For de aller fleste av oss en hverdagen med jobb og hjem, kanskje familie, samboer og barn, mer enn travel nok. I tillegg skal vi få tid til å trene- gjerne flere dager i uken, og ikke minst lage sunn og god mat. Hvis du føler tiden ikke riktig strekker til, da kan vi anbefale dette.

De siste årene har antallet tilbydere av “mat på døren” nærmest eksplodert. Det finnes mange ulike leverandører, og de fleste leverer gode og varierte produkter. I starten var nok ikke kvaliteten på et ferdig tilberedt måltid like bra som om du skulle stått for kokkeleringen selv (forhåpentligvis i hvert fall…), men med tiden har kvalitet på både tørrvarer og frysevarer blitt svært bra. Men, de fleste leverandørene kjører på med de samme konseptene, og det er ingen som skiller seg spesielt ut mot de som følger ulike dietter. Her kommer Din Helsemat inn.

Fra gründerne av OlaPakka og Proteinfabrikken

Hva får du når du kombinerer OlaPakka og Proteinfabrikken? Jo, ideene og produktet som oppstod som et resultat av visjonen til de to gründerne Tor Foseid (OlaPakka) og Bjørn Kenneth (Proteinfabrikken) om å “hjelpe deg å spise riktig”, resulterte i 2016 til det som i dag er Din Helsemat. Vi går ikke gjennom hele historien, men sannheten er at selskapet har er tuftet på ideer om å gjøre sunn mat enkelt og tilgjengelig, og det er kunnskapsrike og faglig dyktige personer som står bak. Ved å spise riktig er det enklere å oppnå bedre livskvalitet og energi, og Din Helsemat gjør det enklere å oppnå dette- ikke minst å spare tid. Lever du et aktivt liv med mye trening, vil kostholdet være helt avgjørende for prestasjonene.

Din Helsemat sunn mat levert på døra
Sunn mat levert på døra. Enkelt og greit.

Din Helsemat vs. “resten”.

Det som skiller Din Helsemat fra “resten” av tilbyderne er det store fokuset på spiseklare ferdigretter med lavt karbohydratinnhold, helt uten sukker og gluten. De tilbyr også en rekke måltider fri for melk, og de leverer spesialmåltider til en rekke ulike dietter som blant annet keto dietten, 5:2 dietten, Paleo dietten, LCHF dietten, allergenfrie dietter, etc.. Og det finnes ikke bare en´ type for hver diett, det finnes mange! Har du et mål om å gå ned i vekt vil en slankepakke fra Din Helsemat være et svært godt alternativ. Alle diettene har ferdig utregnet kaloriinnhold slik at det er lett å holde oversikten over hvor mange kalorier du inntar.

Måltidspakkene varierer i størrelse, men mange varer så lenge som 14 dager. Du kan bestille middager, men også helt vanlig brød, knekkebrød, kjeks, småbakst og desserter Felles for alt du kan bestille? Det er sunt og godt!

Kjapp levering og høy kvalitet

For de som aldri har prøvd “mat på døra” konseptet kan det virke rart å få levert mat levert rett på døra. Vis ikke frysevarer tine under frakt? Din Helsemat leveres med ekspresslevering dagen etter at du har bestilt, og bor du i distriktet vil det ta maksimalt to dager ved bestilling i uken. Og alle kjølevarer er så klart frosset. Frakten koster litt ekstra, men du er garanert ferske og fryseklare produkter uten forringelse.

Din Helsemat anbefales virkelig til alle som ønsker å forsøke seg på en spesifikk diett, særlig de diettene som følger et strengt skjema og som det kan være ekstra utfordrende å følge. Keto dietten er kanskje den vanskeligste dietten, og Din Helsemat har en rekke ulike måltidsløsninger for dette.

Finn din favoritt her:

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge er daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Oppskrifter

3 sunne og næringsrike desserter

Hva med å nyte en dessert full av vitaminer, mineraler og…
dato: Jun 30, 2020
Oppskrifter

Smoothie Bowl – næringsrike fargebomber!

Du skal lete lenge for å finne en oppskrift som inneholder…
dato: Jun 18, 2020
Oppskrifter

Sunn sjokoladekake på 30 minutter!

Sunn, digg og superrask å lage! Denne sjokoladekaken kan du smelle…
dato: Jun 17, 2020
Kosttilskudd

Billig vs. dyrt proteinpulver. Dette må du vite.

Proteinpulver finnes i mange ulike typer, enormt mange smaker, og med…
dato: Jun 17, 2020
Oppskrifter

Oppskrift: Sunt bananbrød med jordbær

Dette herlige brødet kommer til å bli en favoritt! Prøv deg…
dato: Jun 11, 2020
Ernæring

Parmesanost – derfor bør du spise mer av dette!

Parmesan osten er kanskje en av de mest smakfulle ostene. Det…
dato: Jun 10, 2020
Kosttilskudd

Løft bedre og tenk bedre med dette trikset

Seriøse utøvere har lenge brukt kosttilskudd for å maksimere muskelvekst, restitusjonen…
dato: Jun 05, 2020

HARDWORKOUT FITNESS CLUB

Meld deg på i dag og motta gratis treningsplaner, matplaner og mye mer helt gratis via e-post.

Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene

Ernæring

Visste du dette om fettforbrenning?

Noen trener for å bli sterkest mulig, andre trener for å…
dato: May 28, 2020
Oppskrifter

Healthy hacks: Sunne og crispi chips av kål!

Det kan høres ut som tidenes kjedeligste snacks, men denne sunne…
dato: May 27, 2020
Oppskrifter

Oppskrift: Sunne og smakfulle blåbærmuffins

Du kan ikke trene hver eneste dag, og innimellom behøver du…
dato: May 16, 2020
Ernæring

Derfor bør du begynne å spise rødbete!

Neste gang du går forbi grønnsaksdisken bør du ta med deg…
dato: May 12, 2020
Ernæring

Den beste maten å spise før og etter trening

Maten du spiser er energien som gjør at du fungerer i…
dato: May 11, 2020
Ernæring

9 frukter du kan spise selv om du går på lavkarbodiett

Lavkarbodietter hører til blant de mest populære diettene, men de begrenser…
dato: May 08, 2020