når du først skal gå til innkjøp av en så stor og kostbar gjenstand, så er det greit å vite hva du skal se etter slik at du får den beste tredemøllen til ditt bruk!

Start med å stille deg selv disse spørsmålene?

Skal tredemøllen benyttes til å løpe eller gå? Begge deler?
Finn ut hva primærbehovet er. Det finnes egne tredemøller som egner seg bedre til å gå på enn de mest dedikerte løpemøllene. De er ofte enklere og langt billigere ettersom de ikke krever så kraftig motor som de mer avanserte møllene.

Hvor god plass har jeg?
En tredemølle tar plass. Stor plass. Bor du på 16 kvm på Majorstua så kjøper du ikke en gigamølle som når fra stuegulvet ditt og ned til t-bane stasjonen. Tredemøller kommer i ulike størrelser, og det er forskjell på hvor stor plass de tar både når de er oppmontert og sammenslått. Mange møller kan heldigvis delvis slåes sammen slik at de ikke tar fullt så stor plass når de ikke er i bruk. Dette er viktig å være klar over når du skal velge modell. Det er også greit å vite at vekten på en tredemølle er relativt høy, og det kan variere mellom 80 kg for de letteste til 180 kg for de tyngste.

tredemølle test
Oppmontert vs. sammenslått.

Hvor høy og tung er den som skal bruke tredemøllen?
Høyden din kan være avgjørende for hvilken tredemølle du bør velge, eller kanskje lettere sagt velge bort. En høy person med lange bein vil nødvendigvis også ta mye lengre løpesteg enn en lavere person med korte bein. Lengre steglengde krever et lengre løpebånd slik at ikke tredemøllen begrenser løpesteget. Alle tredemøller kommer med oppgitt lengde på løpebåndet, så når du skal velge en mølle bør du se etter en tredemølle som matcher høyden din. Er du over 180 cm kan det være lurt å kjøpe en mølle med løpebånd på minimum 150 cm, selv om det ikke er skrevet i stein at du  gjøre det.

Til løping er det minste anbefalte målet på løpebåndet  ca. 44×132 cm. Skal du hovedsaklig benytte tredemøllen til gange, vil et smalere og kortere løpeløpebånd fungere greit. Jo større løpeflate, jo større motor kreves på tredemøllen. Tyngre personer bør velge en tredemølle med større motor.
Du må også være klar over at hver modell har en vektbegrensning, og særlig de rimeligste og letteste møllene kan ha en vektbegrensning som det er verdt å merke seg.

tredemølle test
Stor og kraftig? Eller liten og lett?

Hvor mye løper du?
Hvor mange timer i uken løper du? Er dere flere som skal bruke tredemøllen? Det er stor forskjell på om tredemøllen blir brukt 2 timer i uken eller 15 timer i uken. Som alt annet vil også dette apparatet bli utsatt for slitasje, og løpebåndet vil over tid bli utslitt og kunne måtte byttes, samtidig som at lagre må smøres opp. De rimeligste møllene leveres som regel med 1-lags løpebånd, mens de mer påkostede modellene gjerne bruker 2-lags løpebånd. En tredemølle med 2-lags løpebånd er langt mer slitesterk enn møllene med 1-lags bånd, og tåler dermed også mer bruk. Løper du mye, eller maskinen brukes av flere, så er en tredemølle med et 2-lags løpebånd absolutt å anbefale.

Hvor lett er det å bruke den sammen med en PC/nettbrett?
En av fordelene med å løpe innendørs på en tredemølle er at du kan la deg underholde av TV-serier, filmer, løpeprogrammer som Zwift, iFit, Passport, etc., som bidrar til at treningen kan bli morsommere og at tiden oppleves å gå raskere. Flere tredemøller har egne holdere som gjør det enkelt å montere/feste nettbrett, PC eller mobiltelefonen slik at det er enkelt å sette disse fra seg for å la seg underholde.

Et ekstra ord om Zwift og andre løpeprogrammer: Disse programmene har på kort tid nærmest revolusjonert mølleløpingen. Sykkelsporten har lenge benyttet seg av sykkelruller som simulerer motstanden i en forhåndsbestemt løype ut fra hvor tungt terrenget er underveis i løypa. Samtidig som du sitter på sykkelen og sykler gjennom landskapet du ser foran deg på skjermen, så justerer rulla automatisk motstanden ut fra hvordan terrenget ser ut. I motbakker blir det automatisk tyngre,  mens i nedoverbakker vil rulla kunne «hjelpe» deg med ekstra trekkraft.

Det samme gjelder for de mer avanserte tredemøllene. Zwift har lenge vært det mest populære programmet, og det finnes utallige løpevideoer der du beveger deg gjennom landskapet etterhvert som du løper fremover på rulla, og siden alt er koblet sammen interaktivt, så vil det være samsvar mellom hvor raskt og langt du løper og hvordan du beveger deg fremover på skjermen. I motbakker vil mølla simulere stigningen ved å øke helningen. Du kan også delta i ulike løpe-event/konkurranser over hele verden, eller løpe mot en venn eller datamaskinen. Det finnes også en rekke ferdigprogrammerte løpsprogrammer som du kan følge på veien mot bedre form. Husk at for å benytte deg av denne funksjonen så trenger du en fotsensor fra Zwift. Denne koster ikke mer enn 399kr og kan kjøper i enkelte norske nettbutikker, som f.eks. her på CDON.no.

test av tredemøller
Løpeprogrammet Zwift tilfører løpingen en helt ny dimensjon.

Noen tredemøller kommer med integrerte høyttalere som tar deg koble til telefonen eller en minnepinne med musikk, og deretter spille av musikken gjennom tredemøllens høyttalere. På samme måte er det flere modeller som har innebygd pulsmåler i håndtakene, men det krever at du holder deg fast gjennom hele løpeøkta, noe vi ikke akkurat anbefaler. De aller fleste som løper i dag benytter nok enten en pulsklokke med innebygd pulsmåler, eller et pulsbelte. Og skal du først høre på musikk, så får du nok mer igjen for å kjøpe et par gode trådløse ørepropper (her finner du test av de beste trådløse øreproppene til trening).

Forskjellen mellom de ulike møllene

Hovedsaklig deler vi inn tredemøller i to kategorier; DC-mølle og AC-mølle. Dette bestemmes av hvilken type strømforsyning motoren benytter seg av, og hvor mye strøm motoren tåler. En kraftigere motor vil tåle mer strøm, og tilsvarende kunne gi  mer motstand i form av økt stigning eller høyre hastighet. Hvilken modell du bør velge, avhenger av blant annet av hvor mye du løper, hvor mange som skal bruke møllen, vekt og bruksområde.

Når vi skal definere ordet «bruk», så kan vi si at typisk hjemmebruk er 1 time i gjennomsnitt hver dag. Dersom møllen benyttes 2-3 timer hver dag, så regnes det som mye bruk og du bør vurdere en mølle som er beregnet for bedriftsmarkedet/proffmarkedet.

Til typisk hjemmebruk vil du klare deg fint med en tredemølle med DC motor. Trener du, eventuelt andre i huset, til sammen mer enn dette, bør dere se etter en mølle med AC-motor. De kraftigere tredemøllene benytter gjerne en 2HK eller 3HK motor som er kraftigere og gir flere muligheter for å simulere ulike hastigheter,  stigninger, etc..
Tredemøller med AC-motor har flere fordeler:

 • De har mer motorkraftd (ca.60%) selv med samme antall hestekrefter som en DC-motor.
 • Lengre levetid og mindre vedlikehold (En tredemølle med DC-motor må skifte børster etter ca. 3000 timer).
 • De kan brukes over lengre tid sammenhengende. (En tredemølle med DC-motor må vanligvis ha pause etter fra 1-4 timers sammenhengende bruk).
 • Mindre støy.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge er daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Produkttest

Best i test pulsklokker under 4000kr – mest for pengene!

Du trenger ikke å bruke en hel månedslønn for å kjøpe en…
Dato: Okt 30, 2020
Produkttest

Test: Skullcandy Vert

Skullcandy Vert er så spesifikt rettet mot deg som driver ski,…
Dato: Okt 29, 2020
Produkttest

Test: Skullcandy Push Ultra In-ear True Wireless

Skullcandy Push Ultra er øreproppene for deg som ønsker propper dedikert…
Dato: Okt 26, 2020