Laks og annen fet fisk inneholder sunne omega-3 fettsyrer og proteiner av høy kvalitet, i tillegg til en rekke andre vitaminer og mineraler. Ikke bare er det sunt å spise, det er også et godt alternativ når du ønsker å gå ned i vekt/fettprosent, ettersom proteiner og fett bidrar til god næring for kroppen og holder deg mett lengre.
Kombiner dette med sunne og fiberrike karbohydrater, så vil du holde et stabilt blodsukker og unngå overspising eller dårlige matvalg.
(Artikkelen fortsetter under annonsen)Næringsinnholdet for hele oppskriften finner du nederst i artikkelen, samt næringsinnholdet for matvarene, slik at du enkelt kan regne ut hvor mye du skal ha, i forhold til ditt energibehov.
(1 porsjon)
Næringsinnhold i hele oppskriften
Kalorier: 821 kcal
Proteiner: 56 g
Karbohydrater: 50 g
Fett: 42 g
Fiber: 10 g
Næringsinnhold per 10 g matvare
Laksefilet: 21 kcal, P: 2 g, F: 1,4 g
Fullkornspasta: 35 kcal, K: 6,5 g, P: 1,4 g
Lett creme fraiche: 20 kcal, K: 0,5 g, P: 0,3 g, F: 1,8 g
Erter: 7 kcal, K: 0,9 g, P: 0,5 g
Brokkoli: 4 kcal, K: 0,3 g, P: 0,3 g
Olivenolje(1 g): 9 kcal, F: 0,9 g
Kcal= Kalorier
P= Proteiner
K= Karbohydrater
F= Fett
Les også: Bygge muskler? Disse kostholdstipsene bør du huske på!
Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene