Er du trøtt, sliten, tiltaksløs, ukonsentrert, irritabel og mangler lyst? Dette er bare noen av problemene ved mangel på testosteron i kroppen. Heldigvis finnes det produkter som kan motvirke dette.

Det prates mye om kvinner som kommer i overgangsalderen, men sjelden om menn som opplever mangel på testosteron- dessverre. For det er nemlig slik at et lavt testosteronnivå kan oppleves svært tungt for den det gjelder.

Dette er testosteron

Testosteron omtales gjerne som «det mannlige kjønnshormonet» (et steroidhormon) og utskilles fra testiklene. Det utspiller sin kanskje viktigste rolle i reproduksjonen, men testosteron er også viktig for å bevare den seksuelle driften og lysten og ikke minst proteinsyntesen som er avgjørende for å kunne bygge nye muskler, bevare allerede opparbeidet muskelmasse, samt å sørge for god beintetthet. På samme måte som at testosteron er avgjørende for seksuell drift og muskelvekst, kan mangel på testosteron (hypogonadism) føre til en rekke uønskete effekter, blant annet nedsatt seksuell drift, infertilitet, lav beinmargstetthet, redusert muskelmasse og nedsatt styrke. I tillegg vil man gjerne føle seg energiløs, slapp og deprimert.

 

Slik kan du unngå konsekvensene av et lavt testosteronnivå

Kroppen skal i utgangspunktet selv kunne stå for produksjonen av testosteron, men flere faktorer kan bidra til at den ikke klarer å vedlikeholde produksjonen på det nivået som er nødvendig, blant annet aldring. Allerede i starten av 30-årsalderen begynner produksjonen å avta med ca. 1% i året. Når testosteronnivået faller, opplever mange en reduksjon i energinivå, tap av muskelmasse, nedsatt seksuell funksjon og økt kroppsmasse. Ved svært lave verdien kan det være nødvendig å få tilført testosteron gjennom reseptbelagte testosteronpreparater som du får fra legen.

Styrketrening er med på å øke testosteronnivået, men blir det for mye trening, vil testosteronet brytes ned.

Et alternativ til medisinsk testosteronbehandling er å prøve en testobooster som Alpha Man. En testobooster er et kosttilskudd bestående av ulike virkestoffer som kan påvirke produksjonen av testosteronet i kroppen, eventuelt redusere produksjonen av østrogen (det kvinnelige kjønnshormonet) som er en destruktiv faktor for testosteronet. Det er med andre ord ikke en medisinsk form for behandling, men for mange vil en testobooster kunne utgjøre en enorm forskjell.

Virkestoffer med dokumentert effekt

Alpha Man er en kraftig testobooster som kan bidra effektivt til å øke testosteronnivået ditt. Produktet er norskutviklet og innfrir de strengeste retningslinjer for innholdet i et godkjent kosttilskudd.  Produktet består av en rekke virkestoffer med dokumentert effekt når det kommer til å kunne øke testosteronnivået i kroppen.

En av hovedingrediensene i Alpha Man er bukkehornsekstrakt som også går under navnet fenugreek. Bukkerhornsekstrakt har blitt brukt i medisinsk sammenheng i mange hundre år, og flere studier har sett på effekten av bukkehornsekstrakt i blant annet styrketrening. Resultatene viser at at bukkerhornsekstrakt kan ha positiv effekt på styrke og kroppssammensetning etter bare 6 uker. I studien ble det utført kontrollmålinger på øvelsene benkpress og leggpress, samt målt fettprosent hos samtlige deltakere. Deltakerne som inntok bukkehornsekstrakt viste klar styrkeforbedring i begge øvelser i tillegg til at de reduserte fettprosenten.

De unike virkestoffene i Alpha Man:

  • Bukkehornsekstrakt: Et av de beste virkemidlene for å øke testosteronnivået i kroppen og for å trigge sexlysten! Bidrar til å frigjøre bundet testosteron i kroppen slik som kan øke eneriginivået og evnen til å bygge muskler.
  • Maca-planten: Bidrar til å økes sexlysten, og gir deg et kick ved å booste energinivået og utholdenheten!
  • Guarana ekstrakt: Hele 4 ganger kraftigere enn koffein (!!!), men sørger for langvarig og jevn energi. Kan også øke energiomsetningen og fettforbrenningen slik at musklene blir mer definerte.
  • Zink: Sørger for normalt stoffskifte og et sterkt immunforsvar. Det har også en gunstig effekt på testosteronnivået.
  • Vitamin B6: Bidrar til å øke produksjonen av testosteron og undertrykker produksjonen av det kvinnelige kjønnshormonet østrogen, og legger til rette for optimal muskelfunksjon og muskelvekst.
  • Magnesium: Et livsviktig mineral som er spesielt viktig for optimal muskelfunksjon, men kan også bidra til å øke testosteronnivået i kroppen, og dermed legge til rette for økt muskelvekst, sexlyst, mer energi og bedre utholdenhet.

 

Derfor anbefaler vi Alpha Man

Alpha Man er 100% naturlig fremstilt, og alle ingrediensene er nøye utvalgt med hver sine unike egenskaper som utfyller hverandre. Ved å kombinere de riktige virkestoffene, kan effekten av produktet forsterkes ytterligere. Her kan vi trekke frem Alpha Man som et av de beste produktene på det norske markedet. Suksessen i Norge har blant annet bidratt til at Alpha Man nå lanseres i USA.

alpha man testobooster

 

Prøv Alpha Man
Ønsker du å prøve Vita Pura Alpha Man? Du kan enkelt bestille Alpha Man her.

 

Kilde
1.Testofen, a specialised Trigonella foenum-graecum seed extract reduces age-related symptoms of androgen decrease, increases testosterone levels and improves sexual function in healthy aging males in a double-blind randomised clinical study.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge var daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout i perioden 2019 til 2021. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Intervjuer

Sykepleieren Emilie mot CrossFit-toppen!

Det begynner å bli tøff konkurranse på damesiden i CrossFit-Norge, og…
Dato: Mai 18, 2022
Motivasjon

Treningstips for småbarnsforeldre!

Det kan virke umulig å få inn gode treningsøkter når man…
Dato: Mai 11, 2022
Intervjuer

Solveig – idrettslæreren som satser på CrossFit!

Solveig Hagelien har en aktiv hverdag som er fylt med studier,…
Dato: Mai 09, 2022
Skader & rehabilitering

Øvelsene for stabile og sterke skuldre!

Instabilitet i skulderleddet kan medføre plager og smerter. Les videre for…
Dato: Mai 03, 2022
Motivasjon

Målsetting i praksis – slik lykkes du!

På denne tiden av året er det mange som setter seg…
Dato: Apr 25, 2022
Fysisk og psykisk helse

Beinhelse – kan du trene deg til svakere skjelett?

Beinskjørhet er noe man ofte assosierer med eldre mennesker, men det…
Dato: Apr 22, 2022
Skader & rehabilitering

Styrketrening – mirakelkuren ved smerter og skader!

Å løfte tunge vekter er kanskje ikke det første man tenker…
Dato: Apr 18, 2022

HARDWORKOUT FITNESS CLUB

Meld deg på i dag og motta gratis treningsplaner, matplaner og mye mer helt gratis via e-post.

Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene

Intervjuer

Silje Mariela – tilbake i treningsbransjen!

Den populære styrkecocahen for jenter er tilbake på sosiale medier igjen.…
Dato: Apr 13, 2022
Skader & rehabilitering

Akutt ankelovertråkk: behandling og rehabilitering!

Å tråkke over og få en akutt smertetilstand i ankelen er…
Dato: Apr 11, 2022
Fysisk og psykisk helse

Slik blir du kvitt covid-kiloene!

Etter to år med pandemi og annerledes hverdag begynner vi endelig…
Dato: Apr 11, 2022
Fysisk og psykisk helse

Trening og kosthold for gravide treningsjenter – fra teori til praksis

Det er ikke like enkelt å følge anbefalingene om fysisk aktivitet…
Dato: Apr 04, 2022
Intervjuer

Ine Kristin – løpeglede hele året!

Da koronapandemien inntraff begynte Ine Kristin Engbakken (29) å løpe, og…
Dato: Mar 30, 2022
Fysisk og psykisk helse

Dette gjør stress med kroppen din!

Stress er en naturlig fysiologisk reaksjon på ting som skjer, men…
Dato: Mar 09, 2022
Sponset

31 virkestoffer som gir bedre helse, mer energi og økt prestasjon!

Skadeforebyggende

Øvelsene som løser opp stive skuldre og nakke

Stive skuldre og nakke er blant de vanligste muskelplagene i samfunnet.…
Dato: Feb 25, 2022
Motivasjon

8 faktorer for varig livsstilsendring

Mange ønsker å få varige resultater av sunt kosthold og trening,…
Dato: Feb 21, 2022