Toppidrett er en egen idrett for de færreste av oss, men både du og jeg har like stor glede og utbytte av å ha en kropp som fungerer og som responderer på trening! Listen under gir deg oversikten over det vi mener er de BESTE kosttilskuddene for deg som trener litt, mye eller som ønsker å ta treningen til et nytt nivå.

Et sunt og velbalansert kosthold er helt grunnleggende for at du skal kunne yte maksimalt på trening, og ikke minst få utbytte av treningen du nedlegger. Noen er kritiske til kosttilskudd, men det er det overhodet ingen grunn til å være. Kosttilskudd skal ikke erstatte vanlig mat, men supplere med næringsstoffer du ellers ville hatt utfordringer med å få i deg. Kroppen vår er utrolig komplisert og kompleks, og dersom det mangler en byggestein i puslespillet, vil ikke alle prosesser fungere som de skal. Med riktige og kvalitetssikre kosttilskudd, vil du kunne gi kroppen din de beste forutsetninger for å prestere maksimalt på treningen og i hverdagen.

Vi har skrevet det før, og skriver det igjen:
Du trenger ikke være toppidrettsutøver for å bruke et kosttilskudd,. disse produktene er beregnet på deg og meg, oss «vanlige» som ikke deltar i VM- og OL-konkurranser.

 

De beste kosttilskuddene for mosjonister – Best i test!

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Ved å handle gjennom linkene i testen bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler, og vi setter derfor stor pris på om du gjør dette. Prisene oppdateres regelmessig og reflekterer de beste prisene på markedet. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere.

SORTER ETTER:

1. Mutant Creakong

Serveringer:

75

Rating: 6/6
Kr 199,-
Bestill her
At kreatin fungerer finnes det ingen tvil om. Hundrevis av studier beviser dette. Kreatin det tilskuddet som bygger muskler best. Hovedmålet med kreatin er å gi styrke og boost!
CreaKong fra Mutant er et unikt produkt som inneholder tre ulike former av kreatin for maksimal effekt og opptak! Øker prestasjonsevenen og muskelvolumet!

2. Trech Nutrition 100% Vitamins & Minerals

Serveringer:

90

Rating: 5/6
Kr 149,-
Bestill her

100% Vitamins & Minerals, her har du 100% innhold av anbefalt døgndose av alle vitaminer og mineraler.

100% VITAMINER OG MINERALER inneholder 100% av det daglige behovet til de viktigste vitaminene og mineralene. Den inneholder tre former for magnesium som bidrar til å redusere tretthet og riktig energiomsetning. 100% VITAMINER OG MINERALER inneholder forskjellige kapsler fordelt på dagen. Det er derfor det gir deg det du trenger til riktig tidspunkt.

3. Proteinfabrikken Daily Mineral

Serveringer:

45

Rating: 5/6
Kr 180,-
Bestill her

Daily Mineral mineraltabletter er mineraler i en praktisk tablett. Gjør det enkelt, ta en tablett daglig og vit at du har dekket inn det du trenger av dagens behov for mineraler.

Daily Mineral er en kompleks mineraltablett som dekker et tilnærmet dagsbehov for mineraler. Dette produktet sørger for at du har det du trenger, når du trenger det til en god pris. Kvalitetssikret for optimal tilførsel. Dette produktet er obligatorisk for deg som har høy fart og aktivitet. En daglig dose med Daily Mineral kan hjelpe deg til å prestere bedre på trening, og ikke minst øke energinivået i hverdagen.

Inneholder følgende per servering:

 • Kalsium:522 mg (65%)*
 • Magnesium: 376 mg (100%)*
 • Kobber: 2 mg (200%)*
 • Sink: 10 mg (100%)*
 • Selen: 60 mcg (109%)*
 • Krom: 40 mcg (100%)*
  *%RI

4. Proteinfabrikken Core Intensity, 300g

Serveringer:

15

Rating: 4/6
Kr 349,-
Bestill her

Core Intensity er en ultra konsentrert PWO (Pre Workout) drikk du inntar før trening for økt styrke. Core Intensity inneholder et bredspektret aminokompleks for optimale energi og muskelvekstforhold.

Blant virkestoffene finner vi Citrullin Malate, Beta-Alanine,   koffein, Taurine, Glutamine, Kre-Alkalyne og Arginine, I tillegg til flere aktive virkestoffer.

5. Mutant Core Series MCT

Serveringer:

60

Rating: 5/6
Kr 379,-
Bestill her
MCT står for Medium Chain Triglycerids og er middels lange vegetabilske fettsyrer. MCT Oil fra Mutant er en høykonsentrert produkt som ikke inneholder noen transfetter. MCT passer atleter som krever mer energi uten å ville innta mer karbohydrater.
MCT Oil fra Mutant Core Series inneholder 100% MCT-fett fra kokosolje. En høykonsentrert kilde til rask energi som ikke bidrar til en økt fettlagring.

6. Swedish Supplements Iron Plus

Serveringer:

90

Rating: 4/6
Kr 119,-
Bestill her

Iron Plus er en kombinasjon av jern fumarat, folsyre og vitamin C, som alle virker synergistisk for å bekjempe jernmangel - anemi.
Jerntilskudd er spesielt viktig for kvinner på grunn av en økt risiko for å utvikle jernmangel hovedsakelig på grunn av menstruasjonssyklusen. Studier har vist at intens trening kan blokkere jernopptaket for kvinner, noe som gjør det enda enklere å utvikle mangel. Trøtthet, svakere immunforsvar, og depresjon er vanlige symptomer.

Jern finnes i blodets hemoglobin, de røde blodceller og er nødvendig for å transportere oksygen fra lungene til kroppsvev. Jern er inkludert for å regulere pH-verdien i blodet, samt avgiftning og produksjon av DNA.

 • Motvirker trøtthet, depresjon og lavt immunforsvar
 • Tilsatt vitamin C for å øke opptaket av jern og for å motvirke nedbrytning av jernet.
 • Inneholder 14mg jern.
 • 100mg folsyre (vitamin B9)
 • 80mg vitamin C

7. Vitamail Flex5x

Serveringer:

60

Rating: 6/6
Kr 199,-
Bestill her

Vitamail Flex er et kraftig kosttilskudd bestående av utelukkende naturlige virkestoffer som virker direkte på muskler og ledd ved å tilføre viktige næringsstoffer slik at de har best mulig forutsetninger for å fungere optimalt.

Vitamail Flex inneholder en kombinasjon av boswellia serrata, grønnleppet musling, gurkemeieekstrakt, kollagen type II, Bioperine sort pepperekstrakt, vitamin K2, vitamin C og vitamin D3. Sammen jobber disse virkestoffene for at kroppen skal fungere som et velsmurt maskineri.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge var daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout i perioden 2019 til 2021. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Bekledning

Vektvester best i test 2022 – Topp 10 vektvester- Guide og anbefalinger

Vi har testet og sammenlignet noen av de beste vektvestene som…
Dato: Mai 04, 2022
Produkttest

Justerbare manualer best i test – Topp 10 justerbare treningsmanualer!

Vi gir deg en oversikt over de beste justerbare treningsmanualene på…
Dato: Mar 08, 2022
Produktomtaler

Test: VIVAGUN – PRIME 3.0 massasjepistol

De siste årene har salget av massasjepistoler skutt i været, og…
Dato: Feb 22, 2022