For å klare å gå ned i vekt/fettprosent og for å opprettholde et sunt kosthold, er det viktig at maten ikke er for komplisert å tilberede og at det smaker godt.
En sunn og næringsrik middag bør bestå av magre proteinkilder, fiberrike karbohydrater og sunt fett. Sammensetningen av dette bidrar til et mer stabilt blodsukker, mindre søtsug, bedre fordøyelse og en lengre metthetsfølelse. Prøv denne smakfulle og sunne middagsretten med kylling!
(Artikkelen fortsetter under annonsen)Næringsinnholdet for hele oppskriften finner du nederst i artikkelen, samt næringsinnholdet for matvarene, slik at du enkelt kan regne ut hvor mye du skal ha, i forhold til ditt energibehov.
(1 porsjon)
Næringsinnhold i hele oppskriften
Kalorier: 805 kcal
Proteiner: 63 g
Karbohydrater: 49 g
Fett: 39 g
Fiber: 10 g
Næringsinnhold per 10 g matvare
Kyllingfilet: 11 kcal, P: 2,4 g
Grove pitabrød(1 stk): 75 kcal, K: 15,4 g, P: 2,7 g, F: 0,7 g
Paprika: 3 kcal
Løk: 4 kcal, K: 0,6 g
Avokado: 20 kcal, F: 2 g
Salat: 2 kcal
Gresk yoghurt naturell: 11 kcal, K: 0,5 g, P: 0,4 g, F: 0,8 g
Olivenolje(1 g): 9 kcal, F: 0,9 g
Kcal= Kalorier
P= Proteiner
K= Karbohydrater
F= Fett
Les også: Ønsker du å stramme opp kroppen og redusere fettmassen? Slik går du frem!
Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene