Er du ute etter en sunn og rask middag, du kan lage til hele familien, bør du prøve denne proteinrike wok’en med kylling grønn curry. Retten inneholder glassnudler, som lages av mungbønner og er både gluten- og laktosefritt.
Glassnudler passer perfekt i vårruller og wok-retter, de er faste i konsistensen og er enkle å tilberede. Med proteiner fra kylling, sunt fett fra valnøtter og fiber fra grønnsaker, blir dette et komplett måltid, som er raskt å tilberede.
(Artikkelen fortsetter under annonsen)Næringsinnholdet for hele oppskriften finner du nederst i artikkelen, samt næringsinnholdet for matvarene, slik at du enkelt kan regne ut hvor mye du skal ha, i forhold til ditt energibehov.
(1 porsjon)
Næringsinnhold i hele oppskriften
Kalorier: 762 kcal
Proteiner: 46 g
Karbohydrater: 50 g
Fett: 40 g
Fiber: 9 g
Næringsinnhold per 10 g matvare
Kyllingfilet: 11 kcal, P: 2,4 g
Wok-grønnsaker: 4 kcal, K: 0,4 g
Glassnudler: 36 kcal, K: 8,8 g
Grønn curry: 10 kcal, K: 0,8 g, P: 0,1 g, F: 0,7 g
Lett kokosmelk:8 kcal, K: 0,3 g, P: 0,1 g, F: 0,7 g
Valnøttkjerner: 68 kcal, K: 0,3 g, P: 1,5 g, F: 6,5 g
Olivenolje(1 g): 9 kcal, F: 0,9 g
Kcal= Kalorier
P= Proteiner
K= Karbohydrater
F= Fett
Les også: Får du i deg nok D-vitamin?
Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene