Salomon Sonic 3 Balance beviser at franskmennene kan mer enn å bare lage lette og gode løpesko for terrenget. Denne skoen imponerer stort.

Salomon Sonic 3 Balance legger seg i mellomsjiktet hva gjelder demping/vekt i Salomon sin produktlinje for løpesko til asfalt. I tillegg til Balance, tilbyr de en lettere sko i Accelerate, og en mer dempet sko i Confidence. Sonic 3 Balance byr på det beste fra to verdener. Denne skoen gir rikelig med demping, samtidig som det bevarer en god snert i frasparket. Overdelen er luftig og behagelig, og kjennes avkjølende når været er varmt. Sensifit-teknologien sørger for at skoen har en sokke-lignende passform, og omslutter foten sikkert og behagelig.

Salomon Sonic 3 Balance overrasker stort, og den er utrolig behagelig å bruke på både kortere og lengre turer. Den «lukkede» sålen gjør den også godt egnet for grusveier etter som det ikke er noen rom for steiner å feste seg. Alt i alt fremstår skoen svært allsidig, selv om det ikke er modellen du kommer til å løpe raskest i.

Salomon Sonic 3 Balance
Den lukkede sålen gjør at Salomon Sonic 3 Balance også egner seg godt på grus.

Skoene er normale i størrelsen, og du trenger absolutt ikke tenke på å gå opp et halvt nummer slik du ofte må med Salomon. Hæl og mellomfot er medium bred, mens forfoten er medium til bred.

Salomon Sonic 3 Balance passer best for deg som ønsker en trygg og god mengdetreningssko med fast og god demping, relativt god respons, og en stødig plattform. Skal du løpe langt, vil du elske Sonic 3 Balance. Den fungerer også fint til korte turer også, men ikke forvent noen ny PR.

 

Konklusjon

Salomon Sonic 3 Balance
Salomon Sonic 3 Balance

Product Name: Salomon Sonic 3 Balance

Brand: Salomon

MPN: 1400

Currency: NOK

 • Løpsfølelse - 84%
  84%
 • Respons - 80%
  80%
 • Stabilitet - 92%
  92%
 • Demping - 88%
  88%
86%

Konklusjon

Ønsker du en allsidig løpesko som kan være med deg gjennom en 5km eller et maraton, så kan du føle deg trygg på Salomon Sonic 3 Balance.

Pros

 • Perfekt balanse mellom demping, respons og vekt.
 • Overraskende god løpsfølelse til å være en mengdetreningssko.
 • God plass til tær og forfot.
 • Egner seg godt til både kortere og lengre distanser.
 • Stabile.

Cons

 • Kan oppleves litt «for» stabil for de som ønsker en rask og leken sko.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge er daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.

PRODUKTTESTER

Produkttest

Best i test trådløse ørepropper – Beste hodetelefoner

Vi gir deg oversikten over de beste trådløse øreproppene til trening…
Dato: Mai 07, 2021
Produkttest

Guide til pulsbelter og pulsmålere

Passer den nye pulsklokka med det gamle beltet ditt? Eller det nye…
Dato: Mai 05, 2021
Produkttest

Test: Salomon Predict MOD

Salomon Predict MOD er en lett og luftig  løpesko som også fungerer…
Dato: Mai 05, 2021