Dato: Jan 25, 2016Oppdatert: Okt 25, 2020 Skrevet av André M. Hefner
Leter du etter proteinpulver men usikker på hva du skal velge?
Det å velge proteinpulver kan være vanskelig, spesielt for nybegynnere, med tanke på hvor mange valg det eksisterer i dag. Protein er en viktig del i å bygge muskler, som er mest sannsynlig grunnen til at du er på jakt etter mer informasjon.
Vi har gjort undersøkelser for deg og satt sammen den beste selger og høyeste anmeldt kosttilskudd listen fra de største leverandørene i Norge.
Whey protein, eller myse som det heter på godt norsk, er det mest essensielle supplementet du kan bruke når du trener mye, og en naturlig følgesvenn for de som trener hardt.
Topp 10 proteinpulver – Best i test!
Årets beste proteinpulver liste har 10 overlegene valg for de som leter etter Whey protein pulver.
Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Ved å handle gjennom linkene i testen bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler, og vi setter derfor stor pris på om du gjør dette. Prisene oppdateres regelmessig og reflekterer de beste prisene på markedet.
Består av en blanding av 100 % rent, udenaturert museproteinkonsentrat og myseproteinisolat av høyeste kvalitet
Har en svært høy biologisk verdi og inneholder hele 22,9 % forgrenede aminosyrer (BCAA), noe som gjør det til en optimal kilde til ekstra protein
Danskprodusert proteinpulver
Hva er proteinpulver egentlig?
Personlig synes jeg det alltid er litt morsomt å lese/høre argumentene om at «proteinpulver er unaturlig», og at man får i seg mer enn nok protein kun gjennom «vanlig mat og drikke». For det første er proteinpulver bare utvunnet protein fra kilder som soya, egg eller melk (der den siste er den mest brukte), og et proteinpulver er derfor i prinsippet akkurat det samme som «vanlig mat» bare at man lettere får i seg mer protein – noe som for de av oss som trener mye er helt essensielt..
Biologisk verdi
Den biologisk verdien er et mål på hvor effektivt kroppen kan benytte en proteinkilde, og baserer seg på aminosyreprofilen til de forskjellige kildene.