Sunt, lettvint og uendelige muligheter. Det er det du får med en airfryer fra Cosori. Her kan du tilberede favorittmaten din på rekordtid – nesten helt uten fett.

Det er vanskelig å fornekte, men fritert mat smaker som regel veldig godt – dessverre. Fritert mat inneholder nemlig store menger usunt fett, noe det frarådes å innta for store mengder av. Heldigvis finnes det alternativer som gjør det mulig å nyte den samme smaken og konsistensen nesten helt fritt for det usunne fettet, og du kan heller nyte crispi og deilig mat uten å tenke på at du serverer kroppen noe den ikke har godt av. Faktisk kan veldig mye av den friterte maten bli skikkelig sunn!

Airfryers – fritert mat på en sunn måte

Airfryers har eksistert på markedet i flere år, og de siste årene har interessen bare økt. En airfryer benytter konsentrert varme kombinert med en vifte til å blåse varm luft rundt maten som tilberedes ved at det i hovedsak er luft som brukes som «varmeelement» istedenfor olje. Dette gir en slags «steke-effekt» som ikke kan sammenlignes med verken tradisjonell stekeovn eller fritering, og som er helt unik for denne typen maskiner. Maten får enn crispi overflate og en saftig, deilig kjerne!

Det finnes etterhvert et hav av ulike airfryers på markedet, og som for alt annet, så er et store kvalitetsforskjeller mellom produktene. En av modellene som virkelig har fremstått som et kvalitetsprodukt og som scorer høyt i en rekke tester og målinger for kundetilfredshet, er Cosori Premium Airfryer.

Cosori er i utgangspunktet et godt etablert merke, men i Norge er det Airfryers. no som har enerett på å selge de. Heldigvis har Airfryers.no lagt seg på et prisnivå som er svært gunstig, og samtlige modeller selges til en meget god pris.

Modellen som det selges desidert mest av er Cosori Premium – en meget godt utstyrt airfryer som blant annet har vunnet Red Dot Award for beste design! Cosori Premium Airfryer har også fått hederlig omtale i Business Insider og flere nettsteder for mat. Er det noe som ikke lyver, så er det tilbakemeldingen fra forbrukerne, og med et et snitt på 4,7 av 5 stjerner fra over 60 000 Amazon-kunder, er det lett å forstå at Cosori Premium Airfryer er et gjennomført godt produkt! Maskinene kommer også med 2 års garanti.

 

Cosori Premium Airfryer – dette gjør den så bra

Cosori Premium Airfryer scorer høyt på alle punkter over hva som er viktig med en god airfryer. Maskinen er svært enkel i bruk med sin 11 forhåndsinnstilte programmer for; biff, kylling, sjømat, reker, bacon, frossen mat, pommes frites, grønnsaker, rotgrønnsaker, brød og desserter. Et enkelt trykk på touchskjermen, og du er i gang. Det virkelige fine er at du kan velge om du ønsker å bruke ferske/råe grønnsaker, eller ferdig kokte/tilberedt bare for å gi de en ekstra crispi finish.

Sammenlignet med en vanlig stekeovn er tilberedningstiden bare en brøkdel, og den store kapasiteten på 2,2kg (5,5L) gjør at du kan tilberede mat til 3-5 personer samtidig. Mange airfryers har langt mindre kapasitet, og da kan du i verste fall ende opp med å bruke veldig lang til på å måtte steke mat i flere runder. Cosori Premium Airfryer har også en praktisk ristepåminnelse slik at du unngår å svi maten fordi du glemmer å riste underveis.

For deg som ønsker det enda litt mer lettvint, så finnes Cosori Premium Airfryer også i en «Smart»-versjon som kan kobles til en app på mobilen. Her får du full kontroll over maskinen og kan styre innstillingene/velge program ved hjelp av appen på mobilen. Ellers er maskinene like.

 

Masse herlige oppskrifter

Sammen med maskinen følger det med et oppskriftshefte med 100 smakfulle oppskrifter. Samtlige oppskrifter er også tilgjengelige via VeSync App, og du kan enkelt bla deg gjennom oppskriftene selv om du ikke har «Smart»-utgaven.

Når du kjøper en Cosori Premium Airfryer eller Cosori Premium Smart Airfryer får du også med et spudstativ med 5 spyd – perfekt for å tilberede grønnsaker eller frukt. Spydene kan selvfølgelig også brukes til å tilberede kjøtt og fisk.

Hvis du ønsker å gå enda lengre i matveien kan du kjøpe Airfryer Tilbehørspakke som består av 6 ulike deler. Med tilbehørspakken får du mulighet til å tilberede kaker, muffins, egg, pizza, m.m.. Det er egentlig kun fantasien som setter grenser!

 

Lettvint å ta med. Lettvint å rengjøre.

Hvis du trodde at en airfryer tar opp halve kjøkkenbenken din, så tar du feil. Cosori Premium Airfryer har som nevnt vunnet Red Dot Design Award, og det er en pris som henger høyt i denne bransjen. I tillegg til å ha et pent og stilfullt design i børstet metall (finnes i fargene svart og hvit), så veier ikke maskinen mer enn 5,5kg. Dette gjør også at Cosori Premium Airfryer er enkel å ta med seg enten du skal på hytta, på besøk, eller på jobb dersom du ønsker å å imponere kollegene i lunsjpausen.

Den avtakbare matkurver der selve maten oppbevares er belagt med et ikke-klebrig materiale som hindrer at maten fester seg, og den kan rengjøres i oppvaskmaskin.

Cosori Premium Airfryer er rett og slett et supert produkt, og kan varmt anbefales alle som ønsker å kunne tilberede sunn og god mat raskt og enkelt!

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge er daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Produkttest

Best i test trådløse ørepropper – Beste hodetelefoner

Vi gir deg oversikten over de beste trådløse øreproppene til trening…
Dato: Mai 07, 2021
Styrketrening

5 rå øvelser for den brede ryggmuskelen

Den brede ryggmuskelen som heter latissimus dorsi, ofte forkortet som lats,…
Dato: Mai 07, 2021
Oppskrifter

Sunne og gode desserter med MYE proteiner!

Ingenting er så godt som en velsmakende dessert, og når den…
Dato: Mai 06, 2021
Styrketrening

Hvordan trene for å utvikle maksimal styrke?

Å bli skikkelig sterk, og å øke sin maksimale styrke, krever…
Dato: Mai 06, 2021
Intervjuer

Eirik: daglig leder og CrossFit Games-atlet!

Eirik Solen er aktiv CrossFit-atlet i masterklassen, og han eier og…
Dato: Mai 05, 2021
Produkttest

Guide til pulsbelter og pulsmålere

Passer den nye pulsklokka med det gamle beltet ditt? Eller det nye…
Dato: Mai 05, 2021
Produkttest

Test: Salomon Predict MOD

Salomon Predict MOD er en lett og luftig  løpesko som også fungerer…
Dato: Mai 05, 2021

HARDWORKOUT FITNESS CLUB

Meld deg på i dag og motta gratis treningsplaner, matplaner og mye mer helt gratis via e-post.

Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene

Fysisk og psykisk helse

Nye anbefalinger om fysisk aktivitet fra WHO!

I 2020 kom det nye globale retningslinjer for fysisk aktivitet og…
Dato: Mai 04, 2021
Sponset

Slik holder du huden sunn og vakker året rundt!

"Overflaten på huden gjenspeiler det som skjer på innsiden"! Det er…
Dato: Apr 26, 2021
Gratis Treningsprogram

Treningsprogram: Sterkere overkropp

Dette treningsprogrammet passer deg som ønsker å trene hele overkroppen for både…
Dato: Mai 03, 2021
Produkttest

Test: Saucony Triumph 18

Saucony Triumph 18 tar komfort og begrepet "mengdetreningssko" til nye høyder.…
Dato: Mai 02, 2021
Styrketrening

Dette er sporten styrkeløft!

De aller fleste som trener på treningssenter er kjent med at…
Dato: Apr 30, 2021
Ernæring

Enkle triks for vektreduksjon!

Glem å telle kalorier, slutt å bruke tiden på å veie…
Dato: Apr 30, 2021
Sponset

Hemmeligheten bak en gyllenbrun og vakker hud – Skjønnhet fra innsiden!

Sliten, tørr og vinterbleik hud? Da er du ikke alene, men…
Dato: Apr 27, 2021
Produkttest

Test: Skullcandy Jib True Wireless ørepropper

Trådløs lyd trenger ikke å koste all verden. Det beviser Skullcandy…
Dato: Apr 30, 2021
Ernæring

Guide: Slik påvirker alkohol deg på lavkarbo-/keto diett

Et strengt lavkarbo kosthold eller en ketonisk diett, har ikke mye…
Dato: Apr 29, 2021