Annonser på hardworkout.no

hardworkout pc mobil og nettbrett

Hardworkout.no – Skreddersydd kampanje gir resultater!

Hardworkout.no er et nettbaserte trening og fitness magasin. Vi har som mål å være engasjerende og fungere som en informasjonskilde innen trening, kosthold og helse, og ønsker å gi innsikt og å motivere våre lesere til en sunn livsstil. Innholdet på sidene består av nyheter, treningsprogrammer, matplaner, bakgrunnsstoff, tester, produktinformasjon, faktainformasjon og multimedia presentasjoner om de fleste temaer som berøres innen trening, kosthold og helse. Hardworkout.no har over 75 000 unike lesere og 150 000 sidevisninger hver måned, med en rask vekst og mange faste lesere.

Produkt

Vi har flere annonseplasser på siden og itillegg til vanlig bannerannonsering har vi også muligheten for innhold- artikkelannonser. Vi selger annonseplasser på leietid per måned og innhold/artikkelannonser med direkte link. Vi leverer gode resultater for våre annonsører, hvilket gjenspeiler seg i at de aller fleste av våre annonsører ligger inne hos oss på fast basis.

Annonser og annonsører som strider med Hardworkout.no’s vilkår forbys. Spesifikt nevnes her annonser og annonsører som fremmer midler som er oppført på WADAs dopinglister.

 

Innhold- artikkelannonsering

Innholdsannonsering er en kosteffektiv måte å tiltrekke seg nye kunder på over lengre tid. Innholdannonsering går utpå å publisere en redaksjonell annonse der vi skriver en artikkel om et spesifikt produkt / merke / hendelse og henviser brukere videre med direkte linker. Denne metoden er den mest kostnadseffektive annonseringen på langsikt.

Hardworkout har en sterk online profil noe som gir gode annonseplasseringer hos blant annet google, med relevante søkeord for nøyaktig ditt produkt, merke eller event. På den måten vil innlegget skape relevant og konverterne trafikk over en lenger periode!

 

Bannerstørrelser & priser

Vi har faste annonseplasser på hardworkout.no men kan alltids tilpasse oppsettet og plasseringen for større kampanjer. Vi ligger lavt i pris i forhold til andre medier som aviser og blader. Mesteparten av våre annonsører annonserer på fast basis, hvilket viser til at prisingen er lav og/eller at annonseeffekten er god, i forhold til prisingen vår.

En fullstendig oversikt over våre produkter finner du her: Annonseoversikt Hardworkout.no

 

Ved interesse kontakt oss på post@hardworkout.no