Vilkår for Nyhetsbrev / Hardworkout Fitness Club

Påmelding til nyhetsbrev / Hardworkout Fitness Club er gratis og ikke bindende, og det er mulig å si opp abonnementet når som helst. Ved å akseptere de følgende vilkårene samtykker du til at Hardworkout kan sende deg artikler og markedsføring av innhold på Hardworkout via e-post.

Dette inkluderer artikler, innlegg, topplister og innholdsannonser publisert på Hardworkout,

Du samtykker med dette til at Hardworkout samler inn, registrerer og lagrer din personlige epostadresse du har gitt for å sende deg nyhetsbrev.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke og melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke Unsubscribe / meld av nyhetsbrevet, nederst i nyhetsbrevet.

Videre kan du alltid be om ytterligere informasjon om hvilken informasjon Hardworkout har om deg, og du kan alltid be om at slik informasjon er rettet, blokkert eller slettet. Du kan kontakte Hardworkout om dette på post@hardworkout.no.

Vår informasjon om deg vil bli holdt konfidensiell. Foruten bruk som beskrevet over, Hardworkout vil ikke dele din informasjon med andre selskap eller tredjeparter uten ditt samtykke med mindre dette er rettslig påkrevd, eller nødvendig for å levere en tjeneste eller vare du har kjøpt eller bedt om.