Er du lysten på fersk hjembakst og noe godt og mettende? Da bør du prøve deg på disse luftige og proteinrike rundstykkene. Raskt og lettvint!
Hvetebakst er alltid en sikker vinner når det settes frem på bordet. Lukten av fersk Hvetebakst er faktisk så god at det er nesten så det er vanskelig å takke nei selv etter en heftig julemiddag hvor man allerede er stappmett.
I oppskriften under er det brukt Cottage Cheese istedenfor smør. Dette sørger for minimalt med fett, saftig, god og luftig bakst, og ikke minst økt proteininnhold. Det er heller ikke brukt gjør, så du slipper å vente på at rundstykkene skal heve. Er du litt rask på kjøkkenet, så kan du faktisk ha disse proteinrundstykkene klare på en drøy halvtime. Prøv deg gjerne frem med ulike typer frø i blandingen. Her er det brukt gresskarkjerner, men du kan forsøke linfrø, solsikkekjerner, tørket aprikos, eller hva du måtte komme på.
Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene