Salomon S/Lab Sense Ultra 5 er favoritten blant de minste løpevestene. Her er alt gjennomtenkt og velprøvd!

Salomon briljerer med nok en god løpevest på listen. S/Lab Sense Ultra-serien kommer i tre ulike størrelser (bærekapasitet): 2L, 5L og 8L. 2-literen er knøttliten og egentlig kun for de kortere turene i varmt vær der maks pusteevne og frihet er avgjørende. 5-literen og 8-literen er mer anvendelige og tar deg ta med deg både jakke, energibarer, telefon, lykt, overtrekksbukse, og enda litt til.

Salomon S/Lab Sense Ultra 5 er en sweetspot når det kommer til størrelse. I utgangpuntket er 5 liter relativt lite, men takket være det elastiske og ekspanderende stoffet i sekken, er det overraskende hvor mye som er mulig å pakke med seg i denne løpevesten. Det stretchy materialet gjør også at den ligger svært godt på ryggen, er lett å tilpasse og følger hver eneste bevegelse. Den blir rett og slett umerkelig, og blir som en del av kroppen. Nettingen inn mot ryggen er også svært pustende og gir god avkjøling i varmt vær.

Salomon S/Lab Sense Ultra 5

Sekken er utstyrt med to romslige og gode lommer i stretchmateriale strategisk plassert i overgangen fra skulderreim til siden av sekken. På siden er det to mindre lommer med glidelås som passer fint til f.eks. mobilen. Skulderreimene er også utstyrt med hver sin lomme som hver inneholder en 500ml softflask. Et stort pluss er at disse softflaskene er av en litt bedre variant enn de vi stort sett finner på de fleste vester og sekker. Bunnen på flaskene er avstivet med en liten plastkappe slike at det blir mye lettere å dytte flaskene ned i lommene når du skal sette de på plass. Høyre skulderreim har også en liten glidelåslomme med plass til f.eks. en energibar eller gel.

På baksiden har sekken en større lomme på nederste del, og et større hovedrom som dekker hele sekken. Begge lommene har god plass, og du får lett plass til en lett vindbukse eller jakke. I tillegg er det feste for at du kan oppgradere sekken med en slags bæreveske for staver slik at du enkelt kan ta med deg staver på løpetur.

Fakta:

  • Vekt: 191 gram
  • Størrelse: 5 liter
  • Inkludert drikkeløsning: 2 x 500ml softflask

Konklusjon

Salomon S/Lab Sense Ultra 5
Salomon S/Lab Sense Ultra 5

Product Name: Salomon S/Lab Sense Ultra 5

Brand: Salomon

MPN: 1500

Currency: NOK

95%

Konklusjon

Salomon S/Lab Sense Ultra 5 er den minste og mest diskré løpevesten/løpesekken, men det er også den som har best løsninger for å få med mye, og ikke minst å få tak i det du trenger. En favoritt – enten du velger 5L eller 8L.

Pros

  • Bombesikker passform. Lav vekt.
  • God plass til å «bare» være 5L.
  • God strammeløsning i front.
  • Softflaskene er avstivet slik at de er lette å ta ut/inn.
  • Bra med lommer i front. Egen glidelåslomme for mobil.
  • Mange praktiske festepunkter.

Cons

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge var daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout i perioden 2019 til 2021. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Best i test - kosttilskudd

Omega-3 kosttilskudd – Best i test 2024!

Vi gir deg oversikten over de 10 beste omega-3 kosttilskuddene på…
Dato: Apr 16, 2024
Samletester

Treningsbenk topp 10 – Best i test justerbare treningsbenker!

De siste årene har flere og flere fått øynene opp for…
Dato: Mar 14, 2024
Bekledning

Vektvester best i test 2024 – Topp 10 vektvester- Guide og anbefalinger

Vi har testet og sammenlignet noen av de beste vektvestene som…
Dato: Mai 04, 2022