Wok er en lettvint måte å få i seg masse grønnsaker, som er rik på vitaminer, mineraler og fiber. Kokosmelk gir en god smak og inneholder også er rekke mineraler som magnesium og kalsium. Kokosmelk inneholder ikke laktose, gluten eller soya, og er dermed en god erstatning for de som ikke tåler dette.
Denne smakfulle middagsretten er både paleo- og lavkarbovennlig, men inneholder nok kalorier og næringsstoffer til å holde deg mett lenge.
Næringsinnholdet for hele oppskriften finner du nederst i artikkelen, samt næringsinnholdet for matvarene, slik at du enkelt kan regne ut hvor mye du skal ha, i forhold til ditt energibehov.
(1 porsjon)
Næringsinnhold i hele oppskriften
Kalorier: 763 kcal
Proteiner: 54 g
Karbohydrater: 33 g
Fett: 47 g
Fiber: 19 g
Næringsinnhold per 10 g matvare
Mørbrad: 11 kcal, P:2,2 g
Brokkoli: 4 kcal
Gulrot: 4 kcal,
Squash: 2 kcal
Aspargesbønner: 3 kcal
Sjalottløk: 3 kcal
Paprika: 3 kcal
Sjampinjong:3 kcal
Lett kokosmelk: 15 kcal, K: 0,5 g, F: 1,3 g
Sesamfrø: 59 kcal, K: 1,1 g, P: 1,8 g, F: 5 g
Olivenolje (1 g): 9 kcal, F: 0,9 g
Kcal= Kalorier
P= Proteiner
K= Karbohydrater
F= Fett
Les også: Spis mer sunt fett fra fet fisk, olivenolje og avokado!
Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene