Ledige stillinger / Søke jobb i Hardworkout

 

Hardworkout søker flere treningsglade og engasjerte medarbeidere

Hardworkout er et online fitnessmagasin med et formål om å hjelpe så mange som mulig med å komme i bedre form, få en bedre forståelse for trening, kosthold og hvordan kroppen funger.

Vi utvider nå vårt frilans-team og er derfor på utkikk etter flere norske frilansskribenter som har en lidenskap for fitness, kosthold og helse ± akkurat som oss!

Å jobbe som en frilansskribent for oss gir deg muligheten til å tjene ekstra penger, og passer utmerket for deg som er student, arbeidsledig eller ønsker å jobbe fra hvor som helst. Bare husk at du må brenne for trening, kosthold og helse!

 

Arbeidsbeskrivelse:

 • Skriving, skriving og mer skriving!
 • Forstå og jobbe ut ifra instruksjoner like godt som du kan finne emner/temaer på egenhånd
 • Gjøre nødvendig research på nettet
 • Skape SEO-vennlige tekster
 • Finne bilder som passer til artiklene du skriver i bildedatabasen Adobe Stock
 • Sette opp artiklene i WordPress skriververktøy (fungerer som Word)

 

Jobben passer deg som vil:

 • Utvikle dine skriveferdigheter
 • Tjene ekstra penger på siden av din nåværende jobb
 • Jobbe hjemmefra, fra stranden eller hvor som helst du ønsker

 

Vi leter etter deg som:

 • Skriver norsk flytende, med korrekt grammatikk og rettskriving
 • Har en høy arbeidsmoral
 • Har god forståelse for trening og/eller kosthold

Du behøver ingen tidligere skribenterfaringer for å bli med i vårt frilans-team.

 

Om Hardworkout.no

Hardworkout ble etablert i 2014 og er et nettbaserte trening og fitness magasin. Hardworkout.no vil være engasjerende og fungere som en informasjonskilde for leserne/brukerne, og gi innsikt og motivere. Innholdet på sidene består av nyheter, treningsprogrammer, bakgrunnsstoff, tester, produktinformasjon, faktainformasjon og multimedia presentasjoner om de fleste temaer som berøres innen trening.

Som et online fitness magasin er vårt hovedformålet å skape en bedre forståelse for hvordan kroppen fungerer og hvordan man kan komme seg i bedre from på en effektiv og trygg metode.

Per dags dato (20.06.2020) har Hardworkout.no rundt 100 000 unike lesere  og 200 000 sidevisninger hver måned.

 

Lønnsbetingelser:

Lønnen er honorarbasert og du får betalt pr godkjente/publiserte artikkel du leverer. Hver artikkel blir sendt til ansvarlig redaktør for gjennomgang der det vil bli sett på kvaliteten på arbeidet, emnet, skriftligfremstilling, artikkeloppsett og generelt hvor nyttig innholdet er for leserne vil bli vurdert.

I starten av hver måned vil du som skribent få en maksimum arbeidekvote (maks antall artikler du kan levere). Og du står fritt til å levere så mange artikler du ønsker innen for denne kvoten.

Er du den vi ser etter?

Har du de personlige egenskapene vi søker, vil du få meget god ekstrainntekt og et hav av muligheter til læring og utvikling. Alle våre skribenter jobber på honorar som gir muligheter for svært gode ekstrainntekter om du leverer gode og informative artikler.

Ved interesse, send en mail merket Jobbsøknad, legg ved cv, noen referanser, eventuelt et par tekster du har skrevet tidligere og en kort beskrivelse av deg selv og dine kunnskaper rundt trening, kosthold og helse! Sendes til post@hardworkout.no