Ettersom Paleo-dietten ekskluderer alt av korn og mel, må man være litt kreativ for å finne gode alternativer til de retter man er vant med å bruke mel. Prøv denne oppskriften på paleo-vennlige banan-pannekaker til frokost!
Ved å bytte ut vanlig mel med litt kokosmel og mandelmel, vil teksturen og konsistens straks bli litt mer lik en vanlig pannekakerøre, og har både bra næringsinnhold og en god smak.
Næringsinnholdet for hele oppskriften finner du nederst i artikkelen, samt næringsinnholdet for matvarene, slik at du enkelt kan regne ut hvor mye du skal ha, i forhold til ditt energibehov.
(1 porsjon)
Topping
Næringsinnhold i hele oppskriften
Kalorier: 595 kcal
Proteiner: 43 g
Karbohydrater: 49 g
Fett: 23 g
Fiber: 12 g
Næringsinnhold per 10 g matvare
Egg(1 stk): 81 kcal, P: 7 g, K: 0,4 g, F: 5,6 g
Banan: 10 kcal, K: 2,3 g
Kokosmel: 19 kcal, P: 2 g, K: 0,4 g, F: 1 g
Mandelmel: 37 kcal, P: 5 g, K: 1,1 g, F: 1 g
Usøtet mandelmelk: 2 kcal
Olivenolje (1 g): 9 kcal, F: 0,9 g
Blåbær: 6 kcal, K: 0,9 g
Honning: 34 kcal, K: 7,9 g
Kcal= Kalorier
P= Proteiner
K= Karbohydrater
F= Fett
Les også: Spis mer sunt fett fra fet fisk, olivenolje og avokado!
Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene