Er det egentlig mulig å få levert sunn, god og lettlagd mat rett på døren? Ja – i hvert fall om du velger et av disse alternativene.

Hører du til blant de som ikke liker å bruke tid på å gå i butikken å handle? Eller som nesten alltid får det travelt med å presse inn middagslagingen mellom jobb, trening, sosiale arrangementer, møter og andre tilsetninger?

Handling tar tid, planlegging tar tid og matlaging tar tid. I utgangspunktet er dette ting som kunne vært langt mer moro enn de er, og for noen er også både innkjøpene og matlagingen en hobby og lidenskap. Men realiteten er at tidsbegrensninger fører tid at mange velger raske løsninger som sterkt prosessert ferdigmat som langt i fra inneholder like mye av de viktige næringsstoffene du ville funnet i mindre behandlet mat. En god “løsning” på dette er de etterhvert voldsomt populære matkassene. Matkasser har hatt en enorm oppblomstring de siste årene, og det dukker stadig opp nye selskaper med nye konsepter.

Matkasse til folket! Sunn, godt og billig!

Hva er en matkasse? Matkassene kommer im mange ulike varianter, men prinsippet er det samme. Her får du levert en kasse med mat til et visst antall personer og ett visst antall dager. Utvalget varierer etter hvilken type matkasse du bestiller, men som regel er utvalget nøye gjennomtenkt slik at det inneholder ingredienser til flere ulike middagsretter. Det følger med oppskrift og fremgangsmetode, og rettene er ofte svært enkle å lage ettersom det meste er forberedt på forhånd.

Det vanligste er middagskasser som inneholder middager til 4-5 dager, men du får også egne frokost-, lunsj- og fruktkasser. Flere av selskapene tilbyr også matkasser for folk som følger spesielle dietter. Er du laktoseintolerant? Null problem. Glutenallergi? Zero problemo. Du får til og med levert matkasser for ulike kostholdstyper som keto-, lavkarbo-, 5-2 dietten, m.m..

Anbefalt

Det er ingen grunn til at du ikke skal prøve deg på en matkasse. Ernæringsmessig fremstår de fleste variantene svært bra, og utvalget har blitt fantastisk bra. Konkurransen er såpass høy at produsentene ikke har annet valg enn å levere topp kvalitet over hele fjøla. En stor fordel for nye kunder er de kraftige rabattene som leverandørene tilbyr. Nesten samtlige leverandører tilbyr flere hundre kroner i rabatt på første leveranse, og det er i mange tilfeller billigere å bestille en matkasse enn å handle ingrediensene selv. Under gir vi en oversikt over noen gode tilbydere, og ikke minst rabattene du får akkurat nå.

Adams Matkasse

Adams matkasse er matglede. Med kvalitetsråvarer og spennende smakskombinasjoner, komponerer Adam og hans team oppskrifter som gjør det enkelt å trylle frem smakfulle og fristende middager. Målet er å gi deg den samme kjærligheten til maten som våre bønder legger i sine råvarer.

  • 200 kr rabatt på de to første bestillingene!

Bestill her

Nettmat NO

Nettmat.no er en matkasseleverandør fra Stavanger, Rogaland. De har et høyt fokus på lokale og bærekraftige råvarer i sine menyer. Alle råvarer handles fra lokale leverandører i Matfylket Rogaland. I en årrekke, og med et helt unikt og faglig engasjement, har man i Rogaland utviklet seg som dyktige produsenter, presentører og nytere.

  • 300 kr rabatt på den første bestillingen!

Bestill her

 

DinHelseMat

Din Helsemat leverer spiseklare ferdigmåltider med lavt innhold av karbohydrater hjem på døren. Alle produktene er uten gluten, uten sukker, med utvalg av melkefrie retter. De leverer spesialmåltider og kaloriberegnede pakkeløsninger for vektreduksjon, og mat for aktive mennesker og sportsutøvere.

Menykategoriene dekker glutenfritt kosthold, et kosthold med meget lavt innhold av karbohydrater, proteinrike retter for idrettsutøvere og mat uten melkeprodukter. De tilbyr komplette ukesmenyer med kaloriberegnede retter levert rett på døren.

Bestill her

 

Spisriktig.no

SpisRiktig.no tilbyr sunne, spiseklare middager levert hjem på døren! Her får du et enormt utvalg middagspakker med høy kvalitet. Velg middagspakken du ønsker, oppgi antall personer, og antall dager du ønsker mat for, og send inn bestillingen. Maten kommer levert rett på døren.

  • 20% rabatt for nye kunder! Oppgi kode “2020″ i kassen.

Bestill her

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge er daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Ernæring

5 matvarer som øker risikoen for inflammasjon

Disse 5 matvarene bør du holde deg unna dersom du skal…
dato: Jul 08, 2020
Oppskrifter

3 sunne og næringsrike desserter

Hva med å nyte en dessert full av vitaminer, mineraler og…
dato: Jun 30, 2020
Oppskrifter

Smoothie Bowl – næringsrike fargebomber!

Du skal lete lenge for å finne en oppskrift som inneholder…
dato: Jun 18, 2020
Oppskrifter

Sunn sjokoladekake på 30 minutter!

Sunn, digg og superrask å lage! Denne sjokoladekaken kan du smelle…
dato: Jun 17, 2020
Kosttilskudd

Billig vs. dyrt proteinpulver. Dette må du vite.

Proteinpulver finnes i mange ulike typer, enormt mange smaker, og med…
dato: Jun 17, 2020
Oppskrifter

Oppskrift: Sunt bananbrød med jordbær

Dette herlige brødet kommer til å bli en favoritt! Prøv deg…
dato: Jun 11, 2020
Ernæring

Parmesanost – derfor bør du spise mer av dette!

Parmesan osten er kanskje en av de mest smakfulle ostene. Det…
dato: Jun 10, 2020

HARDWORKOUT FITNESS CLUB

Meld deg på i dag og motta gratis treningsplaner, matplaner og mye mer helt gratis via e-post.

Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene

Kosttilskudd

Løft bedre og tenk bedre med dette trikset

Seriøse utøvere har lenge brukt kosttilskudd for å maksimere muskelvekst, restitusjonen…
dato: Jun 05, 2020
Ernæring

Visste du dette om fettforbrenning?

Noen trener for å bli sterkest mulig, andre trener for å…
dato: May 28, 2020
Oppskrifter

Healthy hacks: Sunne og crispi chips av kål!

Det kan høres ut som tidenes kjedeligste snacks, men denne sunne…
dato: May 27, 2020
Oppskrifter

Oppskrift: Sunne og smakfulle blåbærmuffins

Du kan ikke trene hver eneste dag, og innimellom behøver du…
dato: May 16, 2020
Ernæring

Derfor bør du begynne å spise rødbete!

Neste gang du går forbi grønnsaksdisken bør du ta med deg…
dato: May 12, 2020
Ernæring

Den beste maten å spise før og etter trening

Maten du spiser er energien som gjør at du fungerer i…
dato: May 11, 2020
Ernæring

9 frukter du kan spise selv om du går på lavkarbodiett

Lavkarbodietter hører til blant de mest populære diettene, men de begrenser…
dato: May 08, 2020
Ernæring

Så mange nøtter skal du spise for å gå ned i vekt!

Enten det er valnøtter, pistasjnøtter, paranøtter eller mandler, så kommer vi…
dato: May 06, 2020
Oppskrifter

Den perfekte snack: Tranebær- og mandelbiter!

Er du lysten på noe godt, men samtidig sunt? Da skal…
dato: Apr 27, 2020