Denne retten er en stor favoritt her i huset, og er like god som hverdagsmat som i helgen. Fajitas er enkelt å lage og har masse gode smaker og sunne ingredienser.
Dette er en diettvennlig variant av fajitas, og er en smakfull blanding av grillet magert kjøtt, grillede eller stekte grønnsaker, karamellisert løk, salsa, rømme (her er det brukt mager kesam) og en nydelig guacamole med sunne fettsyrer, vitaminer og mineraler!
Bland sammen kjøttet og bbq sausen og sett det til side
Kutt opp paprika i tynne strimler
Ha paprika og tomater i en ildfast form med litt salt og pepper, og sett den ildfaste formen i ovnen på 200 grader ( eller du kan grille grønnsakene).
Kutt opp løken i tynne strimler og ha de i en liten stekepanne med litt vann
La løken surre og steke litt til den er blank og gjennomstekt
Ha over sukrin, rødvinseddik, litt salt og pepper og skru ned platen på den laveste temperaturen
Rør litt i løken underveis mens du klargjør resten av ingrediensene
Guacamole: Del avokadoen i to og ta ut innmaten. Hakk opp avokadoen i biter og miks sammen alle ingrediensene til guacamolen i en blender/foodprocessor.
Grill kjøttet og kutt det opp i tynne strimler
Varm tortillalompene raskt på grillen, så de får litt farge
Ha tortillalompene på kjøkkenbenken og fordel lagvis kesam, salsasaus, guacamole, kjøtt, tomat, paprika og den karamelliserte rødløken
Rull tortillalompene sammen
God middag!
Næringsinnhold Kalorier: 794 kcal Proteiner: 52 g Fett: 33 g Karbohydrater: 65 g Fiber: 12 g