Fisk er svært næringsrikt og inneholder proteiner av høy kvalitet, sunne fettsyrer, vitaminer og mineraler. Kveite er en halvfet fisk som er fast i konsistensen og god på smak, den er i tillegg en god kilde til omega-3, selv om det er en hvit fisketype.
Kombinert med fiberrik fullkorns-couscous, grønne grønnsaker og sunt fett fra olivenolje, gjør dette måltidet mettende, rik på gode smaker og svært sunt. Kveite kan også byttes ut med torskeloin, laks eller annen fisketype.
(Artikkelen fortsetter under annonsen)Næringsinnholdet for hele oppskriften finner du nederst i artikkelen, samt næringsinnholdet for matvarene, slik at du enkelt kan regne ut hvor mye du skal ha, i forhold til ditt energibehov.
(1 porsjon)
Næringsinnhold i hele oppskriften
Kalorier: 818 kcal
Proteiner: 64 g
Karbohydrater: 64 g
Fett: 31 g
Fiber: 13 g
Næringsinnhold per 10 g matvare
Kveite: 12 kcal, P: 2,2 g, F: 0,3 g
Fullkorns-couscous: 36 kcal, K: 6,2 g, P: 1,5 g, F: 0,3 g
Grønne erter: 7 kcal, K: 0,9 g, P: 0,5 g
Aspargesbønner: 3 kcal
Spinat: 3 kcal
Olivenolje (1 g): 9 kcal, F: 0,9 g
Lett majones: 40 kcal, K: 0,6 g, F: 4,1 g
Chilipaste: 14 kcal, K: 2,9 g
Kcal= Kalorier
P= Proteiner
K= Karbohydrater
F= Fett
Les også: Omega-3 kosttilskudd – Best i test
Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene