Når målet er å gå ned i fettprosent handler det ikke om å spise minst mulig, men å spise sunn og næringsrik mat som gir energi og en god metthetsfølelse.
Det er gunstig å spise mer proteiner enn karbohydrater, da et økt inntak av proteiner øker forbrenningen. Kombiner gjerne med noe sunt fett, som bidrar til en langsommere blodsukkerstigning, lengre metthetsfølelse og jevn energi. Proteinkvaliteten i fisk er av høy kvalitet og bidrar samtidig med sunne omega-3 fettsyrer. Prøv denne enkle og svært sunne lakseretten til middag!
(Artikkelen fortsetter under annonsen)Næringsinnholdet for hele oppskriften finner du nederst i artikkelen, samt næringsinnholdet for matvarene, slik at du enkelt kan regne ut hvor mye du skal ha, i forhold til ditt energibehov.
(1 porsjon)
Næringsinnhold i hele oppskriften
Kalorier: 832 kcal
Proteiner: 43,5 g
Karbohydrater: 44,5 g
Fett: 50,7 g
Fiber: 8 g
Næringsinnhold per 10 g matvare
Laksefilet: 22,3 kcal, P: 1,9 g, F: 1,59 g
Teriyakisaus: 11,2 kcal, P: 0,3 g, K: 2,3 g
Sesamfrø: 63,3 kcal, P: 2,27 g, F: 5,74 g
Olivenolje(1 g): 9 kcal, F: 0,9 g
Wokgrønnsaker: 2,7 kcal, K: 0,35 g
Fullkornsnudler: 33,6 kcal, P: 1,26 g, K: 6,12 g
Kcal= Kalorier
P= Proteiner
K= Karbohydrater
F= Fett
Les også: Proteinpulver – Best i test
Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene