Er du ute etter en lettvint lunsjrett som både er sunn og god på smak? Denne retten er både gluten- og laktosefri, og passer dermed for alle.
Quinoa er et godt alternativ til ris og pasta, og er en god kilde til kostfiber, proteiner, B-vitaminer, samt mineralene sink, magnesium, jern og fosfor. Med magre proteiner fra kylling og sunt fett fra avokado og olivenolje, er dette et godt sammensatt måltid, som holder deg mett og gir jevn energi.
Næringsinnholdet for hele oppskriften finner du nederst i artikkelen, samt næringsinnholdet for matvarene, slik at du enkelt kan regne ut hvor mye du skal ha, i forhold til ditt energibehov.
(1 porsjon)
Dressing
Næringsinnhold i hele oppskriften
Kalorier: 634 kcal
Proteiner: 41 g
Karbohydrater: 30 g
Fett: 37 g
Fiber: 6 g
Næringsinnhold per 10 g matvare
Kyllingfilet: 11 kcal, P: 2,4 g
Quinoa: 38 kcal, K: 6,4 g, P: 1,4 g, F: 0,6 g
Laktosefri fetaost: 24 kcal, P: 1,3 g, F: 2 g
Avokado: 20 kcal, F: 2 g
Rød løk: 4 kcal, K: 0,6 g
Salat: 3 kcal
Olivenolje (1 g): 9 kcal, F: 0,9 g
Kcal= Kalorier
P= Proteiner
K= Karbohydrater
F= Fett
Les også: Vegansk proteinpulver – Best i test!
Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene