Fitbit Inspire 2 er liten, lett, diskre og pen. Og jammen skjuler den ikke imponerende mye funksjonalitet. Ønsker du deg en enkel aktivitetssporer som gjør lite ut av seg, er Inspire 2 et godt valg.

Markedet for aktivitetsmålere og smartklokker har i løpet av få år eksplodert, og selv om flere og flere velger å kjøpe avanserte smartklokke og pulsklokker, så er det fremdeles et marked for lette og slanke aktivitetsbånd. Fitbit Inspire 2 er så til de grader det, men om det passer deg, må du lese videre for å finne ut.

Fitbit har laget aktivitetsmålere siden 2009, og har et solid fotfeste blant i verdenen av sporingsdingser. Selskapet har flere avanserte klokker å by på, men for deg som ønsker det helt enkelt, kan det være verdt å se på utvalget av aktivitetsbånd. Inspire var det første båndet til Fitbit, før Inpire HR ble lansert for bare et års tid siden. I september (2020) lanserte amerikanerne Fitbit Inspire 2, og gir et allerede populært aktivitetsbånd noen gode oppgraderinger.

Fitbit Inspire 2
Fitbit Inspire 2

Product Name: Fitbit Inspire 2

Brand: Fitbit

MPN: 999

Currency: NOK

  • Brukervennlighet - 80%
    80%
  • Design - 80%
    80%
  • Helsesporing (søvn, skritt, stress, etc.) - 80%
    80%
  • App/Programvare (mobil/nett) - 85%
    85%
  • Pulsmåling - 70%
    70%
  • Verdi for pengene - 85%
    85%
80%

Konklusjon

Fitbit Inspire 2 er en glimrende aktivitetsmåler for deg som ønsker en liten og diskret sak til å holde oversikt over all aktivitet du foretar deg i løpet av dagen og hvordan du sover. Gjennom Fitbit sin premium-plattform og sosiale nettverk er det lett å finne inspirasjon til å være mer i aktivitet og å komme i bedre form.

Vi skulle gjerne sett at Inspire 2 hadde innebygd GPS og litt mer nøyaktig pulssensor, men om du er mest opptatt av å følge med på antall skritt, søvnkvalitet, og ikke minst at «dingsen» registrerer aktiviteten du foretar deg uten at du behøver å gjøre noe som helst, så er Fitbit Inspire 2 et godt kjøp.

Pros

  • Liten og lett.
  • Behagelig passform hvis den først passer.
  • SmartTrack registrer aktiviteter automatisk.
  • Skjermen er lett å lese uansett lysforhold.
  • God batteritid.
  • Betjeningen fungerer bra.
  • Relativt nøyaktig skritteller (men teller skritt for spinning).
  • Motiverende og inspirerende nettverk via Fitbit Premium. 1 år gratis inkludert ved kjøp.
  • OK pulsmåling.
  • Bra søvnsporing.
  • Fitbit appen er oversiktlig og fin.

Cons

  • Ingen mulighet for alltid på skjerm.
  • Savner GPS.
  • Liten skjerm.
  • Ikke egnet for personer med små håndledd.

Fitbit Inspire 2 – Design

Fitbit Inspire 2 er et lite og lett aktivitetsbånd som sørger for å måle alt du gjør 24/7 uten at du merker det eller trenger å foreta deg noe som helst. Ønsker du en duppedings som «bare er der», og som holder oversikt over ting som antall skritt, distanse tilbakelagt, kaloriforbruk og søvn, uten at du behøver å tenke på å aktivere noe som helst, eller kjenne på en stor klokke på armen, så er Inspire 2 nettopp dette.

Klokken, eller båndet, er utformet med en lang og slank kropp med en svart/hvit OLED touchskjerm med 20% bedre kontrast enn sin forgjenger. I motsetning til Inspire HR som hadde en fysisk knapp på venstre side, benytter Inspire 2 en touchknapp på hver side av enheten. Betjeningen er enkel, og både knappene og skjermen reagerer raskt. Et trykk på begge sidene vekker skjermen, eller tar deg tilbake. Blar du deg nedover får du tilgang til info som skritt, aktivitets sone minutter, puls, hvilepuls, kaloriforbruk, distanse, søvn, søvnscore, vekt, hydreringssporing (du kan legge inn hvor mye du drikker manuelt), og antall treningsøkter du har registrert i løpet av dagen. Blar du opp får du raskt tilgang til smartvarsler, treningsmodus, avslappings-appen, tidtakere, alarmer og innstillinger.

Reimen er i behagelig silikon og åpnes/lukkes som en tradisjonell klokkereim. For å være sikker på at båndet passer har Fitbit sendt med to reimer i ulike størrelser (140-180mm og 180-220mm). Ønsker du en annen farge eller et annet materiale på reimen, så finnes det er lite hav av ulike reimer å velge mellom. Selve enheten kommer i fargene Black, Lunar White og Desert Rose. Og jepp, Inspire 2 er vanntett ned til 50 meter, så du kan fint svømme med den. Batteritiden er på imponerende 10 dager avhengig av bruk.

Det vi kan bemerke er at selve kroppen på Inspire 2 er såpass lang at den ikke egner seg veldig godt til tynne og små håndledd.

OLED-skjerm med potensiale

Til tross for at skjermen er ganske liten, så er den overraskende lett å lese av, selv i sterkt sollys. Den reagerer raskt når vi sveiper oss gjennom menyene. Knappene fungerer stort sett fint, selv om det er lettere å betjene fysiske knapper under trening som for eksempel løping og sykling. Det som frustrerer oss mest er at det ikke er mulig å stille benytte «alltid på skjerm». Under trening er dette ekstra frustrerende ettersom det enheten heller ikke alltid reagerer på håndbevegelsen som skal vekke skjermen, og det blir derfor vanskelig å bare ta et raskt blikk på skjermen. Og merkelig nok er det ikke mulig å stille tiden skjermen skal være på. Den slukkes bare noen sekunder etter at den først er tent, og gjør det rett og slett vanskelig å rekke å få med seg all infoen. Dette burde Fitbit fikse.

Ønsker du å bytte ut hjemskjermen med noe annet, har du tilgang til rundt 20 ulike urskiver i Fitbit appen.

 

Funksjoner og sporing

Fitbit Inspire 2 er selskapets enkleste aktivitetsmåler, og har fått en pris som gjør at den ikke virker like avskrekkende som en del av de moderne pulsklokkene som også sporer aktiviteten din 24/7. Dessverre har Fitbit også gjort noen valg som gjør at Inspire 2 ikke nødvendigvis er den beste aktivitetsmåleren for folk flest, men det spørs samtidig hva du prioriterer.

Inspire 2 gir deg den samme kontrollen på antall skritt, distanse, puls, kaloriforbruk og søvn som for eksempel storebror Fitbit Charge 4, men du mister to av de virkelige godbitene som er innebygd GPS og NFC-chip som gir deg Fitbit Pay. Ønsker du å spore treningsøkta mest mulig nøyaktig, og ikke minst slik at du kan se den på kartet når du er ferdig, så må du benytte deg av assistert GPS via mobilen. Før du starter en treningsøkt utendørs må du sørge for å ha Fitbit appen åpen og koblet til båndet, og deretter benytter Inspire 2 seg av mobilens innebygde GPS til å spore økta.

Dette fungerer for så vidt bra, men presisjonen på målingene avhenger i stor grad av mobilens GPS, samtidig som du er strengt nødt til å ha appen åpen i bakrgunnen. Om du er uheldig og lukker denne, vil du miste satellittsignalet og båndet vil benytte seg av det innebygde 3-aksede akselerometeret. Når dette skjer, mister du sporingen på kartet samtidig som presisjonen på målingene går ned.

 

Pulsmåling

Fitbit Inspire 2 har også en innebygd pulssensor, men den har dessverre ikke fått Fitbit sin nyeste PurePulse 2.0 sensor som vi så i både Fitbit Sense og Fitbit Versa 3. Her må du klare deg med den samme sensoren som kom med fjorårets Inspire HR. Når det er sagt så er det ikke sikkert det er så dumt, for PurePulse 2.0 sensoren gjorde det heller svakt i våre tester av de nevnte klokkene, og den gode gamle PurePulse sensoren har faktisk overrasket positivt.

Den innebygde pulssensoren klarer ikke å matche presisjonen til et pulsbelte, men det er ingen klokker med denne formen for måling (optisk pulsmåling) i stand til. Det finnes likevel pulsklokker og aktivitetsbånd som tilbyr noe mer presis pulsmåling enn Fitbit gjør med Inspire 2, men det er også veldig individuelt. Optisk pulsmåling lar seg påvirke av en rekke faktorer som blant annet hudfarge, behåring, underhudsfett, temperatur, hvordan klokka sitter på armen, etc., og da sier det seg selv at det ikke vil fungere like godt for alle.

Fitbit Inspire 2
Fitbit sin PurePulse pulssensor.

Aktivitetssporing og trening

Heldigvis er Fitbit Inspire 2 god på det den skal være god på – nemlig aktvitetssporing. Inspire 2 registrerer automatisk skritt, tilbakelagt distanse, kalorier, puls, aktivitets sone minutter, og søvn. Du kan velge å sette mål for hvor langt du ønsker å gå i løpet av en dag, antall skritt du skal tilbakelegge, eller min/maks puls slik at klokken gir deg beskjed når du har nådd skrittmålet eller havner utenfor en pulssone.

Du kan også bruke båndet til å registrere væskeinntaket, og det den synkroniserer automatisk med populære apper som MyFitnessPal som gjør det enkelt å holde oversikt over kaloribalansen. Fitbit har også en egen funksjon i appen der du kan scanne eller legge inn ulike matvarer på samme måte som i MyFitnessPal, og dette fungerer bra. Kvinner har også mulighet til å spore menstruasjonssyklusen, og du kan registrere symptomer å beregne estimert vindu for fertilitet.

All informasjonen fra aktivietssporingen er lett tilgjengelig i Fitbit appen der du kan få ytterligere statistikk/oversikt dersom du har et Fitbit Premium abonnement. Og når vi snakker om abonnement; Fitbit gir deg hele 12 måneder gratis Fitbit Premium når du kjøper Inspire 2. Det er faktisk et halvt år mer enn du får dersom du kjøper den 3,5 X dyrere Fitbit Sense!

Ønsker du en skikkelig pulsklokke med mer avanserte treningsfunksjoner, anbefaler vi deg å ta en kikk på listen vår over best i test pulsklokker.

 

Automatisk registrering av trening

Fitbit Inspire 2 lar deg velge mellom mer enn 20 ulike aktivitetsprofiler, hvorav disse er tilgjengelige:
Sykkel, bootcamp, sirkeltrening, ellipsemaskin, golf, fottur, intervalltrening, kickboksing, kampsport, pilates, løp, spinning, trapper, svømming, tennis, tredemølle, tur, vekter, trening og yoga.

En ting som er verdt å merke seg er at du kan kun ha seks ulike aktivitetsprofiler tilgjengelig på enheten samtidig. Du må derfor på forhånd velge inn de ulike aktivitesprofilene du bruker mest gjennom Fitbit appen før du synkroniserer med båndet.

Er du av typen som ønsker at alt bare skal skje av seg selv, og helst ikke ønsker å aktivere noe som helst, kan du dra nytte av funksjonen SmartTrack. SmartTrack sørger for at aktiviteten registreres selv om du har glemt å starte en treningsøkt, og Inspire 2 benytter seg da av det innebygde akselerometeret og skrittlengden+antall skritt til å registrere økta.

SmartTrack er en kjekk funksjon som fungerer bra som en backup, men vi anbefaler absolutt å starte økta manuelt og å koble til GPS via mobilen. Funksjonen fungerer for aktivitetene gange, løp, sykling utendørs, sykling innendørs, sport (generelt), aerobic og svømming, og vil dukke opp som en aktivitet i Fitbit appen etter at du har avsluttet aktiviteten (altså når klokken registrerer at du ikke lenger beveger deg).

I våre tester av SmartTrack for både spinning og gange, har tiden på økta stemt nesten på en prikk med kontrollenheten. Her imponerer virkelig Fitbit. Pulsen er sånn midt på treet, mens distansen går du glipp av. Hvis du ikke bryr deg om distanse, men synes det er viktigere å bruke skritt som motivasjon, og virkelig ikke ønsker å tenke på noe som helst når du skal registrere trening og aktivitet, så er faktisk SmartTrack imponerende bra.

 

Aktivitets Sone Minutter

I likhet med de nye klokkene Fitbit Sense og Fitbit Versa 3 har Inspire 2 fått funksjonen aktivitets sone minutter (Fitbit kaller den Activity Zone Minutes). Denne funksjonen er en ny og bedre måte å måle aktivitet på gjennom uken. Tidligere har fokuset stort sett handlet om å innfri et bestemt skrittmål – for eksempel 10 000 skritt per dag, men med Activity Zone Minutes tar Fitbit i større grad hensyn til hva du gjør, og hvor lenge du gjør denne aktiviteten. Mer intensiv aktivitet gir deg flere aktivitets sone minutter. For eksempel vil 1 minutt i fettforbrenningssonen (lett/middels intensitet) gi 1 poeng, mens 1 minutt i «peak zone», altså mer intensiv trening, vil gi 2 poeng.

Denne måten å måle aktivitet på er også mer «rettferdig» og riktig ettersom du kanskje er veldig aktiv noen dager, mens andre dager er du hindret fra å legge ned like mange skritt. Du kan også selv velge hva du ønsker å benytte som dagesns mål, om det er skritt, kalorier, eller aktivitets sone minutter.

Dersom du utfører en 30 minutter HIIT økt som ikke gir deg mer enn 5000 skritt, så er det innlysende at denne aktiviteten gir deg bedre treningseffekt enn en rolig gåtur på 10 000 skritt. Fitbit vil ta hensyn til alder og hvilepuls til å vise deg hvor hardt du har trent/belastet kroppen under en aktivitet. Du vil også få sanntids informasjon og varsler om når du skifter intensitetssone/pulssone underveis i økta.

 

Aktivitetssporing og skritteller

Av erfaring er det mange som er interessert i å vite hvor mange skritt de tilbakelegger i løpet av en dag, og skritt legger grunnlaget for mange av konkurransene og utfordringene du kan delta i gjennom Fitbit Premium. Hvor nøyaktig en klokke er til å telle skritt, avhenger i stor grad av hvordan de ulike produsentene velger at klokkene skal telle skritt, og hvordan de algoritmene for å filtrere ut feilkilder, etc., fungerer.

Fitbit Inspire 2 virker å gjøre en god jobb på dette området. I likhet med Sense og Versa 3 teller den også skritt under trening som spinning, og vil dermed gi en del ekstra skritt en Garmin-klokkene som fullstendig utelukker skritt under aktiviteter som spinning og svømming. Garmin-klokkene vi har testet de siste par årene har er forresten de vi har best erfaring med på presisjonen for å måle skritt.

Fitbit Inspire 2
Fitbit Inspire 2 er nokså god til å telle skritt, men får med seg litt ekstra «bonus» ettersom den også registrer skritt når du sykler/spinner.

 

Påminnelser om å bevege deg

En enkel funksjon som sikkert mange kan ha nytte av er påminnelser om å bevege deg. Du kan selv velge om du ønsker at denne skal være aktiv, eller om du vil slå den av, men det er et glimrende insentiv til å bevege deg mer. Dersom du har den påslått, vil Inspire 2 sørge for å minne deg på å gå minimum 250 skritt hver time. Dersom du har sittet lenge i ro uten bevege deg vil du få et varsel om at det er på tide å bevege deg.

Du kan velge hvilket tidsintervall (klokkeslett) påminnelsene skal forekomme, og hvilke dager du ønsker det.

Fitbit Inspire 2
Fitbit Inspire 2 kan gi deg påminnelser om å bevege deg dersom du har sittet lenge i ro.

Fitbit app og Fitbit Premium

Fitbit har gjort en god jobb med partnerappen, og den er oversiktlig og enkel i bruk. Synkroniseringen med båndet går raskt uavhengig av om du bruker iOS eller Android, og du får god oversikt over treningsdata, søvn, og aktivitetssporingen gjennom døgnet. Etter en treningsøkt vil du også kunne se hvor i økta du har trent hardt/lett ved å se på et intensitetskart som viser ulike farger for stedene du har anstrengt deg hardt/lite.

