Vi gir deg oversikten over de viktigste kosttilskuddene for deg som ønsker å opprettholde en god helse, og som trenger ekstra energi i hverdagen.

Ingenting kan utkonkurrere et sunt og variert kosthold, en aktiv livsstil og jevnlig trening. Kroppen din påvirkes av det du spiser/drikker og det du foretar deg av fysiske utskeielser. Gjennom kjemiske prosesser kan den produsere mange av de viktigste stoffene vi er avhengig av for å fungere optimalt. Andre stoffer er vi helt avhengig av å få i oss gjennom kosten. Dessverre er ikke dette alltid like lett.

 

Dette gjør kosttilskuddene for deg!

Kosttilskudd har aldri vært ment for å erstatte vanlig mat, men skal fungere som et supplement. Det ligger egentlig i ordet «tilskudd». Mangel på noen av disse stoffene kan føre til at du føler deg slapp og uvell, er mer mottakelig for sykdom, ikke klarer å prestere på trening eller i hverdagen, og en rekke andre alvorlige symptomer. Ved å innta et kosttilskudd som dekker ditt daglige behov for ulike vitaminer og mineraler kan du enkelt forhindre denne tilstanden. Isteden kan du konsentrere deg om best mulig prestasjoner. Du trenger ikke være toppidrettsutøver for å bruke et kosttilskudd. Produktene under er beregnet på oss «vanlige» som ikke deltar i VM- og OL-konkurranser.

 

De beste kosttilskuddene for mosjonister – Best i test 2022!

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Vi har lagt vekt på kriterier som blant annet ingredienser/virkestoffer, oppgitt effekt, dokumentert effekt, samt studier og annen dokumentasjon for å sette opp våre topplister. Produktene er ikke testet fysisk av oss. Ved å handle gjennom linkene i testen mottar vi en liten provisjon fra butikkene som bidrar til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler. Du betaler den samme rimelige prisen som butikkene oppgir. Vi setter derfor stor pris på om du bruker linkene i artikkelen. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere.

SORTER ETTER:

1.

VitaePro

Antall serveringer:

30

Kr 169,-
Bestill her

Annonselenke

VitaePro er kanskje et av Norges mest kjente merkevarer innen kosttilkudd for muskler og ledd. VitaePro inneholder en rekke ingredienser med dokumentert effekt på muskler, immunsystem, samt B12 som kan bidra til å redusere tretthet.

VitaePro har bestandig vært regnet som et kvalitetsprodukt, og har i tillegg blitt fornyet og enda bedre for ømme og stive ledd. VitaePro inneholder nå Boswellia serrata som er ekstra virkningsfullt på leddene og kan bidra til å holde de komfortable.

VitaePro inneholder også vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, vitamin B12 og vitamin C som motvirker utmattelse/tretthet, samt styrker immunforsvaret.

I tillegg er VitaePro tilsatt omega-3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til normal hjertefunksjon.

2.

Wellvita Cartiflex Collagen

Antall serveringer:

60

Kr 470,-
Bestill her

Annonselenke

Cartiflex Collagen er et nytt leddprodukt på det norske markedet og er utviklet med ingredienser til både brusk, bindevev og knokler.

Cartiflex Collagen inneholder virkestoffer som skal gi kroppen tilskudd av viktige næringsstoffer til ledd, brusk og bindevev. Produktet inneholder blant annet udenaturert kollagen type II, ingefær, boswellia, vitaminer og mineraler.

I følge Wellvita skal virkestoffene kunne bidra med følgende:

  • Ingefær: Motvirke stivhet å bidra til å bevare leddenes bevegelighet.
  • Boswellia: Kan bidra til produksjon av kollagen og til leddkomfort.
  • Vitamin D: Bidra til å vedlikeholde normale knokler og  normal muskelfunksjon.
  • Vitamin C: Bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende brusk.
  • Kobber: Er viktig for å vedlikeholde et normalt bindevev.
  • Mangan: Hjelper til å vedlikeholde normale knokler og normal produksjon av bindevev.
  • Type II kollagen: Udenaturert kollagen er ekstra lettopptakelig.
3.

Lectinect K2 Superior

Antall serveringer:

60

Kr 215.5,-
Bestill her

Annonselenke

Lectinect K2 Superior er et norskutviklet kosttilskudd utviklet for å bidra til å opprettholde god helse, redusere tretthet og utmattelse, og en sunn beinbygning.

Lectinect K2 Superior inneholder vitaminene K2, vitamin D, vitamin B1 og B12. Vitamin K2 bidrar til å «dirigere» mineraler til riktig plass i kroppen slik at de utnyttes på riktig og best mulig måte. Vitamin K2 er også med på å opprettholde normal benbygning, øke opptaket av vitamin D, og ikke minst kan det hjelpe deg til mer energi! Studier har vist at vitamin K2 kan fungere som en slags energiitransportør som flytter elektroner rundt i mitokondriene (kroppens energiproduksjonssentre), og bidrar til at vi er i stand til å produsere energi raskere!

4.

Vitamail D-Max

Antall serveringer:

60

Kr ,-
Bestill her

Annonselenke

Vitamail D-Max er et kraftig vitamin D tilskudd med en høy dose av vitamin D og jod.

Vitamail leverer en rekke ulike kosttilskudd, og produktene holder generelt høy kvalitet. Dmax er et tyggbart vitamin D tilskudd med høyt innhold av både vitamin D og jod. Vitamin D og jod er to viktige faktorer for immunforsvaret ved at det hjelper til å opprettholde immunsystemets normale funksjon.

Vitamin D er også viktig for et normalt opptak av kalsium og fosfor, to stoffer som er essensielle for å kunne opprettholde en sterk benbygning. Vitamin D er også medvirkende til å opprettholde normal muskelfunksjon.

D-Max inneholder 40 μg vitamin D, halvparten av maksgrensen for vitamin D i kosttilskudd for voksne. Dersom du ønsker en høyere dosering i kortere perioder, kan du med andre ord ta dobbel dosering.

5.

Medox

Antall serveringer:

30

Kr 231,-
Bestill her

Annonselenke

Medox er et kvalitetsprodukt, utviklet og produsert i Norge. Medox har patentert en prosess som ivaretar antocyanene som finnes i blåbær og solbær for å sikre et optimalt opptak, og en maksimal virkning i kroppen.

Medox har siden 2000 vært underlagt kliniske studier ved universitetssykehus og universiteter nasjonalt og internasjonalt.

Både viltvoksende blåbær og solbær har flere dokumenterte helseegenskaper som bidrar til kroppens normale funksjoner i ulike organsystem. En fellesnevner er de antioksidative egenskapene som kommer til nytte på ulike måter. Gjennom å bidra til så vel balansert kolesterol som normal blodsirkulasjon og blodkarenes normale funksjon, muliggjøres den viktige fordelingen av næringsstoffer og fjerning av slaggprodukter fra mange sensitive vev. Den normale funksjonen til øynene, blodkarene, musklene og immunforsvaret er eksempler på dette.

6.

Collagen Vital

Antall serveringer:

30

Kr 199,-
Bestill her

Annonselenke

Collagen Vital er et norskprodusert kosttilskudd utviklet og markedsført av Norwegian Lab.

Collagen Vital inneholder en rekke virkestoffer som skal være bra for muskler og ledd. i følge Norwegian Lab vil Collagen Vital også kunne styrke immunforsvaret å gi mer overskudd i hverdagen.

På listen over virkestoffer finner vi kollagen, MSM, mangan, kobber, magnesium, vitamin C, vitamin B6 og B12, vitamin D og Boswella serrata.

Vitamin B6 og B12 bidrar til å redusere utmattelse og tretthet. Vitamin D og mangan er viktig for å opprettholde normale knokler og bein, samt optimal utnyttelse av kalsium og fosfor.

Vitamin C er med på å styrke immunforsvaret samtidig som det hjelper på normal kollagendannelse. Kollagen er med på å styrke bindevevet og brusk, mens kobber er med på å øke transporten av friske blodceller ut til cellene og dermed dannelsen av nytt og frisk bindevev. Boswellia serrata og OptiMSM kan bidra til å holde ledd og muskler komfortable.

7.

DNS Multi-Vitamin

Antall serveringer:

90

Kr 298,-
Bestill her

Annonselenke

DNS Multi-Vitamin er rett og slett et svært kraftig multivitamin til en uslåelig pris. En 3-pk med 9 måneders forbruk koster kun 298kr, og da multivitaminer inneholder en rekke viktige vitaminer og mineraler. Et imponerende produkt som virkelig kan anbefales.

Multi-Vitamin inneholder hele19 vitaminer og mineraler! Det er også tilsatt ekstra krom for å stabilisere blodsukkeret, samt sink som har flere viktige funksjoner i kroppen.

8.

Proteinfabrikken Daily Mineral

Antall serveringer:

45

Kr 169,-
Bestill her

Annonselenke

Daily Mineral mineraltabletter er mineraler i en praktisk tablett. Gjør det enkelt, ta en tablett daglig og vit at du har dekket inn det du trenger av dagens behov for mineraler.

Daily Mineral er en kompleks mineraltablett som dekker et tilnærmet dagsbehov for mineraler.

Dette produktet sørger for at du har det du trenger, når du trenger det til en god pris. Kvalitetssikret for optimal tilførsel. Dette produktet er obligatorisk for deg som har høy fart og aktivitet. En daglig dose med Daily Mineral kan hjelpe deg til å prestere bedre på trening, og ikke minst øke energinivået i hverdagen.

9.

Almea Vitamin K2

Antall serveringer:

30

Kr 298,-
Bestill her

Annonselenke

Almea Vitamin K2 er et kosttilskudd med konsentrert vitamin K og vitamin D3.

Virkestoffene skal bidra til en sunn og velfungerende kropp, styrke skjellete, samt bidra til å opprettholde et sterkt immunforsvar. I følge produsenten skal Almea skal vitamin K2 og vitamin D3 kunne bidra til følgende:

  • Vitamin K2: Bidra til normal blodkoagulering og til å opprettholde normal benstrktur.
  • Vitamin D3: Bidra til å opprettholde normale knokler, normal muskelfunksjon og til immunsystymets normale funksjon.

Torbjørn Høstmark Borge

Torbjørn Høstmark Borge var daglig leder og ansvarlig redaktør, samt produkttester for Hardworkout i perioden 2019 til 2021. Torbjørn har en lang erfaring fra trenings- og sportsbransjen som personlig trener og kostholdsveileder, har utdannelse innen idrett med en bachelorgrad i idrett og biologi. Han er ekspert på produkttesting, og er over gjennomsnittlig opptatt av å teste grundig! Alt for å hjelpe hver enkelt bruker til å finne det riktige produktet for hver enkelt.
Bekledning

Vektvester best i test 2022 – Topp 10 vektvester- Guide og anbefalinger

Vi har testet og sammenlignet noen av de beste vektvestene som…
Dato: Mai 04, 2022
Produkttest

Justerbare manualer best i test – Topp 10 justerbare treningsmanualer!

Vi gir deg en oversikt over de beste justerbare treningsmanualene på…
Dato: Mar 08, 2022
Produktomtaler

Test: VIVAGUN – PRIME 3.0 massasjepistol

De siste årene har salget av massasjepistoler skutt i været, og…
Dato: Feb 22, 2022