Helsedirektoratet anbefaler at man spiser fisk to-tre ganger i uken. Både rød og hvit fisk inneholder masse gode næringsstoffer og kan tilberedes på mange forskjellige måter. Torsken er en god kilde til protein, jod, vitamin D, selen og vitamin B12, samt noe omega- 3, og den inneholder kun rundt 75 kcal/100 g.
Til ovnsbaking og steking er det best å bruke torskeloin, som er det fineste stykket på torsken, og som er både ben- og skinnfri. Disse stykkene er tykkere og holder seg mer «fast i fisken» under tilberedning. Denne smakfulle fiskeretten er enkel og tilberede, god på smak og passer for hele familien.
Næringsinnhold
Kalorier: 698 kcal
Proteiner: 48 g
Karbohydrater: 23 g
Fett: 46 g
Fiber: 8 g
Les også: Hvorfor er det så bra å spise fisk?
Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene