Vektreduksjon kan være en hard og vanskelig kamp, men det er en kamp som absolutt er mulig å vinne! Disse produktene skal ikke endre livet ditt totalt, men de kan bidra til å gjøre veien mot vektreduksjon enklere og sunnere. 

Listen over kosttilskuddene er ment for å gi deg en oversikt over hva vi mener er de beste produktene for en trygg og varig vektreduksjon. Vi har egen liste for de beste slankepillene i 2022 her, men produktene du finner her er for deg som ikke nødvendigvis trenger å slanke bort mange kilo, men som ønsker å gradvis redusere fettprosenten, redusere kroppsvekten noen kilo, samt få mer definerte og synlige muskler- alt i alt en bedre kroppssammensetning.

Det er likevel viktig at du er klar over at kostholdet er det viktigste verktøyet ditt i kampen mot kiloene. Ingen verdens pille kan gjøre at kiloene raser av, og den største jobben må du gjøre selv. Men, produktene i oversikten under kan forhåpentligvis være med på å gjøre jobben litt lettere ved å kickstarte fettforbrenningen, gi deg mer overskudd til å være mer aktiv, frigjøre energiressurser, samt redusere sultfølelsen og søtsuget. Om du bruker produktene sammen med et sunt og velbalansert kosthold, samt regelmessig aktivitet, vil du høyst sannsynlig ha mye større sannsynlighet for å lykkes.

 

De beste kosttilskuddene for vektreduksjon – Best i test!

Merk at det ikke kåres en´ testvinner. Denne listen gir deg oversikten over de viktigste kosttilskuddene som kan hjelpe deg ned i vekt samtidig som du bevarer energien og ikke føler unødvendig sultbehov. Disse kan du trygt bruke uten å være bekymret for at du putter i deg noe du ikke burde.

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Vi har lagt vekt på kriterier som blant annet ingredienser/virkestoffer, oppgitt effekt, dokumentert effekt, samt studier og annen dokumentasjon for å sette opp våre topplister. Produktene er ikke testet fysisk av oss. Ved å handle gjennom linkene i testen mottar vi en liten provisjon fra butikkene som bidrar til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler. Du betaler den samme rimelige prisen som butikkene oppgir. Vi setter derfor stor pris på om du bruker linkene i artikkelen. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere.

 

SORTER ETTER:

1.

Royal Burner

Antall serveringer:

30

Score: 93/100

Rating: 5.6/6
Kr 299,-
Bestill her

Annonselenke

Royal Burner er et naturlig kosttilskudd som hjelper deg ned i vekt ved å redusere sultfølelsen slik at du spiser mindre. I tillegg hindrer den søtsug/ cravings slik at du enklere kan ha et sunt kosthold.

En av de viktigste virkestoffene i Royal Burner er glucomannan. Glucomannan har den unike egenskapen at det utvider seg opp til 200 ganger sin egen vekt i magesekken og hindrer dermed sultfølelsen. Faktisk er Glucomannan det eneste virkestoffet for slanking som er godkjent av EUs ekspertpanel for matsikkerthet.

Grønn kaffeekstrakt er med på å øke forbrenningen og å forebygge opptak av karbohydrater som omdannes til fett. Vitamin B3 er avgjørende for at energiomsetningen i kroppen skal fungere optimalt, mens bringebær ketoner (raspberry ketones) påvirker hormonet adiponectin som kan bidra til økt fettforbrenning og redusert appetitt.

Krom bidrar til å regulere blodsukkeret, redusere søtsuget, samt bidra til at karbohydrater og fett blir omdannet til energi i cellene. Jod er med på å opprettholde kroppens naturlige forbrenning, øke energinivået og kan motvirke lavt stoffskifte.

Alt i alt er Vita Pura Royal Burner et veldig godt produkt for deg som ønsker å redusere sultfølelsen, motvirke søtsuget, samt legge til rette for et normalt stoffskifte.

2.

Star Nutrition Ultimate CLA

Antall serveringer:

30

Score: 85/100

Rating: 5.1/6
Kr 179,-
Bestill her

Annonselenke

Bestselgende og grundig undersøkt fettforbrenner fra Star Nutrition. Ultimate CLA inneholder CLA fra kvalitetsråvaren Clarinol™. CLA fungerer ved å øke kroppsvarmen, og dermed også kaloriforbruket. CLA bør absolutt være en del av alle kosttilskuddsprogram som har til hensikt å forbedre balansen mellom fett og muskler.

Ultimate CLA er uten koffein og andre sentralstimulerende stoffer, og er grundig undersøkt, effektivt og trygt. Virkestoffene skal kunne bidra til økt fettreduksjon, redusert appetitt og sultfølelse.

3.

Star Nutrition Ultimate Shred

Antall serveringer:

40

Score: 83/100

Rating: 5.0/6
Kr 279,-
Bestill her

Annonselenke

Star Nutrition Ultimate Shred er en høyintensiv fettforbrenner som hjelper deg til en sterkere og slankere kropp. Ultimate Shred er sammensatt av hele 9 aktive substanser som sammen skaper et optimalt miljø for effektiv fettforbrenning i forbindelse med hard trening.

De to viktigste virkestoffene er VitaCholine og Capsimax. VitaCholine er involvert i fettforbrenningen og kan være bra som tilskudd under diett for å øke forbrenningen. Capsimax er et patentert pepper ekstrakt som fremmer fettforbrenningen og akselerere forbrenningen av fettlagre rundt mageregionen.

Ultimate Shred inneholder også koffein som gir deg et ekstra kick under treningen og mer energi i hverdagen. Produktet skal også kunne bidra til å reduserer apetitten og søtsuget.

4.

Weider Victory Fat Burner

Antall serveringer:

40+40

Score: 80/100

Rating: 4.8/6
Kr 209,-
Bestill her

Annonselenke

Weider Victory Fat Burner er en kraftig fettforbrenner med en formel som hjelper deg å oppnå de resultatene som du ønsker.

En kombinasjon av naturlige ekstrakt med forbrennende effekt. Effekten på metabolismen medfører en økning av kaloriforbrenningen ettersom den øker de kaloriene som forbrukes av kroppen under dagen. I følge Weider skal L-karnitin fremme bruken av fett som en energikilde for kroppen å minske fettdepotene, mens krom har en regulerende effekt på insulinnivået som innebær minsket sulthetsfølelse og søtsug.

  • Akkurat nå: Kjøp 2 – betal for 1!
5.

Fettforbrenningspakke - Ned i vekt!

Antall serveringer:

60+30+60

Score: 85/100

Rating: 5.1/6
Kr 499,-
Bestill her

Annonselenke

Fettforbrennings-pakken passer for deg som ønsker deg ned i vekt og få synlige muskler!

Denne pakken bestående av 3 ulike produkter kombinerer de beste egenskapene med hverandre og resulterer i en uslåelig produkt for deg som ønsker vektnedgang og synlige muskler. Ved å kombinere disse en gang på morgenen, og en gang midt på dagen, vil du kunne oppnå økt fettforbrenning, redusert sultfølelse og søtsug, mer energi, bedre utholdenhet, redusert kroppsmasse uten tap av muskelmasse, samt friskere hud.

6.

Star Nutrition Shredded Pack

Antall serveringer:

30+30+30

Score: 84/100

Rating: 5.0/6
Kr 679,-
Bestill her

Annonselenke

En super vektreduksjons pakke fra Star Nutrition bestående av tre fettforbrenningsprodukter som effektivt jobber sammen for en raskere vektnedgang!

Her får du tre produkter som sammen kombinerer unike egenskaper for å øke fettforbrenningen, bevare muskelmassen, å øke energinivået til aktivitet i hverdagen og trening.

Pakken inneholder:

  • 1 x Ripped Pro, 60 caps – Oppiggende fettforbrenner med blodsukkerregulerende krom!
  • 1 x Ultimate L-Carnitine, 90 caps – Lar deg bruke frigjort fett som energidrivende drivstoff!
  • 1 x Ultimate CLA, 90 caps – Konjugert linolsyre, sikkert og effektivt tilskudd for å bevare formen.
7.

Bodylab Diet Shake

Antall serveringer:

12

Score: 81/100

Rating: 4.9/6
Kr 249,-
Bestill her

Annonselenke

Bodylab Diet Shake er et slankepulver som er utformet for å erstatte et helt måltid.

Én servering inneholder alle de nødvendige vitaminene, mineralene, fibrene, proteinene osv., men bare et minimum av kalorier på 320 kcal. I motsetning til mange andre slankepulvere på markedet er Diet Shake fra Bodylab fremstilt med et ekstra høyt innhold av protein på hele 40 gram. Innholdet av sukker er derimot kuttet ned til kun 3 gram pr. servering.

Du kan erstatte 1-2 av dagens måltider med Bodylab Diet Shake. Perfekt til måltider på farten. Finnes i smakene: Sjokolade, jordbær og vanilje.

8.

Pharma Nord Bio-T

Antall serveringer:

30

Score: 80/100

Rating: 4.8/6
Kr 399,-
Bestill her

Annonselenke

Slank, fast og sunn i tre trinn. Sett i gang kroppens fettforbrenning med Bio-T, fornuftig kost og regelmessig mosjon. 

Bio-T har vunnet adskillelige internasjonale topp plasseringer når europeiske forbrukere og detailforhandlere skulle gi deres stemme på årets preparat innenfor kategorier som blant annet «weight management». Dette henger i høy grad sammen med den omfattende forskning som ligger til grunn for CLA. Bio-T er fremstilt under farmasøytisk kontroll.

Produktet inneholder fettsyren konjugert linolsyre (CLA) samt grønn te ekstrakt. Man oppnår det beste resultatet av Bio-T ved å kombinere anvendelsen av preparatet med regel-messig mosjon, som gjør at kroppens muskelmasse blir stimulert til å forbrenne fett.

9.

Thermo Stim Hardcore

Antall serveringer:

30

Score: 78/100

Rating: 4.7/6
Kr 249,-
Bestill her

Annonselenke

Thermo Stim Hardcore inneholder virkestoffer som kan bidra til økt fettforbrenning, dempe søtsug og sultfølelse, samt bidra til å omdanne fett til energi.

10.

SELF Omninutrition Carnitine

Antall serveringer:

60

Score: 83/100

Rating: 5.0/6
Kr 199,-
Bestill her

Annonselenke

Karnitin er en av de mest populære typene av ikke- sentralstimulerende fettforbrennere. Karnitin øker mitokondrienes evne til å ta opp fettsyrer slik at det forbrennes mer effektivt, samtidig bidrar det i omgjøringen av fett til frie fettsyrer som lettere kan brukes som energi.

En ekstra fordel med karnitin er evnen til å bidra til økt muskelmasse og produksjonen av androgene reseptorer. Med flere androgene reseptorer er det større sannsynlighet for at testosteron eller DHT samhandler og bidrar til muskelvekst.

SELF Omninutrition Carnitine er stimmulant fri (passer for deg som reagerer på koffein.

11.

Craveless

Antall serveringer:

60

Score: 85/100

Rating: 5.1/6
Kr 349,-
Bestill her

Annonselenke

Craveless er et norskprodusert kosttilskudd produsert av Norwegian Lab.

Craveless er et kosttilskudd som først og fremst skal hjelpe deg ned i vekt ved å redusere søtsuget slik at du spiser mindre, og produktet har ingen direkte effekt på forbrenningen.

Produktet inneholder 7 naturlige virkestoffer hvorav alle er EU-godkjente. Listen over virkestoffer er vitamin B3, B5, B6,, B2, B1, B7, B9 og Vitamin B12. I tillegg inneholder produktet chiliekstrakt, grønn te-ekstrakt, krom, sink, moringa og vitamin D3.

Den unike sammensetningen virkestoffer kan blant annet bidra til økt energi, redusert stress, mer stabilt blodsukker og redusert søtsug, samt bedre vektkontroll.

Krom bidrar til å regulere blodsukkeret, redusere søtsuget, samt bidra til at karbohydrater og fett blir omdannet til energi i cellene.

Om forhold knyttet til testen

Vi gjør også oppmerksom på at denne testen omfatter Vita Pura AS sitt produkt Royal Burner. Vita Pura AS er eid av Hefner Holdings-konsernet, som også eier Proguiden. Proguiden driver blant annet nettstedet Hardworkout.no. Testen er derfor satt opp i henhold til markedsføringslovens regler om reklame.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge var daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout i perioden 2019 til 2021. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Bekledning

Vektvester best i test 2022 – Topp 10 vektvester- Guide og anbefalinger

Vi har testet og sammenlignet noen av de beste vektvestene som…
Dato: Mai 04, 2022
Produkttest

Justerbare manualer best i test – Topp 10 justerbare treningsmanualer!

Vi gir deg en oversikt over de beste justerbare treningsmanualene på…
Dato: Mar 08, 2022
Produktomtaler

Test: VIVAGUN – PRIME 3.0 massasjepistol

De siste årene har salget av massasjepistoler skutt i været, og…
Dato: Feb 22, 2022