Magert rødt kjøtt er en god proteinkilde og i tillegg svært rik på jern, i tillegg til ulike B-vitaminer og sink. Poteter og blomkål er rik på både C-vitaminer og fiber, og inneholder i tillegg relativt lite kalorier sammenlignet med andre karbohydratkilder. Olivenolje er en god kilde til sunt fett, i tillegg til vitaminer og antioksidanter.
Prøv denne næringsrike og sunne middagsretten som både smaker godt og er enkel og lage.
(Artikkelen fortsetter under annonsen)Næringsinnholdet for hele oppskriften finner du nederst i artikkelen, samt næringsinnholdet for matvarene, slik at du enkelt kan regne ut hvor mye du skal ha, i forhold til ditt energibehov.
(1 porsjon)
Urteolje
Næringsinnhold i hele oppskriften
Kalorier: 830 kcal
Proteiner: 46 g
Karbohydrater: 73 g
Fett: 40 g
Fiber: 6 g
Næringsinnhold per 10 g matvare
Mørbrad: 11 kcal, P: 2,2 g, F: 0,2 g
Potet: 9 kcal, K: 1,9 g
Melk: 4 kcal, K: 0,5 g, P: 0,3 g
Smør: 63 kcal, F: 7 g
Blomkål: 3 kcal, K: 0,5 g
Olivenolje (1 g): 9 kcal, F: 0,9 g
Spinat: 3 kcal
Kcal= Kalorier
P= Proteiner
K= Karbohydrater
F= Fett
Les også: Ønsker du å stramme opp kroppen og redusere fettmassen? Slik går du frem!
Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene