Denne enkle kyllingretten passer like godt til middag, som til lunsj neste dag. Proteinrikt, sunt og godt!
Vil du gjøre det enda enklere, kan du lage opp denne retten for et par dager og ha enten til lunsj eller middag. Smaker like godt varm som kald.
Wrap med kylling
2 stk
Ingredienser
- 200 g kyllingfilet
- 2 store fullkornstortilla
- 100 g mager kesam
- 1/4 rød løk
- 200 g tomater
- 1/2 pakke romanosalat/ hjertesalat
- 50 g sylteagurk i skiver (kan sløyfes)
- 1 ss salsasaus (kan sløyfes)
Marinade til kyllingen
- 1 ts olivenolje
- 4 ts soyasaus
- 1 hvitløksfedd
- 1 ss grov sennep
- 1/3 ts kvernet pepper
- 1/2 ts salt
Slik gjør du det
- Skjær kyllingfiletene i tynne strimler.
- Bland sammen ingrediensene til marinaden
- Bland sammen kyllingfilet og marinade og gjerne la det stå et par timer
- Finhakk salat, tomat og rødløk og skjær sylteagurken i tynne strimer
- Gjennomstek den marinerte kyllingen i panna eller på grillen
- Smør tortillaene med kesam.
- Ha på salat, kylling og resten av grønnsakene
- Rull tortillaene sammen
De ferdige wrapsene kan nytes som de er, eller stekes ett par minutter på grillen eller i ovnen, for å få en mer crispy lefse.
Kalorier: 724 kcal
Proteiner: 76 g
Fett: 13 g
Karbohydrater: 70 g
Fiber: 11 g