Sliten, tørr og vinterbleik hud? Da er du ikke alene, men heldigvis finnes det løsninger som kan hjelpe deg til penere hud og hår før sommermånedene setter inn for alvor.

Som om ikke vinteren er lang nok fra før, så har corona-året ført til at mange har tilbrakt mer tid innendørs enn noen gang. Tørr og kaldt luft har satt sitt preg på både hud og hår, og det føles ut som en lang vei frem til den gylne huden og det glinsende håret på feriebildene fra tidligere sommere.

Men det er kanskje ikke så langt som du tror. Du har nok hørt uttrykket «Du blir hva du spiser»? Det er faktisk sannhet i det, og du kan gjøre noe med det.

royal tan

Skjønnhet fra innsiden!

Kroppen din trenger næring for å produsere energi, musklene dine trenger proteiner for å vokse, og huden din trenger riktige næringsstoffer for holde seg sunn og vakker. Visste du for eksempel at huden din består av hele 75% kollagen som er helt avgjørende for at huden skal holde seg glatt og vakker? Ikke minst at det styrker hår, ledd, sener, muskler og andre viktige organer? I tillegg til kollagen er det en rekke andre virkestoffer som påvirker huden, håret og neglene i ulike grad, hvorav det viktigste virkestoffet er betakaroten. Her er noen av de viktigste virkestoffene som kan hjelpe deg til vakrere hud:

 • Betakaroten: Betakaroten er det karotenoidet som har vist seg å være det beste kosttilskuddet for deg som elsker solen. Ved å innta betakaroten jevnlig over tid, vil det kunne bidra til å få en mer gyllenbrun hudfarge, samt bedre beskyttelse mot solen. Betakaroten fungerer også som en antioksidant som bidrar til å beskytte mot frie radikaler.
 • Kollagen: Kollagen utgjør hele 75% av alt proteinet i huden! Kollagen er hjelper til å holde huden glatt og fin, og kan styrke både hud, hår og negler. Det kan også motvirke rynker og andre alderstegn.
 • Kobber: Kobber inngår som en viktig del av kroppens egen produksjon av pigmentet melanin. Melanin omtales ofte som «kroppens egne fargepigment», og er med på å gi huden er mørkere farge. Kobber inngår også i prosessen med å danne elastin i bindevevet, og hjelper til med å holde huden glatt og smidig.
 • Vitamin C: Vitamin C er kanskje mest kjent som et vitamin som styrker immunforsvaret og hjelper til med å holde oss friske, men flere studier viser at vitamin C også kan bidra til å beskytte huden mot skadelige solstråler, samt motvirke solbrenthet. Vitaminet inngår også i produksjonen av kollagen, og er dermed med på å redusere aldringstegn og rynker.
 • Sink: Sink er et viktig mineral for å vedlikeholde normal hud, hår og negler, og har en viktig rolle i blant annet sårheling. Sink er også med på å beskytte cellene mot oksidativt stress.
 • Vitamin B3 og B6: Vitamin B3 er viktig for energiomsetningen i kroppen, og bidrar til å opprettholde normal hud og slimhinner. Vitamin B3 kan også redusere alderstegn som rynker og redusert elastisitet.
 • Vitamin B9: Vitamin B9 er med på å opprettholde normal hud, slimhinner og hår.
 • Vitamin E: Vitamin E virker som en sterk antioksidant, og beskytter cellene mot oksidativt stress.

Alle disse virkestoffene finnes naturlig i kosten, men du må spise både variert og mye av de ulike kildene for å kunne oppnå den anbefalte doseringen av de ulike virkestoffene. Dette kan kanskje fremstå som mye å tenke på, og det kan være utfordrende å få til over tid. Heldigvis finnes det løsninger.

Nye Royal Tan er ikke bare et kraftig betakarotentilskudd, men også et helhetlig skjønnhetsprodukt satt sammen av nøye utvalgt virkestoffer. Produktet innholder faktisk samtlige virkestoffer beskrevet over og gjør det enkelt å innta alt huden trenger for å holde seg sunn og vakker. Royal Tan kan bidra til å gi deg en fin farge, styrke huden, å ta vare på både hår og negler.

royal tan

Et helhetlig skjønnhetsprodukt!

En av kundene som sverger til Royal Tan er den kjente bloggeren Lene Angelica. Lene har prøvd flere ulike betakaroten, og etter at hun oppdaget Royal Tan, ser hun seg ikke tilbake.

