Få ting er bedre enn et komfortabelt sett superundertøy. Salomon Primo Warm Seamless leverer på de aller fleste områder.

For alle som trener og er mye i aktivitet, så er superundertøyet et viktig og avgjørende plagg. Superundertøyet er det du har innerst mot kroppen til enhver tid, og dersom det irriterer eller gjør en dårlig jobb, så kan det i verste gå ut over prestasjonen. Superundertøyets jobb er å transportere fukten bort fra kroppen, samt gi optimal varme i ulike temperaturforhold. Et godt sett superundertøy bør heller ikke begynne å lukte etter bare et par turer og skal tåle gjentagende vask over lang tid.

Salomon Primo Warm Seamless superundertøy

Salomon Primo Warm Seamless er ett sett superundertøy som klarer den viktige jobben vi krever under all slags type trening og aktivitet. Salomon benytter et spesielt 3D-tøy med det de kaller «37,5 Technology» som har svært gode pusteegenskaper, samtidig som det tillater luften å sirkulere. Dette bidrar til et bedre mikroklima på innsiden av skjorten, og gjør det lettere å opprettholde en ideell kroppstemperatur til enhver tid. Materialet tørker også hurtig dersom det blir fuktig, og lukter ikke selv etter flere turer uten vask imellom.

Salomon Primo Warm Seamless
Salomon Primo Warm Seamless Tee og Salomon Primo Warm Tight Seamless.

Noe av det vi virkelig liker godt er den behagelige passformen, og at plaggene er sømløse slik at vi unngår all form for gnaging og irritasjon mot huden. Passformen er relativt tight, og Salomon har lagt inn tynnere materialer med enda bedre pusteegenskaper der det er behov.

Slitestyrken er også god, og stoffet nupper ikke. Alt i alt er vi veldig fornøyd med hvordan Salomon Primo Warm Seamless presterer i ulike sammenhenger og temperaturer. Dette er et kvalitetssett som passer til aktiviteter året rundt. Det skader heller ikke at det ser bra ut!

Salomon Primo Warm Seamless er tilgjengelig i en langermet skjorte og en stillongs til både herre og dame. Det finnes flere ulike fargevarianter avhengig av årsmodell.

Salomon Primo Warm Seamless Tee

Salomon Primo Warm Tight Seamless

Konklusjon

Salomon Primo Warm Seamless
Salomon Primo Warm Seamless

Product Name: Salomon Primo Warm Seamless

Brand: Salomon

MPN: 750

Currency: NOK

Konklusjon

Salomon Primo Warm Seamless leverer høy kvalitet fra A til Å, og det er i grunn ingenting negativt å utsette. Her får du et komfortabelt sett superundertøy med god passform, meget gode fukttransporterende egenskaper og god evne til å regulere kroppstemperaturen. I tillegg ser det bra ut.

Pros

  • Gode fukttransporterende egenskaper.
  • Meget god passform.
  • Lukter ikke og nupper ikke.
  • Lange ermer og dekker godt over hoften.

Cons

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge var daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout i perioden 2019 til 2021. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Bekledning

Vektvester best i test 2022 – Topp 10 vektvester- Guide og anbefalinger

Vi har testet og sammenlignet noen av de beste vektvestene som…
Dato: Mai 04, 2022
Produkttest

Justerbare manualer best i test – Topp 10 justerbare treningsmanualer!

Vi gir deg en oversikt over de beste justerbare treningsmanualene på…
Dato: Mar 08, 2022
Produktomtaler

Test: VIVAGUN – PRIME 3.0 massasjepistol

De siste årene har salget av massasjepistoler skutt i været, og…
Dato: Feb 22, 2022