Vi i Hardworkout brenner for trening, kosthold og helse, og ønsker å hjelpe deg til å gjøre best mulig valg på veien mot en sunn og sterk kropp. Her er våre samarbeidspartnere.

Hardworkout.no har i løpet av kort tid vokst seg til å bli en av landets største nettsider innen sin sjanger; trening, kosthold og helse. Vi er genuint interessert i alt som kan bidra til å bedre folkehelsen, og til å få deg til å bli en best mulig versjon av deg selv. Om det er å sette ny PR i benkpress, være i stand til å gå 30 minutter i raskt tempo, eller bare fungere helt optimalt i hverdagen, er opp til deg og dine mål og forutsetninger, men vårt mål er likevel det samme.

I løpet av nettsidens drift har vi gjennomført en rekke produkttester og satt opp flere topplister som skal hjelpe deg til å gjøre de beste valgene i jungelen av alle produktene der ute. Butikkene vi linker til har vi valgt på bakgrunn av troverdighet, utvalg, kompetanse og tilbakemeldinger fra kunder. Hardworkout.no driftes gjennom en marginal inntekt gjennom hvert kjøp som gjøres gjennom disse linkene, og derfor håper vi at du benytter disse dersom du bruker topplistene våre som referanser. Dette går ikke ut over deg som kjøper, og du betaler akkurat den samme lave prisen som står nettbutikken. Arbeidet med topplister er svært krevende, og vi setter derfor enormt pris på at du benytter deg av de.

 

Våre samarbeidspartnere 2020

Oversikt – Hovedsakelig kosttilskudd

Gymgrossisten.no
Gymgrossisten.no er Nordens ledende og største nettbutikk for kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr. Vi selger varemerker som Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant og Chained Nutrition. Gymgrossisten.no har siden 1996 vært det selvsagte valget for både mosjonister og elitesatsende atleter som vil ha produkter av høyeste kvalitet. Gymgrossisten.no er en del av Health and Sports Nutrition Group HSNG AB, er sertifisert av Trygg e-handel og har fri frakt over 500 kr, gratis retur samt prisløfte.

Proteinfabrikken.no
Proteinfabrikken er en av Norges største nettbutikker for helsekostprodukter og kosttilskudd for sport, slanking og vekttrening. Visjonen til Proteinfabrikken er å levere høy kvalitet og næringriktige produkter for aktive og helsebeviste personer.

Kost1.no
Kost1.no har over 10 år med fornøyde kunder innen helse, trening og velvære. Sortimentet omfatter Kosttilskudd som proteinpulver, fettforbrennere, økt energi, vitaminer, BCAA, vektøkning, sunn mat som dressinger, proteinsjokolader, pannekaker, testosteron boostere, treningsklær og treningsutstyr.

Bodylab.no
Bodylab Nutrition – Markedsledende kvalitet direkte til forbrukerenBodylab Nutrition er en dansk, privateid bedrift i NutriNord konsernet. Bodylab Nutrition er markedsledende innenfor utvikling og produksjon av velsmakende og funksjonelle sportsprodukter og kosttilskudd. Hos Bodylab Nutrition jobber de intenst for å sikre at kvalitet og service er på topp – og det gjelder hele forløpet, fra innkjøp av råvarer til kunden mottar de ferdige varene. Selvom Bodylab har lave priser, går de ikke på kompromiss – hverken med kravene til kvalitet eller til den service som ytes til kundene

Extremefitness.com
Extremefitness.no er en nettbutikk med stort utvalg av kjente merkevarer innen kosttilskudd, sportsernæring, treningsklær og treningsutstyr. Extreme Fitness startet opp med butikk i Trondheim sentrum i 2007, og nettbutikken har vært i drift siden 2010. I tillegg til stort utvalg av produkter med god kvalitet og lav pris er vi opptatt av å tilby kundene rask levering og god service.

Weightworld.no
WeightWorld har siden 2005 hjulpet menn og kvinner i hele Norge med at komme nærmere deres idealvekt. Varemerket er velkjent i Norge, servicen er høy og produktene av aller beste kvalitet.

Vita Pura
Vita Pura ble startet i hjertet av Skandinavia i 2016. Inspirert av Norges naturlige skjønnhet og frisk natur, er Vita Puras visjon å levere kvalitetsprodukter som vil bidra til god helse, velvære og sunnere livsstil hos våre kunder over hele verden. Produktene fremstilles av høykvalitetsråvarer fra naturen som blir produsert under strenge kvalitetskontroller, kosttilskuddene er utviklet i Norge og følger norsk kvalitetsstandard. Vita Pura har som mål å skape lett gjenkjennelige kvalitetsprodukter som vil skape interesse og dekke kundenes behov, ønsker og forventninger.

Vita Pura AS eies av Hefner Holdings AS. Hefner Holdings AS eier også selskapet Proguiden AS som blant annet driver nettmagasinet Hardworkout.no. Magasinet er organisert som et redaksjonsstyrt medium, og Hefner Holdings AS og selskapets eiere har ingen instruksjonsmyndighet som omhandler innholdet i magasinet

VitaMail
Vitamail har siden 2009 vokst frem til å bli en av de ledende aktørene på det norske helsekostmarkedet. De har i dag over 150.000 kunder i hele Norden.
Siden dag én har Vitamail sitt fokus vært rettet mot å utvikle nyvinnende kvalitetsprodukter, bestående utelukkende av naturlige innholdstoffer – med en dokumentert positiv effekt i kroppen.Vitamail leverer kosttilskudd for alle delene av livet, og å holde seg frisk og i god form har aldri vært enklere. Vitamail ønsker med sine produkter å hjelpe deres kunder til en bedre hverdag. Og det skal være enkelt;  du kan pause, stopp og starte abonnementer når du vil!

Life
Life er Nordens ledende livsstil- og helsekostkjede, med nettbutikk og 345 butikker i Norge, Sverige og Finland. Life fører et bredt og aktuelt sortiment av kosttilskudd med høy kvalitet.

 

Oversikt – Hovedsakelig sportsutstyr

Milrab.no
Milrab har i løpet av kort tid vokst seg til å bli en av de ledende butikkene innen taktisk utstyr, forbrukerelektronikk og prodileringsutstyr. De har vunnet en rekke priser for sin meget solide drift, og var i år (2019) finalist til tittelen «Årets nettbutikk». Sjekk utvalget og prisene til Milrab om du skal kjøpe deg pulsklokke.

Outnorth.no
Outnorth er en nettbutikk som selger produkter til tur og reise. Vi fører de skandinaviske varemerkene som vi mener har best funksjonalitet, kvalitet og design. Outnorth ble lansert i desember 2005, men virksomheten kan spores helt tilbake til 1926. I 2009 var Outnorth det første foretaket som mottok utmerkelsen «årets e-handlare» i kategorien sport og fritid i PriceRunners store forbrukertest.

Sportsdeal.no
SportDeal er en spennende og hurtigvoksende aktør inne sport- og fritidsmarkedet!
Nettbutikken SportsDeal ypper seg mot gigantene i sportsbransjen som XXL, G-Sport, Oslo Sportslager og Fjellsport!Varesortimentet til SportsDeal spenner over nesten 28 000 artikler med fritidsklær som en klar ener. SportsDeal selger bl.a. merkene Kari Traa, Norønna, Bjørn Dæhlie, Bergans og Peak Performance. SportsDeal vokser hurtig og omsetningen har økt med 64% fra oktober 2016. Kundeservice er avgjørende for en god opplevelse og selskapet satser sterkt på en god dialog med sine kunder via chattelinje, epost, Facebook og Instagram.

Sportamore.no
Sportamores visjon har fra starten vært å tilby markedets bredeste merkevareportefølje, det mest fullstendig sorterte sortimentet og kunne tilby best mulig service. Vår idé er enkel, så lenge vi ikke starter fysiske butikker, kan vi i stedet konsentrere seg om å velge de aller beste produktene på markedet og samtidig tilby dem til markedets beste forhold.- Gratis frakt og gratis retur
– 30 dagers åpent kjøp
– Prisgaranti på alt

X-Life.no
X-Life.no tilbyr tusenvis av produkter innen treningsklær, treningsutstyr, kosttilskudd og tilbehør som hvert år plukkes ut spesielt i forhold til kvalitet, design og funksjonalitet. Butikken er frittstående, noe som åpner for stor frihet ved innkjøp, slik at X-Life selv kan velge hvilke produkter de ønsker å føre. Betingelsene er gode, prisene svært konkurransedyktige, og det er rask leveringstids.

Netonnet.no
Siden 1999 har NetOnNet solgt forbrukerelektronikk fra egne og kjente merker direkte fra lageret. Butikkens fokus er å forenkle alt de kan for å tilby forbrukerelektronikk billigere enn andre. Dette er mottoet til hele NetOnNet og er basert på deres unike selvbetjeningskonsept. NetOnNet tilbyr lave priser, rask levering, et stort produktutvalg og god kundeservice.

CDON.no
CDON.no er kanskje best kjent for hjemmeelektronikk, CDer og DVD-filmer, men de tilbyr også en helt bråte med treningsutstyr og kosttilskudd til meget gode priser! CDON.no er faktisk Nordens største markedsplass på nettet, og samler tar andre butikker selge sine varer gjennom CDON.no sine kanaler. Dette resulterer i et enormt vareutvalg, svært konkurransedyktige priser, og lynrask levering!

Gorillasports.no
Gorilla Sports er en anerkjent europeisk merkevare innen treningsutstyr i høy kvalitet. Selskapet ble grunnlagt i 2005 av personer med lang erfaring innen denne bransjen. De aller fleste produkter du finner hos Gorillasports, er av eget design og produseres på våre egne fabrikker. Mange av løsningene er patentbeskyttede og kjennetegnes ved sin funksjonalitet, robusthet og slitestyrke.

Anton Sport
Hos Anton Sport finner du et stort utvalg av sportsklær og -utstyr for ditt behov. Anton Sport fører de fleste kjente merkevarer til svært konkurransedyktige priser. Finn dine favoritter og bestill enkelt i vår nettbutikk. Rask Levering og gratis frakt fra 1000 kr.

VPG.no
VPG (Vertical Playground AS) er en spesialbutikk for bratt frilufsliv, med både butikk og nettbutikk. VPG har et rikholdig utvalg av kvalitetsvarer innen en rekke produktgrupper, og tilbyr gode priser, leveringsbetingelser og suveren service.

Sportenbeitostolen.no
Sporten Beitostølen, en lokal og nasjonal sportsbutikk med fokus på utvalg, opplevelser, service og gode priser.

MultiTriathlon.no
MultiTriathlon er en familieeid bedrift med et bred utvalg merkevarer til en av markedets beste priser! MultiTriathlon har enhver tid som mål å sette kundenes ønske i fokus.
De har raske leveringstider og god kundeservice, og er en meget trivelig butikk å handle fra.

Sportgymbutikken.no
Sportgymbutiken er en ren nettbutikkmed et svært godt tilbud at alt innen trening og fitness.
Sportgymbutiken tilbyr i dag et bredt og stadig voksende sortiment av treningsprodukter til privatpersoner, foretak, foreninger, myndigheter, treningssenter og treningsanlegg. JTC Power, JTC Sport, JTC Fitness og JTC Combat er egne varemerker der utviklingsarbeid stadig skjer for å møte kundenes etterspørsel. Butikken er spesielt store på treningsmaskiner som tredemøller, romaskinen, ellipsemaskiner, etc.. Godt utvalg, gode priser og rask levering.

Wiggle.co.uk
Wiggle.co.uk er en gigantisk sportsbutikk med hovedsete i England. Wiggle er kjent for sitt enorme utvalg at utstyr til alt innen trening og kosthold, og tilbyr svært gunstige priser og fraktalternativer. Når du handler på Wiggle fraNorge, vil mva. automatisk trekkes fra varens verdi, og du betaler dette når du henter pakken på posten.

Nike
Nike er en verdensledende merkevare for treningsutstyr, spesielt sko og bekledning.

Kjell & Company
Kjell & Company har Nordens bredeste sortiment av tilbehør til hjemmeelektronikk. På Kjell.com finner du alt du trenger innen nettverk og smarte hjem, elektronikk til hjemmet, tilbehør til mobilen og nettbrettet, datatilbehør og husholdningsapparater.

HiFI Klubben
Gjengen i HiFI Klubben vet alt du trenger å vite om lyd, og du kan være sikker på at utvalget i nettbutikken er av høy kvalitet.

 

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge er daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Produkttest

Test: Garmin Forerunner 745

Garmin Forerunner 745 er her og følger opp en allerede fantastisk…
Dato: Sep 25, 2020
Helse og livsstil

Kardiotrening, et elsk/hat forhold

Kondisjonstrening, eller rett og slett bare «kardio» som mange kaller det…
Dato: Sep 25, 2020
Ernæring

Hvordan fordele kalorier mellom måltider?

Er du en av dem som stadig prøver å gå ned…
Dato: Sep 24, 2020
Produkttest

Test: Miiego MIIBAND

Er du en av de som alltid tar med deg telefonen…
Dato: Sep 24, 2020
Styrketrening

Styrk beina med «Kung Fu utfall»!

Er du lei av de tradisjonelle utfallene frem, tilbake eller til…
Dato: Sep 23, 2020
Oppskrifter

Sunne sjokoladecookies med kun 3 ingredienser

Sjokolade er kanskje en matvaren de flest liker og setter pris…
Dato: Sep 23, 2020
Produkttest

Test: Shimano IC3

Shimano har nylig lansert den ultimate sykkelskoen. Ikke bare er det…
Dato: Sep 22, 2020

HARDWORKOUT FITNESS CLUB

Meld deg på i dag og motta gratis treningsplaner, matplaner og mye mer helt gratis via e-post.

Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene

Motivasjon

5 treningspersonligheter du elsker å hate!

Du har garantert sett de. Han eller hun som absolutt må…
Dato: Sep 22, 2020
Kondisjon & løping

Kombinere styrke og kondisjonstrening?

Det er kjent for de fleste at løping eller kondisjonstrening kan…
Dato: Sep 22, 2020
Styrketrening

5 mageøvelser du burde teste!

Med disse 5 mageøvelsene har du garantert en sterke mage og…
Dato: Sep 21, 2020
Produkttest

Test: Osprey Talon 22

Osprey Talon 22 har alt du trenger og alt du ønsker…
Dato: Sep 18, 2020
Styrketrening

Overvurderte styrkeøvelser

Det er viktig å velge de riktige øvelsene når man skal…
Dato: Sep 18, 2020
Ernæring

Boost energinivået ditt med B12

Vitamin B12 er et vitamin som er viktig for flere deler…
Dato: Sep 17, 2020
Oppskrifter

Sunn og digg energibar

Hva er vel bedre enn en energibar med smak av kakao…
Dato: Sep 16, 2020
Nyheter

Garmin lanserer Garmin Forerunner 745

Garmin har nylig lansert sin nye multisportklokke Garmin Forerunner 745- nøyaktig…
Dato: Sep 16, 2020
Motivasjon

6 faktorer for helsen som faktisk betyr noe!

Markedet for aktivitetesmonitorer, pulsklokker, blodsukkermålere, kroppsskannere og avanserte baderomsvekter har eksplodert…
Dato: Sep 15, 2020