Hun forteller at hun er opptatt av å ta vare på kroppen både på utsiden og innsiden, og at hun ser på Royal Tan som et multiprodukt ettersom det hjelper henne mot soleksem, gjør henne brunere, styrker håret, negler og hud.

Lene Angelica trekker blant annet frem faktorer som «design, smak, tilgjengelighet, funksjon og ingredienser», som avgjørende for hvorfor hun foretrekker Royal Tan.

Hun legger også til følgende:
«Jeg har opplevd at andre kosttilskudd har gitt meg vond ettersmak, noe Royal Tan ikke har. Dette er et stort pluss, for vond ettersmak har gjort at jeg har sluttet på kosttilskuddet tidligere. Jeg har opplevd at dette kosttilskuddet har hjulpet på med soleksem problemet mitt. Tidligere har jeg vært plaget med soleksem på brystet etter soling, dette har ikke vært et problem i år etter at jeg begynte med Royal Tan».

En annen fordel med Royal Tan er at det er fullstendig Non-GMO, glutenfri og er lagd uten bruk av gelatin.

Royal Tan
Lene Angelica sverger til «multiproduktet» Royal Tan når du ønsker å ta vare på huden sin.

Og hvis du tror du kan oppnå den samme effekten ved å smøre deg med selvbruningskrem så tar du feil. Etter fem år i hudpleiebransjen mener Lene Angelica hun det er en vesentlig forskjell:
«Selvbruning og kosttilskuddet Royal Tan har forskjellige virkninger. Jeg vil si at det er en merkelig sammenligning. Om man kun er ute etter å være brun én dag, så kan man alltids bruke selvbruning. Selvbruning har bare virkning på det ytterste tørre hudlaget, mens Royal Tan har positive fordeler på innsiden som også synes på utsiden. Selvbruning kan aldri erstatte Royal Tan.»

Les også: Betakaroten topp 10 – Best i test betakaroten 2021!

Royal Tan – skjønnhet fra innsiden og ut

Mange vil nok kjenne igjen navnet «Royal Tan». Royal Tan har vært regnet som et av de kraftigste betakaroten tilskuddene på markedet, og nå har storselgeren blitt enda bedre! Vita Pura, produsenten bak Royal Tan, har som mål «å lage de beste produktene i hver kategori», og med nye Royal Tan har de laget et produkt som ikke bare er et betakaroten, men det komplett skjønnhetsprodukt!

Royal Tan er i utgangspunktet et betakaroten kosttilskudd, men den nye og optimaliserte formelen gjør at produktet fremstår som langt mer enn bare det!

I tillegg til å inneholde den anbefalte mengden på 15mg betakaroten per servering, inneholder Royal Tan en rekke virkestoffer som påvirker langt mer enn bare huden din, og som er med på å styrke egenskapene til hverandre. Royal Tan er også ett av ytterst få kosttilskudd som inneholder Black Carrot – som er et mørkere fargestoff enn vanlig betakaroten som på sin side har en guloransje farge.

Hva har betakaroten med solstråling å gjøre?

Når du soler deg utsettes huden for energirike UV-stråler som påvirker det innerste hudlaget og kroppen til å produsere pigmentet melanin. Melanin bidrar til å gjøre huden mørkere og beskytter samtidig huden mot skadelige UV-stråler. Mørkere hud er som regel bedre beskyttet mot solskader, soleksem, rynker og hudkreft, og ikke minst vil mørkere hud for mange forbindes med velvære.

En måte å styrke huden på, er å gi den de næringsstoffene den trenger for å holde seg frisk og fin, og ikke minst gyllen! Det finnes en rekke produkter som skal påvirke huden din positivt, og de fleste markedsføres som betakaroten med et typisk høyt innhold av virkestoffet betakaroten. Betakaroten er ikke annet enn en naturlig fargestoff, og finnes i en rekke matvarer. Når du inntar dette gjennom maten, vil det omdannes til vitamin A og kan bidra til å gi huden din en dypere og mer varig brunfarge. Utfordringen ligger i at det kreves svært store mengder mat for å oppnå den nødvendige mengden betakaroten.

Her kommer Royal Tan inn! Royal Tan er et svært kraftig betakaroten tilskudd som ikke bare hjelper på huden, men er satt sammen for å styrke både hud, hår, negler, sener og andre viktige organer.

royal tan

I tillegg til å øke produksjonen av melanin og dermed også kroppens evne til å bli mørkere, har betakaroten en rekke andre potensielle fordeler:

 • Du får en gyllen brunfarge uten at du må bruke mye tid i solen.
 • Betakaroten forsterker brunfargen du allerede har og kan gjøre den mer gyllen.
 • Det beskytter huden mot skader og frie radikaler. Frie radikaler fremskynder aldringsprosessen siden de skader cellene våre, og produksjonen av frie radikaler er ekstra stor for de som tilbringer mye tid i solen.
 • Betakaroten inneholder karotenoider som er bra for helsen vår og som styrker immunforsvaret.
 • Bidrar til sunnere graviditet og utvikling av fosteret.
 • Kan motvirke soleksem og UV-skader på huden.
 • Betakaroten kan også bedre luftveiene og lungefunksjonen.
 • Bra for synet.

 

Rett hjem i postkassen – helt uten binding

Ønsker du å bestille Royal Tan kan du benytte deg av velkomstilbudet til 199kr på første levering. En boks med Royal Tan er nok til 30 dagers forbruk, og velger du å fortsette koster Royal Tan kun 249,- inkludert frakt. Du vil motta leveringer levert rett hjem i postkassen annenhver måned (nok til to måneder om gangen). Abonnementet er helt uten bindingstid, og gjør det kun enklere for deg å motta varer jevnlig når det er behov.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge var daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout i perioden 2019 til 2021. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Styrketrening

Liggende biceps curl i kabelmaskin!

Biceps curls i en eller annen form er antageligvis den best…
Dato: Mai 19, 2022
Intervjuer

Sykepleieren Emilie mot CrossFit-toppen!

Det begynner å bli tøff konkurranse på damesiden i CrossFit-Norge, og…
Dato: Mai 18, 2022
Styrketrening

CrossFit for nybegynnere – 5 ting du må vite!

Det er noen ting som er verdt å vite før du…
Dato: Mai 17, 2022
Styrketrening

Slik bygger du muskler fort med styrketrening!

Det er ikke noe poeng å gjøre noe halvveis når du…
Dato: Mai 16, 2022
Treningsøkter

5 CrossFit-økter for nybegynnere

Nybegynnere opplever mer mestring når de gjør økter med øvelser som…
Dato: Mai 15, 2022
Kondisjon & løping

Derfor bør du elske HIIT-trening!

Høyintensitets intervalltrening i ulike formater har vært i vinden i mange…
Dato: Mai 14, 2022
Gratis Treningsprogram

Trening i utendørs treningspark – treningsprogram og tips!

Sommeren nærmer seg, og det er forfriskende å gjøre treningen utendørs…
Dato: Mai 13, 2022

HARDWORKOUT FITNESS CLUB

Meld deg på i dag og motta gratis treningsplaner, matplaner og mye mer helt gratis via e-post.

Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene

Kondisjon & løping

Teknikken du må kunne for å mestre romaskinen!

Hvis du er en av de som alltid går forbi romaskinen…
Dato: Mai 12, 2022
Motivasjon

Treningstips for småbarnsforeldre!

Det kan virke umulig å få inn gode treningsøkter når man…
Dato: Mai 11, 2022
Intervjuer

Solveig – idrettslæreren som satser på CrossFit!

Solveig Hagelien har en aktiv hverdag som er fylt med studier,…
Dato: Mai 09, 2022
Gratis Treningsprogram

De beste øvelsene for en brutal rygg – med treningsprogram!

En bred og tykk ryggtavle er ofte det som skaper rammen…
Dato: Mai 06, 2022
Ernæring

Fordelene med å telle kalorier

Kaloritelling er ikke for alle, men det er noen ganger det…
Dato: Mai 05, 2022
Bekledning

Vektvester best i test 2022 – Topp 10 vektvester- Guide og anbefalinger

Vi har testet og sammenlignet noen av de beste vektvestene som…
Dato: Mai 04, 2022
Treningsøkter

7 CrossFit-økter med roing som du må teste!

Å slenge inn litt roing i en CrossFit-økt kan være det…
Dato: Mai 04, 2022
Ernæring

Ketodietten – med forslag til dagsmeny!

Lavkarbodietter er populært kosthold som mange trives med. Les om ketodietten…
Dato: Mai 03, 2022
Skader & rehabilitering

Øvelsene for stabile og sterke skuldre!

Instabilitet i skulderleddet kan medføre plager og smerter. Les videre for…
Dato: Mai 03, 2022