Har du igjen noen rester etter fredagstacoen eller ønsker en ny vri på tacomiddagen? Denne varianten er rik på proteiner, fiber og gode smaker, og er både gluten- og laktosefri!
Retten er enkel og lage og passer for både store og små, enten du skal ha den til hverdags eller i helgen. Verdt å teste ut!
(Artikkelen fortsetter under annonsen)Næringsinnholdet for hele oppskriften finner du nederst i artikkelen, samt næringsinnholdet for matvarene, slik at du enkelt kan regne ut hvor mye du skal ha, i forhold til ditt energibehov.
(1 porsjon)
Topping
NB: Santa Maria sitt tacokrydder og tortillachips er helt uten gluten.
Næringsinnhold i hele oppskriften
Kalorier: 783 kcal
Proteiner: 56 g
Karbohydrater: 66 g
Fett: 29 g
Fiber: 17 g
Næringsinnhold per 10 g matvare
Kyllingfilet: 11 kcal, P: 2,4 g
Olivenolje (1 g): 9 kcal, F: 0,9 g
Løk: 4 kcal, K: 0,6 g
Kidneybønner: 11 kcal, K: 1,4 g, P: 0,8 g
Hakkede tomater: 3 kcal
Tomatpure: 9 kcal, K: 1,9 g, P: 0,4 g
Mais: 9 kcal, K: 1,6 g
Go Vegan revet ost: 22 kcal, K: 2,5 g, F: 1,3 g
Avokado: 20 kcal, F: 2 g
Tortillachips: 51 kcal, K: 5,7 g, P: 0,7 g, F: 2,6 g
Reddiker: 2 kcal
Kcal= Kalorier
P= Proteiner
K= Karbohydrater
F= Fett
Les også: Vegansk proteinpulver – Best i test
Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene