Er du trøtt, sliten, tiltaksløs, ukonsentrert, irritabel og mangler lyst? Dette er bare noen av problemene ved mangel på testosteron i kroppen. Heldigvis finnes det produkter som kan motvirke dette.

Det prates mye om kvinner som kommer i overgangsalderen, men sjelden om menn som opplever mangel på testosteron- dessverre. For det er nemlig slik at et lavt testosteronnivå kan oppleves svært tungt for den det gjelder.

 

Dette er testosteron

Testosteron omtales gjerne som «det mannlige kjønnshormonet» (et steroidhormon) og utskilles fra testiklene. Det utspiller sin kanskje viktigste rolle i reproduksjonen, men testosteron er også viktig for å bevare den seksuelle driften og lysten og ikke minst proteinsyntesen som er avgjørende for å kunne bygge nye muskler, bevare allerede opparbeidet muskelmasse, samt å sørge for god beintetthet. På samme måte som at testosteron er avgjørende for seksuell drift og muskelvekst, kan mangel på testosteron (hypogonadism) føre til en rekke uønskete effekter, blant annet nedsatt seksuell drift, infertilitet, lav beinmargstetthet, redusert muskelmasse og nedsatt styrke. I tillegg vil man gjerne føle seg energiløs, slapp og deprimert.

 

Slik kan du unngå konsekvensene av et lavt testosteronnivå

Kroppen skal i utgangspunktet selv kunne stå for produksjonen av testosteron, men flere faktorer kan bidra til at den ikke klarer å vedlikeholde produksjonen på det nivået som er nødvendig, blant annet aldring. Allerede i starten av 30-årsalderen begynner produksjonen å avta med ca. 1% i året. Når testosteronnivået faller, opplever mange en reduksjon i energinivå, tap av muskelmasse, nedsatt seksuell funksjon og økt kroppsmasse. Ved svært lave verdien kan det være nødvendig å få tilført testosteron gjennom reseptbelagte testosteronpreparater som du får fra legen.

Styrketrening er med på å øke testosteronnivået, men blir det for mye trening, vil testosteronet brytes ned.

Et alternativ til medisinsk testosteronbehandling er å prøve en testobooster som Alpha Man. En testobooster er et kosttilskudd bestående av ulike virkestoffer som kan påvirke produksjonen av testosteronet i kroppen, eventuelt redusere produksjonen av østrogen (det kvinnelige kjønnshormonet) som er en destruktiv faktor for testosteronet. Det er med andre ord ikke en medisinsk form for behandling, men for mange vil en testobooster kunne utgjøre en enorm forskjell.

Virkestoffer med dokumentert effekt

Alpha Man er en kraftig testobooster som kan bidra effektivt til å øke testosteronnivået ditt. Produktet er norskutviklet og innfrir de strengeste retningslinjer for innholdet i et godkjent kosttilskudd.  Produktet består av en rekke virkestoffer med dokumentert effekt når det kommer til å kunne øke testosteronnivået i kroppen.

En av hovedingrediensene i Alpha Man er bukkehornsekstrakt som også går under navnet fenugreek. Bukkerhornsekstrakt har blitt brukt i medisinsk sammenheng i mange hundre år, og flere studier har sett på effekten av bukkehornsekstrakt i blant annet styrketrening. Resultatene viser at at bukkerhornsekstrakt kan ha positiv effekt på styrke og kroppssammensetning etter bare 6 uker. I studien ble det utført kontrollmålinger på øvelsene benkpress og leggpress, samt målt fettprosent hos samtlige deltakere. Deltakerne som inntok bukkehornsekstrakt viste klar styrkeforbedring i begge øvelser i tillegg til at de reduserte fettprosenten.

De unike virkestoffene i Alpha Man:

  • Bukkehornsekstrakt: Et av de beste virkemidlene for å øke testosteronnivået i kroppen og for å trigge sexlysten! Bidrar til å frigjøre bundet testosteron i kroppen slik som kan øke eneriginivået og evnen til å bygge muskler.
  • Maca-planten: Bidrar til å økes sexlysten, og gir deg et kick ved å booste energinivået og utholdenheten!
  • Guarana ekstrakt: Hele 4 ganger kraftigere enn koffein (!!!), men sørger for langvarig og jevn energi. Kan også øke energiomsetningen og fettforbrenningen slik at musklene blir mer definerte.
  • Zink: Sørger for normalt stoffskifte og et sterkt immunforsvar. Det har også en gunstig effekt på testosteronnivået.
  • Vitamin B6: Bidrar til å øke produksjonen av testosteron og undertrykker produksjonen av det kvinnelige kjønnshormonet østrogen, og legger til rette for optimal muskelfunksjon og muskelvekst.
  • Magnesium: Et livsviktig mineral som er spesielt viktig for optimal muskelfunksjon, men kan også bidra til å øke testosteronnivået i kroppen, og dermed legge til rette for økt muskelvekst, sexlyst, mer energi og bedre utholdenhet.

 

Derfor anbefaler vi Alpha Man

Alpha Man er 100% naturlig fremstilt, og alle ingrediensene er nøye utvalgt med hver sine unike egenskaper som utfyller hverandre. Ved å kombinere de riktige virkestoffene, kan effekten av produktet forsterkes ytterligere. Her kan vi trekke frem Alpha Man som et av de beste produktene på det norske markedet. Suksessen i Norge har blant annet bidratt til at Alpha Man nå lanseres i USA.

alpha man testobooster

 

Prøv Alpha Man
Ønsker du å prøve Vita Pura Alpha Man? Du kan enkelt bestille Alpha Man her.

 

Kilde
1.Testofen, a specialised Trigonella foenum-graecum seed extract reduces age-related symptoms of androgen decrease, increases testosterone levels and improves sexual function in healthy aging males in a double-blind randomised clinical study.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge er daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Helse og livsstil

Kardiotrening, et elsk/hat forhold

Kondisjonstrening, eller rett og slett bare «kardio» som mange kaller det…
Dato: Sep 25, 2020
Motivasjon

5 treningspersonligheter du elsker å hate!

Du har garantert sett de. Han eller hun som absolutt må…
Dato: Sep 22, 2020
Ernæring

Boost energinivået ditt med B12

Vitamin B12 er et vitamin som er viktig for flere deler…
Dato: Sep 17, 2020
Motivasjon

6 faktorer for helsen som faktisk betyr noe!

Markedet for aktivitetesmonitorer, pulsklokker, blodsukkermålere, kroppsskannere og avanserte baderomsvekter har eksplodert…
Dato: Sep 15, 2020
Ernæring

Kaffe er skadelig for helsen, eller?

Kaffe er en beryktet synder, og mange vil påstå at det…
Dato: Sep 11, 2020
Skadeforebyggende

De beste øvelsene for sterkere legger!

Har du alltid drømt om sterke, velformede, sterke legger? Prøv ut…
Dato: Sep 10, 2020
Fysisk og psykisk helse

5 tegn på at du overtrener

Vi vet alle at trening er sunt for kropp og sjel,…
Dato: Sep 09, 2020

HARDWORKOUT FITNESS CLUB

Meld deg på i dag og motta gratis treningsplaner, matplaner og mye mer helt gratis via e-post.

Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene

Motivasjon

Månedens treningsmusikk – september 2020!

September er her med frisk luft ute og full fres i hverdagen.…
Dato: Sep 07, 2020
Fysisk og psykisk helse

Hundeeiere har lavere risiko for hjertestans og død

Eier du en eller flere hunder? En ny studie viser at…
Dato: Sep 03, 2020
Helse og livsstil

Styrketrening uten å bli bulkete

Mange (spesielt jenter) vegrer seg for å trene styrke. Hovedargumentet for…
Dato: Sep 03, 2020
Fysisk og psykisk helse

Den optimale fordelingen av treningsøkter, rolig vs hard

Å oppnå den optimale fordelingen av harde, rolige og medium treningsøkter…
Dato: Aug 28, 2020
Motivasjon

5 faktorer som gjør at du lykkes med gjennomføring av treningen din

Vanskelig å lykkes med gjennomføring av treningen din? Du er nok…
Dato: Aug 26, 2020
Motivasjon

Hvorfor løfter du EGENTLIG?

Trening er godt for oss alle, men sannheten er at det…
Dato: Aug 23, 2020
Fysisk og psykisk helse

Tren deg til en friskere hjerne

Er det virkelig sånn at trening også er bra for hjernen?…
Dato: Aug 21, 2020
Motivasjon

Månedens treningsmusikk – august 2020!

Trenger du inspirasjon for å komme i gang med treningen etter…
Dato: Aug 20, 2020
Skadeforebyggende

Hvordan optimalisere restitusjonen etter en treningsøkt?

Har du noen gang hørt at det ikke er treningen som…
Dato: Aug 19, 2020