SaunaBox fra Bahagly er kanskje et av de mest uvanlige produktene vi har testet på en lang stund. Dette er produktet for deg som ønsker komfort og velvære av høy klasse på hjemmebane.

I Finland finnes det vistnok rundt 2 millioner saunaer fordelt på 5,3 millioner finner. Kanskjer er det slik at hver husstand i Norge også burde hatt sin egen sauna? SaunaBox fra Bahagly gjør det i det minste mulig, for denne smarte saken bringer «saunaen» til folket.

Glem store og dominerende badstuer som må varmes opp med damp og som gir fuktighet på linje med en dykketur i Stillehavet. Bring inn din egen «mini sauna» på stua foran en god TV-serie, bok, eller Enya på musikkanlegget.

SaunaBox fra Bahagly – genialitet på boks

SaunaBox fra Bahagly er egentlig en utrolig enkel inretning. Se for deg et lite telt du slår opp på noen få minutter. På innsiden er det tre varmepaneler som fordeler varmen jevnt i teltet ved hjelp av infrarød varme. På ca. 5 minutter varmes teltet opp til rundt 65 grader, og på innsiden sitter du avslappet på en liten medfølgende stol, mens hodet og armene dine er på utsiden slik at du kan bruke armene til å holde en bok, jobbe på en PC, sjekke mobilen, styre fjernkontrollen til TV-en, etc..

Badstuer har vært populært i lang tid, og det er kanskje ikke så rart med tanke på hvilke helsefordeler du kan oppnå ved å benytte dette. Her er noen helsefordelene du kan oppnå:

 • Økt blodsirkulasjonen.
 • Bedre søvn og søvnkvalitet.
 • Øker stoffskiftet.
 • Rengjør og gir næring til huden.
 • Økt forbrenning.
 • Muskel- og smertelindring.
 • Forebygger hjertesykdommer.

I SaunaBox fra Bahagly benyttes infrarød varme som faktisk går 5 ganger dypere inn i kroppen enn varmen fra en vanlig badstue, og etter en «økt» på 30-40 minutter, vil du kunne føle deg både langt mer avslappet, samt oppleve flere av disse helsefordelene.

 

Smart design

I tillegg til «hullene» som gjør det mulig å ha hender og hoder fri, er det sidelommer på fremsiden slik at du kan oppbevare gjenstander som en mobil eller fjernkontroll. Vi nevnte at temperaturen kan økes til hele 65 grader, men om dette skulle bli for varmt, kan du justere temperaturen ved hjelp av den medfølgende fjernkontrollen.

Selve saunaen er i utgangspunktet utrolig liten og lett når den er sammenslått, og det smarte designet gjør at du enkelt og greit bretter den ut, retter ut et par avstivningsbøyler, monterer stolen i midten, setter stikkontakten i vegguttaket, setter deg ned i stolen, lukker igjen glidelåsen og skrur på varmen. Deretter er du klar til å motta varmen som stråler mot deg. Merk deg at avstivningsbøylene er ganske skjøre, så du bør behandle de litt varsomt. En annen ting som er verdt å tenke på, er om saunaen faktisk er stor nok for deg. Undertegnede er 188 cm høy, og det rett og slett ikke plass i saunaen til å sitte normalt med beina vinkelrett ned på gulvet. For å få plass måtte beina vinkles ut til siden, og den «avslappede» stillingen var ikke veldig avslappende lengden…

Saunaen kan flyttes rundt og brukes der du måtte ønske, det eneste du er avhengig av er et strømuttak. Når du er ferdig med å bruke saunaen, slåes den ned på minst like kort tid som du brukte på å sette den opp, og foldes sammen til en liten «koffert» med et håndtak som gjør den praktisk og enkel å frakte.

Og hvis du måtte lure, nei – infrarød sauna og varme er ikke farlig. Faktisk har infrarød sauna blitt brukt i forbindelse med helse og velvære i lang tid, og flere treningssentre tilbyr denne behandlingsformen på sine senter. Fordelen med en egen sauna er at du kan benytte deg av det når som helst, du slipper å betale per gang, og det er mer hygenisk å ha din egen sauna.

SaunaBox fra Bahagly er tilgjengelig i fargene svart og hvit, og kommer komplett med stol og fjernkontroll.

Konklusjon

SaunaBox
SaunaBox fra Bahagly

Product Name: SaunaBox

Brand: Bahagly

MPN: 3690

Currency: NOK

90%

Konklusjon

Det tok oss et halvt år før vi ble overbevist om å teste SaunaBox fra Bahagly, og det eneste vi angrer på, er at vi ikke gjorde det før. Denne saken byr på fantastisk mye velbehag og komfort til en rimelig pris, og kanskje minst like viktig, i en liten og enkel innpakning. SaunaBox fra Bahagly er så enkel i bruk at hvemsomhelst kan bruke den, og lar seg montere/demontere så raskt at du faktisk orker å gjøre det nesten samme hvor sliten du måtte være.

For «komfort-jegeren» er SaunaBox fra Bahagly absolutt et anbefalt produkt.

Pros

 • Enkel i bruk.
 • Kompakt og lett.
 • Rask og effektiv oppvarming.
 • Smart design med lommer for oppbevaring, og hull til armer og hode.
 • Fjernkontroll for enkel betjening.

Cons

 • Skjøre avstivningsbøyler.
 • Liten plass for lange/høye personer.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge var daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout i perioden 2019 til 2021. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Bekledning

Vektvester best i test 2022 – Topp 10 vektvester- Guide og anbefalinger

Vi har testet og sammenlignet noen av de beste vektvestene som…
Dato: Mai 04, 2022
Produkttest

Justerbare manualer best i test – Topp 10 justerbare treningsmanualer!

Vi gir deg en oversikt over de beste justerbare treningsmanualene på…
Dato: Mar 08, 2022
Produktomtaler

Test: VIVAGUN – PRIME 3.0 massasjepistol

De siste årene har salget av massasjepistoler skutt i været, og…
Dato: Feb 22, 2022