Ønsker du å få enda mer ut av treningen kan du dra nytte av Fitbit Premium. Dette er en betaltjeneste som i utgangspunktet koster 10 dollar i måneden, eller 799kr for et år dersom du ønsker å binde deg for 12 måneder. Som nevnt følger det med 12 måneder gratis når du kjøper en ny Fitbit Inspire 2, noe som gjør Inspire 2 mye mer attraktiv enn dersom det ikke var tilfellet. Prisen for selve tjenesten «Fitbit Premium» er nemlig i våre øyne altfor høy. Innholdet i tjenesten er uten tvil bra, men det skiller ikke stort mellom dette og de tjenestene som Garmin og Polar allerede tilbyr gratis.

Vi kan også legge til at Fitbit har en nettjeneste med god oversikt over den samme informasjonen du finner i appen. Du kan tilpasse siden, eller «dashbordet» etter eget ønske, og tjenesten fungerer svært bra.

Fitbit
Fitbit tilbyr en nettjeneste der du får tilgang til denne samme informasjonen som du finner i appen.

Treningsprogrammer og treningsøkter

Fitbit Premium byr på alt fra dedikerte treningsprogrammer for styrketrening, løpetrening, bevegelighetstrening til programmer for avspenning – totalt 16 ulike programmer. Det er til og med egne programmer som skal hjelpe deg å få kontroll på søtsuget og kostholdet.

I tillegg til de guidede programmene vil du finne et hav av ulike treningsøkter som spilles av som videoer i Fitbit appen, eller egne «lyd økter» som du kan lytte til mens du trener. Her er det virkelig noe for alle.

 

Konkurranser og utfordringer

En annen virkelig inspirerende del av Fitbit Premium er muligheten til å utfordre venner. Du trenger ikke bokstavelig talt å være venn med den/de du utfordrer, og du kan selv velge om du ønsker å utfordre noen bestemte personer, eller bare delta i en gruppeutfordring. Her kan du ta del i gruppeutfordringer der det handler om å tilbakelegge flest skritt i løpet av en dag, en uke, måned, etc.. Eller hva med å ta del i et virtuelt race der du må konkurrere med andre om å komme i mål først gjennom en bestemt løype. Dette kan for eksempel være en virtuell fjelltur i Yosemite-fjellene, og du får presentert ulike bilder av stien og området etterhvert som du passerer de. Konkurransen starter på det samme tidspunktet for samtlige deltakere, og det er enkelt og greit førstemann til å tilbakelegge det oppgitte antallet skritt som kreves.

Du får også tilgang til en egen helserapport som omfatter alt klokken har klart å samle inn av informasjon om deg i løpet av de siste 30 dagene. I tillegg vil Fitbit Premium gi deg tilgang til mer inngående data med tilgang til 7-dagers og 30-dagers historikk.

 

Søvnsporing

Fitbit har alltid fått gode skussmål for å vært bra på søvnsporing. Passformen til Fitbit Inspire 2 gjør at aktivitetsbåndet er nesten helt umerkelig når du har det på deg, og det bidrar også til at båndet får optimale forhold for god søvnregistrering og pulsmåling om natten. Inspire 2 gjør en god jobb med å spore søvn og søvnsyklusen din, selv om den ikke oppleves som like nøyaktig som verken Garmin eller Polar sine nyere modeller. Fitbit Inspire 2 registrerer automatisk hvor lenge du sover, tid i de ulike søvnstadiene (våken, lett søvn, dyp søvn og REM), puls i løpet av natten og laveste hvilepuls under søvn. Deretter vil klokken gi deg en søvnscore fra 0 til 100 basert på total søvntid, tid i de ulike fasene og rastløshet.

På nøyaktig samme måte som Fitbit Sense og Versa 3, klarer Inspire 2 fint å registrere når vi legger oss og står opp, men den registrerer av eller annen merkelig grunn at vi har for lange våkenperioder midt på natten. Ettersom målingene er så konsekvente for alle de tre enhetene, så er det åpenbart at det er noe med algoritmene til Fitbit som forårsaker avviket. Dette går igjen ut over søvnkvaliteten og søvnscoren som blir lavere enn det vi hadde forventet. Det er mulig å stille hvor sensitiv klokken skal være for å registrere bevegelse, men selv på «normal» modus så registrerer den for mye våkentid. Det andre alternativet er «sensitiv», men det fører bare til enda mer våkentid…

For å unngå at skjermen lyser opp midt på nattenkan du aktivere søvnmodus når du skal legge deg, Dette gjør at skjermstyrken dempes, og du unngår at klokken gir varsler om du skulle motta smartvarsler.

I Fitbit appen vil du få en dypere innsikt i nattens søvn. Ønsker du full innsikt kan du trykke deg inn på de ulike fasene å se ytterligere informasjon.

 

Begrenset smartfunksjoner

Her skiller Fitbit Inspire 2 seg fra storebrødrene Versa 3 og Sense. Der sistnevnte har delvis smartklokke funksjoner som blant annet å svare på meldinger/anrop rett fra klokken, betale med Fitbit Pay, laste ned tredjeparts apper, strømme musikk fra Deezer eller Pandora, styre Spotify på telefonen, lese smartvarsler, sjekke værmelding, kalender, etc., er det eneste du får mulighet til med Inspire 2 å lese varsler. Den lille skjermen begrenser i stor grad hvor enkelt det er å lese lange meldinger, men det fungerer bra for å se hvem/hvor varselet kommer fra. Du kan ikke besvare meldinger eller samtaler fra enheten.

Fitbit Inspire 2
Du kan lese smartvarsler på skjermen til tross for at den er liten. Bare scroll deg nedover, og du får lest ganske lange meldinger.

 

Konklusjon

Fitbit Inspire 2
Fitbit Inspire 2

Product Name: Fitbit Inspire 2

Brand: Fitbit

MPN: 999

Currency: NOK

  • Brukervennlighet - 80%
    80%
  • Design - 80%
    80%
  • Helsesporing (søvn, skritt, stress, etc.) - 80%
    80%
  • App/Programvare (mobil/nett) - 85%
    85%
  • Pulsmåling - 70%
    70%
  • Verdi for pengene - 85%
    85%
80%

Konklusjon

Fitbit Inspire 2 er en glimrende aktivitetsmåler for deg som ønsker en liten og diskret sak til å holde oversikt over all aktivitet du foretar deg i løpet av dagen og hvordan du sover. Gjennom Fitbit sin premium-plattform og sosiale nettverk er det lett å finne inspirasjon til å være mer i aktivitet og å komme i bedre form.

Vi skulle gjerne sett at Inspire 2 hadde innebygd GPS og litt mer nøyaktig pulssensor, men om du er mest opptatt av å følge med på antall skritt, søvnkvalitet, og ikke minst at «dingsen» registrerer aktiviteten du foretar deg uten at du behøver å gjøre noe som helst, så er Fitbit Inspire 2 et godt kjøp.

Pros

  • Liten og lett.
  • Behagelig passform hvis den først passer.
  • SmartTrack registrer aktiviteter automatisk.
  • Skjermen er lett å lese uansett lysforhold.
  • God batteritid.
  • Betjeningen fungerer bra.
  • Relativt nøyaktig skritteller (men teller skritt for spinning).
  • Motiverende og inspirerende nettverk via Fitbit Premium. 1 år gratis inkludert ved kjøp.
  • OK pulsmåling.
  • Bra søvnsporing.
  • Fitbit appen er oversiktlig og fin.

Cons

  • Ingen mulighet for alltid på skjerm.
  • Savner GPS.
  • Liten skjerm.
  • Ikke egnet for personer med små håndledd.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge var daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout i perioden 2019 til 2021. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Annonsørinnhold
Annonse fra Vita Pura AS

Slet med søvn i årevis: - Nå sovner jeg oftest på tre minutter

Produkttest

Test: Aura massasjepute fra IWAO

Massasje kan ha mange helsefremmende effekter på både kropp og psyke,…
Dato: Des 11, 2024
Produktomtaler

Trådløse hodetelefoner/ headset – Topp 10 – Best i test 2024!

Er du ute etter et nytt par trådløse hodetelefoner/ headset til…
Dato: Des 10, 2024

HOLD DEG OPPDATERT,

FÅ GRATIS TRENINGSPROGRAM OG KOSTHOLDSPLAN

Litt mer om deg

Få siste nytt innen trening, kosthold, helse 
og livsstil rett i innboksen din.

Registrer deg nå, og motta et gratis treningsprogram og kostholdsplan som nedlastbar PDF!

Ulmer