Lett, vannavstøtende, pustende og super komfortabel. Hva mer kan du egentlig ønske deg av en treningsgenser? Slik er On Trail Breaker.

Få plagg er så mye i bruk som en god treningsoverdel, og On Trail Breaker kan vise seg å bli en ny favoritt. Utviklet for å beskytte deg mot vær og vind, i et så minimalistisk design som overhodet mulig, har On brukt en kombinasjon av PFC-fri vannavstøtende DWR-membran i front, og pustende meshmateriale for å gi best mulig bevegelighetsfrihet.

Kombinasjonen gjør at On Trail Breaker er utrolig allsidig, og kan brukes både som et mellomplagg og ytterplagg.

Den vannavstøtende fronten sørger ikke bare for å beskytte mot nedbør når du løper i varierende vær, men den bidrar også til å holde deg varm når du løper i raskt tempo nedoverbakke. On har benyttet det samme DWR-materialet på skuldrene og yttersiden av ermene helt ned til albuen. Selve albuen er produsert i stretchmaterialet, mens det igjen er forlenget med DWR-membran på nederste del av underarmen.

On Trail Breaker har lange ermer med tommelhull som gjør det lett å trekke de over håndleddene når det er kaldt, og det er også et ekstra hull på begge ermene beregnet for å passe en pulsklokke. Dette er faktisk utrolig kjekt, og det er godt å kunne kaste et kjapt blikk på klokken uten å måtte trekke opp genseren hver gang.

Trenger du å slippe ut overskuddsvarme i front, kan du trekke ned glidelåsen som går ned til brysthøyde. Denne er dekket med en liten stoff-klaff på innsiden slik at den ikke kommer i konflikt med haken når den er trekt helt opp.

On Trail Breaker
På ermene er det både tommelhull og ekstra hull for å kunne se pulsklokka.

 

Alt i alt er On Trail Breaker en fantastisk god treningsoverdel, eller bare en genser for en aktiv livsstil om du vil kalle det det. Den fungerer ypperlig til fjellturer med sekk for eksempel, ettersom den beskyttende fronten tar unna vind og vær, mens dens pustende baksiden slipper ut varmen og hindrer at du blir klam.

 

Konklusjon

On Trail Breaker
On Trail Breaker

Product Name: On Trail Breaker

Brand: On

MPN: 1999

Currency: NOK

90%

Konklusjon

On Trail Breaker er en av de mest allsidige treningsoverdelene vi har prøvd. Kombinasjonen av en vannavstøtende og varmende front, stretchy materialet i resten av genseren, lange ermer med tommelhul-løsning og ekstra hull til pulsklokka, samt et lett og pent design, gjør dette til en favoritt på løpetur både høyt og lavt.

Pros

  • Svært komfortabel.
  • Lett!
  • Tåler juling.
  • Vannavstøtende front.
  • Lange ermer med tommelhull-løsning.
  • Ekstra hull i ermene for å kunne se pulsklokka.
  • Pent design.

Cons

  • Dyr.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge er daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Produkttest

Test: Icebug Detour BUGrip GTX

Hvis Icebug Detour BUGrip GTX var et piggdekk for bil, hadde…
Dato: Jan 13, 2021
Produkttest

Test: On Cloudventure Waterproof

On Cloudventure Waterproof er vår nye favoritt vanntette sko for tur,…
Dato: Jan 10, 2021
Produkttest

Test: Icebug NewRun BUGrip

Icebug NewRun BUGrip er selskapets første dedikerte asfaltsko med pigger. Har…
Dato: Jan 06, 2021