Internett florerer av oppskrifter på ting du kan ha enten til frokost, middag eller til lunch. Hva med en oppskrift som funker til ALLE disse måltidene? Den ultimate basen for frokost og lunch, det perfekte mellommåltidet eller som digg tilbehør til middagen. Da bør du teste youhurtbrød. Denne oppskriften er unnagjort på ca 40 minutter og resultatet er nyydelige youhurtbød, som fungerer til nesten alt! De er også fylt med proteiner og sunn næring til kroppen din.
1 beger gresk youghurt, ca 300g
½ pakke fersk gjær
1-2 ss vann
1 ts salt
2 dl havremel (eller malt havregryn)
2 dl valgfritt mel (mer havremel, speltmel, lyst mel her kan man variere)
Smør til steking
Disse youhurtbrødene kan virkelig brukes til alt. Du kan ha dem til frokost, og de fungerer like godt med salt som søtt pålegg. Dette gjelder også til lunch og mellommåltid. Til middag kan de fungere som tilbehør både til pasta, grillmat, indisk, lasagne og mye mer. De kan også smøres med hvitløk og du får perfekte hvitløksbrød. Helt klart den ultimate «fungerer til alt» oppskriften. Ikke nok med det, de er også full av super næring til kroppen din! Brødene kan nytes både varme og kalde. Oppbevares i kjøleskap og kan også med fordel fryses ned.
Kan gjerne nytes sammen men en av disse oppskriftene!
Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene