Når du følger 5:2 dietten faster du 2 dager i uken og spiser som normalt de resterende 5 dagene. Dette skal gjøre at du totalt sett spiser færre kalorier i løpet av uken og kan derfor bidra til vektnedgang.
På fastedagene kan du spise 2 små måltider på totalt 500 kalorier i løpet av dagen. I tillegg er det viktig å få i seg nok væske gjennom dagen, som kan bidra til å dempe sulten. Denne middagsoppskriften tilsvarer halve kalorimengden på fastedagen og bidrar med proteiner, fiber, vitaminer og mineraler.
Næringsinnholdet for hele oppskriften finner du nederst i artikkelen, samt næringsinnholdet for matvarene, slik at du enkelt kan regne ut hvor mye du skal ha, i forhold til ditt energibehov.
(1 porsjon)
Næringsinnhold i hele oppskriften
Kalorier: 251 kcal
Proteiner: 37 g
Karbohydrater: 15 g
Fett: 3 g
Fiber: 7 g
Næringsinnhold per 10 g matvare
Mørbrad: 11 kcal, P: 2,2 g, F: 0,2 g
Wokgrønnsaker (classic): 4 kcal, K: 0,4 g, P: 0,2 g
Soyasaus: 6 kcal, K: 0,7 g, P: 0,7 g
Kcal= Kalorier
P= Proteiner
K= Karbohydrater
F= Fett
Les også: BCAA kosttilskudd – Best i test
Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene